gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 7.095
Σε πιστέψαμεολες ειναι φιλοτιμες...για μενα αξιζουν ολες
Σε πιστέψαμεολες ειναι φιλοτιμες...για μενα αξιζουν ολες
Και εγώ έτσι ήξερα αλλά όπως φαίνεται επεκτείναμε το πρόγραμμαΝόμιζα το ΣΚ ήταν κλειστό το εν λόγω ίδρυμα.
Επίσης άλλαξαν και οι ώρες. Πλέον κάποιες μέρες ξεκινάει από τις 11:00 το πρόγραμμα, ενώ πιο πριν από τις 13:30.Και εγώ έτσι ήξερα αλλά όπως φαίνεται επεκτείναμε το πρόγραμμα
Πίστεψε τον για 1 φορά!!! Αλήθεια λέει...Σε πιστέψαμε
Ντάρια και Φένια έχω πάει, Ντάρια πολύ καλή, ρωσικό άλογο. Καλή και η Φένια αλλά όχι όπως η Ντάρια; Η Ντάρια λίγη περισσότερη ώρα και θα της το κάρφωνα. Πολύ καλή χημεία!Εδώ όποιον θέλει για να μην ψάχνεται..Εγώ λέω να πάω πρώτη φορά σήμερα..Γνωρίζει κάποιος να μου πει καμία καλή γνώμη για κάποια;
Ε όχι και γεματούλα η Σοφία. Δεν είναι μοντελακι σαν τις δύο που σε στραγγίζουν αλλά αν το δώσει η Σοφία δεν θα προλαβαίνει τα ραντεβού.Ντάρια και Φένια έχω πάει, Ντάρια πολύ καλή, ρωσικό άλογο. Καλή και η Φένια αλλά όχι όπως η Ντάρια; Η Ντάρια λίγη περισσότερη ώρα και θα της το κάρφωνα. Πολύ καλή χημεία!
Οι άλλες 2 τι λένε, Σοφία και Ελίνα; Κορμιά, ηλικίες, κλπ; Η Σοφία είναι η γεματούλα που κάνει μόνο μασάζ;
Ανάλογα με τη βδομάδα αλλάζουν ωράριο οι κοπέλες,όπως και στα άλλα μασατζίδικα ή είναι στάνταρ επειδή είναι λίγες;Εδώ όποιον θέλει για να μην ψάχνεται..Εγώ λέω να πάω πρώτη φορά σήμερα..Γνωρίζει κάποιος να μου πει καμία καλή γνώμη για κάποια;
Δεν ξέρω αν είναι κάτι στάνταρ. Κανονικά δεν θα μπορούσε να είναι στάνταρ γιατί κάποια στιγμή θα έχουν και περίοδο. Την τελευταία φορά που ήταν μόνο η Φένια προφασίστηκε σερβιετακι και σπάστηκα.Ανάλογα με τη βδομάδα αλλάζουν ωράριο οι κοπέλες,όπως και στα άλλα μασατζίδικα ή είναι στάνταρ επειδή είναι λίγες;
Η νταρια γυρισε?Ντάρια και Φένια έχω πάει, Ντάρια πολύ καλή, ρωσικό άλογο. Καλή και η Φένια αλλά όχι όπως η Ντάρια; Η Ντάρια λίγη περισσότερη ώρα και θα της το κάρφωνα. Πολύ καλή χημεία!
Οι άλλες 2 τι λένε, Σοφία και Ελίνα; Κορμιά, ηλικίες, κλπ; Η Σοφία είναι η γεματούλα που κάνει μόνο μασάζ;
ΝαιΗ νταρια γυρισε?
Δεν ξέρω, μήπως άλλαξαν τα πράγματα, εκτός και αν μιλάμε για άλλη Σοφία. Θα επισκεφτώ σύντομα μάλλον για να δω τι παίζει.Ε όχι και γεματούλα η Σοφία. Δεν είναι μοντελακι σαν τις δύο που σε στραγγίζουν αλλά αν το δώσει η Σοφία δεν θα προλαβαίνει τα ραντεβού.
Μια δυο σελίδες πίσω έχουν κάνει ενημέρωση. Αν δεν είναι σε αυτή την σελίδα ψάξε στο νήμα με τα Μασατζηδικα της ΘεσσαλονίκηςΓια την Ελίνα κανείς άποψη; Καινούργια;
me tn poso;Ραντεβού με Ντάρια μετά την επιστροφή της. Η ρωσική ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο. Υπέροχη πιπα αργή με μπόλικο σάλιο και πολύ deepthroat. Απόθεση στο βάθος του λάρυγγα και αμέσως μετά μασάζ για χαλάρωμα. Μάθε λίγα αγγλικά ρε κορίτσι μου να λέμε και καμιά κουβέντα. Το καλό με το Elegance είναι ότι έχει 2 υπέροχα κορίτσια που απολαμβάνουν αυτό που κάνουν, Ντάρια - Φενια, και αυτό το βγάζουν προς τα έξω. Κάθε φορά προσπαθώ να πω ποια είναι καλύτερη επί το εργο, και κάθε φορά βγαίνουν ισοπαλία.
70 για φραπέ με καλαμάκι και 90 για b2b . Αν έχει άλλα προγράμματα που μου διαφεύγουν ας ενημερώσει κανένας έμπειρος.Τι τιμές παίζουν elegance;
Από την πρώτη φορά;70 για φραπέ με καλαμάκι και 90 για b2b . Αν έχει άλλα προγράμματα που μου διαφεύγουν ας ενημερώσει κανένας έμπειρος.
Ναι για τα κοστολογημένα για τα άλλα δεν ξέρω.Από την πρώτη φορά;