Νέα

Elegance

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Akarnan

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.128
Πόντοι
216
Καλό μασάζ η Κασσάνδρα όπως και η Νεφέλη,αλλά το καλύτερο αυτήν την εποχή το κάνει η Ηλιάνα του Harmony Spa.Η Ίριδα του Crystal βάζει υπερβολική δύναμη σε σημείο δυσφορίας και πόνου.Όσο για τη Μιλένα μου προκαλεί εντύπωση αυτό που λες.Σε εμένα έκανε ένα απλό χάδι.Ίσως διάβασε εδώ τα σχόλια και φιλοτιμήθηκε να κουράσει λίγο τα χεράκια της.
Συμφωνω. Η Μηλένα είναι για το πούτσο, μόνο.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.465
Πόντοι
3.786
Συμφωνω. Η Μηλένα είναι για το πούτσο, μόνο.
Βγάζουν τόσα λεφτά και βαριούνται να κάνουν ένα αξιοπρεπές μασάζ.Εντάξει,δεν μπορούν να έχουν όλες αυτό το ταλέντο,αλλά λίγη προσπάθεια ρε γαμώτο!Η Ντάρια και η Ελίνα κάτι κάνουν,φιλότιμο μασάζ.

driverthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
1.794
Πόντοι
201

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.583
Πόντοι
726
Επίσκεψη στο elegance , μου ανοιξε η Νταρια , αν και ειχα διαβασει για αυτη δεν ειμουν προετοιμασμενος για τετοιο υπερμουνο.. μου ειπε η σοφια ταπρογράμματα μου εκανε ενα πολυ καλο μασαζ και με χαλάρωσε οσο πρεπει και μετα απο κανα 25λεπτο μπηκε Ντάρια για το δευτερο μερος, εχει υπεροχο κορμι ειναι πολύ καλη στο παιχνιδι και ακομα καλυτερη στην πιπα. αν ηξερε και λιγα αγγλικα για να μπορουμε να συννενοηθουμε θα ηταν τελεια.
Καλησπέρα φίλε μου , πως βρίσκουμε το elegance ; Εχει σελίδα ; Επίσης τις κοπέλες που τις βλέπουμε ; Η νταρια τι ηλικία εχεο ; Κάνουν πιπα και πήδημα; Ή μόνο μαλάκια ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom