Θα σου πω την δική μου άποψη...
Στους σωματότυπους υπάρχει μεγάλη ποικιλία, από τέλειους μέχρι χάλια...
Σε πολλές από αυτές, σχεδόν σε όλες, ο κώλος είναι το δυνατό της σημείο...
Επίσης στις αποχρώσεις τους μαύρου που έχει το δέρμα τους, ανάλογα με την μελανίνη που έχουν και την φυλή που ανήκουν, υπάρχει μεγάλη ποικιλία...
Είναι σωστό ότι μια οσμή που ίσως έχει το δέρμα τους οφείλεται στην πολύ μελανίνη και στις τροφές που τρώνε με πολλά καρυκεύματα ίσως... Το έχω παρατηρήσει στους Πακιστανούς, που μυρίζουν ψαρίλα όταν περάσουν από δίπλα σου...
Δεν μου αρέσει το μαύρο δέρμα σε γυναίκες, εκτός λίγων εξαιρέσεων...
Κάποιες έχουν ένα γλυκό ανοιχτό καφέ (κάμελ) χρώμα...
Επίσης, στα χαρακτηριστικά του προσώπου, υπάρχει μεγάλη ποικιλία επίσης...
Κάποιες έχουν πολύ άγρια χαρακτηριστικά του χιμπατζή και άλλες πολύ πιο γλυκά και άλλες άγρια χαρακτηριστικά που τις κάνουν πιο sexy...
Δεν μου αρέσει καθόλου που έχουν κατσαρά μαλλιά... Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες με κατσαρά μαλλιά ή σπαστά... Όταν τα ισιώσουν, το πρόσωπό τους γλυκαίνει... Ούτε στις ίδιες αρέσουν τα κατσαρά μαλλιά που έχουν...
Τώρα όσον αφορά το sex, επειδή αναφερόμαστε στον αγοραίο έρωτα, είναι διεκπεραιωτικές σχεδόν όλες... Σαν γκόμενες δεν έχω άποψη...
Δεν θα τις προτιμούσα ποτέ, όπως τις Λατίνες...
Λατρεύω μαύρες (μ αρέσουν αποχρώσεις από αυτό το γλυκό καφέ της ΙΟΝ γάλακτος, μέχρι το πολύ σκούρο μαύρο σαν Παυλίδης υγείας - Νότιο Σουδάν πχ) και ακολουθώ πολλές στα social κλπ, αλλά και βλέπω πολλά πράγματα και μαθαίνω (μ αρέσει), οπότε έχω να πω τα εξής:
Όσων αφορά το φυσικό μαλλί τους (afro/σγουρό φουλ και γεμάτο), είναι περίπου 50/50, πολλές το λατρεύουν, το προσέχουν, και χαίρονται να το δείχνουν.
Άλλες το κουρεύουν και χρησιμοποιούν περούκα, είτε σε στυλ φυσικό afro, είτε με braids είτε πολλά ακόμα..
Αυτό δε σημαίνει ότι δε γουστάρουν το φυσικό τους, απλά πολλές δεν έχουν χρόνο για την περιποίηση και προσοχή που χρειάζεται το φυσικό τους μαλλί, ή τα braids στο φυσικό (παίρνουν ώρες). Επίσης είναι αλήθεια (για τα braids, τα locs, και άλλα στυλ - όπως ξέρετε ήδη και για τα ράστα πχ) ότι αυτό το μαλλί δεν το πλένεις... Οπότε και εκεί υπάρχει άλλη περιποίηση, και είναι φυσιολογικό να λαδώσει ή να έχει κάποια οσμή. Είναι φυσιολογικό στην κουλτούρα τους όμως.
Α και κάτι σημαντικό, που ισχύει κατά 99% για όλες τις μαύρες:
Μαλλί ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ!
1ον γιατί δεν πρέπει, και είναι cringe, και 2ον γιατί οι περισσότερες δε θέλουν! Μόνο με ερώτηση, ακόμα κι αν πχ τη γνωρίζεις, φιλικά ή ερωτικά.
Τώρα για τις πουτάνες οκ, δε νομίζω καμία να έχει θέμα χαχαχα.
Νταξ έγραψα πολλά, αλλά αφού τα ξέρω μεταδίδω γνώση χαχαχα
Τώρα όσων αφορά εμφάνιση, φάτσα κλπ, αυτά είναι γούστα.. Εμένα πχ αυτές με την άγρια ομορφιά και τα γατίσια μάτια που κυρίως μόνο οι μαύρες έχουν, εγώ τις βλέπω και λιώνω, είναι φοβερές..
Όσων αφορά το σεξ, προς το παρόν μόνο με μία έχω πάει (πήγαινα πάρα πολλές φορές, για μήνες), άμα τους αρέσεις (και δεν είναι καριόλες - όπως κάθε άλλη, λευκή, κλπ) περνάς καλά, γουστάρουν να σε κάνουν "ευτυχισμένο" (τον πούτσο σου δηλαδή), κι άμα δεις χαμόγελα, γλώσσα έξω, όλο καύλα κλπ την ώρα που σε καβαλάει cow girl, φίλε είναι τρέλα.. (προσωπική άποψη και γούστα πάντα) Έπαιρνα τη Μαρία στο Ι39, της αρέσω, οπότε περνούσαμε ωραία.
Φυσικά υπάρχουν και καριόλες, και κομπλεξικές, που με το που θα ακούσουν ότι αρέσουν σε κάποιον λευκό, το θεωρούν fetishizing, ότι δηλαδή τις βλέπεις μόνο σεξουαλικά, για το χρώμα τους κλπ, κι όχι ως άνθρωπο... Αυτό φυσικά για πολλούς ισχύει, όπως και για άλλες φυλές, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι εννοείται