Νέα

Έκτρωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

υπέρ η κατά?

• υπέρ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • κατά

Ψήφοι: 1 50,0%
  • δεν έχω γνώμη

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παρεμπιπτόντως, το wikipedia για όσους δεν ξέρουν, είναι ανοικτός δικτυακός τόπος για οποιονδήποτε θέλει να γράψει κάτι.

Δεν είναι εγκυκλοπαίδεια ή κάτι τέτοιο.

Και ως εκ τούτου, τα γραφόμενα του έχουν την ισχύ προσωπικής άποψης του γράφοντος και τίποτε παραπάνω.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ακριβώς, το ότι έγραψε μία οργάνωση ένα σχόλιο στο wikipedia τι σημαίνει; Αλλά αυτός είναι ο τρόπος σκέψης διαφόρων που δε διαθέτουν δικές τους σκέψεις.

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φτασαμε στο σημειο καθε ντοκυμαντερ με σπονσορες τους παπαδες (που θελουν στα σχολεια τον Αδαμ την Ευα και το γαμημενο μηλο) να το θεωρουμε αντικειμενικη ενημερωση. Ωραια....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Todok δηλ ρε φίλε αν Η ΠΑΜΕΛΑ απο το Μενίδι που της γυάλισες και στο one night σου κάτσει(ετσιθελικά απο πάρτη της) και το παιδάκι,να το κρατήσει?

Δε θα πήγαινα με λαικιές γκόμενες, αντί για one night stand θα προτιμούσα ένα στούντιο, και η ευθύνη της να ανοίγει τα πόδια σημαίνει ότι αναλαμβάνει και την ευθύνη της αντισύλληψης (ή της μη αντισύλληψης).

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Φτασαμε στο σημειο καθε ντοκυμαντερ με σπονσορες τους παπαδες (που θελουν στα σχολεια τον Αδαμ την Ευα και το γαμημενο μηλο) να το θεωρουμε αντικειμενικη ενημερωση. Ωραια....

Το εν λόγω ντοκυμανταίρ προφανώς δείχνει εικόνες πραγματικές και όχι animation ή μοντάζ ή οτιδήποτε. Οπότε είναι ακριβώς αυτό που ισχυρίζεσαι ότι ζητάς, δηλαδή αντικειμενική ενημέρωση.

Όσο για την εμμονή σου με τους παπάδες, πες ότι αυτό είναι το πρόβλημά σου και άσε την επίκληση της αντικειμενικότητας.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
δηλαδη ρε παιδια ορισμενοι ειστε ΥΠΕΡ του οι γυναικες να ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ για να γλεντάμε και εμεις, ΑΛΛΑ να μην κάνουν εκτρώσεις?
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ να το παρετε αυτα τα πορνίδια πρεπει να κάνουν τουλαχιστον 1 εκτρωση στην ζωη τους..
Ειναι αντιφατικό να ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ενω θέλετε οι γυναικες να ειναι ανοιχτομπούτες με ΟΛΟΥΣ..(Todok δεν παει σε σένα αυτο,εχουμε τις ιδιες απόψεις για τις γκόμενες)

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Το video μπορει να δειχνει εκτρωση σε εμβρυο 6-7 μηνων που σαφως απαγορευεται. Αν θες να κανεις προπαγανδα για κατι το πιο ευκολο ειναι να κανεις ενα δραματικο video για να φοβησεις τους καθε λογης ασχετους που θα το δουν. Το οτι το συγκεκριμενο ντοκυμαντερ δεν εχει τη αποδοχη της επιστημονικης κοινοτητας εσενα μαλλον δε σου λεει και πολλα....

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
δηλαδη ρε παιδια ορισμενοι ειστε ΥΠΕΡ του οι γυναικες να ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ για να γλεντάμε και εμεις, ΑΛΛΑ να μην κάνουν εκτρώσεις?
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ να το παρετε αυτα τα πορνίδια πρεπει να κάνουν τουλαχιστον 1 εκτρωση στην ζωη τους..
Ειναι αντιφατικό να ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ενω θέλετε οι γυναικες να ειναι ανοιχτομπούτες με ΟΛΟΥΣ..(Todok δεν παει σε σένα αυτο,εχουμε τις ιδιες απόψεις για τις γκόμενες)

Αγαπητέ, προσωπικώς είμαι υπέρ του να πηδιούνται αβέρτα οι γυναίκες (πράγμα που γίνεται έτσι κι αλλιώς, ασχέτως με το τι σας λένε) και να πηδούν αβέρτα οι άντρες στο πλαίσιο μιας πλατωνικής ή έστω σπαρτιατικής κοινωνίας, όπου η Πολιτεία αναλαμβάνει τον ρόλο της οικογένειας.
Η απόλυτη απελευθέρωση και ανεμπόδιστη έκφραση της ερωτικής επιθυμίας μόνο καλό θα έκανε σε όλους και όλες, αρκεί να συνέτρεχαν δύο προϋποθέσεις:

α) Οι κοινωνικές δομές να μη στηρίζονταν στην πυρηνική οικογένεια (διότι τότε λογικό είναι να απαιτώ παρθενία από τη γυναίκα-θερμοκοιτίδα που θα τρέφω)
β) Άντρες και γυναίκες να ήταν υπεύθυνα και ώριμα άτομα. Πράγμα που μεταξύ άλλων σημαίνει να μη μπλέκουνε το σεξ με συναισθηματικές ανασφάλειες και λοιπές μαλακίες, να βάζουνε και καμιά καπότα ή έστω να παίρνουνε και κανά χάπι και φυσικά να πηγαίνουν τακτικά στον γιατρό για εξετάσεις.

Εάν υπήρχαν αυτές οι προϋποθέσεις, τότε θα ήταν απλά τέλειο να πηδιούνται όλοι και όλες αβέρτα ΚΑΙ θα αποφεύγαμε τις εκτρώσεις.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ανεξαρτήτως αν σπόνσορες του ντοκυμανταιρ είναι παπάδες ή ψυχοπαθείς, πορωμένες κρυφολεσβίες φεμινίστριες, αυτό δεν αναιρεί ότι η έκτρωση είναι πράξη βίας...

Και το ότι το έμβρυο αισθάνεται τον πόνο και παλεύει έιναι επιστημονικά τεκμηριωμένο- εδώ λένε ότι η μουσική που ακούει η κυοφορούσα επηρρεάζεο το έμβρυο, δεν θα το επηρρέζει η ηλεκτρική σκούπα του χασάπ..., ε , μαιευτήρα που κάνει την έκτρωση;

Από εκεί και πέρα, το αν η έκτρωση είναι αμαρτία, επαφίεται στις θρησκευτικές αντιλήψεις του καθενός...

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τί θα πει ο παπάς της γειτονιάς διότι δεν θα μεγαλώσει αυτός το παιδί που θα γεννηθεί κατόπιν της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης...

Αλλά εκνευρίζομαι βαθύτατα όταν κάποιοι οι οποίοι έχουν το θράσσος να αυτοαποκαλούνται και προοδευτικοί προσπαθούν να με πείσουν ότι μια αυθύπαρκτη οντότητα, με νευρικό σύστημα και αίσθηση του πόνου, που κάποτε όλοι μας υπήρξαμε κάτι τέτοιο, είναι κάτι μεταξύ παρωνυχίδας και καρκινικού όγκου..

Εκτός αν κάποιοι υπήρξαν παρωνυχίδες και καρκινικοί όγκοι και εξακολουθούν να συμπεριφέρονται ως τέτοιοι...Κρίμα που η μητέρα τους δεν τους έστειλε στον υπόνομο όταν έπρεπε...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Νομίζω ότι οι γκόμενες και μπορούν να είναι ανοιχτομπούτες και να αποφεύγουμε τις εκτρώσεις...
Η λύση είναι απλή: ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ..Άσε που υπό τη μορφή προφυλακτικού σε προστατεύει και από το Aids και άλλα αφροδίσια...

Να ξαναδηλώσω ότι δεν είναι κατά της έκτρωσης...Και θεωρώ το νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα έτη φωτός μπροστά τόσο  από το θρησκόληπτο συντηρητισκό όσο και από το φεμινιστικό καρακατσουλιο διότι αντιμετωπίζει την έκτρωση ως αυτό που πραγματικά είναι: Μια πράξη βίας απαραίτητη για να προληφθούν μεγαλύτερα κακά, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι το έμβρυο δεν είναι πράγμα...

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Και το ότι το έμβρυο αισθάνεται τον πόνο και παλεύει έιναι επιστημονικά τεκμηριωμένο- εδώ λένε ότι η μουσική που ακούει η κυοφορούσα επηρρεάζεο το έμβρυο, δεν θα το επηρρέζει η ηλεκτρική σκούπα του χασάπ..., ε , μαιευτήρα που κάνει την έκτρωση;

Από εκεί και πέρα, το αν η έκτρωση είναι αμαρτία, επαφίεται στις θρησκευτικές αντιλήψεις του καθενός...

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τί θα πει ο παπάς της γειτονιάς διότι δεν θα μεγαλώσει αυτός το παιδί που θα γεννηθεί κατόπιν της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης...

Αλλά εκνευρίζομαι βαθύτατα όταν κάποιοι οι οποίοι έχουν το θράσσος να αυτοαποκαλούνται και προοδευτικοί προσπαθούν να με πείσουν ότι μια αυθύπαρκτη οντότητα, με νευρικό σύστημα και αίσθηση του πόνου, που κάποτε όλοι μας υπήρξαμε κάτι τέτοιο, είναι κάτι μεταξύ παρωνυχίδας και καρκινικού όγκου..

Εκτός αν κάποιοι υπήρξαν παρωνυχίδες και καρκινικοί όγκοι και εξακολουθούν να συμπεριφέρονται ως τέτοιοι...Κρίμα που η μητέρα τους δεν τους έστειλε στον υπόνομο όταν έπρεπε...

Νομίζω ότι οι γκόμενες και μπορούν να είναι ανοιχτομπούτες και να αποφεύγουμε τις εκτρώσεις...
Η λύση είναι απλή: ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ..Άσε που υπό τη μορφή προφυλακτικού σε προστατεύει και από το Aids και άλλα αφροδίσια...

Να ξαναδηλώσω ότι δεν είναι κατά της έκτρωσης...Και θεωρώ το νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα έτη φωτός μπροστά τόσο  από το θρησκόληπτο συντηρητισκό όσο και από το φεμινιστικό καρακατσουλιο διότι αντιμετωπίζει την έκτρωση ως αυτό που πραγματικά είναι: Μια πράξη βίας απαραίτητη για να προληφθούν μεγαλύτερα κακά, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι το έμβρυο δεν είναι πράγμα...

Η φωνή της λογικής.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.716
Πόντοι
12.056
Nα πω και εγω κατι...
Οταν ημουν ελευθερος δεν με ενοιαζε καν η εκτρωση,προσεχα και δεν ειχα ποτε προβλημα..
Οταν παντρευτηκα και μετα απο 5 χρονια αποφασισαμε να κανουμε παιδι το πρωτο το χασαμε στον 3 μηνα τις κυησης...μετα προσπαθησαμε στο καπακι και ολα καλα..
2,5 μηνες μετα την πρωτη γεννα πιανω δευτερο τζακ-ποτ  :dancing: :dancing:
Μην λεω μαλακιες..μου περασε απο το μυαλο η εκτρωση(η συζυγος ουτε να το ακουσει)αλλα αμα εχεις περασει 9 μηνες..να το βλεπεις να μεγαλωνει στους υπερηχους και γενικα να ζεις μαζι του δεν σου παει η καρδια να το στειλεις...
Τωρα αμα εισαι ελευθερος και μικρος σε ηλικια ισως να φαινονται διαφορετικα τα πραγματα.. :) :)

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Nα πω και εγω κατι...
Οταν ημουν ελευθερος δεν με ενοιαζε καν η εκτρωση,προσεχα και δεν ειχα ποτε προβλημα..
Οταν παντρευτηκα και μετα απο 5 χρονια αποφασισαμε να κανουμε παιδι το πρωτο το χασαμε στον 3 μηνα τις κυησης...μετα προσπαθησαμε στο καπακι και ολα καλα..
2,5 μηνες μετα την πρωτη γεννα πιανω δευτερο τζακ-ποτ  :dancing: :dancing:
Μην λεω μαλακιες..μου περασε απο το μυαλο η εκτρωση(η συζυγος ουτε να το ακουσει)αλλα αμα εχεις περασει 9 μηνες..να το βλεπεις να μεγαλωνει στους υπερηχους και γενικα να ζεις μαζι του δεν σου παει η καρδια να το στειλεις...
Τωρα αμα εισαι ελευθερος και μικρος σε ηλικια ισως να φαινονται διαφορετικα τα πραγματα.. :) :)

Και η βιωματική φωνή της πατρότητας.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.716
Πόντοι
12.056
Μονο αν το ζησεις μπορεις να το καταλαβεις...
Εξαρτατε και απο τον ανθρωπο βεβαια... ;) ;)

Kemal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
9. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ: Εφόσον η γέννηση ενός παιδιού είναι ένα γεγονός που επηρεάζει τις ζωές ΔΥΟ ανθρώπων (και της μητέρας, αλλά και του πατέρα) και εφόσον η γέννηση ενός παιδιού συνεπάγεται οικονομικές και άλλες υποχρεώσεις ΚΑΙ του πατέρα, τότε στο πλαίσιο της ισότητας των δύο φύλων, ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ πρέπει να έχει λόγο στο θέμα της έκτρωσης.
Και, αν η γυναίκα αποφασίζει να κρατήσει το παιδί, ενώ ο άντρας επιθυμεί έκτρωση, τότε η γυναίκα πρέπει να υφίσταται τις συνέπειες της επιλογής της.
Επομένως, σε μια τέτοια περίπτωση, εάν ο άντρας έχει ζητήσει έκτρωση και η γυναίκα την αρνηθεί, τότε όλα τα γονεϊκά δικαιώματα και οι αντίστοιχες υποχρεώσεις θα πρέπει να επιβαρύνουν ΜΟΝΟ τη γυναίκα που επέλεξε να κρατήσει το παιδί, παρά την αντίθετη επιθυμία του άντρα.
Διότι είναι ηθικά και νομικά απαράδεκτο στο πλαίσιο μιας φιλελεύθερης καπιταλιστικής κοινωνίας με ισότητα των δύο φύλων να εξαρτάται η διαχείριση της δικής μου περιουσίας από την μονομερή απόφαση ενός άλλου ατόμου που δεν έχει σχέση με την περιουσία μου.

(Ισότητα δεν θέλανε; Ισότητα ας έχουν.)

Δεν πάει έτσι αδελφέ.

Από τη στιγμή που είσαι υπεύθυνος για τη γέννηση ενός ανθρώπου ο νομικός πολιτισμός θα σου επιβάλλει και να τον προστατεύσεις οικονομικά και θεσμικά.

Ειδάλλως ας μη γάμαγες ή ας έβαζες την άλλη να πάρει το χάπι ή ας φόραγες καπότα ή ας τον έπαιζες ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.  :rolleyes:

Οι ανήλικοι πρέπει να προστατεύονται από το νόμο.

Μπορείς να μην έχεις καμιά σχέση με το παιδί αν δε γουστάρεις αλλά το δικαστήριο καλά θα κάνει να τιμωρήσει την όποια δικιά σου ή δικιά μου ανευθυνότητα απέναντι σε ένα ανυπεράσπιστο βρέφος.

Σε όποιον δεν αρέσει ο νομικός κώδικας των δυτικών κοινωνιών είναι ελεύθερος να πάει να ζήσει στο Ιράν.  :headbang:

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
 Δεν πάει έτσι αδελφέ.

Από τη στιγμή που είσαι υπεύθυνος για τη γέννηση ενός ανθρώπου ο νομικός πολιτισμός θα σου επιβάλλει και να τον προστατεύσεις οικονομικά και θεσμικά.

Ειδάλλως ας μη γάμαγες ή ας έβαζες την άλλη να πάρει το χάπι ή ας φόραγες καπότα ή ας τον έπαιζες ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.  :rolleyes:

Οι ανήλικοι πρέπει να προστατεύονται από το νόμο.

Μπορείς να μην έχεις καμιά σχέση με το παιδί αν δε γουστάρεις αλλά το δικαστήριο καλά θα κάνει να τιμωρήσει την όποια δικιά σου ή δικιά μου ανευθυνότητα απέναντι σε ένα ανυπεράσπιστο βρέφος.

Σε όποιον δεν αρέσει ο νομικός κώδικας των δυτικών κοινωνιών είναι ελεύθερος να πάει να ζήσει στο Ιράν.  :headbang:

Κατ' αρχάς δεν είμαι υπεύθυνος για τη γέννηση ενός παιδιού.
Είμαι ΣΥΝυπεύθυνος.
Μαζί με την κοπέλα το κάνουμε.
Οπότε τίθεται το ερώτημα: Τι θα γινόταν αν η κοπέλα ήθελε έκτρωση και εγώ δεν ήθελα;
Θα μπορούσα να ασκήσω βέτο στην απόφασή της;
Θα μπορούσα να μπλοκάρω την έκτρωση με τα δικαιώματα που θα είχα στο έμβρυο ως πατέρας του;
Όχι βέβαια!
Διότι εκεί (και δικαίως) θα έπεφταν οι φεμινίστριες πάνω μου φωνάζοντας ότι δεν μπορώ εγώ μόνος μου ν' αποφασίζω για το τι θα κάνει η κοπέλα.
Οπότε... κατ' αναλογίαν... δικαιούμαι κι εγώ να πω ότι δεν δικαιούται η κοπέλα ν' αποφασίζει μόνη της τι θα κάνω εγώ με την περιουσία μου.
(Μιλάμε πάντοτε με δεδομένο ότι η έκτρωση επιτρέπεται και καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία.)
Οπότε, αν εγώ δεν θέλω το παιδί κι εκείνη επιμείνει να το γεννήσει ενάντια στη θέλησή μου, τότε λογικό είναι να πρέπει να επωμιστεί μόνη της τις ευθύνες που γεννά η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι, επειδή καλό είναι να γνωρίζουμε τι λέει ο νόμος πάνω στο θέμα αυτό παραθέτω ασχολίαστο το κείμενο του σχετικού νόμου (Ποινικός κώδικας).
                                 " Αρθρο 304 "
                        Τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης
1. Όποιος χωρίς τη συναίνεση της εγκύου διακόπτει την εγκυμοσύνη της τιμωρείται με κάθειρξη (Σημ δική μου, δηλ. 5-20 χρόνια φυλακή).
2. α. Όποιος με τη συναίνεση της εγκύου διακόπτει ανεπίτρεπτα την εγκυμοσύνη της ή προμηθεύει σ’ αυτή μέσα για τη διακοπή της τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και αν ενεργεί κατά συνήθεια τις πράξεις αυτές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.
β. Αν από την πράξη της προηγούμενης διάταξης, προκληθεί βαρεία πάθηση του σώματος ή της διάνοιας της εγκύου, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και αν προκλήθηκε ο θάνατός της επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα έτη.
3. Έγκυος που διακόπτει ανεπίτρεπτα την εγκυμοσύνη της ή επιτρέπει σε άλλον να την διακόψει τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ένα έτος.
1. Δεν είναι άδικη πράξη η τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης που ενεργείται με τη συναίνεση της εγκύου από γιατρό μαιευτήρα - γυναικολόγο με τη συμμετοχή αναισθησιολόγου σε οργανωμένη νοσηλευτική μονάδα, αν συντρέχει μια από τις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) Δεν έχουν συμπληρωθεί 12 εβδομάδες εγκυμοσύνης.
β) Έχουν διαπιστωθεί, με τα σύγχρονα μέσα προγεννητικής διάγνωσης, ενδείξεις σοβαρής ανωμαλίας του εμβρύου που επάγονται τη γέννηση παθολογικού νεογνού και η εγκυμοσύνη δεν έχει διάρκεια περισσότερο από είκοσι τέσσερες εβδομάδες.
γ) Υπάρχει αναπότρεπτος κίνδυνος για τη ζωή της εγκύου ή κίνδυνος σοβαρής και διαρκούς βλάβης της σωματικής ή ψυχικής υγείας της. Στην περίπτωση αυτή απαιτείται σχετική βεβαίωση και του κατά περίπτωση αρμοδίου γιατρού.
δ) Η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα βιασμού, αποπλάνησης ανήλικης, αιμομιξίας ή κατάχρησης γυναίκας ανίκανης να αντισταθεί και εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί δεκαεννέα εβδομάδες εγκυμοσύνης.

Kemal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κατ' αρχάς δεν είμαι υπεύθυνος για τη γέννηση ενός παιδιού.
Είμαι ΣΥΝυπεύθυνος.
Μαζί με την κοπέλα το κάνουμε.
Οπότε τίθεται το ερώτημα: Τι θα γινόταν αν η κοπέλα ήθελε έκτρωση και εγώ δεν ήθελα;
Θα μπορούσα να ασκήσω βέτο στην απόφασή της;
Θα μπορούσα να μπλοκάρω την έκτρωση με τα δικαιώματα που θα είχα στο έμβρυο ως πατέρας του;
Όχι βέβαια!
Διότι εκεί (και δικαίως) θα έπεφταν οι φεμινίστριες πάνω μου φωνάζοντας ότι δεν μπορώ εγώ μόνος μου ν' αποφασίζω για το τι θα κάνει η κοπέλα.
Οπότε... κατ' αναλογίαν... δικαιούμαι κι εγώ να πω ότι δεν δικαιούται η κοπέλα ν' αποφασίζει μόνη της τι θα κάνω εγώ με την περιουσία μου.
(Μιλάμε πάντοτε με δεδομένο ότι η έκτρωση επιτρέπεται και καλύπτεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες.)
Οπότε, αν εγώ δεν θέλω το παιδί κι εκείνη επιμείνει να το γεννήσει ενάντια στη θέλησή μου, τότε λογικό είναι να πρέπει να επωμιστεί μόνη της τις ευθύνες που γεννά η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Φίλε μου είναι απλό αυτό που σου λέω.

Έχεις στη διάθεση σου εκατό τρόπους ώστε να αποφύγεις το να μείνει μια γυναίκα έγγυος.

Αν δεν το κάνεις είναι δικό σου πρόβλημα.

Από κει και πέρα δεν έχεις κανένα δικαίωμα να απαιτείς να μπει ένας άνθρωπος στο χειρουργείο.

Αντίθετα έχεις υποχτεώσεις ηθικές, θεσμικές και οικονομικές απέναντι σε ένα παιδί που είναι αποτέλεσμα ΚΑΙ της δικής σου ανευθυνότητας.

Ευτυχώς η σύγχρονη νομοθεσία είναι σε θέση να προστατεύει τέτοια παιδιά και να βάζει χέρι στην περιουσία σου και την περιουσία μου.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αν μία γυναίκα θέλει οπωσδήποτε να μείνει έγκυος, θα τα καταφέρει οπωσδήποτε.

Εδώ η άλλη έκανε πίπα στον τύπο και πήρε έτσι το σπέρμα του για να γκαστρωθεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom