Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 350K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.341
Πόντοι
3.936
ΚΚΕ Εσωτερικού είναι, οι γνωστοί ευρωλιγουριδες, οι οποίοι με το ξεκίνημα της μεταπολίτευσης, τα βρήκαν με τον Εθνάρχη.
Ποιον λετε Εθναρχη; Αυτον που 'χαιδευε το γκαζον' του κηπουρου του; :confused:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Γιατι γραφεις με κενα φτωχοτελη??Δυσλεκτικος εισαι και σου βγαινει στι γραψιμο??

Λακη???????ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩ

Μην τον πειράζεις ρε τον τραΛάκη και έχει τον πόνο του, θα τον περάσουν πειθαρχικό επειδή ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.

Κι άντε να πάει ο αποτυχημένος να τους αραδιάσει τις ίδιες παρλαπίπες που λέει κι εδώ για να διαβάζουν τα κολλητάρια του Nio, dantedmc & co.

Θα το πάρουν με τις κλωτσιές το ναυάγιο. :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.061
Πόντοι
12.756
Πόσες φορές θα στο πω
Έχει γίνει ρύθμιση και πληρώνονται κανονικά οι δόσεις

θα στο πει οσες φορες σε ρωταω και εγω για την ρυθμιση και κανεις τον μαλάκα
πες μας την ρυθμιση !!
Την ρυθμιση θελουμε να μαθουμε

Να δουμε τι ρυθμιση μπορει να γινει στα 400μυρια

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
πες μας την ρυθμιση !!
Σε ξαναρωτησα και εκανες τον ανηξερο
Την ρυθμιση θελουμε να μαθουμε

Να δουμε τι ρυθμιση μπορει να γινει στα 400μυρια
Δεν ξέρω ακριβώς τη ρύθμιση δες τι λέει η Νέα Δημοκρατία

Για τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας παραπέμπουμε στην αναλυτική απάντηση που δόθηκε με ανακοίνωση του κόμματος την 8η Ιουνίου 2021. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την ανάληψη της αρχηγίας της ΝΔ, το 2016, προχώρησε σε πλήρη εξορθολογισμό των οικονομικών του κόμματος. Οι λειτουργικές δαπάνες μειώθηκαν δραστικά από 9 εκατ. Ευρώ το 2015 σε 3,1 εκατ. το 2020. Όλες οι τρέχουσες υποχρεώσεις εξοφλούνται κανονικά, οι παλαιότερες οφειλές σε προμηθευτές μειώνονται σημαντικά, οι ρυθμίσεις σε οφειλές προμηθευτών τηρούνται ευλαβικά και δεν υπάρχουν οφειλές στο δημόσιο, ενώ στις Τράπεζες, έναντι των δανείων, έχει εκχωρηθεί σημαντικό ποσοστό της κρατικής χρηματοδότησης. Αποτέλεσμα του εξορθολογισμού είναι ότι η ΝΔ έχει από το 2016 θετικό λειτουργικό αποτέλεσμα. Επίσης στο πλαίσιο διάταξης που προβλέπεται στο Καταστατικό της από το 2016, η ΝΔ δεν επιτρέπεται να δανείζεται από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Και φυσικά δεν έχει δανειστεί. Στον ετήσιο δημοσιευμένο απολογισμό υπάρχει συγκεκριμένη γραμμή με την ένδειξη «Αναλήψεις δανείων» που πάντα έχει ποσό 0. Αποκλειστικός λόγος αύξησης των δανειακών υποχρεώσεων της Νέας Δημοκρατίας είναι οι ετήσιοι τόκοι. Το 2016 οι τόκοι ανήλθαν σε 27,5 εκατ. Ευρώ, το 2017 σε 27,6 εκατ. Ευρώ, το 2018 σε 30,6 εκατ. Ευρώ, το 2019 σε 34,2 εκατ. Ευρώ και το 2020 σε 38,1 εκατ. Ευρώ. Επομένως το σύνολο των τόκων την τελευταία πενταετία ανήλθε σε 158 εκατ. Ευρώ. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο εμφανίζεται αύξηση του τραπεζικού δανεισμού στα 342 εκατ. Ευρώ σήμερα. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται γι΄αυτήν αλλά για τις εντυπώσεις

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Σιγουρα παιζει νοθεια στις εκλογες
Η σινγκουλαρ λοτζικ τα μαγειρευει οπως θελει
Δεν θελω να πιστεψω οτι οι Ελληνες ειναι τοσο ηλιθιοι πουνα δινουν τετοια ποσοστα στο κομμα της λαμογιάς
Φρουτοπία έχουμε γίνει...
Ακούω αρχικό κλωνάρι τύπε, μοιράσου μαζί μας τις ρίζες σου.
Αγάπανθος Αγάπανθος...
Δυο νεοδουλοι ακομα στη λιστα ignore
Γκάμα τους σφίκτη :grin::confused:

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816

Για τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας παραπέμπουμε στην αναλυτική απάντηση που δόθηκε με ανακοίνωση του κόμματος την 8η Ιουνίου 2021. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την ανάληψη της αρχηγίας της ΝΔ, το 2016, προχώρησε σε πλήρη εξορθολογισμό των οικονομικών του κόμματος. Οι λειτουργικές δαπάνες μειώθηκαν δραστικά από 9 εκατ. Ευρώ το 2015 σε 3,1 εκατ. το 2020. Όλες οι τρέχουσες υποχρεώσεις εξοφλούνται κανονικά, οι παλαιότερες οφειλές σε προμηθευτές μειώνονται σημαντικά, οι ρυθμίσεις σε οφειλές προμηθευτών τηρούνται ευλαβικά και δεν υπάρχουν οφειλές στο δημόσιο, ενώ στις Τράπεζες, έναντι των δανείων, έχει εκχωρηθεί σημαντικό ποσοστό της κρατικής χρηματοδότησης. Αποτέλεσμα του εξορθολογισμού είναι ότι η ΝΔ έχει από το 2016 θετικό λειτουργικό αποτέλεσμα. Επίσης στο πλαίσιο διάταξης που προβλέπεται στο Καταστατικό της από το 2016, η ΝΔ δεν επιτρέπεται να δανείζεται από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Και φυσικά δεν έχει δανειστεί. Στον ετήσιο δημοσιευμένο απολογισμό υπάρχει συγκεκριμένη γραμμή με την ένδειξη «Αναλήψεις δανείων» που πάντα έχει ποσό 0. Αποκλειστικός λόγος αύξησης των δανειακών υποχρεώσεων της Νέας Δημοκρατίας είναι οι ετήσιοι τόκοι. Το 2016 οι τόκοι ανήλθαν σε 27,5 εκατ. Ευρώ, το 2017 σε 27,6 εκατ. Ευρώ, το 2018 σε 30,6 εκατ. Ευρώ, το 2019 σε 34,2 εκατ. Ευρώ και το 2020 σε 38,1 εκατ. Ευρώ. Επομένως το σύνολο των τόκων την τελευταία πενταετία ανήλθε σε 158 εκατ. Ευρώ. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο εμφανίζεται αύξηση του τραπεζικού δανεισμού στα 342 εκατ. Ευρώ σήμερα. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται γι΄αυτήν αλλά για τις εντυπώσεις
Τους γάμησαν στο πανωτοκι δλδ..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.061
Πόντοι
12.756

ισολογισμό 2021 ή 2022 εχουν βγαλει ;
για δες και πες μας , να δουμε τοκους και πληρωμες μονοι μας , γιατι εσυ οποτε θες το παιζεις οικονομολόγος και CFO και άλλες φορές κανεις τον μαλάκα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
ισολογισμό 2021 ή 2022 εχουν βγαλει ;
για δες και πες μας , να δουμε τοκους και πληρωμες μονοι μας , γιατι εσυ οποτε θες το παιζεις οικονομολόγος και CFO και άλλες φορές κανεις τον μαλάκα
Εσύ που κατηγορείς τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ βγαλε τι παράνομα έχουν κάνει
Δεν θα σου αποδείξω εγώ ότι δεν είμαι ελέφαντας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.997
Πόντοι
22.266
δεν ειναι παπατζης
μεταναστης πηγε , ειναι μεγαλος ανθρωπος , ειχε μαγαζια κατω χρόνια
εφυγε απο κατω οταν ειχαν αρχισει να δυσκολευουν τα πραγματα δηλαδη πριν καμιά 20αρια χρόνια
Δυσκόλεψαν τα πράγματα εξελίσσονται και είπε να γυρίσει Ελλάδα στα εύκολα;;:confused:

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Αλλος ενας νεοδουλος μπηκε στη λιστα ignore

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.470
Πόντοι
9.931
Οχι τυπε απλα η πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ειναι ηλίθιοι και αμόρφωτα γίδια που αν εχουν κάποιο πτυχίο το εχουν πάρει τραμπουκιζοντας η απειλώντας καθηγητές για να τους περάσουν στα μαθήματα.
Υπάρχουν και ενα μικρο ποσοστό κατω απο 20% που ειναι πραγματικά μορφωμένοι και με επίπεδο αλλα τους εχει εξαφανίσει η πλειοψηφία των ηλιθίων.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846

Φίλε νταιμά είμαι δεξιός, σε πάω γενικότερα και συμφωνώ με το 90% και βάλε όσων λες...
Αλλά ρε τύπε μήπως είσαι ο κυριάκος αυτοπροσώπως? :rockon::think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.061
Πόντοι
12.756
Εσύ που κατηγορείς τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ βγαλε τι παράνομα έχουν κάνει
Δεν θα σου αποδείξω εγώ ότι δεν είμαι ελέφαντας

την ρυθμιση βγαλε του αγαπημενου κομματος σου ειπαμε
δεν χρειαζεται να αποδειξεις κατι, ξερουμε πολυ καλα εδω μεσα οτι εισαι ελεφαντας , αν εισαι και ΜΠΟΥΦΟΣ ελέφαντας θέλουμε να τσεκάρουμε

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
Φίλε νταιμά είμαι δεξιός, σε πάω γενικότερα και συμφωνώ με το 90% και βάλε όσων λες...
Αλλά ρε τύπε μήπως είσαι ο κυριάκος αυτοπροσώπως? :rockon::think:
Μου ζήτησε τη ρύθμιση τη ρύθμιση δεν την έχω
Άρα του είπα την άποψή της Νέας Δημοκρατίας τι άλλο μπορώ να κάνω;
Θα το βαζα σε άλλη απάντηση αλλά το βάζω εδώ για να δεις ότι όταν πρέπει τα βάζω με όλους

Συζητείτο εδώ για το τι έλεγε σαν αντιπολίτευση ο Μητσοτάκης για τη συμφωνία των Πρεσπών
Εδώ λοιπόν ο Μητσοτάκης δεν μας τα έλεγε καλά

Άλλοτε έλεγε το ένα και άλλο
Στη μία έλεγε ότι θα βάλει βέτο για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρώπη πράγμα που δεν νομίζω να έκανε

Και στην άλλη ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα άμα ψηφιστεί η συμφωνία στη Βουλή

Screenshot_2023-06-21-20-28-42-728_com.android.chrome.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.061
Πόντοι
12.756
Μου ζήτησε τη ρύθμιση τη ρύθμιση δεν την έχω
Άρα του είπα την άποψή της Νέας Δημοκρατίας τι άλλο μπορώ να κάνω;
Θα το βαζα σε άλλη απάντηση αλλά το βάζω εδώ για να δεις ότι όταν πρέπει τα βάζω με όλους

Συζητείτο εδώ για το τι έλεγε σαν αντιπολίτευση ο Μητσοτάκης για τη συμφωνία των Πρεσπών
Εδώ λοιπόν ο Μητσοτάκης δεν μας τα έλεγε καλά

Άλλοτε έλεγε το ένα και άλλο
Στη μία έλεγε ότι θα βάλει βέτο για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρώπη

Και στην άλλη ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα άμα ψηφιστεί ησυμφωνία στη Βουλή

Screenshot_2023-06-21-20-28-42-728_com.android.chrome.jpg

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ , ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!
ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom