Νέα

Elegance

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.700
Πόντοι
3.786
70 για φραπέ με καλαμάκι και 90 για b2b . Αν έχει άλλα προγράμματα που μου διαφεύγουν ας ενημερώσει κανένας έμπειρος.
Υπάρχει και πρόγραμμα στα 50 για φραπέ χωρίς καλαμάκι.Έχουν γραφτεί κάνα δυο σχετικές κριτικές.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.830
Πόντοι
1.056
Εδώ όποιον θέλει για να μην ψάχνεται..Εγώ λέω να πάω πρώτη φορά σήμερα..Γνωρίζει κάποιος να μου πει καμία καλή γνώμη για κάποια;
Τελικά συνάδελφε έκανες καταδρομική και κατάθεση στο εν λόγω ίδρυμα;

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
471
Πόντοι
21
Η Σοφία αυτό που κάνει το κάνει πολύ καλά. Ισχύει οτι το απαγορευμένο σε κάνει να το θές πιό πολυ αλλα ... όταν μπαίνει η Ντάρια μέσα και σε ρουφάει το μεδούλι τα ξεχνάς όλα.
Πάντως κατα την τελευταία μου επίσκεψη δεν βρήκα άλλες πέρα της Σοφίας και της Ντάριας. (μασάζ με Σοφία και καλαμάκι με Ντάρια ,70ευρω το σύνολο)

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
245
Πόντοι
21
Τελικά συνάδελφε έκανες καταδρομική και κατάθεση στο εν λόγω ίδρυμα;
Μπα φίλε δεν πήγα τελικά γι αυτό και δεν έγραψα κριτική, προτιμώ να πάω κάπου που ν έχει και φουλ με τα ίδια λεφτά το ξανά σκεφτηκα

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
471
Πόντοι
21
Μπα φίλε δεν πήγα τελικά γι αυτό και δεν έγραψα κριτική, προτιμώ να πάω κάπου που ν έχει και φουλ με τα ίδια λεφτά το ξανά σκεφτηκα
Βρήκαμε κάτι με φουλ σ αυτά τα λεφτά; (δεν ρωτάω για κάποιον απ' το χωριό, για μένα ρωτάω)

nikos9890

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2015
Κριτικές
2
Like
111
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο elegance , μου ανοιξε η Νταρια , αν και ειχα διαβασει για αυτη δεν ειμουν προετοιμασμενος για τετοιο υπερμουνο.. μου ειπε η σοφια ταπρογράμματα μου εκανε ενα πολυ καλο μασαζ και με χαλάρωσε οσο πρεπει και μετα απο κανα 25λεπτο μπηκε Ντάρια για το δευτερο μερος, εχει υπεροχο κορμι ειναι πολύ καλη στο παιχνιδι και ακομα καλυτερη στην πιπα. αν ηξερε και λιγα αγγλικα για να μπορουμε να συννενοηθουμε θα ηταν τελεια.

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
144
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο elegance , μου ανοιξε η Νταρια , αν και ειχα διαβασει για αυτη δεν ειμουν προετοιμασμενος για τετοιο υπερμουνο.. μου ειπε η σοφια ταπρογράμματα μου εκανε ενα πολυ καλο μασαζ και με χαλάρωσε οσο πρεπει και μετα απο κανα 25λεπτο μπηκε Ντάρια για το δευτερο μερος, εχει υπεροχο κορμι ειναι πολύ καλη στο παιχνιδι και ακομα καλυτερη στην πιπα. αν ηξερε και λιγα αγγλικα για να μπορουμε να συννενοηθουμε θα ηταν τελεια.
Πόσο το κόστος ;

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.830
Πόντοι
1.056
Έχει πάρει κανείς Ντάρια σε φουλ; Αν πήρε κάποιος μπορεί να μου πει κόστος.

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
167
Πόντοι
1
Η Σοφία όταν σε κάνει μασάζ είσαι τουλάχιστον γυμνός ή σου βάζει πετσέτα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom