Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.091
- Πόντοι
- 12.756
Παλι Συριζα θα ψηφίσω
δυστηχως δεν υπαρχει εναλλακτική
ειναι επικινδυνα να τα γραφεις αυτα εδω μεσα
Ολο το σαητ ειναι Κουλης
ετοιμασου να φας τραμπουκα
Παλι Συριζα θα ψηφίσω
δυστηχως δεν υπαρχει εναλλακτική
Ο έξυπνος παραδέχεταιΠιστεύω κάτω απο 40 , βέβαια και για τις πρώτες πίστευα κάτω απο 30 και έπεσα τελείως έξω. Για να δούμε τώρα αν θα καταφέρω κάτι καλύτερο
Έχει φακελωθει ήδη ο τύποςειναι επικινδυνα να τα γραφεις αυτα εδω μεσα
Ολο το σαητ ειναι Κουλης
Έχει φακελωθει ήδη ο τύπος
ειχα γνωστο που ηταν κατω για χρόνια ,, και γυρισε αρων αρων , μου εχει πει απιστευτα σκηνικαΌσα έχει ο τύπος τα έχω πάρει σε ένα χαρτονόμισμα πέρσυ στη Ζιμπάμπουε
Έχει κ των 100 τρισεκατομμύριων αλλά δεν το βρήκα ...
Με ένα τέτοιο ξωφλας όλο το ελληνικό χρέος κ περισσευουν
Εμένα πάλι μου άρεσε πιό πολύ ένα άλλο που είχα ακούσει , αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πως πήγαινε.Ο έξυπνος παραδέχεται
Ο πονηρός δικαιολογείται
Ο ηλίθιος επιμένει
Γενικά μιλάω τυπε μην πάρεις κάτι προσωπικά
ΚΚΕ Εσωτερικού είναι, οι γνωστοί ευρωλιγουριδες, οι οποίοι με το ξεκίνημα της μεταπολίτευσης, τα βρήκαν με τον Εθνάρχη.Τύπε, ο Σύριζα προέρχεται από το ΚΚΕ. Είναι στο DNA του ο καθεστωτισμός. Δεν μπορεί να απαλλαγεί από το παρελθόν του. Δε θέλει κιόλας. Το μόνο που γνωρίζει είναι οι ντουντούκες και τα συνθήματα.
Βρέθηκε λόγω της χρεοκοπίας στο προσκήνιο και παραλίγο να γίνουμε Σουδάν το καλοκαίρι του '15. Η επιστροφή στην κανονικότητα (με ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ που είναι και το original), είναι απολύτως φυσιολογική εξέλιξη.
Όσο για τις εκλογές, για το 2031 το συζητάμε.
Η μνήμη μου είναι μια χαρά κι εσύ έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου.μαλλον η μνημη σου ειναι επιλεκτικη. ελεγε οτι πολυ δυσκολα μπορει να γινει κατι
και ειναι λογικο οταν υπογραφεις μια συμφωνια να μην αλλαζει ευκολα.
Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Τι είπε για τη Συμφωνία των Πρεσπών στον δημοσιογράφο του Έθνους (vid)
«Αυτό που χρειάζεται η Βόρεια Ελλάδα είναι ένα νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα»www.ethnos.gr
Οποιος βρισει τρωει ignore καπακιειναι επικινδυνα να τα γραφεις αυτα εδω μεσα
Ολο το σαητ ειναι Κουλης
Σιγουρα παιζει νοθεια στις εκλογες
Η σινγκουλαρ λοτζικ τα μαγειρευει οπως θελει
Δεν θελω να πιστεψω οτι οι Ελληνες ειναι τοσο ηλιθιοι πουνα δινουν τετοια ποσοστα στο κομμα της λαμογιάς
Ένταξει αυτοί που πηγαίνουν εκεί κ γυρίζουν συνήθως μετά γνωριζωντας ότι κανείς δεν πρόκειται να πάει ,λένε πολλά ψεμματακια ....σσ δεν λέω για το δικό σου διότι δεν τον ξέρωειχα γνωστο που ηταν κατω για χρόνια ,, και γυρισε αρων αρων , μου εχει πει απιστευτα σκηνικα
Τύπε άμα φάμε ιγκνορ θα χάσουμε το άνοιγμα ματιών που μας κάνεις.. σε παρακαλούμε μάθε μας μπαλιτσαΣιγουρα παιζει νοθεια στις εκλογες
Η σινγκουλαρ λοτζικ τα μαγειρευει οπως θελει
Δεν θελω να πιστεψω οτι οι Ελληνες ειναι τοσο ηλιθιοι πουνα δινουν τετοια ποσοστα στο κομμα της λαμογιάς
μαλλον η μνημη σου ειναι επιλεκτικη
Μπατζανακια ειμαστε ρε; Γιατι εγω πηδαω την Ναομι.Ένταξει αυτοί που πηγαίνουν εκεί κ γυρίζουν συνήθως μετά γνωριζωντας ότι κανείς δεν πρόκειται να πάει ,λένε πολλά ψεμματακια ....σσ δεν λέω για το δικό σου διότι δεν τον ξέρω
Εγώ πάλεψα με δέκα γορίλες και τρεις φυλές μόνο με σόγια κ τα κατάφερα
Επίσης γάμησα κ την αδερφή της Ναόμι Κάμπελ που ήταν και πιο όμορφη
δεν ειναι παπατζηςΈνταξει αυτοί που πηγαίνουν εκεί κ γυρίζουν συνήθως μετά γνωριζωντας ότι κανείς δεν πρόκειται να πάει ,λένε πολλά ψεμματακια ....σσ δεν λέω για το δικό σου διότι δεν τον ξέρω
Εγώ πάλεψα με δέκα γορίλες και τρεις φυλές μόνο με σόγια κ τα κατάφερα
Επίσης γάμησα κ την αδερφή της Ναόμι Κάμπελ που ήταν και πιο όμορφη
Γιατι δεν δουλευεις;δεν ειναι παπατζης
μεταναστης πηγε , ειναι μεγαλος ανθρωπος , ειχε μαγαζια κατω χρόνια
εφυγε απο κατω οταν ειχαν αρχισει να δυσκολευουν τα πραγματα δηλαδη πριν καμιά 20αρια χρόνια
Πόσες φορές θα στο πωθέλω και εγώ να χρωστάει η εταιρεία μου 400 εκατομμύρια και αντί για τον κορυδαλλό να με στείλουν στη βουλή
εμένα αν περάσουν 20 μέρες και δεν έχω πληρώσει τον ΦΠΑ μου στέλνει μύνημα η ααδε και μου λέει χρωστάς.....
σκατόγυφτοι....