Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ε Ολοι πασοκ ψηφισατε ρε τυποι  :grin:

και παραπονιεστε τωρα?  :2funny: :2funny: :2funny:

για αυτο δεν κατεβαινω ουτε συνταγμα ουτε πουθενα .

Καλα οχι πως με εχετε αναγκη αλλα λεμε τωρα  :2funny:

να στο πω όπως το καταλαβαίνεις στη γλώσσα σου....
πάς σ ένα μπουρδέλο και λες θέλω να γαμήσω...
σου λένε έχουμε τα καλύτερα μουνιά μη χαλιέσαι δώσε προκαταβολή να σου κλείσουμε θέση γιατί γίνεται του μουνιού.....
το κάνεις, πάς απο κει και βλέπεις να κυνηγάνε την τσατσά άλλοι 43 μαλάκες.
Τι έγινε ρε παιδιά;

μας πήραν τα φράγκα και μας λένε τώρα ότι τα μουνιά φύγαν στο εξωτερικό άμα θέλουμε να κάτσουμε να μας γαμήσει ο νταβατζής.

κάνε τις αναγωγές σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κανεις δεν ψηφιζει πασοκ η νδ τυπε :2funny:
στις εκλογες πως παιρνουν 70% και πανω δεν ξερω :2funny:

Φιλε αν και υπαρχουν ατομα που οντως δεν φταινε ...
εγω θα σου πω ακριβως τι συμβαινει... Λοιπον φαντασου την κυβερνηση
που αρχικα τα φαγε και μετα ηρθαν να μας πουνε "ελατε μαζι να πληρωσουμε το χρεος"
τωρα μας θυμηθηκαν? ΝΑΙ.

Σκεψου τωρα και ολους αυτους που βγαινουν και φωναζουν και μας καλουν ολους...
να συμμετασχουμε σε τετοιου ειδους συγκεντρωσεις.... ψηφισαν ΠΑΣΟΚ (Για να βολευτουν)
οταν ψηφιζαν ΠΑΣΟΚ δεν τους ενοιαζε κανεις αλλος παρα μονο η παρτη τους... και τωρα που ειδαν τα ζορια απλα σε φωναζουν "να παλεψετε και να αγωνιστειτε μαζι" οχι ρε φιλε υποκριτικο ειναι αυτο.
ΟΙ κυβερνησεις ειναι μικρογραφια των απλων πολιτων... και οποιος μιλαει για 5-10 λαμογια μονο
απλα κοροιδευει τον εαυτο του και παει να τα ριξει στους αλλους... και οι μεν και οι δε επρεπε να βουλιαξουν για να βαλουν μυαλο.

Ολοι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψηφιζουν και μας δουλευουν και τωρα θελουν υποστηριξη... τα αρχιδια μου

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
διαβασε το τελευταιο ψηφισμα...αυτο λεει η συνελευση.
αν θες να ακουσεις επιμερους τοποθετησεις...ή κατεβαινεις συνταγμα ή βλεπεις το livestreaming.

Αυτό που λες: "ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ" είναι το ψήφισμα;

Δώσε και σε 'μένα μπάρμπα κανένα λινκ. Για Live streaming και για το ψήφισμα. Αλλά όχι facebook. Δεν έχω...

Επισκέπτης
Καλημέρα!!! Σε όλους με υγεία και διάθεση.
Αφιερωμένο σε όλα τα "πουρά"...ΜΠΑΤΣΟΚους...με φοβερά επιχειρήματα...χωρίς μπινελίκια...  :smitten: :smitten:

Λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί ! ! !

Λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός...Πάμε να δούμε την πραγματική αλήθεια.

Κατ' αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο: Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση...
Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και.....
νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος Ιεχωβάδων Αμερικής. Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό.
Ο Ανδρέας λοιπόν με απόδειξη το παρακάτω έγγραφο χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 Δολάρια το 1974 για την κατασκευή του ΠΑΣΟΚ.
Η Κοινή λογική λέει ότι όταν ένας τραπεζίτης δίνει ένα δολάριο αποσκοπεί σε κέρδος 1000 δολαρίων, έτσι λοιπόν ο Ανδρέας βγήκε πρωθυπουργός, έβαλε λουκέτο στις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (izola, pitsos, elinda, κτλ κτλ) μέσω των διπλασιασμών μισθών και εισφορών χωρίς να ελαφρύνει όμως φορολογικά τις εταιρείες για να υπάρξει ισορροπία. Αυτό είχε σαν λογικό αποτέλεσμα η Ελλάδα πλέον να μην παράγει οπότε και να μην εξάγει τίποτα κλείνοντας την κάνουλα των κρατικών εσόδων (η οποία έκτοτε δεν ξανάνοιξε ποτέ). Εκτός αυτών, αύξησε κατά 1000% τους δημοσίους υπαλλήλους (κλαδικά παιδιά "πουρό") οι οποίοι δεν παράγουν έσοδα για το κράτος όπως οι βιομηχανίες που είχε κλείσει, αύξησε κατ' επέκταση την γραφειοκρατία καταστώντας απίθανο να κάνει κάποιος δουλειές στην Ελλάδα.
Αποτέλεσμα λόγω μη εσόδων και πολλών εξόδων να πάει σε ΔΑΝΕΙΣΜΟ. Επόμενο λοιπόν ήταν να δανειστεί από Τράπεζες "οικείες" για να ξεπληρώσει και την υποχρέωση... Η Ελλάδα μετά το 1981 για πρώτη φορά φτάνει στο σημείο να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει.
Το χρέος από 8 ΔΙΣ που παρέλαβε από τον άλλον εθνοπατέρα Καραμανλή εκτοξέυεται στα 100+ ΔΙΣ. Αυτό έθεσε την Ελλάδα δέσμια των Τραπεζών (δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το σε ποιούς ανήκουν, όποιος διαθέτει έστω και 5 δράμια μυαλό ξέρει).
Ο Μηχανισμός "ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ" δεν σημαίνει τίποτε άλλο από πρόσκαιρη και εικονική ευμάρεια αλλά σε βάθος χρόνου μάζεμα αυτών των "δωρισμένων" χρημάτων με τον μηχανισμό που λέγεται "ΦΟΡΟΣ" για να ξεπληρωθούν τα δάνεια. Επειδή όμως οι τόκοι των δανείων είναι όπως είναι φυσικό τεράστιοι και η Ελλάδα πια δεν έχει υγιή έσοδα για να ξεπληρώσει τα δάνεια, η μόνη "λύση" πληρωμής προηγούμενων δανείων είναι επαναΔανεισμός, το ΧΡΕΟΣ μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο με λογική συνέπεια το όλο και αυξανόμενο χρέος να μην ξεπληρώνεται ποτέ, αυτό μας παρασέρνει αναπόφευκτα στην συνεχή αύξηση των φόρων. Έτσι φτάσαμε σήμερα να έχουμε εξωτερικό χρέος 320 ΔΙΣ προ ΔΝΤ, και 320 ΔΙΣ + 120ΔΙΣ + τόκους μετα ΔΝΤ (αν υπάρξει μετά...)
ο όρος "ΦΟΡΟΣ" στην οικονομολογία δεν σημαίνει τίποτε άλλο από αφαίμαξη ρευστού από την αγορά με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται. Επίσης ο όρος "ΦΟΡΟΣ" σημαίνει μεγάλα λειτουργικά έξοδα με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται (ακρίβεια κτλ).
Εν ολίγοις ο Ανδρέας ως άριστος ψυχολόγος των μαζών δίνει όχι υγιή αλλά δανεικά χρήματα στον λαό, γίνεται ήρωας (δηλαδή ψήφους για μια ζωή), ο λαός αρχίζει να συνηθίζει στα πολλά έξοδα (υπερκαταναλωτική μανία) μετά από ένα χρονικό διάστημα τα χρήματα αυτά μέσω των φόρων επιστρέφονται στην βάση από όπου ξεκίνησαν με την διαφορά ότι έχει μείνει ως κληρονομιά όλης αυτής της ιστορίας το ΧΡΕΟΣ(=το μέσον χειραγώγησης ενούς κράτους από τον δανειστή της).
Ως χώρα δηλαδή, κάναμε έναν κύκλο και φτάσαμε πάλι από εκεί που είχαμε ξεκινήσει με την διαφορά ότι τώρα είμαστε δέσμιοι.
Ελπίζω να κατανοήσαμε ότι όταν ο Ανδρέας μοίραζε χρήματα στον λαό δεν μοίραζε υγιή χρήματα από εξωτερικά κρατικά έσοδα, αλλά από εξωτερικό δανεισμό για να ξεπληρώσει υποχρεώσεις και συμφωνίες που είχε κάνει, βάζοντας στον θαμπωμένο λαό μια θηλιά που ονομαζόταν ΧΡΕΟΣ.

Δείτε το παρακάτω έγγραφο με το οποίο πιστοποιείται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 υπέγραψε σύμφωνο με τις ΗΠΑ και τον Rockefeller και τις λεπτομέρειες τη συμφωνίας.

"Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"

Τι λέει το κείμενο:

1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Από την πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.
2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ
3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.
4. Επιτρέπονται φραστικές "συγκρούσεις" με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.
5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.
6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο)
7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.
8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ
9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.
10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο)
11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων)

Υπογραφή
Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
Andreas Papandreou

Το έγγραφο αυτό υπέγραψε τον Αύγουστον του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, και εφόσον απεδέχθη τις "οδηγίες", προεβλέπετο καταβολή από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ ) ποσού 100.000.000 δολλαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος!
Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του... "σοσιαλιστικού" κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τι κινήσεις μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και τι περιθώριο ελιγμών διέθετε. Από τους "κανόνες" που υπέγραφε ο Ανδρέας, επιτρέποντο μόνον "φραστικές παρεκκλίσεις".

Υ.Γ. Παρατηρήστε ότι στο έγγραφο αναφέρεται πολλές φορές η έκφραση "η κυβέρνηση του Παπανδρέου", επίσης ότι το έγγραφο είναι του 1974 , δηλαδή 7 χρόνια πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός.
Aναρωτιέμαι λοιπόν αν τους το είπε κάποιο Μέντιουμ ότι σίγουρα θα γίνει κυβέρνηση ο Παπανδρέου προβλέποντας το "7 χρόνια μετά" ή συμβαίνει κάτι άλλο...

Μας έχετε πρήξει με το συγκεκριμένο κείμενο περί Ανδρέα....ο άνθρωπος πέθανε,πάει μας τελείωσε......τι τρώγεστε για το τι έκανε ο Ανδρέας ΤΟΤΕ;;;

Ξεκολάτε......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να στο πω όπως το καταλαβαίνεις στη γλώσσα σου....
πάς σ ένα μπουρδέλο και λες θέλω να γαμήσω...
σου λένε έχουμε τα καλύτερα μουνιά μη χαλιέσαι δώσε προκαταβολή να σου κλείσουμε θέση γιατί γίνεται του μουνιού.....
το κάνεις, πάς απο κει και βλέπεις να κυνηγάνε την τσατσά άλλοι 43 μαλάκες.
Τι έγινε ρε παιδιά;

μας πήραν τα φράγκα και μας λένε τώρα ότι τα μουνιά φύγαν στο εξωτερικό άμα θέλουμε να κάτσουμε να μας γαμήσει ο νταβατζής.

κάνε τις αναγωγές σου.

Λιγο αστοχο... γιατι εκει την πληρωνω μονο εγω και οσοι ακομη
πανε σε πουτανες... ενω εδω την πληρωνουν ΟΛΟΙ
χωρις αναγκαστικα να εχουν προτιμησει να πανε σε πουτανες
αλλα και παλι τοτε θα εβγαινα και θα ελεγα... παιδια εφταιξα ηθελα πουτανες
δεν σας σκεφτηκα... και απλα ηθελα να κανω την καυλα μου απλα τωρα εχω οντως μετανιωσει
πιστευετε πως μπορειτε να με ακολουθησετε? Μαλακια ξεμαλακια εγω θα το εκανα ρε φιλε
αυτην ακριβως την εξηγηση ελεος πια με τους υποκριτες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
please enlight me on this
βέρυ ίντερεστινγκ..

μπορούμε να τα πούμε απο κοντά....
πρόχειρα.
όπου Κεφάλαιο στον καπιταλισμό βάλε Κόμμα σοτν Κομμουνισμό.

χρειάζεται μεγαλύτερη ανάλυση;
απο κοντά.
πρόχειρα.
η μόνη αντικατάσταση που έγινε στο μοναρχικό καθεστώς της Ρωσσίας ήταν η μασωινκότητα και η μη κληρονομικότητα του ΓΓ.
κάνε τις αναγωγές σου.

Υ.Γ.
η σάβρα μπορεί να μας αναλύσει αφού διαλύεται με τις αναλύσεις μου πόσο Σοσιαλιστικό Κόμμα είναι το κόμμα που υπηρετεί.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
από εργατικό ατυχημα δεν έγιναν έτσι και αυτοί???

Θες να ακουσεις τιποτα βαγγελιστρες μεσημεριατικα ε;

τι σχεση εχουν οι βασανισμενοι που ποσταρησες ρε με εργατικο ατυχημα;
 αυτοι το προκαλεσαν;ηταν εργαζομενοιςευθυνονται για αυτο το "ατυχημα";;;

ελα,κλεισε το κουτακι με τις μαλακιες και παραδεξου αντρικεια οτι εκανες κοτσανα
 αποφευγω να πω βαρια πραματα σε ανθρωπους που εχω πιει κρασι μαζι τους,μην με διαολιζεις...

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Υ.Γ. Παρατηρήστε ότι στο έγγραφο αναφέρεται πολλές φορές η έκφραση "η κυβέρνηση του Παπανδρέου", επίσης ότι το έγγραφο είναι του 1974 , δηλαδή 7 χρόνια πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός.
Aναρωτιέμαι λοιπόν αν τους το είπε κάποιο Μέντιουμ ότι σίγουρα θα γίνει κυβέρνηση ο Παπανδρέου προβλέποντας το "7 χρόνια μετά" ή συμβαίνει κάτι άλλο...

Αυτό λες εσύ;

Όταν φέρεται να υπεγράφη το έγγραφο και έαν όντως έγινε έτσι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ Πα.Σο.Κ!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και ακουσα κατι σημερα στον Παπαδακη το οποιο ηταν ΤΙΓΚΑ Υποκριτικο...

ΣΤον αυτια μαλλον... καλα ο αυτιας εχει αποδειξει χιλιαδες φορες ποσο γλειφτρακος

ειναι... εγω προσωπικα δεν τον παω ΜΙΑ. Λοιπον γυρισε και ειπε αυτα που λεει και ο περσονας...

"Οτι λεγανε τοσα χρονια στον κοσμο... εισαστε μαγκες... δουλευετε οκ.... σας δινουμε θεσαρες στο δημοσιο" και ξαφνικα

-ειστε τεμπεληδες
-δεν ειστε παραγωγικοι
-δεν δεν δεν δεν...... αυτο ξερετε τι περιφρονηση ειναι για τον ελληνικο λαο?! ΕΙΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ...

[size=20pt] του ΠΙΚΠΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? δεν καταλαβαινατε αν κανατε καλα κατι ή οχι? Τα ριχνουμε τωρα στους πολιτικους οτι ταχα μας κοροιδεψαν σαν αφελεις ρομαντικες γκομενιτσες?!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ -> ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.... ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ συμφερει και ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΝΤΩΣ... εχει το μικροβιο μεσα να αναρωτηθει μηπως κατι δεν παει καλα..... μεγαλυτερη ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ και δικαιολογια δεν εχω ξανακουσει..[/size]

Π.Σ Δεν ειμαι εναντιον κανενος απλα κανω τον δικηγορο του διαβολου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λιγο αστοχο... γιατι εκει την πληρωνω μονο εγω και οσοι ακομη
πανε σε πουτανες... ενω εδω την πληρωνουν ΟΛΟΙ
χωρις αναγκαστικα να εχουν προτιμησει να πανε σε πουτανες
αλλα και παλι τοτε θα εβγαινα και θα ελεγα... παιδια εφταιξα ηθελα πουτανες
δεν σας σκεφτηκα... και απλα ηθελα να κανω την καυλα μου απλα τωρα εχω οντως μετανιωσει
πιστευετε πως μπορειτε να με ακολουθησετε? Μαλακια ξεμαλακια εγω θα το εκανα ρε φιλε
αυτην ακριβως την εξηγηση ελεος πια με τους υποκριτες

λάθος.
ζονκ.
πας στις πουτάνες στα στούντιο σε σιτζι, χαλάς κάνα 500αρι το μήνα και ΦΠΑ δεν πληρώνεις ενώ εγώ για να κεράσω τη γκόμενα φαγάκι στο εστιατόριο πληρώ κανονικά.
ποιός πληρώ λοιπόν τα δικά σου γαμήσια;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
 Θες να ακουσεις τιποτα βαγγελιστρες μεσημεριατικα ε;

τι σχεση εχουν οι βασανισμενοι που ποσταρησες ρε με εργατικο ατυχημα;
 αυτοι το προκαλεσαν;ηταν εργαζομενοιςευθυνονται για αυτο το "ατυχημα";;;

ελα,κλεισε το κουτακι με τις μαλακιες και παραδεξου αντρικεια οτι εκανες κοτσανα
 αποφευγω να πω βαρια πραματα σε ανθρωπους που εχω πιει κρασι μαζι τους,μην με διαολιζεις...

οι εργαζόμενοι δηλαδή ευθύνονται για το ατύχημα στο πέραμα που έβαλε ο soisix  ????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

δεν ευθύνεται και εδώ ο ιδιοκτήτης της μπίζνας ????

Επισκέπτης
πρόχειρα.

απο κοντά.
πρόχειρα.
η μόνη αντικατάσταση που έγινε στο μοναρχικό καθεστώς της Ρωσσίας ήταν η μασωινκότητα και η μη κληρονομικότητα του ΓΓ.
κάνε τις αναγωγές σου.

Υ.Γ.
η σάβρα μπορεί να μας αναλύσει αφού διαλύεται με τις αναλύσεις μου πόσο Σοσιαλιστικό Κόμμα είναι το κόμμα που υπηρετεί.
Πολύ τσουβάλιασμα ρε αδερφέ,τί Τσάρος,τί Λένιν.......το ίδιο είναι;

Eίπαμε για τον πούτσο ήταν ο ''υπαρκτός'' αλλά το γάμησες κ ψόφησε.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
πρόχειρα.

απο κοντά.
πρόχειρα.
κάνε τις αναγωγές σου.

Υ.Γ.
α οκ
εννοείς το ίδιο πράγμα με άλλο όνομα
και με άλλο interface
οκ
απλά το ένα λεγόταν κεφαλαιακό (capitalism-USA)
και το άλλο σοσιαλιστικό (CCCP)
τώρα θα φύγουν τα interfaces και θα πάμε στο cloud computing
;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έχει ξαναμπεί.

Και έχω αναλύσει γιατί το έγγραφο είναι πλαστό.

Ψάξε το.

Εγώ δεν πρόκειται να το κάνω.
και η κυβερνητική πλειοψηφία που υποστηρίζεις πλαστή ειναι.
αλλά δεν το κάνεις γιατί δε σε συμφέρει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λάθος.
ζονκ.
πας στις πουτάνες στα στούντιο σε σιτζι, χαλάς κάνα 500αρι το μήνα και ΦΠΑ δεν πληρώνεις ενώ εγώ για να κεράσω τη γκόμενα φαγάκι στο εστιατόριο πληρώ κανονικά.
ποιός πληρώ λοιπόν τα δικά σου γαμήσια;

αν τη πιασει στο μπιρι μπιρι ειμαι σιγουρος οτι τα πληρωνει η πουτανα  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πολύ τσουβάλιασμα ρε αδερφέ,τί Τσάρος,τί Λένιν.......το ίδιο είναι;

Eίπαμε για τον πούτσο ήταν ο ''υπαρκτός'' αλλά το γάμησες κ ψόφησε.

όχι.
ο υπαρκτός ψόφισε γιατί δεν ήταν κομμουνισμός και γαμούσε κοσμάκη όπως το ΠΑΣΟΚ με το"Σοσιαλιστικό" πρόθεμα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom