Νέα

Έκτρωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

υπέρ η κατά?

• υπέρ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • κατά

Ψήφοι: 1 50,0%
  • δεν έχω γνώμη

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Kemal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
τι να σου πω... εγω ειμαι κατα της στρατευσης εν γενει... οποτε...
στους 9 μηνες το σωμα κ η ψυχολογια της γυναικας αλλαζουν σε πολυ μεγαλο βαθμο... σορρυ αλλα δεν μπορω να τα συγκρινω με το 10λεπτο που θα παρει στον ανδρα να την καταστησει εγγυο... χαχαχα
ετσι μας εκανε ο θεος (χα! ποιος?) τι να κανουμε...
αμα γεννηθει κ μετα το παιδι, ο πατερας πρεπει να εχει ισα δικαιωματα με τη μητερα.
η ισοτητα κατ εμε ειναι παρεξηγημενη εννοια γι αυτο κ ο καθεις την χρησιμοποιει κατα πως του συμφερει, ο δε φεμινισμος μια μλκια κ μιση.

Από την προσωπική μου εμπειρία μπορώ να σου πω ότι ΚΑΙ η ψυχολογία του άνδρα αλλάζει όταν η σύντροφος του είναι έγγυος.  ;)

Όχι όταν γεννηθεί και μετά.  ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα.  Ειδάλλως είναι η λογική του όπως μας συμφέρει.

Όσο για το αν ο φεμινισμός είναι μια μαλακία και μιση...μπες στον κόπο να κάνεις μια αναδρομή στις κατακτήσεις του γυναικείου κινήματος στην Ελλάδα από το 1976 που ξεκίνησε και μετά και έπειτα φαντάσου πως θα ήταν η ζωή σου σήμερα χωρίς τις κατακτήσεις του.  :headbang:

Το ότι σήμερα οι εκτρώσεις δε γίνονται από χασάπηδες σε γκαρσονιέρες όπως το 70' στις Φεμινίστριες το χρωστάς.  Οι παλιοί θα τα θυμούνται αυτά.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι άντρες πάνε στο στρατό και όταν γυρίζουν βρίσκουν τις συμφοιτήτριές τους τακτοποιημένες να ψάχνουν το γαμπρό που θα τις καταστήσει έγκυες ώστε να αρχίσουν τις άδειες...

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
 Προσωπικά το ζήτημα των εννέα μηνών δε μου λέει τίποτα.

Η γέννηση ενός παιδιού είναι αποτέλεσμα σύμπραξης αρσενικού και θηλυκού.

Επομένως ο πατέρας πρέπει να έχει λόγο στην υπόθεση της έκτρωσης ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΑΡΝΗΣΗ του να λαμβάνεται υπόψη και τα προστατεύεται ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ.

Ισότητα πρέπει να υπάρχει όχι μόνο όπου συμφέρει τον καθένα.  ;)

Για να μη μιλήσω και για άλλες υποθέσεις όπως η στράτευση που με το πρόσχημα ότι οι άνδρες υπερτερούν σε σωματική δύναμη οι γυναίκες τη γλιτώνουν λες και χρειάζεται να είσαι ο Σβατζενεγκερ για να καθαρίζεις τα Στάγερ.  ;)

Η περίπτωση της στράτευσης είναι μια παραβίαση της αρχής της ισότητας που θεωρείται ότι προστατεύεται και από το σύνταγμα.

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟ...  :headbang:

Χεχε... φεύγουμε από το θρεντ, αλλά θυμάμαι που κάποτε είχα διαβάσει ένα καταπληκτικό κειμενάκι σε ένα παλιό εξτρεμιστικό περιοδικό.
Η βασική θέση του άρθρου ήταν στράτευση στα 18 και για τα δύο φύλα.
Ειδικώς για τις γυναίκες προτεινόταν απαλλαγή ΜΟΝΟ για τις μητέρες.
Κι σε αυτό το σημείο έλεγε το άρθρο:
"Μα τότε, θα αντέτεινε κάποιος, όλες οι γυναίκες θα γεννούσαν από τα 18, για να απαλλαγούν από τη στρατιωτική θητεία.
Απαντούμε: Μα αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο!"

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω παντως αν ηθελε να το ριξει χωρις να συντρεχει σοβαρος λογος... παλι σκληρη κ ακαρδη θα τη χαρακτηριζα που κοιταει μονο την παρτη της... ασχετως που σωμα της ειναι κ το κανει οτι θελει.

κεμαλ κοιταξε.. αν μιλαμε για ζευγαρι που αγαπα ο ενας τον αλλον κ τον νοιαζετε τοτε με βρισκεις συμφωνη.. ναι κ συμπαραστεκεται ο ανδρας κ βιωνει οσο μπορει φυσικα οτι περναει η γυναικα... αν μιλαμε ομως για ανουσια σχεση... η για σκετο σεξ.. γουοτεβερ... θα επρεπε να εχει λογο ο ανδρας στο τι θα κανει η γυναικα αν εμενε εγγυος...? κ να της επιβαλει αν δεν θελει να κρατησει το παιδι (ασχετως του ηθικου του θεματος) επειδη ετσι θελει εκεινος?

οσο για τον φεμινισμο... μαλλον επρεπε να πω οι ακροτητες σ αυτον.. λαθος μου

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
θα επρεπε να εχει λογο ο ανδρας στο τι θα κανει η γυναικα αν εμενε εγγυος...? κ να της επιβαλει αν δεν θελει να κρατησει το παιδι (ασχετως του ηθικου του θεματος) επειδη ετσι θελει εκεινος?

ΕγΚυος.
Ο άνδρας έχει λόγο από τη στιγμή που δια νόμου υποχρεούται να συνεισφέρει στη συντήρηση του παιδιού άσχετα με τη σχέση του με τη μητέρα.
Από πού κι ως πού λοιπόν θα εξαρτάται η διαχείριση της αντρικής περιουσίας από την αποκλειστική βούληση της γυναίκας;
Επομένως, αν η γυναίκα θέλει ν' αποφασίζει μόνη της για το αν θα κρατήσει το παιδί, τότε ας αναλάβει μόνη της τις συνέπειες μιας αποκλειστικά δικής της απόφασης.
Αλλαγή του νομικού πλαισίου τώρα!
Ισότητα τώραααααα!
Αντρική χειραφέτηση τώρααααααααααααααααααααααααα!
Ζήτω ο μασκουλινισμός!

Kemal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
κεμαλ κοιταξε.. αν μιλαμε για ζευγαρι που αγαπα ο ενας τον αλλον κ τον νοιαζετε τοτε με βρισκεις συμφωνη.. ναι κ συμπαραστεκεται ο ανδρας κ βιωνει οσο μπορει φυσικα οτι περναει η γυναικα... αν μιλαμε ομως για ανουσια σχεση... η για σκετο σεξ.. γουοτεβερ... θα επρεπε να εχει λογο ο ανδρας στο τι θα κανει η γυναικα αν εμενε εγγυος...? κ να της επιβαλει αν δεν θελει να κρατησει το παιδι (ασχετως του ηθικου του θεματος) επειδη ετσι θελει εκεινος?

Το σκεπτικό σου πάσχει στο εξής:

Θεωρείς εκ προοιμίου μονάχα τη γυναίκα αρμόδια να αποφασίσει ποια σχέση πρέπει να οριστεί ως σοβαρή η όχι.  Ενδεχομένως τη σχέση στην οποία ο πατέρας και πιθανά γαμπρός έχει λεφτά, ακίνητα κλπ.  Αν πάλι όχι τον είχαμε μόνο για το σεξ... ;)

Μια υπόθεση έκανα.  Αν πάλι ο κύριος Άφραγκος έχει άλλη γνώμη για την τύχη του εμβρύου γιατί θα πρέπει ΝΑ ΜΗ ΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ με την απλοϊκή δικαιολογία ότι "ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΟΝΗ ΜΟΥ". :helpplea:

Δε σου ακούγεται άδικο;;

Επισκέπτης
άντρες ξυπνήστε......είμαστε όλοι θύματα μιας παγκόσμιας γυναικείας συνομωσίας που μας θέλει άβουλα και ευνουχισμένα όντα εξαρτώμενα από αυτές

ΖΗΤΩ Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ - ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΤΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
 Το σκεπτικό σου πάσχει στο εξής:

Θεωρείς εκ προοιμίου μονάχα τη γυναίκα αρμόδια να αποφασίσει ποια σχέση πρέπει να οριστεί ως σοβαρή η όχι.  Ενδεχομένως τη σχέση στην οποία ο πατέρας και πιθανά γαμπρός έχει λεφτά, ακίνητα κλπ.  Αν πάλι όχι τον είχαμε μόνο για το σεξ... ;)

Μια υπόθεση έκανα.  Αν πάλι ο κύριος Άφραγκος έχει άλλη γνώμη για την τύχη του εμβρύου γιατί θα πρέπει ΝΑ ΜΗ ΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ με την απλοϊκή δικαιολογία ότι "ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΟΝΗ ΜΟΥ". :helpplea:

Δε σου ακούγεται άδικο;;

Αγαπητέ Κεμάλ, όταν μεταχειρίζεστε τη λέξη "άδικο" μιλώντας σε μια γυναίκα, θα πρέπει να μη λησμονείτε ότι μια γυναίκα αντιλαμβάνεται την έννοια του "αδίκου" ως συνώνυμη του "δεν με συμφέρει".
Ως εκ τούτου, μια γυναίκα αποκλείεται να χαρακτηρίσει μια κατάσταση άδικη, όταν η κατάσταση αυτή τη συμφέρει προσωπικά.

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
άντρες ξυπνήστε......είμαστε όλοι θύματα μιας παγκόσμιας γυναικείας συνομωσίας που μας θέλει άβουλα και ευνουχισμένα όντα εξαρτώμενα από αυτές

ΖΗΤΩ Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ - ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΤΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ

Εμπρός! Να κάψουμε κι εμείς τα σουτιέν!
(χεχε... να τις αναγκάσουμε να κυκλοφορούν με τα βυζάκια όξω!)

Kemal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1

Δημιουργείται κίνημα βλέπω... :dancing:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οντως σνιφσνιφ... χαχαχα
κατα καιρους μπορει να πεταξω κ κανενα αλλο λαθος.. θα μου τα υποδεικνυεις ολα? :P

οχι δεν θεωρω κατι τετοιο κεμαλ... ουτε καν σκεφτηκα αυτο που ειπες... θεωρω οτι μια σχεση αγαπης, αλληλοεκτιμησης κλπ για να ειναι ετσι παιζουν κ οι 2 ρολο... κ απο αυτη τη σχεση εαν προκυψει ανεπιθυμητη εγΚυμοσυνη.. τοτε θα επρεπε ισως να εχουν κ οι 2 λογο στο το θα γινει...
δεν μπορω να μπω καν στο σκεπτικο που περιγραφεις.. αν με συμφερει ειναι σχεση αν οχι δεν ειναι...

κ εγω λεω καυσιμο σ αυτα τα περιοδικα παντως :2funny:

Επισκέπτης
από αυτό εδώ το φόρουμ θα ξεκινήσει η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
 Δημιουργείται κίνημα βλέπω... :dancing:

Ο ύμνος του κινήματος.

Εμπρός, σηκωθείτε, να βγούμε στους δρόμους,
Νεάντερταλ με τα ματσούκια στους ώμους,
Σε κάθε γυναίκα και μια ροπαλιά,
Κι από το μαλλί τη σέρνουμε μες στη σπηλιά!
Ουγκ!

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
(Τι κάθεται και γράφει ο άνθρωπος, όταν έχει κάνει περιτομή κι είναι με ράμματα στην πόσθη και οι γιατροί του έχουν απαγορεύσει ακόμα και τις στύσεις κι βλέπει κι από δίπλα τη Σαβάννα και πρέπει να κάνει νοητικά κόλπα Τζεντάι για να μη του σηκωθεί και τεντώσουν τα ράμματα... άι άι πονάειιιι... αλλά ΔΕΝ μου αρέσει)

Επισκέπτης
snifsnif περιτομή ακούω....έπεσες και εσύ θύμα της γυναικείας συνομωσίας σε ευνουχίσανε........

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ντροπή! Αίσχος! Όνειδος!  Μη μας πεις ότι πηγαίνεις και στα μπουρδέλα? Βιάζεις αθώες ψυχές που τις εκμεταλλεύονται αδίστακτα κυκλώματα! 

ειμαι παλιοτομαρο... αλητης, εκμεταλευτής κτλ. το παραδεχομαι!!!!

αχ... κλαινε οι ομορφες καλες και αθωες κοπελες για τα παλιοπαιδα σαν εμας skidoo μου!!!  :rockon:

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
snifsnif περιτομή ακούω....έπεσες και εσύ θύμα της γυναικείας συνομωσίας σε ευνουχίσανε........

Άστα να πάνε.
Τα χρειάστηκα.
Και να πεις ότι είμαι ευαισθητούλης... μπα...
Πρόσφατα είχα κάνει ράμματα στα χέρια για κάτι σπασμένα γυαλιά.
Ε, ζήτησα να τα κάνω χωρίς αναισθησία και παρατηρούσα με ψυχρή περιέργεια τη γιατρό να με ράβει, ενώ μελετούσα απαθώς την αίσθηση του πόνου. Σκέτος psycho.
Αλλά, φίλε, με την περιτομή μου έφυγε η μαγκιά.
Δεν ήταν ο πόνος το πρόβλημα.
Ήταν η γεωγραφία του πόνου.
Και το θέαμα του πετσοκομμένου Παιονίδη.
Επί μιάμιση μέρα μετά προσπαθούσα να πιέσω τον εαυτό μου να δω βίντεο περιτομής στο YouTube, έτσι για να επιβληθώ στον φόβο μου και δεν άντεχα, ρε φίλε.
Χρειάστηκα μιάμιση μέρα για να τα καταφέρω.
Θυμήθηκα τον Καζαντζάκη στον Καπετάν Μιχάλη που γράφει "από τι μικρά πράγματα κρέμεται η ζωή του ανθρώπου" (στο σημείο που ο ετοιμοθάνατος Κρητικός μαχαιρώνει τον Τούρκο στον πούτσο).

Αλλά το χειρότερο είναι τώρα που έχω ξεπεράσει το σοκ κι αρχίζει να ζωντανεύει, ενώ απαγορεύεται, για να μην τεντώνονται τα ράμματα. Άιιιιι!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ειμαι παλιοτομαρο... αλητης, εκμεταλευτής κτλ. το παραδεχομαι!!!!

α

Kαι τι κάνεις τότε εδώ σε αυτό το σάιτ? Δε φρόντισες να μάθεις ότι εδώ είναι μόνο για καλά παιδιά?

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ολοι χρειαζονται αυτο που o R. Blackmore αποκαλει black sheep of the family  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom