Πόση ώρα;Ναι για τα κοστολογημένα για τα άλλα δεν ξέρω.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πόση ώρα;Ναι για τα κοστολογημένα για τα άλλα δεν ξέρω.
47 λεπταΠόση ώρα;
Υπάρχει και πρόγραμμα στα 50 για φραπέ χωρίς καλαμάκι.Έχουν γραφτεί κάνα δυο σχετικές κριτικές.70 για φραπέ με καλαμάκι και 90 για b2b . Αν έχει άλλα προγράμματα που μου διαφεύγουν ας ενημερώσει κανένας έμπειρος.
Δεν έχω πάρει και δεν ξέρωΥπάρχει και πρόγραμμα στα 50 για φραπέ χωρίς καλαμάκι.Έχουν γραφτεί κάνα δυο σχετικές κριτικές.
Είναι ωραία κοπέλα και πάντα τα απαγορευμένα γίνονται πιο ποθητά.Κρυφός πόθος η Σοφία!!!
Τελικά συνάδελφε έκανες καταδρομική και κατάθεση στο εν λόγω ίδρυμα;Εδώ όποιον θέλει για να μην ψάχνεται..Εγώ λέω να πάω πρώτη φορά σήμερα..Γνωρίζει κάποιος να μου πει καμία καλή γνώμη για κάποια;
Μπα φίλε δεν πήγα τελικά γι αυτό και δεν έγραψα κριτική, προτιμώ να πάω κάπου που ν έχει και φουλ με τα ίδια λεφτά το ξανά σκεφτηκαΤελικά συνάδελφε έκανες καταδρομική και κατάθεση στο εν λόγω ίδρυμα;
Βρήκαμε κάτι με φουλ σ αυτά τα λεφτά; (δεν ρωτάω για κάποιον απ' το χωριό, για μένα ρωτάω)Μπα φίλε δεν πήγα τελικά γι αυτό και δεν έγραψα κριτική, προτιμώ να πάω κάπου που ν έχει και φουλ με τα ίδια λεφτά το ξανά σκεφτηκα
Πόσο το κόστος ;Επίσκεψη στο elegance , μου ανοιξε η Νταρια , αν και ειχα διαβασει για αυτη δεν ειμουν προετοιμασμενος για τετοιο υπερμουνο.. μου ειπε η σοφια ταπρογράμματα μου εκανε ενα πολυ καλο μασαζ και με χαλάρωσε οσο πρεπει και μετα απο κανα 25λεπτο μπηκε Ντάρια για το δευτερο μερος, εχει υπεροχο κορμι ειναι πολύ καλη στο παιχνιδι και ακομα καλυτερη στην πιπα. αν ηξερε και λιγα αγγλικα για να μπορουμε να συννενοηθουμε θα ηταν τελεια.
70 με καλαμακιΠόσο το κόστος ;
Η Σοφία όταν σε κάνει μασάζ είσαι τουλάχιστον γυμνός ή σου βάζει πετσέτα;Επίσκεψη στο elegance , μου ανοιξε η Νταρια , αν και ειχα διαβασει για αυτη δεν ειμουν προετοιμασμενος για τετοιο υπερμουνο.. μου ειπε η σοφια ταπρογράμματα μου εκανε ενα πολυ καλο μασαζ και με χαλάρωσε οσο πρεπει και μετα απο κανα 25λεπτο μπηκε Ντάρια για το δευτερο μερος, εχει υπεροχο κορμι ειναι πολύ καλη στο παιχνιδι και ακομα καλυτερη στην πιπα. αν ηξερε και λιγα αγγλικα για να μπορουμε να συννενοηθουμε θα ηταν τελεια.
δεν προσφερει φουλ το καταστημαΈχει πάρει κανείς Ντάρια σε φουλ; Αν πήρε κάποιος μπορεί να μου πει κόστος.
Επιλογή σου είναι πως θα το κάνειςΗ Σοφία όταν σε κάνει μασάζ είσαι τουλάχιστον γυμνός ή σου βάζει πετσέτα;
Δεν έχω πάρει αλλά νομίζω 150€Έχει πάρει κανείς Ντάρια σε φουλ; Αν πήρε κάποιος μπορεί να μου πει κόστος.
Προσωπικά ειχα την πετσέτα και με ρώτησε η Σοφία αν θέλω να την αφαιρέσειΗ Σοφία όταν σε κάνει μασάζ είσαι τουλάχιστον γυμνός ή σου βάζει πετσέτα;