You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελκύουν τα λεφτά τις γυναίκες; Ή όχι; Τί ακριβώς ψάχνουν οι γυναίκες τελικά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 270
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Τι ψάχνουν οι γυναίκες;; Κάποτε με παράτησε η κοπέλα μου για έναν άλλο πιο ωραίο από εμένα και πιο πλούσιο. Τον παντρεύτηκε και κάνανε και 4 παιδιά. Ωραίος με λεφτά, καλή περίπτωση για να κάνει οικογένεια. Μετά από λίγα χρόνια τον αφήσε και αυτόν και τα παιδιά της για έναν άλλο άντρα. Εναν χάλια χρήστη διαφόρων ουσιών και μικροεγκληματια , μεγάλο ναυάγιο ο τύπος. Αυτό έψαχνε τόσα χρόνια; Οικονομική εξασφάλιση 0. Εμφάνιση σαν τελειομενο πρεζακι, σεξ σιγά μην μπορεί να γαμισει από τα τοσα ναρκωτικά. Η γυναίκα αυτή είναι υψηλού μορφωτικού επιπέδου και προέρχεται από πολύ φυσιολογική οικογένεια. Άντε βγάλε άκρη με της τρελές!
Αυτή θα είχε απωθημένο από το σχολείο να τα φτιάξει με καναν τέτοιο αληταρά.Και έστω και σε μεγάλη ηλικία ζει το όνειρό της.
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Αυτή θα είχε απωθημένο από το σχολείο να τα φτιάξει με καναν τέτοιο αληταρά.Και έστω και σε μεγάλη ηλικία ζει το όνειρό της.
Η σκληρή πραγματικότητα επιβεβαιώνει αυτά που έγραψα παραπάνω!
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Ξανά αδιάβατος!
Πίσω στο θρανίο και με προσοχή στο μάθημα.
Δεν μου απάντησες στην ερώτησή μου!
Ο απουσιολόγος της τάξης ήσουν ή ο χαϊδεμένος των δασκάλων;
Εγώ ήμουν πολύ ζωηρό παιδί (και είμαι ακόμα!).
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Πουτσα λουσα και χορος της γυναικας ο καημος,
ελεγαν οι σοφοι παππουδες
Είχαν δίκιο.
Όλες οι γυναίκες που γνώρισα και γνωρίζω
(εκ των οποίων -λίγες- γάμησα...ανθρώπινα)
ακόμα κι όταν σχόλαγαν ψόφιες
από την κούραση ή είχαν κουτσούβελα
ή κι εγώ δεν ξέρω τι...
αν τους εδινες μπουζούκια στα ξαφνικά
έκαναν beaute και ντύνονταν αστραπιαία.
Αν τους εδινες κοσμήματα, ως για μαγείας
εστρωνε το μαλλί τους κι έλαμπε
το πρόσωπό τους.
Απέδιδαν τέλεια σε
τσιφτετέλια/ζεμπεκιές/συρτάκια
μα ακόμα και αργεντίνικο τανγκό...ήξεραν!
Και στην πουτσα...πρώτες...για τα άνωθεν "ανταλλάγματα" όταν πλέον έφευγε
ο ενθουσιασμός.
Μαρουλοσαλάτα μην ζητούσες/ζητήσεις
αν ήταν/είναι κουρασμένες.
Εκεί...πρόβλημα!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.807
- Πόντοι
- 28.246
Στην σελίδα 8 σου απάντησα. Όχι μόνο αδιάβαστος αλλά κάνεις και κοπάνες.Δεν μου απάντησες στην ερώτησή μου!
Ο απουσιολόγος της τάξης ήσουν ή ο χαϊδεμένος των δασκάλων;
Εγώ ήμουν πολύ ζωηρό παιδί (και είμαι ακόμα!).
αυτόν που την διδάσκει και μαθαίνουν κάτι σαν τον δάσκαλο/καθηγητή τους, κυριε Wolfman 42
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.807
- Πόντοι
- 28.246
Έχει και έναν κόπο η μαρουλοσαλάτα. Πρέπει να κοπεί ψιλοκομένο το μαρούλι, να πέσει λάδι, άνηθος, κρεμμύδι φρέσκο, που και αυτό πρέπει να το κόψει και ξύδι η λεμόνι.Είχαν δίκιο.
Όλες οι γυναίκες που γνώρισα και γνωρίζω
(εκ των οποίων -λίγες- γάμησα...ανθρώπινα)
ακόμα κι όταν σχόλαγαν ψόφιες
από την κούραση ή είχαν κουτσούβελα
ή κι εγώ δεν ξέρω τι...
αν τους εδινες μπουζούκια στα ξαφνικά
έκαναν beaute και ντύνονταν αστραπιαία.
Αν τους εδινες κοσμήματα, ως για μαγείας
εστρωνε το μαλλί τους κι έλαμπε
το πρόσωπό τους.
Απέδιδαν τέλεια σε
τσιφτετέλια/ζεμπεκιές/συρτάκια
μα ακόμα και αργεντίνικο τανγκό...ήξεραν!
Και στην πουτσα...πρώτες...για τα άνωθεν "ανταλλάγματα" όταν πλέον έφευγε
ο ενθουσιασμός.
Μαρουλοσαλάτα μην ζητούσες/ζητήσεις
αν ήταν/είναι κουρασμένες.
Εκεί...πρόβλημα!
Ντομάτα στα 4 και ανάλατη μάλιστα να ζητήσεις, πάλι θα ακούσεις το εξής: Γυρνάω από την δουλειά ψόφια ( ) και ούτε μια ντομάτα δεν μπορείς να πάρεις με τα χέρια σου; ( ) ( ) Για δούλα σου με παντρεύτηκες; ( ) ( ) ( ) Τόσο άχρηστος πια, τοσο στα χέρια τα περιμένεις όλα; ( ) ( ) ( ) ( ) ( )
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Εύσωμη κοπέλα
Ζητώ μία καλή επικοινωνία με κοπέλα εύσωμη, από Αττική. Η αναζήτηση εχει κατ΄αρχας φιλικό χαρακτηρα . Τα υπόλοιπα στο μέιλ..Ευχαριστώ. Αlex
Πηγή:
Λέτε να είναι ο γνωστός Alex;
Ζητώ μία καλή επικοινωνία με κοπέλα εύσωμη, από Αττική. Η αναζήτηση εχει κατ΄αρχας φιλικό χαρακτηρα . Τα υπόλοιπα στο μέιλ..Ευχαριστώ. Αlex
Πηγή:
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
:S :S :S
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Λες?Εύσωμη κοπέλα
Πηγή:
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
Εγώ καταλαβαίνω στην εποχή μας έχουν θεοποίηση της γυναίκες γι'αυτο γίνεται όλο αυτό το πράμα. Όλοι τρέχουν από πίσω για να γησουν. Τα διαζυγια σφυρίζουν λόγο και της υψηλής ποιότητας ζωής.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Πάντως κακά τα ψέματα,Ελλάδα αν είσαι γυναίκα είναι το καλύτερο μέρος του κόσμου.
Τέτοιος συνδυασμός αγάμητων/πιρφόρων/μουνόδουλων που τους προσφέρουν τα πάντα,τις παρακαλάνε,ξεφτιλίζονται δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά στον κόσμο.
Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν αν ζούσαμε εμεις σε μέρος με αντίστοιχες γυναίκες.Ακόμα και στο μπλοκ 80'ς και 90'ς δεν πιστεύω να ήταν τόσο εύκολα όσο είναι γι'αυτές εδώ πέρα.
Τέτοιος συνδυασμός αγάμητων/πιρφόρων/μουνόδουλων που τους προσφέρουν τα πάντα,τις παρακαλάνε,ξεφτιλίζονται δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά στον κόσμο.
Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν αν ζούσαμε εμεις σε μέρος με αντίστοιχες γυναίκες.Ακόμα και στο μπλοκ 80'ς και 90'ς δεν πιστεύω να ήταν τόσο εύκολα όσο είναι γι'αυτές εδώ πέρα.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Είστε σοβαροί όλοι σας? Πάτε καλά? Μια ζωή, να αναρωτιόμαστε και να σκεφτόμαστε τι θέλουν οι γυναίκες και τι αρέσει στις γυναίκες. Είδατε ποτέ τις γυναίκες να αναρωτώνται, τι θέλουν και τι αρέσει στους άντρες? ΟΧΙ. Πόσο πάτο να πιάσει το αντρικό φύλο ακόμα? Που μόνο αντρικό δεν είναι πλέον. Αντί να κάνουμε τις γυναίκες να παρακαλάνε για πούτσο και για προσοχή, το κάνουν οι γυναίκες στους άντρες και τις παρακαλάν αυτοί. Κάθονται όλοι και προσπαθούν να αναπτύξουν ειδικές τεχνικές και κωδικούς πρόσβασης ώστε να αποκρυπτογραφήσουν τις σύνθετες γυναίκες. (Εδώ γελάμε).
Το είπα και σε άλλο ποστ μου εδώ μέσα, θα το πω και σε αυτό μπας και ξυπνήσετε.
Σε μια γυναικοκεντρική κοινωνία, που θέλει να μιλάμε και να συμπεριφερόμαστε όπως γουστάρουν οι γυναίκες, θα τείνω το μεσαίο μου δάχτυλο. Να πάει στα τσακίδια μια τέτοια κοινωνία. Δεν την θέλω. Αρκετά. Φτάνει πια.
Πότε θα καταλάβετε όλοι σας ότι το μ...ί ΔΕΝ σέρνει καράβι, αλλά το πουλί μας είναι αυτό που κάνει τις γυναίκες να υποτάσσονται στα δικά μας θέλω? Όταν το καταλάβουν αυτό, όλα τα εκατομμύρια εκεί έξω υποτακτικοί του αιδοίου, τότε υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να προχωρήσει ο ντουνιάς έστω και ένα βήμα μπροστά. Αν και με όλους αυτούς τους υπηρέτες των γυναικών και όλα αυτά τα φεμινοπουστάκια που υπερασπίζονται τις δήθεν, ντεμέκ και καλά αδικημένες γυναίκες, δεν βλέπω να υπάρχει σωτηρία.
Σε μια γυναικοκεντρική κοινωνία, που θέλει να μιλάμε και να συμπεριφερόμαστε όπως γουστάρουν οι γυναίκες, θα τείνω το μεσαίο μου δάχτυλο. Να πάει στα τσακίδια μια τέτοια κοινωνία. Δεν την θέλω. Αρκετά. Φτάνει πια.
Πότε θα καταλάβετε όλοι σας ότι το μ...ί ΔΕΝ σέρνει καράβι, αλλά το πουλί μας είναι αυτό που κάνει τις γυναίκες να υποτάσσονται στα δικά μας θέλω? Όταν το καταλάβουν αυτό, όλα τα εκατομμύρια εκεί έξω υποτακτικοί του αιδοίου, τότε υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να προχωρήσει ο ντουνιάς έστω και ένα βήμα μπροστά. Αν και με όλους αυτούς τους υπηρέτες των γυναικών και όλα αυτά τα φεμινοπουστάκια που υπερασπίζονται τις δήθεν, ντεμέκ και καλά αδικημένες γυναίκες, δεν βλέπω να υπάρχει σωτηρία.
Κατά την προσωπική μου γνώμη οι γυναίκες ελκύονται από την εξουσία... από την δύναμη και κατ επέκταση από το χρήμα... Ξέρω , ξέρω ότι θα πείτε και από την πού...α αλλά αυτό δεν μετράει γιατί είναι το μόνο αγαθό που τις προσφέρεται απλόχερα και σε ποσότητα από ένα σωρό αγάμητους αγαπούληδες γκομενοκουβαλητές !!...
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Κατά την προσωπική μου γνώμη οι γυναίκες ελκύονται από την εξουσία... από την δύναμη και κατ επέκταση από το χρήμα... Ξέρω , ξέρω ότι θα πείτε και από την πού...α αλλά αυτό δεν μετράει γιατί είναι το μόνο αγαθό που τις προσφέρεται απλόχερα και σε ποσότητα από ένα σωρό αγάμητους αγαπούληδες γκομενοκουβαλητές !!...
ntinakivasiliki
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Εμάς τις cross πάντως θεωρώ ότι μας ελκύει ένα αρσενικό αυταρχικό και χωρίς ταμπού για τη σεξουαλική του ζωή.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.648
- Πόντοι
- 25.165
Είστε σοβαροί όλοι σας? Πάτε καλά? Μια ζωή, να αναρωτιόμαστε και να σκεφτόμαστε τι θέλουν οι γυναίκες και τι αρέσει στις γυναίκες. Είδατε ποτέ τις γυναίκες να αναρωτώνται, τι θέλουν και τι αρέσει στους άντρες? ΟΧΙ. Πόσο πάτο να πιάσει το αντρικό φύλο ακόμα? Που μόνο αντρικό δεν είναι πλέον. Αντί να κάνουμε τις γυναίκες να παρακαλάνε για πούτσο και για προσοχή, το κάνουν οι γυναίκες στους άντρες και τις παρακαλάν αυτοί. Κάθονται όλοι και προσπαθούν να αναπτύξουν ειδικές τεχνικές και κωδικούς πρόσβασης ώστε να αποκρυπτογραφήσουν τις σύνθετες γυναίκες. (Εδώ γελάμε).
Οταν υπαρχει το γαμω instagram και το facebook και εχει ολα τα λιγουρια να ποσταρουν στις γκομενες για το ποσο μουναρες ειναι και παιρνουν τα μυαλα τους αερα. Απο εκει δημιουργηθηκαν τα προβληματα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις