machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Προσωπικη εμπειρια. Πρεπει να ειμαστε ανεξαρτητοι παιδια.
Για να ελκονται.
Για να ελκονται.
Για το αν αναρωτιούνται οι γυναίκες σε σχέση με εμάς, τι θέλουμε εμεις.Είστε σοβαροί όλοι σας? Πάτε καλά? Μια ζωή, να αναρωτιόμαστε και να σκεφτόμαστε τι θέλουν οι γυναίκες και τι αρέσει στις γυναίκες. Είδατε ποτέ τις γυναίκες να αναρωτώνται, τι θέλουν και τι αρέσει στους άντρες? ΟΧΙ. Πόσο πάτο να πιάσει το αντρικό φύλο ακόμα? Που μόνο αντρικό δεν είναι πλέον. Αντί να κάνουμε τις γυναίκες να παρακαλάνε για πούτσο και για προσοχή, το κάνουν οι γυναίκες στους άντρες και τις παρακαλάν αυτοί. Κάθονται όλοι και προσπαθούν να αναπτύξουν ειδικές τεχνικές και κωδικούς πρόσβασης ώστε να αποκρυπτογραφήσουν τις σύνθετες γυναίκες. (Εδώ γελάμε).
Το είπα και σε άλλο ποστ μου εδώ μέσα, θα το πω και σε αυτό μπας και ξυπνήσετε.
Σε μια γυναικοκεντρική κοινωνία, που θέλει να μιλάμε και να συμπεριφερόμαστε όπως γουστάρουν οι γυναίκες, θα τείνω το μεσαίο μου δάχτυλο. Να πάει στα τσακίδια μια τέτοια κοινωνία. Δεν την θέλω. Αρκετά. Φτάνει πια.
Πότε θα καταλάβετε όλοι σας ότι το μ...ί ΔΕΝ σέρνει καράβι, αλλά το πουλί μας είναι αυτό που κάνει τις γυναίκες να υποτάσσονται στα δικά μας θέλω? Όταν το καταλάβουν αυτό, όλα τα εκατομμύρια εκεί έξω υποτακτικοί του αιδοίου, τότε υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να προχωρήσει ο ντουνιάς έστω και ένα βήμα μπροστά. Αν και με όλους αυτούς τους υπηρέτες των γυναικών και όλα αυτά τα φεμινοπουστάκια που υπερασπίζονται τις δήθεν, ντεμέκ και καλά αδικημένες γυναίκες, δεν βλέπω να υπάρχει σωτηρία.
Οταν υπαρχει το γαμω instagram και το facebook και εχει ολα τα λιγουρια να ποσταρουν στις γκομενες για το ποσο μουναρες ειναι και παιρνουν τα μυαλα τους αερα. Απο εκει δημιουργηθηκαν τα προβληματα.
Είστε σοβαροί όλοι σας? Πάτε καλά? Μια ζωή, να αναρωτιόμαστε και να σκεφτόμαστε τι θέλουν οι γυναίκες και τι αρέσει στις γυναίκες. Είδατε ποτέ τις γυναίκες να αναρωτώνται, τι θέλουν και τι αρέσει στους άντρες? ΟΧΙ. Πόσο πάτο να πιάσει το αντρικό φύλο ακόμα? Που μόνο αντρικό δεν είναι πλέον. Αντί να κάνουμε τις γυναίκες να παρακαλάνε για πούτσο και για προσοχή, το κάνουν οι γυναίκες στους άντρες και τις παρακαλάν αυτοί. Κάθονται όλοι και προσπαθούν να αναπτύξουν ειδικές τεχνικές και κωδικούς πρόσβασης ώστε να αποκρυπτογραφήσουν τις σύνθετες γυναίκες. (Εδώ γελάμε).
Το είπα και σε άλλο ποστ μου εδώ μέσα, θα το πω και σε αυτό μπας και ξυπνήσετε.
Σε μια γυναικοκεντρική κοινωνία, που θέλει να μιλάμε και να συμπεριφερόμαστε όπως γουστάρουν οι γυναίκες, θα τείνω το μεσαίο μου δάχτυλο. Να πάει στα τσακίδια μια τέτοια κοινωνία. Δεν την θέλω. Αρκετά. Φτάνει πια.
Πότε θα καταλάβετε όλοι σας ότι το μ...ί ΔΕΝ σέρνει καράβι, αλλά το πουλί μας είναι αυτό που κάνει τις γυναίκες να υποτάσσονται στα δικά μας θέλω? Όταν το καταλάβουν αυτό, όλα τα εκατομμύρια εκεί έξω υποτακτικοί του αιδοίου, τότε υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να προχωρήσει ο ντουνιάς έστω και ένα βήμα μπροστά. Αν και με όλους αυτούς τους υπηρέτες των γυναικών και όλα αυτά τα φεμινοπουστάκια που υπερασπίζονται τις δήθεν, ντεμέκ και καλά αδικημένες γυναίκες, δεν βλέπω να υπάρχει σωτηρία.
Εύκολη απάντηση δεν υπάρχει, όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο πλανάται οικτρά.
Από την φυσική ακόμη ξέρουμε ότι τα ετερονυμα σωματίδια έλκονται και τα ομονυμα απωθούνται.Το ίδιο συμβαίνει και στους ανθρώπους, ή τους χαρακτήρες/θέλω αυτών.
Οι ανάγκες ενός ανθρώπου ποικίλουν ανά την ηλικία, είτε μιλάμε για άνδρα είτε για γυναίκες.
Άλλα πράγματα ζητά ο άνθρωπος στα είκοσι, άλλα στα τριάντα, άλλα στα σαράντα και ούτω καθεξής.
Η γυναίκα είναι πιο πολύπλοκο ον απ'τον άντρα και έχει να κάνει με την ίδια την φύση της, δεν είναι κάτι που το επιλέγει η ίδια να έχει περίοδο πχ.Δεν επιλέγει να κυοφορεί στην κοιλιά της για εννέα μήνες, δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα της έρθει η περίοδος (στις περιπτώσεις που δεν έχει σταθερή μια), όλα αυτά την κάνουν να φροντίζει ώστε να εξασφαλιστεί,εν μέρει.
Ο άντρας απ'την άλλη, μέχρι προσφάτως,πριν καμμιά πενηνταρια χρόνια εννοώ, ουδέποτε ασχολήθηκε για το τι θέλει η γυναίκα, γιατί δεν την έβλεπε καν.Ολα αυτά στις Δυτικές κοινωνίες γιατί προς Ανατολή μεριά ισχύει ακόμη αυτό, πράγμα που εμείς οι ίδιοι κατακρίνουμε στις συμπεριφορές των Πακιστανών, Σύριων, Ιρακινών.
Και ερωτω! Αναρωτηθηκατε ποτέ ότι αυτός που δεν ξέρει τι θέλει είναι ο άντρας και όχι η γυναίκα;Αναρωτηθηκατε ότι στην Ελλάδα του 2020 ο άνδρας ψάχνει να βρει την ταυτότητα που πήρε απ'τον πατέρα του,τον άνδρα του 1950!
Η γυναίκα απλά εξέλιξε τα θέλω της,ο άνδρας όμως έχασε την θέση που του είπαν ότι έχει,μέσα στην οικογένεια και απέναντι στην γυναίκα,την τελευταία δεκαετία και μέσα στον εργασιακό κύκλο.
[size=16pt]Τροφή για σκέψη...[/size]
Οι περισσότερες γυναίκες δεν έλκoνται από το χρήμα αυτό καθ΄αυτό αλλά με ότι συνεπάγεται με αυτό:
-επιτυχία
-αναγνώριση
-status
-καλή φήμη
αυτοβελτίωση