τι να σου πω... εγω ειμαι κατα της στρατευσης εν γενει... οποτε...
στους 9 μηνες το σωμα κ η ψυχολογια της γυναικας αλλαζουν σε πολυ μεγαλο βαθμο... σορρυ αλλα δεν μπορω να τα συγκρινω με το 10λεπτο που θα παρει στον ανδρα να την καταστησει εγγυο... χαχαχα
ετσι μας εκανε ο θεος (χα! ποιος?) τι να κανουμε...
αμα γεννηθει κ μετα το παιδι, ο πατερας πρεπει να εχει ισα δικαιωματα με τη μητερα.
η ισοτητα κατ εμε ειναι παρεξηγημενη εννοια γι αυτο κ ο καθεις την χρησιμοποιει κατα πως του συμφερει, ο δε φεμινισμος μια μλκια κ μιση.
Από την προσωπική μου εμπειρία μπορώ να σου πω ότι ΚΑΙ η ψυχολογία του άνδρα αλλάζει όταν η σύντροφος του είναι έγγυος. ;)
Όχι όταν γεννηθεί και μετά. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα. Ειδάλλως είναι η λογική του όπως μας συμφέρει.
Όσο για το αν ο φεμινισμός είναι μια μαλακία και μιση...μπες στον κόπο να κάνεις μια αναδρομή στις κατακτήσεις του γυναικείου κινήματος στην Ελλάδα από το 1976 που ξεκίνησε και μετά και έπειτα φαντάσου πως θα ήταν η ζωή σου σήμερα χωρίς τις κατακτήσεις του.
Το ότι σήμερα οι εκτρώσεις δε γίνονται από χασάπηδες σε γκαρσονιέρες όπως το 70' στις Φεμινίστριες το χρωστάς. Οι παλιοί θα τα θυμούνται αυτά.