Νέα

Έκτρωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

υπέρ η κατά?

• υπέρ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • κατά

Ψήφοι: 1 50,0%
  • δεν έχω γνώμη

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στο συγκεκριμενο θεμα οι γυναικες ειναι πιο ανεκτικες στον πονο οπως και στη θεα αυτου......τα αγορακια μωρε λιγα δεκατα ανεβαζουν και ειναι του θανατα :P :P τι ραμματα....τι περιτομες....μονο τους πονους περιοδου να βαλεις καθε μηνα εισαι μεσα.....χαχαχα

εν τελει πορισμα για την εκτρωση βγηκε τελικα?

Επισκέπτης
Στο συγκεκριμενο θεμα οι γυναικες ειναι πιο ανεκτικες στον πονο οπως και στη θεα αυτου......τα αγορακια μωρε λιγα δεκατα ανεβαζουν και ειναι του θανατα :P :P τι ραμματα....τι περιτομες....μονο τους πονους περιοδου να βαλεις καθε μηνα εισαι μεσα.....χαχαχα

Οταν ομως σας λεει ο συντροφος σας οτι θελει να σας γαμησει απο τον κολο λετε οτι ποναει!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αλλες ποναει αλλες οχι,δεν ειναι ολες ιδιες...

το πιο αηδια παντως που εχω ακουσει ειναι αντρας να ζηταει να του κανουν ριμμινγκ. μπλιαχ!

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αλλες ποναει αλλες οχι,δεν ειναι ολες ιδιες...

το πιο αηδια παντως που εχω ακουσει ειναι αντρας να ζηταει να του κανουν ριμμινγκ. μπλιαχ!

Οταν σας κανουν εσας ριμινγκ σας αρεσει ομωωωως! :2funny: :2funny:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ε μα φυσικα. ετσι ξεροσφυρι? σαλιωσε το το τιμημενο.

χαχαχαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οταν σας κανουν εσας ριμινγκ σας αρεσει ομωωωως! :2funny: :2funny:

Μας αρεσει γιατι εχουμε τα φοντα αγαπητε......δεν ειμαστε με γουρουνοτριχα και απλυτες :2funny: αμα θελει ριμινγκ να φροντισει να ειναι και ελκυστικη η βιτρινα του καταστηματος :P

κατα ταλλα δε λενε ολες οι γυναικες οτι πονανε.....επισης μπορει να πονανε καποιες γιατι δεν εχει γινει καλη επεξεργασια πριν ;)

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οταν ομως σας λεει ο συντροφος σας οτι θελει να σας γαμησει απο τον κολο λετε οτι ποναει!
οποιος παντως γουσταρει να γαμαει κωλο,ειναι κρυφος πουστης.σαν το μουνακι δεν ειναι τιποτα μαγκες.εξω οι κρυφες αδελφες.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
μια ερώτηση ρε παιδιά;
τι είναι το ριμινγκ;

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Το γλειφοκωλι.
Το οτι το εναυσμα της συζητησεως ηταν η εκτρωση,
φανερωνει , διχως αμφιβολια, οτι προκειται για μια συζητηση επιπεδου!
http://[URL unfurl="true"]www.soontobemums.com/tgp/06/07.jpg[/img[/URL]]
[img]http://galleries.nastyasslickers.com/free/1/pics/JgrRB/1/16/1007209/content/pics/16JgrRB/b/2.jpg

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Μας αρεσει γιατι εχουμε τα φοντα αγαπητε......δεν ειμαστε με γουρουνοτριχα και απλυτες :2funny: αμα θελει ριμινγκ να φροντισει να ειναι και ελκυστικη η βιτρινα του καταστηματος :P

κατα ταλλα δε λενε ολες οι γυναικες οτι πονανε.....επισης μπορει να πονανε καποιες γιατι δεν εχει γινει καλη επεξεργασια πριν ;)

πάντα ξυρισμένος γυαλί , μετά επάλειψη με baby oil και τέλος ενυδατική κρέμα ...έτσι κάνεις γλυφοκώλι σε άντρα??? :dancing: :dancing:

εγώ πάντως έτσι ξηγιέμε..οπως θέλω η δικιά μου να είναι πεντακάθαρη...

σας αρέσει σε εσάς τις γυναίκες και κάνετε συνάμα με το τσιμπούκι και γλιφοκώλι???σας καβλώνει??? :think: :think:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
οποιος παντως γουσταρει να γαμαει κωλο,ειναι κρυφος πουστης.σαν το μουνακι δεν ειναι τιποτα μαγκες.εξω οι κρυφες αδελφες.
Μα τι λέει ρε παιδιά ο απίστευτος ???? Πάει καλά ??? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :2funny: :2funny: :crazy: :crazy: :crazy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom