Νέα

Γνώμη για μαύρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Peka_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 5K
  • Ετικέτες
    μαύρες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
16.956
Πόντοι
2.546
Οι μαυρες ειναι οπως ολες οι αλλες.Αν σου βγει λαχειο γοσυταρεις 100% και το λεω γτ εχω κανει και αλλου εκτος Αθηνων φασεις με μαυρη η οποια με πηρε τηλ οταν ηρθε Αθηνα μετα απο καιρο.Ειχαμε ανταλλαξει τηλ και δεν το περιμενα,το πε και το κανε.Επισης εντος Αθηνας οταν ειμουν πιο μικρος οι μαυρες ειχαν καταλυσει τις πιατσες και εβλεπα ωραιες αναμεσα τους.Ως την τηλεοραση ειχαν φτασει.Αυτο το διαστημα ομως ειναι πολυ λιγοτερες φανερες η αναφερονται λιγοτερες να το πω σωστα.Νομιζω αξιολογες ειναι για μπουρδελακιδες η Ναομι και η Μπιουτι και για πιατσακιδες η Κασσανδρα.Οσο για εσκορτακιδες ειναι η Darcy.Για low μπατζετς ειναι η Ταρα κι αλλη μια αντε δυο.Οι τελευταιες παιρνουν πιπες εστ για το ξαλαφρωμα.Οχι οτι οι αλλες δε παιρνουν αλλα ειναι γρηγορες λυσεις μα αποστειρωμενα.Νομιζω εχει αλαλξει ο χαρτης και ετσι ειναι οτι κατσει,τζοκερακι.Αυτο ισχυει για καθε Εθνικοτητα επειδη οντως καταντησαν τζοκερακι!

dimtrc93

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
96
Πόντοι
0
Οι Μαύρες που έχουν μείνει στην Ελλάδα (πλην Κασσάνδρας) είναι κάτω του μετρίου σε όλα. Όταν υπήρχαν πολλές, τις είχα τιμήσει και με το παραπάνω. Έχουν τέλειους κώλους, αλλά δεν γουστάρουν να γαμιούνται από πίσω, σπάνια δίνουν κώλο. ΑΝ καταφέρεις όμως και τις ξεκλειδώσεις και νιώσουν ασφάλεια και οικειότητα, δίνονται με πραγματικό πάθος. Αυτό δεν γίνεται όμως από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτό με τη μυρωδιά που λένε πολλοί, δεν το έχω νιώσει ποτέ. Και για να μην ξεχνιόμαστε
πολυ καλή

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
208
Πόντοι
1
Για πείτε καμία γνώμη για μαυρουλες
Παλιά είχα γαμισει δύο πολύ κυριλέ μαύρες στην Αγγλία. Μια Τζαμάικα και μια μιγαδα με αράπη Αμερικανό πατέρα και μάνα αγγλίδα καλή
Και στις δύο μετά από κάποια ώρα μου μοιριζαν τα υγρά τους....
Πολύ καθαρές όχι βρώμα. Μια ιδιαίτερη μυρωδιά όμως.... Δεν μ αρεσε

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.735
Πόντοι
206
Αυτό το πράγμα ότι οι μαύρες μυρίζουν περίεργα όταν ιδρώνουν δεν μπορώ να το ακούω ξανά και ξανά. Και οι μαύροι έχουν την ίδια μυρωδιά και οι Πακιστανοί έχουν την ίδια μυρωδιά και οι Ινδοί κτλ. Ίσως φταίει η υπερβολική ύπαρξη μελανίνης στο δέρμα τους. Πάντως οι μαύρες το ξέρουν αυτό όταν ζουν σε κοινωνίες λευκών και τους προκαλεί κόμπλεξ, γι' αυτό και παστώνονται με βαριές κολώνιες. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι αρέσουν σε σαφώς μεγαλύτερα ποσοστά στους αμφιφυλόφιλους, ίσως γιατί είναι πολύ πιο κυριαρχικές γυναίκες σε σχέση με τις λευκές που είναι σαφώς πιο υποτακτικές, τους φωνάζουνε, τους στραπονιάζουνε, χέσε μέσα γενικά.

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
208
Πόντοι
1
Αυτό το πράγμα ότι οι μαύρες μυρίζουν περίεργα όταν ιδρώνουν δεν μπορώ να το ακούω ξανά και ξανά. Και οι μαύροι έχουν την ίδια μυρωδιά και οι Πακιστανοί έχουν την ίδια μυρωδιά και οι Ινδοί κτλ. Ίσως φταίει η υπερβολική ύπαρξη μελανίνης στο δέρμα τους. Πάντως οι μαύρες το ξέρουν αυτό όταν ζουν σε κοινωνίες λευκών και τους προκαλεί κόμπλεξ, γι' αυτό και παστώνονται με βαριές κολώνιες. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι αρέσουν σε σαφώς μεγαλύτερα ποσοστά στους αμφιφυλόφιλους, ίσως γιατί είναι πολύ πιο κυριαρχικές γυναίκες σε σχέση με τις λευκές που είναι σαφώς πιο υποτακτικές, τους φωνάζουνε, τους στραπονιάζουνε, χέσε μέσα γενικά.
Σωστός
Η τζαμαϊκανή μου τόπε μόλις την απέφυγα δυο τρεις φορές
Δεν με θες λέει ασχολ γιατί δεν είμαι ξανθιά
Πήγαινε τότε να γλυψεις κάνα χανθο μουνι και μ έβρισε κ μετά
Δεν της είπα τίποτα γιατί ακριβώς έτσι ήταν και την συμπαθούσα, αλλά είχα βρει μια αγγλίδα ξανθιά με Μπουτάρες από το Πόρτσμουθ και όντως της έκανα κ γλυφομουνι κάργα ενώ στις μαύρες δεν έκανα

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
16.956
Πόντοι
2.546
Παλιά είχα γαμισει δύο πολύ κυριλέ μαύρες στην Αγγλία. Μια Τζαμάικα και μια μιγαδα με αράπη Αμερικανό πατέρα και μάνα αγγλίδα καλή
Και στις δύο μετά από κάποια ώρα μου μοιριζαν τα υγρά τους....
Πολύ καθαρές όχι βρώμα. Μια ιδιαίτερη μυρωδιά όμως.... Δεν μ αρεσε
Τζαμαικανες ιδιαιτερες

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.735
Πόντοι
206
Δεν μπορούν ακόμα και στα στριπ να βγάλουν λεφτά αρκετά σε χώρες λευκών και αυτό τις κάνει πυρ και μανία και όποιον βρεθεί μπροστά τους τον παίρνει ο διάβολος. Μια φορά μιας μαύρης κάτι της έκανε ένας πελάτης σε γνωστό στριπ και έγινε ο ορισμός της σκύλας, δηλαδή πρέπει να ακούστηκε τρεις δρόμους παρακάτω. Κλασική μαύρη. Γυρνάω στην Ουκρανή που ήταν δίπλα μου και της λέω:''αυτή πρέπει να είναι η μαύρη'' και έπαθε την πλάκα της. Μου λέει:''Πως το κατάλαβες;" και της απαντάω στο Google translator: ''από την χροιά της φωνής της και το ότι καμία λευκή δεν φωνάζει τόσο δυνατά και τόσο άσχημα'. Έμεινε στήλη άλατος η Σλάβα. Από τα ωραία μου στα στριπ είναι αυτά.

Pineda93

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
127
Πόντοι
0
Έχω τρελό κόλλημα με μαύρες...κυπρο όταν εμένα 2 χρόνια οι πουτανες κατά 90 τα εκατο ήταν μαύρες...έχω κάνει σχέση με μαυρουλα εκτός χώρου και ήταν δοτική μπορώ να πω...το μου ακι τους είναι σαν τούρτα σοκολάτα με φραουλα

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.045
Πόντοι
746
Μαυράκια ολέ.

Pineda93

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
127
Πόντοι
0
Επειδή μπούτι έχουμε καταγαμησει έχετε να προτείνετε κάναν καλό μαυρακι?

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
101
Like
21.711
Πόντοι
26.386
Για πείτε καμία γνώμη για μαυρουλες
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με μαύρες. Τρως φόλα στο ίδιο ποσοστό όπως και με λατίνες αλλά οι καλές είναι πολύ καλές, όπως ακριβώς με τις λατίνες. Να πω βέβαια πως οι περισσότερες μαύρες που έχω δοκιμάσει ήταν Λατίνες και δεν βρήκα καμία διαφορά με τις αντίστοιχες λευκές ή μιγούδες. Δεν βρήκα διαφορά ούτε στη μυρωδιά που λένε άλλοι, αν και πιστεύω ότι αυτό είναι κυρίως θέμα διατροφής.

count62

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
5.581
Πόντοι
1.056
Οι Μαύρες που έχουν μείνει στην Ελλάδα (πλην Κασσάνδρας) είναι κάτω του μετρίου σε όλα. Όταν υπήρχαν πολλές, τις είχα τιμήσει και με το παραπάνω. Έχουν τέλειους κώλους, αλλά δεν γουστάρουν να γαμιούνται από πίσω, σπάνια δίνουν κώλο. ΑΝ καταφέρεις όμως και τις ξεκλειδώσεις και νιώσουν ασφάλεια και οικειότητα, δίνονται με πραγματικό πάθος. Αυτό δεν γίνεται όμως από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτό με τη μυρωδιά που λένε πολλοί, δεν το έχω νιώσει ποτέ. Και για να μην ξεχνιόμαστε
ποια ειναι η Κασσανδρα;

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.140
Πόντοι
2.696
Θα σου πω την δική μου άποψη...
Στους σωματότυπους υπάρχει μεγάλη ποικιλία, από τέλειους μέχρι χάλια...
Σε πολλές από αυτές, σχεδόν σε όλες, ο κώλος είναι το δυνατό της σημείο...
Επίσης στις αποχρώσεις τους μαύρου που έχει το δέρμα τους, ανάλογα με την μελανίνη που έχουν και την φυλή που ανήκουν, υπάρχει μεγάλη ποικιλία...
Είναι σωστό ότι μια οσμή που ίσως έχει το δέρμα τους οφείλεται στην πολύ μελανίνη και στις τροφές που τρώνε με πολλά καρυκεύματα ίσως... Το έχω παρατηρήσει στους Πακιστανούς, που μυρίζουν ψαρίλα όταν περάσουν από δίπλα σου...
Δεν μου αρέσει το μαύρο δέρμα σε γυναίκες, εκτός λίγων εξαιρέσεων...
Κάποιες έχουν ένα γλυκό ανοιχτό καφέ (κάμελ) χρώμα...
Επίσης, στα χαρακτηριστικά του προσώπου, υπάρχει μεγάλη ποικιλία επίσης...
Κάποιες έχουν πολύ άγρια χαρακτηριστικά του χιμπατζή και άλλες πολύ πιο γλυκά και άλλες άγρια χαρακτηριστικά που τις κάνουν πιο sexy...
Δεν μου αρέσει καθόλου που έχουν κατσαρά μαλλιά... Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες με κατσαρά μαλλιά ή σπαστά... Όταν τα ισιώσουν, το πρόσωπό τους γλυκαίνει... Ούτε στις ίδιες αρέσουν τα κατσαρά μαλλιά που έχουν...
Τώρα όσον αφορά το sex, επειδή αναφερόμαστε στον αγοραίο έρωτα, είναι διεκπεραιωτικές σχεδόν όλες... Σαν γκόμενες δεν έχω άποψη...
Δεν θα τις προτιμούσα ποτέ, όπως τις Λατίνες...

Τελευταία τροποποίηση:

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.327
Πόντοι
371
Θα σου πω την δική μου άποψη...
Στους σωματότυπους υπάρχει μεγάλη ποικιλία, από τέλειους μέχρι χάλια...
Σε πολλές από αυτές, σχεδόν σε όλες, ο κώλος είναι το δυνατό της σημείο...
Επίσης στις αποχρώσεις τους μαύρου που έχει το δέρμα τους, ανάλογα με την μελανίνη που έχουν και την φυλή που ανήκουν, υπάρχει μεγάλη ποικιλία...
Είναι σωστό ότι μια οσμή που ίσως έχει το δέρμα τους οφείλεται στην πολύ μελανίνη και στις τροφές που τρώνε με πολλά καρυκεύματα ίσως... Το έχω παρατηρήσει στους Πακιστανούς, που μυρίζουν ψαρίλα όταν περάσουν από δίπλα σου...
Δεν μου αρέσει το μαύρο δέρμα σε γυναίκες, εκτός λίγων εξαιρέσεων...
Κάποιες έχουν ένα γλυκό ανοιχτό καφέ (κάμελ) χρώμα...
Επίσης, στα χαρακτηριστικά του προσώπου, υπάρχει μεγάλη ποικιλία επίσης...
Κάποιες έχουν πολύ άγρια χαρακτηριστικά του χιμπατζή και άλλες πολύ πιο γλυκά και άλλες άγρια χαρακτηριστικά που τις κάνουν πιο sexy...
Δεν μου αρέσει καθόλου που έχουν κατσαρά μαλλιά... Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες με κατσαρά μαλλιά ή σπαστά... Όταν τα ισιώσουν, το πρόσωπό τους γλυκαίνει... Ούτε στις ίδιες αρέσουν τα κατσαρά μαλλιά που έχουν...
Τώρα όσον αφορά το sex, επειδή αναφερόμαστε στον αγοραίο έρωτα, είναι διεκπεραιωτικές σχεδόν όλες... Σαν γκόμενες δεν έχω άποψη...
Δεν θα τις προτιμούσα ποτέ, όπως τις Λατίνες...
Λατρεύω μαύρες (μ αρέσουν αποχρώσεις από αυτό το γλυκό καφέ της ΙΟΝ γάλακτος, μέχρι το πολύ σκούρο μαύρο σαν Παυλίδης υγείας - Νότιο Σουδάν πχ) και ακολουθώ πολλές στα social κλπ, αλλά και βλέπω πολλά πράγματα και μαθαίνω (μ αρέσει), οπότε έχω να πω τα εξής:
Όσων αφορά το φυσικό μαλλί τους (afro/σγουρό φουλ και γεμάτο), είναι περίπου 50/50, πολλές το λατρεύουν, το προσέχουν, και χαίρονται να το δείχνουν.
Άλλες το κουρεύουν και χρησιμοποιούν περούκα, είτε σε στυλ φυσικό afro, είτε με braids είτε πολλά ακόμα..

Αυτό δε σημαίνει ότι δε γουστάρουν το φυσικό τους, απλά πολλές δεν έχουν χρόνο για την περιποίηση και προσοχή που χρειάζεται το φυσικό τους μαλλί, ή τα braids στο φυσικό (παίρνουν ώρες). Επίσης είναι αλήθεια (για τα braids, τα locs, και άλλα στυλ - όπως ξέρετε ήδη και για τα ράστα πχ) ότι αυτό το μαλλί δεν το πλένεις... Οπότε και εκεί υπάρχει άλλη περιποίηση, και είναι φυσιολογικό να λαδώσει ή να έχει κάποια οσμή. Είναι φυσιολογικό στην κουλτούρα τους όμως.

Α και κάτι σημαντικό, που ισχύει κατά 99% για όλες τις μαύρες:
Μαλλί ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ!
1ον γιατί δεν πρέπει, και είναι cringe, και 2ον γιατί οι περισσότερες δε θέλουν! Μόνο με ερώτηση, ακόμα κι αν πχ τη γνωρίζεις, φιλικά ή ερωτικά.
Τώρα για τις πουτάνες οκ, δε νομίζω καμία να έχει θέμα χαχαχα.

Νταξ έγραψα πολλά, αλλά αφού τα ξέρω μεταδίδω γνώση χαχαχα

Τώρα όσων αφορά εμφάνιση, φάτσα κλπ, αυτά είναι γούστα.. Εμένα πχ αυτές με την άγρια ομορφιά και τα γατίσια μάτια που κυρίως μόνο οι μαύρες έχουν, εγώ τις βλέπω και λιώνω, είναι φοβερές..

Όσων αφορά το σεξ, προς το παρόν μόνο με μία έχω πάει (πήγαινα πάρα πολλές φορές, για μήνες), άμα τους αρέσεις (και δεν είναι καριόλες - όπως κάθε άλλη, λευκή, κλπ) περνάς καλά, γουστάρουν να σε κάνουν "ευτυχισμένο" (τον πούτσο σου δηλαδή), κι άμα δεις χαμόγελα, γλώσσα έξω, όλο καύλα κλπ την ώρα που σε καβαλάει cow girl, φίλε είναι τρέλα.. (προσωπική άποψη και γούστα πάντα) Έπαιρνα τη Μαρία στο Ι39, της αρέσω, οπότε περνούσαμε ωραία.

Φυσικά υπάρχουν και καριόλες, και κομπλεξικές, που με το που θα ακούσουν ότι αρέσουν σε κάποιον λευκό, το θεωρούν fetishizing, ότι δηλαδή τις βλέπεις μόνο σεξουαλικά, για το χρώμα τους κλπ, κι όχι ως άνθρωπο... Αυτό φυσικά για πολλούς ισχύει, όπως και για άλλες φυλές, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι εννοείται

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom