Νέα

Γνώμη για μαύρες;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.092
Πόντοι
2.546
Οι μαυρες ειναι οπως ολες οι αλλες.Αν σου βγει λαχειο γοσυταρεις 100% και το λεω γτ εχω κανει και αλλου εκτος Αθηνων φασεις με μαυρη η οποια με πηρε τηλ οταν ηρθε Αθηνα μετα απο καιρο.Ειχαμε ανταλλαξει τηλ και δεν το περιμενα,το πε και το κανε.Επισης εντος Αθηνας οταν ειμουν πιο μικρος οι μαυρες ειχαν καταλυσει τις πιατσες και εβλεπα ωραιες αναμεσα τους.Ως την τηλεοραση ειχαν φτασει.Αυτο το διαστημα ομως ειναι πολυ λιγοτερες φανερες η αναφερονται λιγοτερες να το πω σωστα.Νομιζω αξιολογες ειναι για μπουρδελακιδες η Ναομι και η Μπιουτι και για πιατσακιδες η Κασσανδρα.Οσο για εσκορτακιδες ειναι η Darcy.Για low μπατζετς ειναι η Ταρα κι αλλη μια αντε δυο.Οι τελευταιες παιρνουν πιπες εστ για το ξαλαφρωμα.Οχι οτι οι αλλες δε παιρνουν αλλα ειναι γρηγορες λυσεις μα αποστειρωμενα.Νομιζω εχει αλαλξει ο χαρτης και ετσι ειναι οτι κατσει,τζοκερακι.Αυτο ισχυει για καθε Εθνικοτητα επειδη οντως καταντησαν τζοκερακι!

dimtrc93

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
70
Πόντοι
0
Οι Μαύρες που έχουν μείνει στην Ελλάδα (πλην Κασσάνδρας) είναι κάτω του μετρίου σε όλα. Όταν υπήρχαν πολλές, τις είχα τιμήσει και με το παραπάνω. Έχουν τέλειους κώλους, αλλά δεν γουστάρουν να γαμιούνται από πίσω, σπάνια δίνουν κώλο. ΑΝ καταφέρεις όμως και τις ξεκλειδώσεις και νιώσουν ασφάλεια και οικειότητα, δίνονται με πραγματικό πάθος. Αυτό δεν γίνεται όμως από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτό με τη μυρωδιά που λένε πολλοί, δεν το έχω νιώσει ποτέ. Και για να μην ξεχνιόμαστε
πολυ καλή

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
40
Πόντοι
0
Για πείτε καμία γνώμη για μαυρουλες
Παλιά είχα γαμισει δύο πολύ κυριλέ μαύρες στην Αγγλία. Μια Τζαμάικα και μια μιγαδα με αράπη Αμερικανό πατέρα και μάνα αγγλίδα καλή
Και στις δύο μετά από κάποια ώρα μου μοιριζαν τα υγρά τους....
Πολύ καθαρές όχι βρώμα. Μια ιδιαίτερη μυρωδιά όμως.... Δεν μ αρεσε

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.647
Πόντοι
206
Αυτό το πράγμα ότι οι μαύρες μυρίζουν περίεργα όταν ιδρώνουν δεν μπορώ να το ακούω ξανά και ξανά. Και οι μαύροι έχουν την ίδια μυρωδιά και οι Πακιστανοί έχουν την ίδια μυρωδιά και οι Ινδοί κτλ. Ίσως φταίει η υπερβολική ύπαρξη μελανίνης στο δέρμα τους. Πάντως οι μαύρες το ξέρουν αυτό όταν ζουν σε κοινωνίες λευκών και τους προκαλεί κόμπλεξ, γι' αυτό και παστώνονται με βαριές κολώνιες. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι αρέσουν σε σαφώς μεγαλύτερα ποσοστά στους αμφιφυλόφιλους, ίσως γιατί είναι πολύ πιο κυριαρχικές γυναίκες σε σχέση με τις λευκές που είναι σαφώς πιο υποτακτικές, τους φωνάζουνε, τους στραπονιάζουνε, χέσε μέσα γενικά.

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
40
Πόντοι
0
Αυτό το πράγμα ότι οι μαύρες μυρίζουν περίεργα όταν ιδρώνουν δεν μπορώ να το ακούω ξανά και ξανά. Και οι μαύροι έχουν την ίδια μυρωδιά και οι Πακιστανοί έχουν την ίδια μυρωδιά και οι Ινδοί κτλ. Ίσως φταίει η υπερβολική ύπαρξη μελανίνης στο δέρμα τους. Πάντως οι μαύρες το ξέρουν αυτό όταν ζουν σε κοινωνίες λευκών και τους προκαλεί κόμπλεξ, γι' αυτό και παστώνονται με βαριές κολώνιες. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι αρέσουν σε σαφώς μεγαλύτερα ποσοστά στους αμφιφυλόφιλους, ίσως γιατί είναι πολύ πιο κυριαρχικές γυναίκες σε σχέση με τις λευκές που είναι σαφώς πιο υποτακτικές, τους φωνάζουνε, τους στραπονιάζουνε, χέσε μέσα γενικά.
Σωστός
Η τζαμαϊκανή μου τόπε μόλις την απέφυγα δυο τρεις φορές
Δεν με θες λέει ασχολ γιατί δεν είμαι ξανθιά
Πήγαινε τότε να γλυψεις κάνα χανθο μουνι και μ έβρισε κ μετά
Δεν της είπα τίποτα γιατί ακριβώς έτσι ήταν και την συμπαθούσα, αλλά είχα βρει μια αγγλίδα ξανθιά με Μπουτάρες από το Πόρτσμουθ και όντως της έκανα κ γλυφομουνι κάργα ενώ στις μαύρες δεν έκανα

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.092
Πόντοι
2.546
Παλιά είχα γαμισει δύο πολύ κυριλέ μαύρες στην Αγγλία. Μια Τζαμάικα και μια μιγαδα με αράπη Αμερικανό πατέρα και μάνα αγγλίδα καλή
Και στις δύο μετά από κάποια ώρα μου μοιριζαν τα υγρά τους....
Πολύ καθαρές όχι βρώμα. Μια ιδιαίτερη μυρωδιά όμως.... Δεν μ αρεσε
Τζαμαικανες ιδιαιτερες

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.647
Πόντοι
206
Δεν μπορούν ακόμα και στα στριπ να βγάλουν λεφτά αρκετά σε χώρες λευκών και αυτό τις κάνει πυρ και μανία και όποιον βρεθεί μπροστά τους τον παίρνει ο διάβολος. Μια φορά μιας μαύρης κάτι της έκανε ένας πελάτης σε γνωστό στριπ και έγινε ο ορισμός της σκύλας, δηλαδή πρέπει να ακούστηκε τρεις δρόμους παρακάτω. Κλασική μαύρη. Γυρνάω στην Ουκρανή που ήταν δίπλα μου και της λέω:''αυτή πρέπει να είναι η μαύρη'' και έπαθε την πλάκα της. Μου λέει:''Πως το κατάλαβες;" και της απαντάω στο Google translator: ''από την χροιά της φωνής της και το ότι καμία λευκή δεν φωνάζει τόσο δυνατά και τόσο άσχημα'. Έμεινε στήλη άλατος η Σλάβα. Από τα ωραία μου στα στριπ είναι αυτά.

Pineda93

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
70
Πόντοι
0
Έχω τρελό κόλλημα με μαύρες...κυπρο όταν εμένα 2 χρόνια οι πουτανες κατά 90 τα εκατο ήταν μαύρες...έχω κάνει σχέση με μαυρουλα εκτός χώρου και ήταν δοτική μπορώ να πω...το μου ακι τους είναι σαν τούρτα σοκολάτα με φραουλα

Pineda93

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
70
Πόντοι
0
Επειδή μπούτι έχουμε καταγαμησει έχετε να προτείνετε κάναν καλό μαυρακι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom