Νέα

Elegance

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
9.147
Πόντοι
2.046
Και εγώ έτσι ήξερα αλλά όπως φαίνεται επεκτείναμε το πρόγραμμα
Επίσης άλλαξαν και οι ώρες. Πλέον κάποιες μέρες ξεκινάει από τις 11:00 το πρόγραμμα, ενώ πιο πριν από τις 13:30.

leftithess1980

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Φενια και Νταρια τοπ
Σοφια νομιζω κανει μονο μασαζ και μετα πασα στην επομενη για το τελειωμα
Εληνα καινουρια δεν την ξερω δεν την εχω δει
Αλλα Φενια και Σοφια μια χαρα ειναι αξιζουν

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.343
Πόντοι
206
Εδώ όποιον θέλει για να μην ψάχνεται..Εγώ λέω να πάω πρώτη φορά σήμερα..Γνωρίζει κάποιος να μου πει καμία καλή γνώμη για κάποια;
Ντάρια και Φένια έχω πάει, Ντάρια πολύ καλή, ρωσικό άλογο. Καλή και η Φένια αλλά όχι όπως η Ντάρια; Η Ντάρια λίγη περισσότερη ώρα και θα της το κάρφωνα. Πολύ καλή χημεία!

Οι άλλες 2 τι λένε, Σοφία και Ελίνα; Κορμιά, ηλικίες, κλπ; Η Σοφία είναι η γεματούλα που κάνει μόνο μασάζ;

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.537
Πόντοι
1.056
Ντάρια και Φένια έχω πάει, Ντάρια πολύ καλή, ρωσικό άλογο. Καλή και η Φένια αλλά όχι όπως η Ντάρια; Η Ντάρια λίγη περισσότερη ώρα και θα της το κάρφωνα. Πολύ καλή χημεία!

Οι άλλες 2 τι λένε, Σοφία και Ελίνα; Κορμιά, ηλικίες, κλπ; Η Σοφία είναι η γεματούλα που κάνει μόνο μασάζ;
Ε όχι και γεματούλα η Σοφία. Δεν είναι μοντελακι σαν τις δύο που σε στραγγίζουν αλλά αν το δώσει η Σοφία δεν θα προλαβαίνει τα ραντεβού.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.615
Πόντοι
3.786
Εδώ όποιον θέλει για να μην ψάχνεται..Εγώ λέω να πάω πρώτη φορά σήμερα..Γνωρίζει κάποιος να μου πει καμία καλή γνώμη για κάποια;
Ανάλογα με τη βδομάδα αλλάζουν ωράριο οι κοπέλες,όπως και στα άλλα μασατζίδικα ή είναι στάνταρ επειδή είναι λίγες;

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.537
Πόντοι
1.056
Ανάλογα με τη βδομάδα αλλάζουν ωράριο οι κοπέλες,όπως και στα άλλα μασατζίδικα ή είναι στάνταρ επειδή είναι λίγες;
Δεν ξέρω αν είναι κάτι στάνταρ. Κανονικά δεν θα μπορούσε να είναι στάνταρ γιατί κάποια στιγμή θα έχουν και περίοδο. Την τελευταία φορά που ήταν μόνο η Φένια προφασίστηκε σερβιετακι και σπάστηκα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.454
Πόντοι
266

Η νταρια γυρισε?

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.343
Πόντοι
206
Ε όχι και γεματούλα η Σοφία. Δεν είναι μοντελακι σαν τις δύο που σε στραγγίζουν αλλά αν το δώσει η Σοφία δεν θα προλαβαίνει τα ραντεβού.
Δεν ξέρω, μήπως άλλαξαν τα πράγματα, εκτός και αν μιλάμε για άλλη Σοφία. Θα επισκεφτώ σύντομα μάλλον για να δω τι παίζει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για την Ελίνα κανείς άποψη; Καινούργια;

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.537
Πόντοι
1.056
Για την Ελίνα κανείς άποψη; Καινούργια;
Μια δυο σελίδες πίσω έχουν κάνει ενημέρωση. Αν δεν είναι σε αυτή την σελίδα ψάξε στο νήμα με τα Μασατζηδικα της Θεσσαλονίκης

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
284
Πόντοι
20
Ραντεβού με Ντάρια μετά την επιστροφή της. Η ρωσική ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο. Υπέροχη πιπα αργή με μπόλικο σάλιο και πολύ deepthroat. Απόθεση στο βάθος του λάρυγγα και αμέσως μετά μασάζ για χαλάρωμα. Μάθε λίγα αγγλικά ρε κορίτσι μου να λέμε και καμιά κουβέντα. Το καλό με το Elegance είναι ότι έχει 2 υπέροχα κορίτσια που απολαμβάνουν αυτό που κάνουν, Ντάρια - Φενια, και αυτό το βγάζουν προς τα έξω. Κάθε φορά προσπαθώ να πω ποια είναι καλύτερη επί το εργο, και κάθε φορά βγαίνουν ισοπαλία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom