Νέα

Elegance

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
471
Πόντοι
21
Είσαι σίγουρος λέγοντας ότι αποτελεί το εν λόγω μαγαζί (και όχι μόνο αυτό) μία καλή και σχετικά οικονομική επιλογή; Το λέω αυτό, για τον απλούστατο λόγο ότι τιμές των 70 Ευρώ που περιλαμβάνουν μόνο στοματικό (ή, στη χειρότερη, να σου τον παίξει μόνο) και όχι full sex, συγκρινόμενα με τις τιμές των αντίστοιχων "ελαιοτριβείων" της Αθήνας που έχουν όλο το "πακέτο" στα 80 Ευρώ δεν το λες και value for money...
Μιλάμε για τα δεδομένα της φτωχομάνας Θεσσαλονίκης. Αν με κάποιο τρόπο μπορούσα να μεταφέρω το Crystal πχ στην Αθηνα με τις ιδιες κοπέλες και το ίδιο πακέτο υπηρεσιών πιστεύω θα βαρούσαν μύγες. Εδώ απλά δεν υπάρχει κίνητρο ανταγωνισμού και δεν υπάρχει πληθώρα επιλογών. Για το κίνητρο δεν είμαι σίγουρος αλλα για την πληθώρα επιλογών νομίζω ότι υπάρχει μηχανισμός που το ελέγχει.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.844
Πόντοι
1.056
Μιλάμε για τα δεδομένα της φτωχομάνας Θεσσαλονίκης. Αν με κάποιο τρόπο μπορούσα να μεταφέρω το Crystal πχ στην Αθηνα με τις ιδιες κοπέλες και το ίδιο πακέτο υπηρεσιών πιστεύω θα βαρούσαν μύγες. Εδώ απλά δεν υπάρχει κίνητρο ανταγωνισμού και δεν υπάρχει πληθώρα επιλογών. Για το κίνητρο δεν είμαι σίγουρος αλλα για την πληθώρα επιλογών νομίζω ότι υπάρχει μηχανισμός που το ελέγχει.
Καμιά πρόσφατη εμπειρία από κανένα ίδρυμα έχεις;

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.844
Πόντοι
1.056

xanthiforever

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
40
Like
4.451
Πόντοι
3.385
Αν ήταν κανένα νήμα με 2000 σελίδες θα έλεγα δεν βαριέσαι αλλά αυτό τώρα είναι τραγικό. Σε λίγο θα μας κόψει μισθό το bou για τις πληροφορίες
Συμφωνώ, ας ψάξουν λίγο τόση πληροφορία υπάρχει, να δοκιμάσουν με τα γούστα τους και να ενημερώσουν και οι υππολοιποι παράλληλα με εσάς, μην τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο. :hi:

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
241
Πόντοι
26
Δεν αναφέρει πως είναι νταρια μια περιγραφή.... μόνο ότι αξίζει για επιλογή

xanthiforever

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
40
Like
4.451
Πόντοι
3.385
Παίχτη καλησπέρα και εδώ μέσα γράφουν λίγα καλά πράματα και στο θρεντ Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Page 3124 - bourdela.com forum
Μ ε όλο τον σεβασμό, λίγο εψαξα και βρήκα κάτι.......δηλαδή δίκιο έχει ο συναγωνιστής παραπάνω @ARIS einai re , ψαξτε λίγο παραπάνω και σεις, πηγαίνετε και δείτε τις κοπέλες, εσείς θα αποφασίσετε.............εξάλλου δεξιά επάνω έχει τον φακό αναζήτησης........:think::hi:

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.844
Πόντοι
1.056
Μέσες άκρες λένε αλλά και πάλι μπορεί εσένα να μην σου αρέσει. Ρίξε μια ματιά πάλι γιατί από περιέργεια διάβασα τις σελίδες και από την 4η ξεκινούν αναφορές για αυτήν. Λένε οτι έχει ρωσικά χαρακτηριστικά και άλλα. Αν δεν σε καλύπτουν αυτά κάνε και ένα search στην κεντρική σελίδα με όνομα Ντάρια και θα σου βγάλει μηνύματα που αναφέρονται σε αυτή συνήθως από το νήμα Μασατζηδικα στην Θεσσαλονίκη.
Τη καλύτερη δουλειά που έχεις να κάνεις είναι να πας εκεί και να δεις με τα μάτια σου και να κρίνεις. Και στο τέλος αν συνεισφέρεις με μια περιγραφή θα είναι αρχηγός. Καλό βόλι.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.844
Πόντοι
1.056
Παίχτη καλησπέρα και εδώ μέσα γράφουν λίγα καλά πράματα και στο θρεντ Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Page 3124 - bourdela.com forum
Μ ε όλο τον σεβασμό, λίγο εψαξα και βρήκα κάτι.......δηλαδή δίκιο έχει ο συναγωνιστής παραπάνω @ARIS einai re , ψαξτε λίγο παραπάνω και σεις, πηγαίνετε και δείτε τις κοπέλες, εσείς θα αποφασίσετε.............εξάλλου δεξιά επάνω έχει τον φακό αναζήτησης........:think::hi:
Με πρόλαβες σκύλε

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
241
Πόντοι
26
Μέσες άκρες λένε αλλά και πάλι μπορεί εσένα να μην σου αρέσει. Ρίξε μια ματιά πάλι γιατί από περιέργεια διάβασα τις σελίδες και από την 4η ξεκινούν αναφορές για αυτήν. Λένε οτι έχει ρωσικά χαρακτηριστικά και άλλα. Αν δεν σε καλύπτουν αυτά κάνε και ένα search στην κεντρική σελίδα με όνομα Ντάρια και θα σου βγάλει μηνύματα που αναφέρονται σε αυτή συνήθως από το νήμα Μασατζηδικα στην Θεσσαλονίκη.
Τη καλύτερη δουλειά που έχεις να κάνεις είναι να πας εκεί και να δεις με τα μάτια σου και να κρίνεις. Και στο τέλος αν συνεισφέρεις με μια περιγραφή θα είναι αρχηγός. Καλό βόλι.
Έχω κλείσει να ραντεβού για αύριο...ίδωμεν

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
471
Πόντοι
21
Καμιά πρόσφατη εμπειρία από κανένα ίδρυμα έχεις;
Πρόσφατη εμπειρία εκτός του elegance όχι δεν έχω. θα με πείς γιατί δεν την έγραψες την πρόσφατή σου εμπειρία; και θα έχεις δίκιο. Είναι σωστό όμως να γράφουμε συχνά οι ίδιοι και οι ίδιοι για ένα μαγαζί; (κινδυνεύεις να κατηγορηθείς για promotion). Τελευταία είπα για το elegance τον Μαιο του 24...
Προσφατη επισκεψη στο Elegance. Με μασαζάρισε η Σοφία, μπραβο της το κάνει αρκετά καλα. Μετά συνέχισε η Φένια με την ορθή πρακτική της στο τσιμπούκι. Τα έβγαλε όλα. Κόστος 70ευρώ.
Ο λόγος που πήγα ήταν απλα γιατί δεν βρήκα κάτι αξιόλογο σε φούλ. Τα μασατζίδικα γενικά τα έχω σε μπλοκ οπότε επέλεξα το elegance λόγω του προσφερόμενου καλαμακίου.
Αυτά.. καλό Πάσχα!
απο τότε δεν έχει αλλάξει κάτι στο κατάστημα και χαίρομαι που συνεχίζουν αυτό που κάνουν να το κάνουν το ίδιο καλά όπως παλιά και στα ίδια λεφτα.

Τι επιλογές εκτός απο ξενοδοχεία υπάρχουν; Εννοώ μπριζολίτσα σε δικό τους χώρο;

AlexThess88

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Φενια και Νταρια τοπ
Σοφια νομιζω κανει μονο μασαζ και μετα πασα στην επομενη για το τελειωμα
Εληνα καινουρια δεν την ξερω δεν την εχω δει