Τι ψάχνουν οι γυναίκες;; Κάποτε με παράτησε η κοπέλα μου για έναν άλλο πιο ωραίο από εμένα και πιο πλούσιο. Τον παντρεύτηκε και κάνανε και 4 παιδιά. Ωραίος με λεφτά, καλή περίπτωση για να κάνει οικογένεια. Μετά από λίγα χρόνια τον αφήσε και αυτόν και τα παιδιά της για έναν άλλο άντρα. Εναν χάλια χρήστη διαφόρων ουσιών και μικροεγκληματια , μεγάλο ναυάγιο ο τύπος. Αυτό έψαχνε τόσα χρόνια; Οικονομική εξασφάλιση 0. Εμφάνιση σαν τελειομενο πρεζακι, σεξ σιγά μην μπορεί να γαμισει από τα τοσα ναρκωτικά. Η γυναίκα αυτή είναι υψηλού μορφωτικού επιπέδου και προέρχεται από πολύ φυσιολογική οικογένεια. Άντε βγάλε άκρη με της τρελές!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελκύουν τα λεφτά τις γυναίκες; Ή όχι; Τί ακριβώς ψάχνουν οι γυναίκες τελικά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 270
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
milftaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2016
- Like
- 251
- Πόντοι
- 21
Σιγα μην ειπε κατι τοσο ψαγμενο αυτη η αχρηστη πουτανα, ρε συ Ζεμπου... Μια χιλιανη ψαγμενη συγγραφεας , που ειχε και οικογενειακες καταβολες με μαρξιστοκουμουνια, το συνεγραψε σαν ατακα ..... ειπαμε αλλα οχι και η Μεριλυν....η Μεριλυν ηταν μια αχρηστη πουτανα μεν αλλα απο τις πρωτες δε, που πρωτο μπηκε στον χωρο του θεαματος σπρωγμενη απο καβλια και ηταν και το μονο πεδιο στο οποιο θα ηταν ικανη να ξεχωρισει μια τσουλιτσα της σειρας σαν και αυτην................................Όλα καλά κι ωραία και συμφωνώ στα περισσότερα από όσα γράφτηκαν. Λεφτά, ισχύ, που όλα αυτά προσφέρουν ασφάλεια και συμφέροντα με οποιοδήποτε κίνητρο που θα της αποφέρει το οποιοδήποτε κέρδος στην οποιαδήποτε γυναίκα. Αλλά κάτι ξεχάσατε ρε παιδιά.
Να δεις πως το είπε η Marilyn Monroe.
«Το σημείο G-spot της γυναίκας βρίσκεται στα αυτιά. Όποιος ψάχνει παρακάτω, απλά χάνει τον χρόνο του».
ενας χωρος του θεαματος και του lifestyle που απο τοτε αρχιζε δειλα δειλα να ανεβαινει στα κιταπια των βρωμοφονιαδων των λαων και σκατενιων κωλο Αμερικανων και συνεπως να πουλαει σαν τρελος ..... οποτε και συνεπακολουθως βγηκαν ολες αυτες οι σταρς του κωλου και αρχιζε να περνιεται και στον υπολοιπο αχρηστο πλανητη , διοτι οτι λενε και επιβαλλουν οι φονιαδες αυτο θα γινεται....
ειπαμε αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....μονο μια μορφωμενη και πιο εκλεπτυσμενη γυναικα θα πιστευε και θα ερεθιζοταν με αυτια ερωτες και Gspot στα αυτια και θα το εξεφραζε αυτο ....
οχι η καθε αχρηστη πουτανα αριβιστρια σαν την Μονροε, που το συστημα την εκανε show woman (because oπως ειπε και ο μεγαλος Χιου ο αυτοκρατωρ των κουνελακιων , η μεγαλυτερη μπιζνα του συγχρονου πολιτισμου ή μαλλον αυτη που θα γινει μεγαλυτερη σε μερικα χρονια, δεν ειναι ουτε η θρησκεια ουτε η εμπορια φυσικων πορων , αλλα το σεξ) ....κατι ηξερε ο πουστογερος ο θρυλος.....
vangelis01
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ένας τύπος περπατώντας μια μέρα στο Μοναστηράκι βρήκε και αγόρασε ένα πολύ παλιό λυχνάρι.
Όταν γύρισε στο σπίτι του εκεί που το επεξεργαζόταν , πετάγεται από μέσα ένα τεράστιο τζίνι .
- Μη φοβάσαι , του λέει . Είμαι το τζίνι του λυχναριού . Είμαι κλεισμένος εδώ μέσα για πάνω από 200 χρόνια . Για να σε ευχαριστήσω που με ελευθέρωσες θέλω να που πεις μια επιθυμία σου και θα στην εκπληρώσω αμέσως .
Σκέπτεται , σκέπτεται ο τύπος και τέλος του λέει :
- Έχω ένα σπίτι στα Χανιά που μ αρέσει να πηγαίνω να ξεκουράζομαι . Το αεροπλάνο το φοβάμαι , με το πλοίο είναι ταλαιπωρία .
Αυτό που θα ήθελα να κάνεις είναι να φτιάξεις μια γέφυρα που να ενώνει την Αθήνα με την Κρήτη για να μπορώ να πηγαίνω στο χωριό εύκολα και γρήγορα .
- Απαπαπαπα ! Αδύνατον ! Αυτό δε γίνεται ! Ξέρεις πόσο τσιμέντο και πόσο σίδερο θα χρειαστώ ; Ξέρεις πόσα χιλιόμετρα άσφαλτο πρέπει να φτιάξω ;
Πόσοι εργάτες πρέπει να δουλέψουν ; Ξέρεις πόσο ψηλή πρέπει να γίνει η γέφυρα για να περνάνε τα πλοία από κάτω ; Σε παρακαλώ , ζήτησε μου κάτι άλλο !
- Καλά , τότε θα σου ζητήσω κάτι άλλο που με βασανίζει χρόνια τώρα . Εξήγησε μου σε παρακαλώ πώς λειτουργεί το γυναικείο μυαλό , πώς σκέπτονται οι γυναίκες ;
Και το τζίνι απαντά :
- ........... Τη γέφυρα την θέλεις με 2 ή 4 λωρίδες κυκλοφορίας ;
Όταν γύρισε στο σπίτι του εκεί που το επεξεργαζόταν , πετάγεται από μέσα ένα τεράστιο τζίνι .
- Μη φοβάσαι , του λέει . Είμαι το τζίνι του λυχναριού . Είμαι κλεισμένος εδώ μέσα για πάνω από 200 χρόνια . Για να σε ευχαριστήσω που με ελευθέρωσες θέλω να που πεις μια επιθυμία σου και θα στην εκπληρώσω αμέσως .
Σκέπτεται , σκέπτεται ο τύπος και τέλος του λέει :
- Έχω ένα σπίτι στα Χανιά που μ αρέσει να πηγαίνω να ξεκουράζομαι . Το αεροπλάνο το φοβάμαι , με το πλοίο είναι ταλαιπωρία .
Αυτό που θα ήθελα να κάνεις είναι να φτιάξεις μια γέφυρα που να ενώνει την Αθήνα με την Κρήτη για να μπορώ να πηγαίνω στο χωριό εύκολα και γρήγορα .
- Απαπαπαπα ! Αδύνατον ! Αυτό δε γίνεται ! Ξέρεις πόσο τσιμέντο και πόσο σίδερο θα χρειαστώ ; Ξέρεις πόσα χιλιόμετρα άσφαλτο πρέπει να φτιάξω ;
Πόσοι εργάτες πρέπει να δουλέψουν ; Ξέρεις πόσο ψηλή πρέπει να γίνει η γέφυρα για να περνάνε τα πλοία από κάτω ; Σε παρακαλώ , ζήτησε μου κάτι άλλο !
- Καλά , τότε θα σου ζητήσω κάτι άλλο που με βασανίζει χρόνια τώρα . Εξήγησε μου σε παρακαλώ πώς λειτουργεί το γυναικείο μυαλό , πώς σκέπτονται οι γυναίκες ;
Και το τζίνι απαντά :
- ........... Τη γέφυρα την θέλεις με 2 ή 4 λωρίδες κυκλοφορίας ;
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Αδιάβαστος! :-
Καμία γυναίκα, όσο χρονών και αν έφτασε, ποτέ δεν της έφυγε η φαντασίωση να γαμηθεί με τον καθηγητή/δάσκαλό της.
Μάλλον εσύ δεν διάβασες προσεκτικά όσα έγραψα: Έγραψα παραμύθια και όχι παραμύθι!
Όλοι όσοι σπούδασαν, γυναίκες και άντρες, θέλουν να συνευρεθούν με κάποιον/α που τους θυμίζει τον ωραίο δάσκαλο/καθηγητή ή την ωραία δασκάλα/καθηγήτρια του σχολείου ή γυμνασίου που πήγαν.
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Όλοι όσοι σπούδασαν, γυναίκες και άντρες, θέλουν να συνευρεθούν με κάποιον/α που τους θυμίζει τον ωραίο δάσκαλο/καθηγητή ή την ωραία δασκάλα/καθηγήτρια του σχολείου ή γυμνασίου που πήγαν.
Εγώ όχι !!!
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Εγώ όχι !!!
Μήπως ήσουν ο καλός μαθητής της τάξης σου;
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.894
- Πόντοι
- 28.246
Εκτός από το copyright, για το τι θέλουν οι γυναίκες για να γουστάρουν ξέρεις τιποτα;Σιγα μην ειπε κατι τοσο ψαγμενο αυτη η αχρηστη πουτανα, ρε συ Ζεμπου... Μια χιλιανη ψαγμενη συγγραφεας , που ειχε και οικογενειακες καταβολες με μαρξιστοκουμουνια, το συνεγραψε σαν ατακα ..... ειπαμε αλλα οχι και η Μεριλυν....η Μεριλυν ηταν μια αχρηστη πουτανα μεν αλλα απο τις πρωτες δε, που πρωτο μπηκε στον χωρο του θεαματος σπρωγμενη απο καβλια και ηταν και το μονο πεδιο στο οποιο θα ηταν ικανη να ξεχωρισει μια τσουλιτσα της σειρας σαν και αυτην................................
ενας χωρος του θεαματος και του lifestyle που απο τοτε αρχιζε δειλα δειλα να ανεβαινει στα κιταπια των βρωμοφονιαδων των λαων και σκατενιων κωλο Αμερικανων και συνεπως να πουλαει σαν τρελος ..... οποτε και συνεπακολουθως βγηκαν ολες αυτες οι σταρς του κωλου και αρχιζε να περνιεται και στον υπολοιπο αχρηστο πλανητη , διοτι οτι λενε και επιβαλλουν οι φονιαδες αυτο θα γινεται....
ειπαμε αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα....μονο μια μορφωμενη και πιο εκλεπτυσμενη γυναικα θα πιστευε και θα ερεθιζοταν με αυτια ερωτες και Gspot στα αυτια και θα το εξεφραζε αυτο ....
οχι η καθε αχρηστη πουτανα αριβιστρια σαν την Μονροε, που το συστημα την εκανε show woman (because oπως ειπε και ο μεγαλος Χιου ο αυτοκρατωρ των κουνελακιων , η μεγαλυτερη μπιζνα του συγχρονου πολιτισμου ή μαλλον αυτη που θα γινει μεγαλυτερη σε μερικα χρονια, δεν ειναι ουτε η θρησκεια ουτε η εμπορια φυσικων πορων , αλλα το σεξ) ....κατι ηξερε ο πουστογερος ο θρυλος.....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.894
- Πόντοι
- 28.246
Ξανά αδιάβατος!Μάλλον εσύ δεν διάβασες προσεκτικά όσα έγραψα: Έγραψα παραμύθια και όχι παραμύθι!
Πίσω στο θρανίο και με προσοχή στο μάθημα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
α ρε φιλόσοφε παππούλη !!!
δεν έχεις άδικο πάντως...
Άντε τώρα με μασέλες και σιελόρροια, να προσπαθούμε εμείς οι παππούληδες
να παίζουμε μπάλλα με το λέγειν και το παραμύθιασμα...
Βατερλώ σκέτο.....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.894
- Πόντοι
- 28.246
Τι ζητάνε οι γυναίκες!
Τον ομορφο, τον επιβήτορα στο κρεβάτι που ξέρει να γαμαει, τον κιμπαρη, τον ευγενικό, τον αρέσω σε όλες αλλά έχω μάτια μόνο για μια (αυτήν), τον πλούσιο, η τουλάχιστον να έχει ένα ικανοποιητικό εισόδημα να μην έχουν τον Βραχνα ότι θα πεινάσουνε αυτές η τα παιδιά τους, τον σοβαρό, τον οδηγό, αυτόν δηλαδή που δεν θα έχουν να σκεφτούν όταν της βγάλει έξω που θα τη πάνε γιατί αυτός ξέρει, αυτός που τα ξέρει όλα κα οι άλλοι δεν τα ξέρουν, αυτόν που την διδάσκει και μαθαίνουν κάτι σαν τον δάσκαλο/καθηγητή τους, κυριε Wolfman 42, αυτόν που έχει ωραίο και έξυπνο χιουμορ και την κάνει να γελαει, αυτόν που τους γνωρίζει νέα μέρη με ταξιδια και νέες τοποθεσίες, είτε είναι κάποιο καλό εστιατόριο, είτε κάποιο καλό coctail bar, τον έξυπνο, αυτόν που έχει αυτοπεποίθηση, αυτόν που έχει υψηλό κοινωνικό status, που έχει δύναμη και δεν εννοώ σωματικη, τον ήρωα (για αυτό και όλες οι γυναίκες πάντα στο βάθος του μυαλού τους είναι ερωτευμένες με τον μπαμπά τους όπως εμεις τα αγοράκια με την μαμά μας, γιατί βλέπετε πάντα θέλαμε και θέλουμε φροντιδα οι μαλακές) τον μορφωμένο, τον πάντα διαθέσιμο οποτε τον ζητήσουν για ο,τιδηποτε αυτες, αυτόν που δεν τους αντιμιλαει, αυτός που όταν μιλάνε αυτές ο άντρας κάθεται σούζα!
ΟΛΑ αυτά μαζί θέλουν οι γυναικες. Ένα στοιχείο να λείπει από αλλά αυτά έχουν θεμα. Γι αυτό και ο,τι λείπει από κάποιον γκομενο/άντρα τους, το αναζητούν σε άλλον να καλύψουν το κενο. (Φυσικά αν παίζει χρήμα από τον μόνιμο δεν φεύγει από αυτόν με την καμία αλλά την πουτανια θα του την κανει) Τέτοιος άντρας δεν υπάρχει! Και αν υπαρχει δεν είναι διαθέσιμος, τον έχει άλλη και θα περάσει η οποιαδήποτε επίδοξη κλεφτρα πανω απο το πτώμα της ήδη υπαρχουσας να της τον πάρει αν και μόνο το σκεφτεί!
Μια φίλη, κάποτε μου είχε πει το εξής:
«Σιχαθηκα τις γυναίκες! Ο,τι πιο ύπουλο και ο,τι πιο κακό μπορεί αν σου συμβεί είναι μια κακια γυναίκα. Με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένες. Να τις έχεις στα ωπα ώπα, να μην τους λείπει τίποτα και πάλι να εχουν παράπονο! Και από πάνω, να σου κάνουν και ζημιά! Τις σιχαθηκα. Και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω. Έχω κάνει ζημιές, έχω δημιουργήσει προβλήματα σε αντρες και έχω φτάσει άντρα στο αμήν. Απορώ πως δεν μου έκανε την μούρη μπλε! Απόψε στα λέω, αύριο θα τα έχω ξεχάσει βέβαια και θα συνεχίζω να είμαι και εγώ μια από τις σιχαμενες».
Τον ομορφο, τον επιβήτορα στο κρεβάτι που ξέρει να γαμαει, τον κιμπαρη, τον ευγενικό, τον αρέσω σε όλες αλλά έχω μάτια μόνο για μια (αυτήν), τον πλούσιο, η τουλάχιστον να έχει ένα ικανοποιητικό εισόδημα να μην έχουν τον Βραχνα ότι θα πεινάσουνε αυτές η τα παιδιά τους, τον σοβαρό, τον οδηγό, αυτόν δηλαδή που δεν θα έχουν να σκεφτούν όταν της βγάλει έξω που θα τη πάνε γιατί αυτός ξέρει, αυτός που τα ξέρει όλα κα οι άλλοι δεν τα ξέρουν, αυτόν που την διδάσκει και μαθαίνουν κάτι σαν τον δάσκαλο/καθηγητή τους, κυριε Wolfman 42, αυτόν που έχει ωραίο και έξυπνο χιουμορ και την κάνει να γελαει, αυτόν που τους γνωρίζει νέα μέρη με ταξιδια και νέες τοποθεσίες, είτε είναι κάποιο καλό εστιατόριο, είτε κάποιο καλό coctail bar, τον έξυπνο, αυτόν που έχει αυτοπεποίθηση, αυτόν που έχει υψηλό κοινωνικό status, που έχει δύναμη και δεν εννοώ σωματικη, τον ήρωα (για αυτό και όλες οι γυναίκες πάντα στο βάθος του μυαλού τους είναι ερωτευμένες με τον μπαμπά τους όπως εμεις τα αγοράκια με την μαμά μας, γιατί βλέπετε πάντα θέλαμε και θέλουμε φροντιδα οι μαλακές) τον μορφωμένο, τον πάντα διαθέσιμο οποτε τον ζητήσουν για ο,τιδηποτε αυτες, αυτόν που δεν τους αντιμιλαει, αυτός που όταν μιλάνε αυτές ο άντρας κάθεται σούζα!
ΟΛΑ αυτά μαζί θέλουν οι γυναικες. Ένα στοιχείο να λείπει από αλλά αυτά έχουν θεμα. Γι αυτό και ο,τι λείπει από κάποιον γκομενο/άντρα τους, το αναζητούν σε άλλον να καλύψουν το κενο. (Φυσικά αν παίζει χρήμα από τον μόνιμο δεν φεύγει από αυτόν με την καμία αλλά την πουτανια θα του την κανει) Τέτοιος άντρας δεν υπάρχει! Και αν υπαρχει δεν είναι διαθέσιμος, τον έχει άλλη και θα περάσει η οποιαδήποτε επίδοξη κλεφτρα πανω απο το πτώμα της ήδη υπαρχουσας να της τον πάρει αν και μόνο το σκεφτεί!
Μια φίλη, κάποτε μου είχε πει το εξής:
«Σιχαθηκα τις γυναίκες! Ο,τι πιο ύπουλο και ο,τι πιο κακό μπορεί αν σου συμβεί είναι μια κακια γυναίκα. Με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένες. Να τις έχεις στα ωπα ώπα, να μην τους λείπει τίποτα και πάλι να εχουν παράπονο! Και από πάνω, να σου κάνουν και ζημιά! Τις σιχαθηκα. Και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω. Έχω κάνει ζημιές, έχω δημιουργήσει προβλήματα σε αντρες και έχω φτάσει άντρα στο αμήν. Απορώ πως δεν μου έκανε την μούρη μπλε! Απόψε στα λέω, αύριο θα τα έχω ξεχάσει βέβαια και θα συνεχίζω να είμαι και εγώ μια από τις σιχαμενες».
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
τα λεφτα ελκυουν τις γυναικες οπως τις μυγες τα σκατα ελεγε ο παππους μου
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Άλλος ένας απελπισμένος εδώ
Αν είσαι γύρω στα 40 (όπως κι εγώ) και βαρέθηκες πλέον, τις περιπλανησεις(όπως και εγώ) κ θέλεις να κατασταλάξεις, πλέον κάπου με έναν άνθρωπο ήσυχο κ δοτικο(στα αισθήματα κ στην συμπεριφορά, πάνω απ'ολα) στείλε μνμ να συζητήσουμε.. Δεν με ενοχλεί κι αν έχεις τέκνα.. Η χημεία πάνω απ' όλα..
Πηγή: ]
Εγώ το έχω γράψει.
Απορώ πως δεν το κατάλαβες. Μπαμ κάνει!
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Εγώ το έχω γράψει.
Απορώ πως δεν το κατάλαβες. Μπαμ κάνει!
Σου έστειλε καμία τύπε;
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Σου έστειλε καμία τύπε;
Ούτε καν κοίταξα.
Μπήκα κι απαντούσα να κάνω μπούγιο
αλλά δεν πέρασα έγκριση.
Σε αγγελία αλλού για μοναχικες καρδιές
που τιτιβίζουν ήρθαν τέσσερις πούστηδες.
Η μόνη γυναίκα που μου έστειλε
και (φέισμπουκ) ήταν τόσο κοντή
που τα αυτιά της μύριζαν ποδαρίλα.
Γι αυτό ποτέ χωρίς φωτογραφία...
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Ούτε καν κοίταξα.
Μπήκα κι απαντούσα να κάνω μπούγιο
αλλά δεν πέρασα έγκριση.
Σε αγγελία αλλού για μοναχικες καρδιές
που τιτιβίζουν ήρθαν τέσσερις πούστηδες.
Η μόνη γυναίκα που μου έστειλε
και (φέισμπουκ) ήταν τόσο κοντή
που τα αυτιά της μύριζαν ποδαρίλα.
Γι αυτό ποτέ χωρίς φωτογραφία...
Καλά όλα τ'άλλα,αλλά το ότι δεν σ'ενοχλεί να έχει τέκνα πώς το δικαιολογείς;
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Οι καλές αγγελίες δεν μπαίνουν στο λίφο.Καλά όλα τ'άλλα,αλλά το ότι δεν σ'ενοχλεί να έχει τέκνα πώς το δικαιολογείς;
Εκει ειναι για εκτόνωση και γέλιο.
Γενικώς στις αγγελίες, οι έχουσες τέκνα ψάχνουν λιμάνια με αγωνία. Το κακό είναι πως ότι καράβι και να'σαι θα καταλήξεις ναυάγιο.
Οποτέ βάζεις αγγελίες για συγκαλυμμένο σεξ και σκας με σοκολάτα και κουπεπέ.
Αν σου κάτσει καμία παίζει σούφρα.
Αν δεν σου κάτσει σε δύο μέρες, σημαίνει το κατάλαβε. Συνήθως δεν γαμάς.
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.408
- Πόντοι
- 6.955
Οι καλές αγγελίες δεν μπαίνουν στο λίφο.
Εκει ειναι για εκτόνωση και γέλιο.
Έχεις δει εσύ κάπου καλές αγγελίες?
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Αν τυχόν υπάρξει επιτυχία κάτι που όπως προείπα, δεν συμβαίνει συνήθως
μην ελπίζεις από σάιτ με αγγελίες κτλ.