Καπως ετσι αλλα το σκεπτικο ειναι χαζο για τις γκομενες... δλδ αν εφαρμοσουμε ακομα και το ιδιο το σκεπτικο της γκομενας ο αντρας που θα τη παρει θα πρεπει να κανονιζει τις παροχες του με βαση την εκαστοτε αξια της... Δλδ σημερα εισαι μουναρος, οκ σου παρεχω lifestyle, αυριο μπαζεψες επειδη σε πηραν τα χρονια ή εβαλες κιλα ή ξεχυλωσες απ'τη γεννα αρα τον πουλο να βρω καμμια αλλη. Υποσκαπτουν το μελλον τους αφου η ιδια η ομορφια-αξια που πουλανε δεν κραταει στο χρονο. Ειναι depreciating asset και δε συνισταται για επενδυση. (Δε μιλαω για sponsoring αλλα για κανονικες σχεσεις, γαμους, κτλ)
Εκεί είναι η πονηριά της γκόμενας.Του μοστράρει φρέσκο δέρμα,χαμόγελο,δυνατό βυζί,σφριγηλό σώμα,τραβάει και ένα καλό μπόύκι χαζεύει ο άλλος τα δίνει όλα και παντρεύεται.Μετά αυτή τον έχει δέσει στο μουνί της πλέον,μπορεί να χοντρύνει να μπαζέψει,να κόψει τις πίπες κτλ,δε θα πάθει τίποτα.
Γιατί έχει όλο το σύστημα υπέρ της.
Και η κοινωνία δηλαδή δίνει 80% δίκιο στη γκόμενα,αφού η κοινωνία έχει συμφέρον από την τεκνοποίηση,τη δημιουργία απογόνων.Αμα καθόταν ο καθένας με καύλες και ορμές να σκέφτεται τι θα γίνει άμα η άλλη παχύνει,φακλανέψει,κόψει τις πίπες,με κερατώσει κτλ,μετά η κοινωνία και το έθνος γενικά θα πήγαιναν περίπατο.
Πρέπει ο γαμέας να είναι αισιόδοξος,οι γκόμενες πρέπει να είναι πιο πονηρές αφού έχουν τα πολύτιμα eggs.
Οι γκόμενες το βλέπουν ανάποδα σου λένε κάτσε ρε μαλάκα,έχεις 100 φορές περισσότερη τεστοστερόνη από εμένα άρα πρέπει να είσαι 100 φορές πιο δυνατός,πιο ανθεκτικός,αποτελεσματικός,πιο στωικός εγώ μια γκομενίτσα είμαι.Οπότε είσαι provider αναγκαστικά κόψε τα ψόφια και μην κλαις και κάνεις σα γκομενίτσα.
Για δυστυχία σου η τεστοστερόνη σε έκανε ταυτόχρονα και καυλιάρη,να θες το μουνί 100 φορές περισσότερο από όσο θέλω εγώ την πούτσα σου οπότε πρέπει να υποταχτείς στις απαιτήσεις μου πρέπει να δουλέψεις για αυτό το μουνί,δεν είναι τζάμπα.
Ετσι προάγεται ο πολιτισμός και η πρόοδος.
Πολλοί άντρες βέβαια δεν αντέχουν την πίεση και αποσύρονται εντελώς γίνονται φουλ τάιμ αυνάνες,πουσταίοι,φιλόσοφοι,Mgtow κτλ,σου λέει αν είναι για να γαμήσω να κάνω τόσες θυσίες,καλύτερα να ... αλλαξοπιστήσω ή να αλλαξοκωλιάσω ή να κόψω τα αρχίδια μου και να ησυχάσω,δεν πα να γαμηθεί ο δυτικός πολιτισμός και όλα.