Νέα

Έκτρωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

υπέρ η κατά?

• υπέρ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • κατά

Ψήφοι: 1 50,0%
  • δεν έχω γνώμη

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
 Φίλε μου είναι απλό αυτό που σου λέω.

Έχεις στη διάθεση σου εκατό τρόπους ώστε να αποφύγεις το να μείνει μια γυναίκα έγγυος.

Αν δεν το κάνεις είναι δικό σου πρόβλημα.

Από κει και πέρα δεν έχεις κανένα δικαίωμα να απαιτείς να μπει ένας άνθρωπος στο χειρουργείο.

Αντίθετα έχεις υποχτεώσεις ηθικές, θεσμικές και οικονομικές απέναντι σε ένα παιδί που είναι αποτέλεσμα ΚΑΙ της δικής σου ανευθυνότητας.

Ευτυχώς η σύγχρονη νομοθεσία είναι σε θέση να προστατεύει τέτοια παιδιά και να βάζει χέρι στην περιουσία σου και την περιουσία μου.

Φίλτατε Ατατούρκ, οι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ μου απόψεις ταυτίζονται με τις δικές σας. Κι αν θέλετε, συμφωνώ ότι για όλα είναι υπεύθυνοι οι άντρες, διότι είναι φύσει προγραμματισμένοι να ηγούνται (άλλο που σήμερα το έχουν ξεχάσει κι αυτοενουχίζονται συνεχώς).

Εδώ όμως δεν κρίνονται οι προσωπικές μας απόψεις.

Διότι είτε μας αρέσει είτε όχι, λειτουργούμε με βάση ένα αξιακό και δικαιικό σύστημα που πέφτει σε μια αντίφαση.

Από τη μια λέει ότι άντρες και γυναίκες είναι ίσοι.

Κι από την άλλη αντιμετωπίζει τη γυναίκα ως αναξιοπαθούσα κορασίδα, την οποία εκμεταλλεύτηκα εγώ ο κακός δράκος.

Τι θα πει ας έβαζα καπότα;
Ας την απαιτούσε και αυτή!

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ είμαστε συνυπεύθυνοι για την εγκυμοσύνη της!

Επομένως ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ πρέπει να συναποφασίζουμε για το αν θα γίνει έκτρωση.

Επειδή αυτό όμως έχει επιπλοκές (όπως σωστά αναφέρατε, δεν είναι σωστό να αποφασίζω εγώ αν θα μπει η κοπέλα στο χειρουργείο), δέχομαι ότι είναι δική της απόφαση το αν θα κάνει ή όχι έκτρωση.

ΑΛΛΑ αυτό πρέπει να έχει ως συνέπεια ότι Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ θα έχει συνέπειες μόνο πάνω της, αν δεν ταυτίζεται με τη δική μου.

ΑΝ εγώ θέλω το παιδί κι εκείνη δεν το θέλει, τότε κανείς δεν νοιάζεται για τα δικά μου πληγωμένα αισθήματα πατρότητας.
Κοινώς, με γράφει στο μουνί της.

Ε, λοιπόν, αν εγώ δεν θέλω το παιδί κι εκείνη το θέλει, δικαίως γράφω κι εγώ στ' αρχίδια μου τη δική της μητρότητα και καθόλου δεν είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω μια ζωή το γεγονός ότι ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ζήτησε προφυλακτικό και ότι ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ επέλεξε να κρατήσει το παιδί.

ΕΚΤΟΣ αν... δεχτούμε ότι ΕΓΩ είμαι ο μόνος υπεύθυνος... πράγμα που σημαίνει ότι η γυναίκα είναι ανεύθυνη... οπότε η ισότητα πάει περίπατο... και πάμε σε μια κατάσταση τύπου Ταλιμπάν, η οποία προσωπικώς δεν με χαλάει... αλλά είμαι βέβαιος ότι θα χάλαγε πολύ τις σύγχρονες δυτικές δεσποινίδες.

Εν κατακλείδι... ή θα έχουμε ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ... ή θα έχουμε ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ.
Οι μεσοβέζικες καταστάσεις όμως (από τη μια είμαστε ίσοι κι από την άλλη πλήρωνε μαλάκα άντρα, διότι εσύ φταις για όλα) δεν έχουν μέλλον.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Tα γουρούνια οι άντρες φταίνε για όλα!

Kemal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΑΝ εγώ θέλω το παιδί κι εκείνη δεν το θέλει, τότε κανείς δεν νοιάζεται για τα δικά μου πληγωμένα αισθήματα πατρότητας.
Κοινώς, με γράφει στο μουνί της.

Το ότι το δικαίωμα στην πατρότητα είναι υποβαθμισμένο είναι μια μεγάλη αλήθεια.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπήρχε και για τους άντρες το αντίστοιχο δικαίωμα.  Δηλαδή να υπήρχαν τα ένδικα μέσα στα οποία θα μπορούσε να καταφύγει ο πατέρας ώστε να υποχρεώνεται η γυναίκα να γεννήσει το παιδί αν εκείνος δεν επιθυμεί την έκτρωση και εκείνη να είναι υποχρεωμένη να συνεισφέρει οικονομικά μέχρι την ενηλικίωση του και ο πατέρας να έχει την επιμέλεια. :dancing:

Ισότητα σε ΟΛΑ.

Κάποτε θα πρέπει να τα διεκδικήσουμε αυτά.

Συμφωνούμε τώρα;;

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
  Το ότι το δικαίωμα στην πατρότητα είναι υποβαθμισμένο είναι μια μεγάλη αλήθεια.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπήρχε και για τους άντρες το αντίστοιχο δικαίωμα.  Δηλαδή να υπήρχαν τα ένδικα μέσα στα οποία θα μπορούσε να καταφύγει ο πατέρας ώστε να υποχρεώνεται η γυναίκα να γεννήσει το παιδί αν εκείνος δεν επιθυμεί την έκτρωση και εκείνη να είναι υποχρεωμένη να συνεισφέρει οικονομικά μέχρι την ενηλικίωση του και ο πατέρας να έχει την επιμέλεια. :dancing:

Ισότητα σε ΟΛΑ.

Κάποτε θα πρέπει να τα διεκδικήσουμε αυτά.

Συμφωνούμε τώρα;;

Χαχαχα!
ΑΚΡΙΒΩΣ!
Κάτω από αυτές τις συνθήκες, σαφώς και θα μπορούσαμε να μιλάμε για ισότητα.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δικαιωμα ΤΩΡΑ! στην πατροτητα!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Πάντως διαβάζοντας όλες τις απόψεις πολύ εύκολα καταλαβαίνει κανείς ποιος έχει παιδιά και ποιος όχι!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τι είπες ρε φαλοκρατικό γουρούνι????

μην εισθε ρατσιστης με τα γουρουνια κ δη τα φαλλοκρατικα μεσιε σκιντου :P

ρε παιδια για ποια ισοτητα μιλατε? θα ειμασταν ισοι ΑΜΑ εισασταν φτιαγμενοι κ εσεις για να φερετε επι 9 μηνες ενα μωρο στη κοιλια σας.. με οτι προυποθετει αυτο.
ισοτητα μπορει να υπαρξει σε απτα πραγματα.. ρεαλιστικα...
σε καποια αλλα υπερτερουν οι ανδρες κ σε καποια οι γυναικες... μονο οι σκληροπυρηνικεςφεμινιστριες δεν μπορουν να το αντιληφθουν αυτο μαλλον

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ο νόμος που παρέθεσε ο vonmakoulis δείχνει ότι ο νομοθέτης όταν έχει κέφια θα κάνει καλά τη δουλειά του.
Θέλω να σταθώ όμως σε μια άλλη πλευρά του θέματος. Η έκτρωση, καλώς ή κακώς, γίνεται. Και στο Ελλάντα γίνονται πολλές εκτρώσεις.
Πόσα ζευγάρια γνωρίζετε, απο τον κύκλο σας, που έχουν προβλήματα τεκνοποίησης? Έχετε αναρωτηθεί τι προσπάθειες και πόσα χρήματα χρειάζονται για να αποκτήσουν μια μέρα αυτα τα ζευγάρια 1 (ολογράφως ΕΝΑ) παιδάκι? Και καλά να υπάρχουν τα χρήματα (γιατί η όρεξη πάντα υπάρχει).

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ρε παιδια για ποια ισοτητα μιλατε? θα ειμασταν ισοι ΑΜΑ εισασταν φτιαγμενοι κ εσεις για να φερετε επι 9 μηνες ενα μωρο στη κοιλια σας.. με οτι προυποθετει αυτο.

Θα Ήμασταν ίσοι. ΑΜΑ Ήσασταν φτιαγμένοι.
Χεχεχεχ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κυρία bite δε συνηθίζω να δέχομαι υποδείξεις περί των κοινωνικών μου αντιλήψεων! Πολύ περισσότερο δε εάν αυτές προέρχονται από αμαθή και ανορθόγραφα τσουτσέκια!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειπα να μην το γραψω ετσι μη μου αρχισεις παλι για τον ιδιορρυθμο τροπο γραφης μου... αμα θες ομως... χιχιχι
ειναι λες κ δε το εγραψα εγω εκεινο το ποστ... δεν υπαρχει το -η-... σνιφ

:P :P :P

κυριε (χα! λεμε τωρα) σκιντου... αν δεν θελετε να συνδιαλεγεστε με ημας.. μπορειτε ευκολα να το κανετε.. μην μας διαβαζετε... δεν σας υποχρεωνει κανεις...

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ε, είμαι μέγα τρολλ! Τι καλά, τι καλά!

Kemal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
μην εισθε ρατσιστης με τα γουρουνια κ δη τα φαλλοκρατικα μεσιε σκιντου :P

ισοτητα μπορει να υπαρξει σε απτα πραγματα.. ρεαλιστικα...
σε καποια αλλα υπερτερουν οι ανδρες κ σε καποια οι γυναικες... μονο οι σκληροπυρηνικεςφεμινιστριες δεν μπορουν να το αντιληφθουν αυτο μαλλον

Προσωπικά το ζήτημα των εννέα μηνών δε μου λέει τίποτα.

Η γέννηση ενός παιδιού είναι αποτέλεσμα σύμπραξης αρσενικού και θηλυκού.

Επομένως ο πατέρας πρέπει να έχει λόγο στην υπόθεση της έκτρωσης ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΑΡΝΗΣΗ του να λαμβάνεται υπόψη και τα προστατεύεται ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ.

Ισότητα πρέπει να υπάρχει όχι μόνο όπου συμφέρει τον καθένα.  ;)

Για να μη μιλήσω και για άλλες υποθέσεις όπως η στράτευση που με το πρόσχημα ότι οι άνδρες υπερτερούν σε σωματική δύναμη οι γυναίκες τη γλιτώνουν λες και χρειάζεται να είσαι ο Σβατζενεγκερ για να καθαρίζεις τα Στάγερ.  ;)

Η περίπτωση της στράτευσης είναι μια παραβίαση της αρχής της ισότητας που θεωρείται ότι προστατεύεται και από το σύνταγμα.

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟ...  :headbang:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι να σου πω... εγω ειμαι κατα της στρατευσης εν γενει... οποτε...
στους 9 μηνες το σωμα κ η ψυχολογια της γυναικας αλλαζουν σε πολυ μεγαλο βαθμο... σορρυ αλλα δεν μπορω να τα συγκρινω με το 10λεπτο που θα παρει στον ανδρα να την καταστησει εγγυο... χαχαχα
ετσι μας εκανε ο θεος (χα! ποιος?) τι να κανουμε...
αμα γεννηθει κ μετα το παιδι, ο πατερας πρεπει να εχει ισα δικαιωματα με τη μητερα.
η ισοτητα κατ εμε ειναι παρεξηγημενη εννοια γι αυτο κ ο καθεις την χρησιμοποιει κατα πως του συμφερει, ο δε φεμινισμος μια μλκια κ μιση.

Επισκέπτης

Η γέννηση ενός παιδιού είναι αποτέλεσμα σύμπραξης αρσενικού και θηλυκού.

Επομένως ο πατέρας πρέπει να έχει λόγο στην υπόθεση της έκτρωσης ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΑΡΝΗΣΗ του να λαμβάνεται υπόψη και τα προστατεύεται ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ.

Σωστά τα λέει ο κεμάλ, όχι και μονά και ζυγά δικά μας.
Αν θέλει ο άντρας να ρίξουν το παιδί και η γυναίκα δεν θέλει είναι τότε είναι ο άκαρδος, σκληρός άντρας που κοιτάει μόνο την πάρτη του.
Και αν θέλει να το ρίξει η γυναίκα τότε έιναι μέσα της της ανήκει και μόνο αυτή αποφασίζει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom