Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
αποφευγω να πω βαρια πραματα σε ανθρωπους που εχω πιει κρασι μαζι τους,μην με διαολιζεις...
Τσίπρο δεν ήτο;
αποφευγω να πω βαρια πραματα σε ανθρωπους που εχω πιει κρασι μαζι τους,μην με διαολιζεις...
λάθος.
ζονκ.
πας στις πουτάνες στα στούντιο σε σιτζι, χαλάς κάνα 500αρι το μήνα και ΦΠΑ δεν πληρώνεις ενώ εγώ για να κεράσω τη γκόμενα φαγάκι στο εστιατόριο πληρώ κανονικά.
ποιός πληρώ λοιπόν τα δικά σου γαμήσια;
και θα πάμε στο cloud computing
;)
έτσι έτσιόχι.
ο υπαρκτός ψόφισε γιατί δεν ήταν κομμουνισμός και γαμούσε κοσμάκη όπως το ΠΑΣΟΚ με το"Σοσιαλιστικό" πρόθεμα.
αν τη πιασει στο μπιρι μπιρι ειμαι σιγουρος οτι τα πληρωνει η πουτανα![]()
οι εργαζόμενοι δηλαδή ευθύνονται για το ατύχημα στο πέραμα που έβαλε ο soisix ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ευθύνεται και εδώ ο ιδιοκτήτης της μπίζνας ????
δειρ ιζ νο γιουμόδα ειναι θα περάσει.
όπως και η πυρηνική ενέργεια.
γουέν γιου ντιφόλτ εντ γιου κανοτ ρεσταρτ.
κάνε τις αναγωγές σου.
οι εργαζόμενοι δηλαδή ευθύνονται για το ατύχημα στο πέραμα που έβαλε ο soisix ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ευθύνεται και εδώ ο ιδιοκτήτης της μπίζνας ????
Άσχετος ο παραλληλισμός σου αλλά στο Τσερνομπίλ η βάρδια στο control room έκανε ΜΕΓΑΛΕΣ μαλακίες.
οχι φιλαρακι
εχω ταξιδι να κανω στο χωριο να ραντισω τις ασφακες με γκαρλον
δεν θα μπω στους διαδαλους του μυαλου σου,ουτε θα χοροπηδηξω τα νευρα μου
κανονισε την Κυριακη να εισαι κατω Συνταγμα,να πιουμε κανα τσιπρο (να σε ξεχεσω απο κοντα,εδω
κολλαω)
το Φ.Π. πνιχτον στον ασβεστη (ή στο τσιπρο-ας ειναι και με γλυκανισο),δεν παιρνει
γρι ο νεοπας
τσαγιααααα
Ντα-Ντα.όχι.
ο υπαρκτός ψόφισε γιατί δεν ήταν κομμουνισμός και γαμούσε κοσμάκη όπως το ΠΑΣΟΚ με το"Σοσιαλιστικό" πρόθεμα.
στην αρχή περνούσαν καλά??? :o :o :oΝτα-Ντα.
Ωστόσο όχι ότι δεν υπήρξε καμία θετική αλλαγή από την φεουδαρχία του τσάρου στον ''σοσιαλισμό'' του Λένιν.
Ακρίβως σαν το Πασόκ έχει η ιστορία,στην αρχή περνούσαμε καλά κ χόρτασε ο λαός,στην συνέχεια ήρθε η πούτσα.....
το αγρυπνο ματι του θεου εισαι ρε κουφαλα
δε τους εριχνες καμια φαπα να ξυπνησουν? και στον αλλο με το σαμινα, τον αφησες ετσι και πηρε στο λαιμο του κοσμακη
το Φ.Π. πνιχτον στον ασβεστη (ή στο τσιπρο-ας ειναι και με γλυκανισο),δεν παιρνει
γρι ο νεοπας
τσαγιααααα
οχι φιλαρακι
εχω ταξιδι να κανω στο χωριο να ραντισω τις ασφακες με γκαρλον
δεν θα μπω στους διαδαλους του μυαλου σου,ουτε θα χοροπηδηξω τα νευρα μου
κανονισε την Κυριακη να εισαι κατω Συνταγμα,να πιουμε κανα τσιπρο (να σε ξεχεσω απο κοντα,εδω
κολλαω)
γρι ο νεοπας
τσαγιααααα
έχω παραλαβή πακέτου από αεροδρόμιο.. επιστρέφει ο υιός από Αγγλία...
Δε σε έχω ανάγκη ρε!
Θα πάω στο σουασίξ να μου πει για το ψήφισμα!
Που έχει αναλυθεί?? Λιγη βοήθεια. Αν θες.
Ευχαριστώ.