Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 484K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ειναι τωρα πραματα αυτα?
Αφου και ο"τραμουντανας"ελληνας ειναι.
Ολοι μαζι ενωμενοι να μουτζωνουμε την βουλη,δεν το ειπαμε?

Επειδη ο"τραμουντανας"πχ.,απολυει κοσμο που εχει στη δουλεψη του,η γουσταρει να βυθιζονται βαρκες με ξεβρακωτους πα να πει οτι ειναι διαφορετικος?

Οχι βεβαια!

"Ολοι ανθρωποι ειμαστε",γιατι"η ελλαδα ανηκει στους ελληνες"και πρεπει"να κρεμασουμε τους προδοτες",ασε που ο τραμουντανας(χωρις εισαγωγικα)πηγε συνταγμα για να"αγανακτισει".

Άσε αυτά που γράφεις.

Εγώ έγραψα για κάτι που ΟΡΙΖΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ.

Αυτά που γράφεις είναι προσωπικές γνώμες που έχει κάποιος και διαφωνούμε ή συμφωνούμε. Αλλού το πήγαινα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
Έεεεεεεεεεεεεεεεεελα..
Είναι στην Αθήνα ο Γιώργης ο καράφλας??

Κατ' ακρίβεια στην Παιανία .Πάει και το Μετρό εκεί .Θα μπορούσε να πάρει το Μετρό και να έρθει στο Σύνταγμα ,αλλά λόγω χοληστερίνης του το απαγόρεψε η Τζύμπρια ,διότι πουλάνε εκεί λαχταριστά Σουβλάκια και δεν θα αντιστεκόταν στον Πειρασμό !

Επισκέπτης
Άσε αυτά που γράφεις.

Εγώ έγραψα για κάτι που ΟΡΙΖΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ.

Αυτά που γράφεις είναι προσωπικές γνώμες που έχει κάποιος και διαφωνούμε ή συμφωνούμε. Αλλού το πήγαινα.
Ναι,ρε παιδι,αλλωστε και ο τραμουντανας ειναι,αν καταλαβα καλα,μισθωτος(το ιδιο και ο Προβοπουλος)οπερ μεθερμηνευομενον αγνος προλεταριος να 'ουμ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
Διαφωνώ.... όχι κάθετα, αλλά κατακόρυφα. ;) Όλοι ήξεραν, όλοι ψήφιζαν (και θα συνεχίσουν να ψηφίζουν) τα ίδια ρεμάλια και αν δώσεις ένα ξεροκόμματο σε οποιοδήποτε από αυτά τα ζώα στο Σύνταγμα, θα κάνει τουμπεκί και θα την κάνει με ελαφρά.

[size=12pt]Ο Έλληνας είναι μαλάκας, κότα και λαμόγιο[/size]. Άν ζήσεις έξω μερικά χρόνια, το διαπιστώνεις πολύ πιο εύκολα απ' ότι όταν ζεις στη χώρα που ανθίζει η φαιδρά. Αλίευσα το κάτωθι περιστατικό τις προάλλες "την εποχή που γινόταν της πουτάνας με τη Δήμητρα, τα είχανε πάρει διάφοροι με τον παπατζή :rolleyes: και σε μία συγγέντρωση του ΠΑΣΟΚ λέγανε διάφορα στον Αλευρά, τι είναι αυτά μας έχει κάνει ρεζίλι, οι δεξιές εφημερίδες μας έχουν ξεσκίσει κλπ - σκάει ο Αντρέας και οι ίδιοι που έβριζαν, αρχίζουν το χειροκρότημα, είσαι γίγαντας, εμπρός Αντρέα για μια Ελλάδα νέα κλπ". :jerking:

Γυρνάει ο Αλευράς και λέει - [size=12pt]αυτός είναι ο Έλληνας[/size]. ;) ;) Όσο για το τι κάνω εγώ - απλά παρακολουθώ επί του καναΠΕΟΣ. Στα 44, I'm too old for this shit. :rolleyes: Τουλάχιστον εγώ σε αντίθεση με ΠΟΛΛΟΥΣ άλλους, ΓΝΩΡΙΖΩ ότι είμαι μαλάκας κωλο-Έλλην που έλεγε κάποτε ο Σαββόπουλος. ;)
ΕΠΙΣΗΣ διαφωνω απολυτα οτι ο μανδαρινισμος και η ροπη προς την καλοπεραση και την τεμπελια ειναι προνομιο και χαρακτηριστικο γνωρισμα των ελληνων...ΕΙΝΑΙ γνωρισμα της ανθρωπινης φυλης...ειναι δε τοσο προβλημα,αυτο το γνωρισμα,που δεν θεωρω καθολου απιθανο να ειναι και ο κυριος λογος που θα την κανει να εκλειψη σαν ειδος.π.χ ΟΛΟΙ γνωριζουμε για παραδειγμα την δολοφονικη επιδραση των υδρογοναθρακων και των πλαστικων στο περιβαλλον και στην υγεια,μα ολοι μα ολοι καβαλαμε ολο και περισοτερα αμαξια ,αεροπλανα για ψυλου πηδημα,συσκευασια και κοντρα συσκευασια...και αλλα που δεν ειναι του παροντος νηματος...
ΑΛΛΑΓΗ ριζικη τροπου ζωης και αντιληψης του περιβαλοντος χωρου ,χρειαζετε...
ΠΡΟΕΧΕΙ ομως να απαλλαγουμε ομως με οποιονδηποτε τροπο απο βαριδια και υπαλληλους κερδοσκοπικων οργανισμων ΑΜΜΕΣΑ...δεν προσφερουν παρα ανακυκλωση του προβληματος...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όποτε γουστάρεις.
Κοινούς γνωστούς έχουμε,κανονίζεται άνετα..

Καλά εδώ δεν ανέβηκες για Metallica, Megadeth, Anthrax και Slayer, δεν ανέβηκες για Σύνταγμα για τις διαμαρτυρίες και θα ανέβεις για εμένα; Είμαι τόσο σημαντικός λοιπόν;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
Καλά εδώ δεν ανέβηκες για Metallica, Megadeth, Anthrax και Slayer, δεν ανέβηκες για Σύνταγμα για τις διαμαρτυρίες και θα ανέβεις για εμένα; Είμαι τόσο σημαντικός λοιπόν;

Να εξηγήσετε ότι είστε και οι δύο στρέϊτ ,γιατί πετάχτηκε ένας γκέϋ και είπε ότι θέλει να είναι...ανάμεσα σας σαν ...διαιτητής !Για να επωφεληθεί .
Όμως η συγκέντρωση στο Σύνταγμα δεν είναι μέρος για να ερωτοτροπούν οι γκέϋ ,τουλάχιστον έτσι φαίνεται μέχρι σήμερα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Μπεντονίτης, περλίτης, ποζολάνη και μικρές ποσότητες καολίνη και πυριτικού εξορύσσονται στη Μήλο και εξάγονται σε όλο τον κόσμο. Στο παρελθόν στη Μήλο εξορυσσόταν βαρυτίνη (μέχρι το 2000), θείο (μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα)

Στη Νάξο βρίσκεται, κοντά στο χωριό Κόρωνος το μοναδικό στον κόσμο ορυχείο σμύριδας

και μη ρωτησεται γιατι ποσταρο ολα αυτα ειναι αυτονοητο :idiot:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011
Περί Παπαρήγα και ΚΚΕ

Οι θέσεις του ΚΚΕ και της Παπαρήγα για το κίνημα των αγανακτισμένων δεν προκαλούν καμία εντύπωση σε ανθρώπους που γνωρίζουν το κίνημα από τα "μέσα".

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να "συμμορφώσει" επαναστατημένους πολίτες το ΚΚΕ...
Ποιός μπορεί να ξεχάσει την απαράδεκτη θέση του "εργατικού" κόμματος στην εξέγερση της νεολαίας τον Δεκέμβριο του 2008? Τότε που απροκάλυπτα , και με περίσσιο θράσος , αποκαλούσε τους νέους "αλήτες" και "πλιατσικολόγους" , και εγκαλούσε τους νέους (με ύφος χωροφύλακα) παρέα με το ΛΑΟΣ να σταματήσουν τις "καταστροφές"!!!
Το ΚΚΕ δυστυχώς είναι μια επιχείρηση με τεράστια περιουσία την οποία την συντηρεί με καπιταλιστικά χρήματα , και αυτό είναι γνωστό σε όλους!
Είναι το κόμμα που καταγγέλλει τις μίζες αλλά από την άλλη δεν δημοσιοποιεί από την πλευρά του τους κρυφούς χρηματοδότες του!!!
Παρουσιάζεται "εργατικό" κόμμα αλλά στα περιουσιακά του στοιχεία είναι μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρίες εκτύπωσης στην Ευρώπη (ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.) .
Καταγγέλλει την Ε.Ε. στο κοινοβούλιο και στην κοινωνία , αλλά αυτό δεν το εμποδίζει να εισπράττει κάθε χρόνο μεγάλες χρηματοδοτήσεις από τις Βρυξέλλες για τις εταιρίες που κατέχει...
Στα μόνιμα αιτήματα το ΚΚΕ ζητά 1400 ευρώ κατώτερο μισθό αλλά στην Τυποεκδοτικη Α.Ε. και στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ παρέχει μισθό της τάξης των 750 ευρώ!!!
Καταγγέλλει τις απολύσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα αλλά την ίδια στιγμή προχώρησε σε 150 απολύσεις εργαζομένων στις προαναφερόμενες επειχηρήσεις...!!!
Αντιτίθεται στην ανασφάλιστη εργασία (και κάλα κάνει) αλλά μέσα στις εταιρίες του είναι καθημερινότητα και την βαφτίζει "σοσιαλιστική" εργασία (εκμεταλλεύεται με τον πιο απάνθρωπο τρόπο τους φοιτητές μέλη του κόμματος...)!!!
Σε έναν δήμο που διοίκησε το ΚΚΕ στην Ελλάδα ( στην Νίκαια στον Πειραιά ) παρατηρήθηκαν επί 8 χρόνια τα πιο σκληρά φαινόμενα αντεργατικής πολιτικής (απολύσεις 220 συμβασιούχων - περικοπές μεροκαμάτων - πολιτικές μετακινήσεις - επίθεση μπράβων του ΚΚΕ σε εργαζόμενες γυναίκες - μην καταβολή δεδουλευμένων κλπ)....
Καταγγέλλει την ακροδεξιά και τον Μπόμπολα αλλά έχει σε προβεβλημένη θέση την πιο δηλωμένη ακροδεξιά της περιόδου 70-90 και πνευματικό παιδί του Μπομπολα , την κ. Καννέλλη....
Με ύφος αυτοκράτορα δηλώνει δεξιά και αριστερά ότι κατέχει το ΑΛΑΘΗΤΟ του Πάπα γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχει βρεθεί πολλές φορές στην δύσκολη θέση να αποκαθηστά ετεροχρονισμένα τεράστια πολιτικά λάθη που έχει επιτελλέσει στο παρελθον ( συμφωνία Βάρκιζας-Εκλογές 1945-αποκύρηξη Βελουχίωτη, Μπελλογιάννη,Μπλουμπίδη κλπ)...
Και τότε δήλωναν ότι είναι η μόνη καθαρή πολιτική δύναμη στον τόπο! Και όμως 50 χρόνια μετά οι ίδιοι παραδέχονται τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ τους λάθη κατά της εργατικής τάξης...! Για ποιόν λόγο να τους πιστέψουμε και σήμερα ότι θέσεις τους είναι στην σωστή κατεύθυνση?
Και σήμερα που μιλάμε το ΚΚΕ έχει διασπάσει τα εργατικά συνδικάτα και προχωρεί σε χωριστές συγκεντρώσεις αποκαλώντας όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους ως "ξεπουλημένους" (πρόσφατα στο λεξιλόγιο τους καταχωρήθηκε και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ)!!!
Όλοι ¨ξεπουλημένοι" εκτός από το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ!!!
Η ιστορία θα μας κρίνει όλους και θα είναι πολύ σκληρή ! Το ΚΚΕ και η Παπαρήγα με την δράση τους είναι η "επαναστατική" εκτόνωση της κοινωνίας! Αντηχεί ακόμη σαν ανεμοστρόβιλος στα αυτιά μου η απαράδεκτη θέση της ότι δεν πρέπει να βγούμε από το ευρώ διότι θα καταστραφούμε!!!Τι άλλο να πάθουμε δλδ? Αλλά βέβαια....αν βγούμε από το ευρώ και την ευρωζώνη πως στον γέρο διάβολο θα εισπράττει το ΚΚΕ τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις που δικαιούται σαν κόμμα και πως θα τα τσεπώνει η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.?????
Το κίνημα των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ κυρία Παπαρήγα είναι αγνό και γνήσιο ! Και εγώ προσωπικά διαφωνώ με πολλά θέματα μαζί τους αλλά αυτό δεν μου απαγορεύει να είμαι καθημερινά μαζί τους στο Σύνταγμα και να διαδηλώνω για μια καλύτερη ζωή!
Εσείς θέλετε την επανάσταση στο μαντρί του Περισσού , εμείς οι υπόλοιποι την οραματιζόμαστε στους δρόμους του αγώνα! Μέσα από κάθε μετερίζι ! Λαός , συνδικάτα , άνεργοι , φοιτητές , αγανακτισμένοι κλπ , όλοι μαζί θα διώξουμε το μνημόνιο της καταστροφής , και εσείς δυστυχώς θα χάσετε τα ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ σας προνόμια!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αναρτήθηκε από tromaktiko στις 1:17 μ.μ.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι,ρε παιδι,αλλωστε και ο τραμουντανας ειναι,αν καταλαβα καλα,μισθωτος(το ιδιο και ο Προβοπουλος)οπερ μεθερμηνευομενον αγνος προλεταριος να 'ουμ.

Μη λέμε για άτομο που λείπει από τη συζήτηση. Κακώς τον ανέφερα εγώ.

Για οποιονδήποτε λέω που είναι σε άλλη κοινωνική τάξη από εμένα κι εσένα και παίρνει 4-5 φορές τα λεφτά μου πχ. Ή και παραπάνω. Αυτόν εννοώ. Βουλευτή ή ραντιέρη ή μεγαλομέτοχο εταιρίας ή μεγαλοδικηγόρο ή μεγαλοστέλεχος επιχείρησης.

Εσύ γουστάρεις να έλθω στο μετερίζι σου να τους πετροβολούμε απλά επειδή είμαι αδύναμος και αυτοί δυνατότεροι από εμένα. Τάξη εναντίον τάξης. Σωστά;

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με τον καναπε σου...[size=12pt]απλα η παραδοχη της ηττας ειναι αυτο που με χαλαει[/size]....Ο προβληματισμος σου ειναι απολυτα σωστος...τι θελουμε?επιστροφη στην ακαταληπτη καταναλωση,να γινουμε χαλιφιδες στη θεση του χαλιφη...ΑΥΤΟ πραγματικα θελουμε????Ο οχλος ειναι αχταρμας αυτη τη στιγμη και ετσι πρεπει να ειναι...ΑΧΤΑΡΜΑΣ...αν ηταν να κατεβουν σε διαδηλωσεις οσοι εχουν πραγματικα καταλαβει τι ζητανε απο τη ζωη τους- για τη ζωη τους-θα εβλεπες στις πλατειες μερικες εκατονταδες....ΟΛΟΙ χρειαζονται ομως στους αγωνες...στις ανατροπες μετραει και κανει την διαφορα η ποσοτητα και οχι τοσο η ποιοτητα...αυτα θα τα βρουμε...
Δυστυχώς και όπως λέει και ο Ian McCulloch "From start to finish, I was proud to fall." :rolleyes:

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=CnK5aqbwkZA&feature=related[/video] [/video]

Θα μπορούσα να γράφω κι εγώ κατεβατά ολόκληρα για το τι συμβαίνει όπως και τι θα έπρεπε να συμβεί. Μακάρι τα νέα παιδιά να καταφέρουν να αλλάξουν τη χώρα, μόνο που δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα. Για παράδειγμα, το σχολείο σου δεν είναι για να το σπας - είναι για να μαθαίνεις γράμματα. Αν ο δάσκαλος δεν είναι σωστός, τον αλλάζεις. Μπορεί να γίνει αυτό εδώ; Όχι. ;)

Δεν περιμένω τη λύση από αυτή τη γελοιότητα στο Σύνταγμα - αλλά ΜΟΝΟ από το να γίνει καλύτερος ο Έλληνας μέσα στο σπίτι του, στον περίγυρό του, στη γειτονιά του... Να σέβεσαι τα άτομα με αναπηρίες καθώς και τον 1 σε όλη τη χώρα που μπορεί να είναι προτεστάντης. Αν βελτιωθείς από μόνος σου, τότε από μόνο του το κοινοβούλιο θα έχει αλλάξει προς τα καλύτερο μετά από 50 χρόνια - χωρίς μάλιστα να το καταλάβεις. ;)

Θα συμβαίνουν μεταρρυθμίσεις από εκπροσώπους του ΕΘΝΟΥΣ που θα είναι απλά καλύτερη πάστα από τους προηγούμενους. Αυτο που λέμε με λίγα λόγια καμιά φορά με την παρέα μου - [size=12pt]να συμβαίνει δηλ το αυτονόητο[/size]. ;)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αυτα που θελουμε επρεπε να εχουν προηγηθει του"παμε συνταγμα".

Και επρεπε οχι γιατι το λεω εγω,αλλα γιατι ΕΤΣΙ γινονται σωστα αυτα τα πραματα.

Πρωτα λεμε"θελουμε αυτο και αυτο,θελουμε φραγκα,θελουμε να σας γαμησουμε τα πρεκια πχ"και ΜΕΤΑ βλεπουμε αν θα μαζευτουνε πολλοι η λιγοι.

Οι φεησμπουκαδες το πηγαν αναποδα,και αυτο που(δειχνει να)θελει το πληθος στο συνταγμα(παρα τις οποιες καλες προθεσεις ορισμενων)ειναι να πραγματωθει το"λεφτα υπαρχουν".

Ωραία, τί διαφορά έχει αυτό που γράφω με αυτό που γράφεις;

Εγώ το λέω "να αποκτήσει στόχους το κίνημα" εσύ το λες "Πρωτα λεμε"θελουμε αυτο και αυτο,θελουμε φραγκα,θελουμε να σας γαμησουμε τα πρεκια πχ"".

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμφανίστηκε και ο μαρτάκης. ερευνητής.
μας έλειψες πουστάκι.  :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
Η ανθρωπινη μαλακια ειναι αυτη που δεν εχει ορια και κατ επεκταση και η ελληνικη.ΣΕ ενα περιβαλλον καταναλωτικης μαστουρας που βιωσε η ελλαδα και ο υπολοιπος "δυτικος κοσμος",οπου ενα ζευγαρι πραντα ,ειχε περισσοτερη αξια απο τη ζωη 1 παιδιου στο σουδαν π.χ, η ακομα ακομα σε ενα περιβαλλον που η αποκτηση καλογυαλισμενης μερσεντας δικαιολογουσε την απουσια των γονιων απο το σπιτι 7μερες την εβδομαδα για δουλεια και τα παιδια να μεγαλωνουν στον αυτοματο ,πως περιμενουμε να διαμορφωθουν χαρακτηρες και συνειδησεις που θα διακρινουν το σωστο απο την απολυτη μαλακια,που δεν θα ακολουθουν μαζικα τρεντς και μαστς αναγοντας σε αναγκες ζωης μια λουι βουιτον τσαντα η ενα σανελ ταγερ :jerking: :jerking:
ΟΛΟΙ αυτοι που κυβερνουν ειναι ταγμενοι στην υπερεσια ενος συστηματος που μας οδηγει στον γκρεμο...μας μετατρεπουν σε καταναλωτικα ζομπι και ακολουθους ολοκληρωτικων ιδεων ενιοτε...
ξου!
ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ.....ΦΑΚ ΓΙΟΥ! ΑΙ ΓΟΥΝΤ ΝΤΟΥ ΓΟΥΑΤ ΓΙΟΥ ΤΕΛ ΜΙ!

Επισκέπτης

Δε χρειάζεται τόση φιλολογία.
Αν θες συνάντηση περιμένω..

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Οσοι παραμεινατε πραγματικοι σκεπτομενοι Ελληνες και δεν έχετε μεταλλαχθεί σε "αγανακτισμένα" παγκοσμιοποιημένα ζόμπι με τις κατσαρόλες και τα μαχαιροπίρουνα θα καταλαβετε.

Τιποτα αλλο.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom