Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 350K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Δεν ξέρω ακριβώς τη ρύθμιση δες τι λέει η Νέα Δημοκρατία

Για τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας παραπέμπουμε στην αναλυτική απάντηση που δόθηκε με ανακοίνωση του κόμματος την 8η Ιουνίου 2021. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την ανάληψη της αρχηγίας της ΝΔ, το 2016, προχώρησε σε πλήρη εξορθολογισμό των οικονομικών του κόμματος. Οι λειτουργικές δαπάνες μειώθηκαν δραστικά από 9 εκατ. Ευρώ το 2015 σε 3,1 εκατ. το 2020. Όλες οι τρέχουσες υποχρεώσεις εξοφλούνται κανονικά, οι παλαιότερες οφειλές σε προμηθευτές μειώνονται σημαντικά, οι ρυθμίσεις σε οφειλές προμηθευτών τηρούνται ευλαβικά και δεν υπάρχουν οφειλές στο δημόσιο, ενώ στις Τράπεζες, έναντι των δανείων, έχει εκχωρηθεί σημαντικό ποσοστό της κρατικής χρηματοδότησης. Αποτέλεσμα του εξορθολογισμού είναι ότι η ΝΔ έχει από το 2016 θετικό λειτουργικό αποτέλεσμα. Επίσης στο πλαίσιο διάταξης που προβλέπεται στο Καταστατικό της από το 2016, η ΝΔ δεν επιτρέπεται να δανείζεται από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Και φυσικά δεν έχει δανειστεί. Στον ετήσιο δημοσιευμένο απολογισμό υπάρχει συγκεκριμένη γραμμή με την ένδειξη «Αναλήψεις δανείων» που πάντα έχει ποσό 0. Αποκλειστικός λόγος αύξησης των δανειακών υποχρεώσεων της Νέας Δημοκρατίας είναι οι ετήσιοι τόκοι. Το 2016 οι τόκοι ανήλθαν σε 27,5 εκατ. Ευρώ, το 2017 σε 27,6 εκατ. Ευρώ, το 2018 σε 30,6 εκατ. Ευρώ, το 2019 σε 34,2 εκατ. Ευρώ και το 2020 σε 38,1 εκατ. Ευρώ. Επομένως το σύνολο των τόκων την τελευταία πενταετία ανήλθε σε 158 εκατ. Ευρώ. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο εμφανίζεται αύξηση του τραπεζικού δανεισμού στα 342 εκατ. Ευρώ σήμερα. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται γι΄αυτήν αλλά για τις εντυπώσεις
Τώρα που τον στρίμωξες στη γωνία ρίξ' του και την απόδοση ιδίων κεφαλαίων να τον αφαλοκόψεις. :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.064
Πόντοι
12.756

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ , ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!
ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ
Σου απάντησα
Αν εσύ πιστεύεις ότι έχει γίνει κάτι παράνομο εσύ πρέπει να το αποδείξεις όχι εγώ
Έχεις καμία απόδειξη ότι στη ρύθμιση υπάρχει παρανομία;
Βάλε τη ρύθμιση και
Απέδειξε το
Ξαναλέω δεν θα αποδείξω εγώ ότι δεν είμαι ελέφαντας

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Μου ζήτησε τη ρύθμιση τη ρύθμιση δεν την έχω
Άρα του είπα την άποψή της Νέας Δημοκρατίας τι άλλο μπορώ να κάνω;
Χθες που έγραφα για balloon payment* δεν έκανα (μόνο) πλάκα.
Κάποιοι κερατάδες τέτοια ρύθμιση έκαναν.
Νομίζω όμως οτι ήταν του ΠΑΣΟΚ.

* balloon payment = 1372 χρόνια πληρώνεις κάτι ψιλά για τόκους και τον 1373 χρόνο πληρώνεις σε μια δόση όλο το κεφάλαιο. Κοινώς γράφτα στον πάγο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.064
Πόντοι
12.756

* balloon payment = 1372 χρόνια πληρώνεις κάτι ψιλά για τόκους και τον 1373 χρόνο πληρώνεις σε μια δόση όλο το κεφάλαιο. Κοινώς γράφτα στον πάγο.
Α μπραβο , πες τα του μαλάκα μην τον βρω και τον αρχισω στις γρηγορες

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.802
Πόντοι
25.186

Κανένας δεν εχει συλλάβει το μεγεθος του σκανδάλου αυτου.
Πήρανε απειρα ΔΙΣ δανεια,δεν θα τα πληρωσουν ποτέ και ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ που τα χορηγησαν.

ΤΟ ΔΙΑΝΟΕΙΣΤΕ,ουτε η Μαφία ουτε ο Εσκπομπαρ ουτε η Ντραγκέτα ουτε οι Μπονάνο ουτε η Γιακουζα δεν θα τολμουσε να σκεφτει κατι τετοιο.

Και βγαινει ο Κουλης και λεει ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥς ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ:2funny:

Το μεγεθος της κοροιδιας αποκτα αστρονομικές διαστασεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.064
Πόντοι
12.756
Σου απάντησα
Αν εσύ πιστεύεις ότι έχει γίνει κάτι παράνομο εσύ πρέπει να το αποδείξεις όχι εγώ
Έχεις καμία απόδειξη ότι στη ρύθμιση υπάρχει παρανομία;
Βάλε τη ρύθμιση και
Απέδειξε το
Ξαναλέω δεν θα αποδείξω εγώ ότι δεν είμαι ελέφαντας

θα αποδειξεις αυτο που σου λεμε εμεις ;; το πιασες παραμυθατζη της πλακας ;;

για πες μας ρε ξεκωλιαρη οικονομολογε του google , πως ζουνε με ελλειμα οι δικοι σου ;;;

12,7μυρια εσοδα το 2021 και εξοδα 46,8 μυρια ;;;;; (καλα απο τα 46.8 τα 42 ειναι τα δανεια που δεν πρεπει να δινουν φραγκο )

Γιατι ο ισολογισμος δεν εχει την γραμμη πληρωμη υποχρεώσεων ;;; να δουμε τι δωσανε σε τοκους και κεφάλαιο .. ( καλα αρχίδια κεφαλαιο πληρωνουν )

Τα 7 μυρια που εχουν τακτικη χρηματοδοτηση πανε στα δάνεια οπως λενε ;;; και τι πρωτοπληρωνουν με τα ρεστα ;; με τα 3 μυρια εισφορες ζουνε ΗΛΙΘΙΕ ;;;

Τελευταία τροποποίηση:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
δεν είσαι σωστός όμως...
στείλε μας γαζελοφωτό....:grin:
Δεν χρειάζεται. Ηδη έχουν διαρεύσει στο δίκτυο οι ψωτο.
Μετά από επεξεργασία με τα ισχυρότερα φίλτρα, με nvidia επεξεργαστές και ΑΙ τεχνολογία αντι-κουνήματος και χρωματικής αντίθεσης παρουσιάζουμε την καθαρότερη από αυτές.
photo-1667610516604-5a3316eb3b51

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
θα αποδειξεις αυτο που σου λεμε εμεις ;; το πιασες παραμυθατζη της πλακας ;;

για πες μας ρε ξεκωλιαρη οικονομολογε του google , πως ζουνε με ελλειμα οι δικοι σου ;;;

12,7μυρια εσοδα το 2021 και εξοδα 46,8 μυρια ;;;;;

Γιατι ο ισολογισμος δεν εχει την γραμμη πληρωμη υποχρεώσεων ;;; να δουμε τι δωσανε σε τοκους και κεφάλαιο .. ( καλα αρχίδια κεφαλαιο πληρωνουν )

Τα 7 μυρια που εχουν τακτικη χρηματοδοτηση πανε στα δάνεια οπως λενε ;;; και τι πρωτοπληρωνουν με τα ρεστα ;; με τα 3 μυρια εισφορες ζουνε ΗΛΙΘΙΕ ;;;
Εξακολουθείς να μη μου λες ποια είναι η παρανομία;
Οι εκτιμήσεις σου δεν είναι παρανομία είναι σκέψεις σου

Και αφού θες και συζήτηση για τα χρέη των κομμάτων
,1 έχουν γίνει πολλές εισαγγελικές παραγγελίες για το θέμα αυτό
Αρχίζοντας από το 2013 μετά το 2019 λίγο πριν παραδώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά το 2022
Χωρίς κανένα αποτέλεσμα μέχρι τώρα
2 έχει γίνει εξεταστική στη Βουλή που έβγαλε πόρισμα το 2017
Όπως κάθε φορά διαφορετικό ανάλογα με τα κόμματα
Το πόρισμα πήγε στον εισαγγελέα

Σύμφωνα με το πόρισμα η τότε πλειοψηφία κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία και το
ΠΑΣΟΚ
Οι οποίες με τη σειρά τους κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ για παράνομες πράξεις με πολύ λιγότερα δάνεια βέβαια
Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να πάρει μεγάλα δάνεια αφού δεν έπαιρνε παρά ελάχιστη κρατική επιχορήγηση για πολλά χρόνια

Οι κατηγορίες και από τις δύο πλευρές ήταν γιατί πήραν δάνεια τα κόμματα;

Και εγώ το έγραψα μήνυμα 11033
Έχουν κάνει ρύθμιση και την τηρούν
Νομίζω όμως ότι θα αργήσει η εξόφληση

Και στη Νέα Δημοκρατία ισχύει αυτό
Αφού αυξάνεται το χρέος της
Χωρίς να δανείζεται
Γιατί η επιχορήγηση δεν φτάνει ούτε για τους τόκους

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.064
Πόντοι
12.756
Όλες οι τρέχουσες υποχρεώσεις εξοφλούνται κανονικά, οι παλαιότερες οφειλές σε προμηθευτές μειώνονται σημαντικά, οι ρυθμίσεις σε οφειλές προμηθευτών τηρούνται ευλαβικά και δεν υπάρχουν οφειλές στο δημόσιο, ενώ στις Τράπεζες, έναντι των δανείων, έχει εκχωρηθεί σημαντικό ποσοστό της κρατικής χρηματοδότησης. Αποτέλεσμα του εξορθολογισμού είναι ότι η ΝΔ έχει από το 2016 θετικό λειτουργικό αποτέλεσμα.

"σημαντικο ποσό " ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

τι παει να πει σημαντικο , νουμερα ειναι , δεν ειναι ιδέα , μηπως ειναι σαν το δικό σου "νομιζω" ;;; ε μαλακα ;;;;

Θετικό λειτουργικό αποτέλεσμα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Για εξηγησε μας πως βγαζει θετικό αποτέλεσμα με υποχρεωσεις μεγαλυτερες απο έσοδα , ετσι τσατραπατρα , χυμα , μην μπεις σε αναλυσεις και σε κουραζουμε

ΣΤΟΚΕ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
"σημαντικο ποσό " ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

τι παει να πει σημαντικο , νουμερα ειναι , δεν ειναι ιδέα , μηπως ειναι σαν το δικό σου "νομιζω" ;;; ε μαλακα ;;;;

Θετικό λειτουργικό αποτέλεσμα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Για εξηγησε μας πως βγαζει θετικό αποτέλεσμα με υποχρεωσεις μεγαλυτερες απο έσοδα , ετσι τσατραπατρα , χυμα , μην μπεις σε αναλυσεις και σε κουραζουμε

ΣΤΟΚΕ
Έξυπνε λες λες λες λες λες λες
Πού είναι η παρανομία;
Θα απαντήσεις επιτέλους;
Πού είναι η παρανομία;

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1

Ρε πολίτη να σε ρωτήσω κάτι, τις πίπες τις κάνεις όσο καλά τις λές;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.064
Πόντοι
12.756
Και στη Νέα Δημοκρατία ισχύει αυτό
Αφού αυξάνεται το χρέος της
Χωρίς να δανείζεται
Γιατί η επιχορήγηση δεν φτάνει ούτε για τους τόκους

ΣΕ 4 ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΣ , ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ , ΕΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ

ΠΩΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ;;;;;;;;;;;;

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ;;
ΠΟΣΑ ΡΕΚΟΡ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ;;;
ΑΝΙΔΑΙΕ
ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ , ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΒΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ

ΗΛΙΘΙΕ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΙΝΤ ΣΚΡΙΝ , ΚΥΝΗΓΕ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ , ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ;;

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΠΕΣ 10 ΦΟΡΕΣ :
- ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ
- ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΟ
- ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΟΥΣ

Τελευταία τροποποίηση:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.866
Πόντοι
456
ΣΕ 4 ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΣ , ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ , ΕΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ

ΠΩΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ;;;;;;;;;;;;

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ;;
ΠΟΣΑ ΡΕΚΟΡ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ;;;
ΑΝΙΔΑΙΕ
ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ , ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΒΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ

ΗΛΙΘΙΕ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΙΝΤ ΣΚΡΙΝ , ΚΥΝΗΓΕ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ , ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ;;

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΠΤΙ ΚΑΙ ΠΕΣ 10 ΦΟΡΕΣ :
- ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ
- ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΟ
- ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΟΥΣ
Διακρινω μια ενταση αλλα μπορει να κανω και λαθος ... :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom