Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 350K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το ερώτημα πλέον είναι: Θα περάσει το 43% η ΝΔ ή όχι;

Για να σας δω εδώ ......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Xαζοπόνηρος ο μητσοτακης.
πρότεινε λεει συνεργασια στον Ανδρουλάκη αλλα αυτός αρνήθηκε. Λες και δεν ήξερε οτι οποιος συνεργαστεί με τη νδ θα έχει το τελος του Καμμενου
Zηταει αυτοδυναμια, τον κραζετε. Ζηταει συνεργασια, τον κραζετε. Τι θελετε ηθελα να ηξερα

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
525
Πόντοι
81

Για να σας δω εδώ ......Με αξιωμα, οτι ο μεσος Ελληνας ειναι ενας μαλακας και μισος, μπορει και παραπανω απο 45%..
Με αξιωμα οτι, ο μεσος κατοικος αυτου του ρδελου ειναι ενας μαλακας και μισος. μπορει να παρει και πανω απο 50 %..

Ολοι αυτοι βεβαια, στο επομενο lock down, θα πηγαινουν καθημερινα για ενα εμβολιο.. Και την επομενη φορα ο Κουλης, θα τους το κανει στο κωλο.. Καθε μερα απο ενα εμβολιο στον κωλο.. Γιατι αυτη η γαλαζια συμμορια των εμβολιων, θα "παντελονιασει" εστω και το τελευταιο ευρω απο τι μιζες των εμβολιων.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.700
Πόντοι
3.715
και μην ξεχνάτε, παίξτε λίγο με το μυαλό σας τις λιγοστές μέρες πριν να μπείτε στο παραβάν,

η ανθρώπινη διαβίωση έχει γίνει πανάκριβη και ταυτόχρονα η ανθρώπινη ζωή πάμφθηνη.

μπορεί και να μην αισθανθείτε καλά με αυτή τη σκέψη αλλά ίσως πάλι σας κάνει να αλλάξετε άποψη για λαοπλάνους ψεύτες και λωποδύτες, αποτυχημένους δικηγόρους ή τηλεπλασιέ πολιτικής καρριέρας.

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
525
Πόντοι
81
Zηταει αυτοδυναμια, τον κραζετε. Ζηταει συνεργασια, τον κραζετε. Τι θελετε ηθελα να ηξερα

Εγω προσωπικα θα ηθελα να πα να γαμηθει αυτος και ολο το κολοσογο του, αλλα με τοσους μαλακες ψηφοφορους μαλλον δυσκολο πλεον..,

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.185
Πόντοι
1.346
Τι θελετε ηθελα να ηξερα
Να ρίξει ξύλο στα αναρχο@@ρια που σπάνε τις περιουσίες του κοσμάκη και φυσικά σουτάρισμα όσο γίνεται περισσότερα λαθροσκύβαλα αφού το θες...
Από εκεί και πέρα ούτε διορισμό περιμένω, ούτε κανένα ρουσφέτι σε τέτοια ηλικία (συνομήλικοι είμαστε περίπου)....
Ασφάλεια θέλω όπως και πολύς κόσμος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
θέλω και εγώ να χρωστάει η εταιρεία μου 400 εκατομμύρια και αντί για τον κορυδαλλό να με στείλουν στη βουλή:wanker:

εμένα αν περάσουν 20 μέρες και δεν έχω πληρώσει τον ΦΠΑ μου στέλνει μύνημα η ααδε και μου λέει χρωστάς.....

σκατόγυφτοι....
Να φτιάξεις ένα κόμμα τύπε.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736

Για να σας δω εδώ ......
Πιστεύω κάτω απο 40 , βέβαια και για τις πρώτες πίστευα κάτω απο 30 και έπεσα τελείως έξω. Για να δούμε τώρα αν θα καταφέρω κάτι καλύτερο :confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.341
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• mme_tv_m_28.jpg
    mme_tv_m_28.jpg
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • tv-media-provata.jpg
    tv-media-provata.jpg
    26,1 KB · Εμφανίσεις: 17

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Για την ακρίβεια έλεγε ότι διαφωνεί, αλλά αν ψηφισθεί από τη Βουλή, οταν εκλεγεί αυτός θα την τηρήσει.
Δεν ελεγε ότι δε μπορεί να γίνει τίποτα μετά.
μαλλον η μνημη σου ειναι επιλεκτικη. ελεγε οτι πολυ δυσκολα μπορει να γινει κατι
και ειναι λογικο οταν υπογραφεις μια συμφωνια να μην αλλαζει ευκολα.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Αρα ψηφίζεις ένα κόμμα που χρεωκόπησε την χώρα αδειάζοντας τα ταμεία για να πλουτίσουν στελέχη τους πληρώνοντας σαν λαος τα σπασμένα
απο τη μεταπολιτευση ολες οι κυβερνησεις συστηματικα χρεωκοπουσαν τη χωρα.πως; απλουστατα γιγαντωνοντας το κρατος, δημιουργωντας ενα παρακρατος για διορισμο ημετερων με μισθους πολλαπλασιους του μεσου ορου.και φυσικα αφηνοντας τη λειτουργια του κρατους στη θεληση/διαθεση καθε δυ να κανει τη δουλεια του, οδηγωντας τις επιχειρησεις σε υποχρεωτικα λαδωματα,παραθυρακια.
και τις επιδοτησεις για αναπτυξη να πηγαινουν στους δυ που τις εγκρινουν και λαμογια.
ο μονος που προσπαθησε να το μειωσει αυτο λεγοταν μητσοτακης αλλα ο συγχρονος εφιαλτης(σαμαρας) φροντισε να ριξει τη κυβερνηση για να συνεχισει να ισχυει το βασιλειο των δεκο.
αυτοι που πλουτιζαν,πλουτιζουν ειναι οι εργαζομενοι εταιρειων σαν τη κωπαιδα. που κανενα κομμα απο οσα κυβερνησαν ή υπηρξαν στη βουλη απο το 92 και μετα δεν κατηγγειλε.
και αυτο γιατι απλουστατα ολοι θελανε να διοριστει το παιδι τους στη δεη,οτε,δημο κλπ.
τα κομματα κανουν αυτο που επιθυμουν οι ψηφοφοροι.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.204
Πόντοι
1.056
απο τη μεταπολιτευση ολες οι κυβερνησεις συστηματικα χρεωκοπουσαν τη χωρα.πως; απλουστατα γιγαντωνοντας το κρατος, δημιουργωντας ενα παρακρατος για διορισμο ημετερων με μισθους πολλαπλασιους του μεσου ορου.και φυσικα αφηνοντας τη λειτουργια του κρατους στη θεληση/διαθεση καθε δυ να κανει τη δουλεια του, οδηγωντας τις επιχειρησεις σε υποχρεωτικα λαδωματα,παραθυρακια.
και τις επιδοτησεις για αναπτυξη να πηγαινουν στους δυ που τις εγκρινουν και λαμογια.
ο μονος που προσπαθησε να το μειωσει αυτο λεγοταν μητσοτακης αλλα ο συγχρονος εφιαλτης(σαμαρας) φροντισε να ριξει τη κυβερνηση για να συνεχισει να ισχυει το βασιλειο των δεκο.
αυτοι που πλουτιζαν,πλουτιζουν ειναι οι εργαζομενοι εταιρειων σαν τη κωπαιδα. που κανενα κομμα απο οσα κυβερνησαν ή υπηρξαν στη βουλη απο το 92 και μετα δεν κατηγγειλε.
και αυτο γιατι απλουστατα ολοι θελανε να διοριστει το παιδι τους στη δεη,οτε,δημο κλπ.
τα κομματα κανουν αυτο που επιθυμουν οι ψηφοφοροι.
Ενταξει θα κλαψουμε ετσι οπως τα λες για τον γερο Μητσοτακη…

Μονο εθνικο ευεργέτη δεν μας τον παρουσίασες…

Το γαμησες

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.700
Πόντοι
3.715
Τύπε αυτό πάντα ίσχυε απλά έχει αλλάξει η αξία του χρήματος
τύπε αυτό δεν ίσχυε,
τόσο σε επίπεδο γειτονιάς όσο και χώρας και κατ επέκτασιν κόσμου
δεν υπάρχει απάντηση ¨απλά¨έχει αλλάξει η αξία του χρήματος, χάνεις την ουσία (δεν είσαι ο μόνος)

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
Τι παπατζηλίκι πουλάς ρε μαλάκα;Το μόνο αληθινό είναι ότι είσαι 56.Μέχρι γ γυμνασίου σε κόβω το πολύ μαλάκα που εχεις 2 πτυχία πανεπιστημίου και εισαι διευθυντης και ξημεροβραδιάζεσαι στο μπου όχι να παίρνεις μάτι έστω αλλά να γράφεις παπαριές για τον Παο και για εκλογές όλη την ώρα.
Ούτε να γαμήσεις θα μπορείς παπάρα και πουλάς και πνεύμα πολιτκό κατακάθι της κοινωνίας.Μην πας να ψηφίσεις καλύτερα να πας σε κανά σινεμά να κάνεις κανά τσιμπούκι αφού δεν γαμάς που δεν γαμάς.Α ξέχασα νιώθεις γαμιάς επειδή θα βγει πρώτη η ΝΔ.Τόσο καραγκιόζης.
Πεταμένος είσαι.

Πουτανακι,τελειωμενο σκουπιδι
Στην ψωλαρα μου τι πιστευεις και τι καταλαβαινεις(αν,φυσικα καταλαβαινεις)
Θα εκπλαγεις ζωον ποσο ελευθερο χρονο εχει καποιος οταν ανεβει ψηλα,αν και μαλλον δε θα το μαθεις ποτε......
Τσιμπουκια να κανεις εσυ,που αντιλαμβανομαι οτι γνωριζεις την τεχνη
Αν μπορω να γαμησω ,ρωτα .....τις κυριες του κυκλου σου , η αν προτιμας ελα να σου δωσω ενα 60αρι να με πιπωσεις
btw,Βαρεσες καμμια παχια σημερα μ καμμια διασημη ? Γιατι βλεπω οτι οταν δε γραφεις μαλακιεςεκει ξημεροβραδιαζεσαι (ποιος ειναι πεταμενος αστο κοριτσακι μου)
Τι παπατζηλίκι πουλάς ρε μαλάκα;Το μόνο αληθινό είναι ότι είσαι 56.Μέχρι γ γυμνασίου σε κόβω το πολύ μαλάκα που εχεις 2 πτυχία πανεπιστημίου και εισαι διευθυντης και ξημεροβραδιάζεσαι στο μπου όχι να παίρνεις μάτι έστω αλλά να γράφεις παπαριές για τον Παο και για εκλογές όλη την ώρα.
Ούτε να γαμήσεις θα μπορείς παπάρα και πουλάς και πνεύμα πολιτκό κατακάθι της κοινωνίας.Μην πας να ψηφίσεις καλύτερα να πας σε κανά σινεμά να κάνεις κανά τσιμπούκι αφού δεν γαμάς που δεν γαμάς.Α ξέχασα νιώθεις γαμιάς επειδή θα βγει πρώτη η ΝΔ.Τόσο καραγκιόζης.
Πεταμένος είσαι.
Μην ξεχασω,ειδα οτι ειχες αποψη και για της "βυζαρες" μιας ανηλικης
:shit: βαλε αυτο για αβαταρ βλακα,μαλλον σε χαρακτηριζει 100%

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Ενταξει θα κλαψουμε ετσι οπως τα λες για τον γερο Μητσοτακη…

Μονο εθνικο ευεργέτη δεν μας τον παρουσίασες…

Το γαμησες
οχι οσο το γαμας εσυ.ηταν η μοναδικη κυβερνηση που ιδιωτικοποιησε δεκο ναι η οχι;

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.451
Πόντοι
506
Να ρίξει ξύλο στα αναρχο@@ρια που σπάνε τις περιουσίες του κοσμάκη και φυσικά σουτάρισμα όσο γίνεται περισσότερα λαθροσκύβαλα αφού το θες...
Από εκεί και πέρα ούτε διορισμό περιμένω, ούτε κανένα ρουσφέτι σε τέτοια ηλικία (συνομήλικοι είμαστε περίπου)....
Ασφάλεια θέλω όπως και πολύς κόσμος.
Εχει αλλα ν ασχοληθεί.
Ν αυξήσει το όριο εισόδου των κομματων στη βουλη για να μη του χαλάσει την αυτοδυναμία αυτουνου και του γιου του
Ηδη στην τοπική αυτοδιοίκηση εχει περασει τροποποιησεις και νόμους ωστε οι δήμαρχοι να παρακάπτουν το δσ και να αποφασιζουν μόνοι τους . Οι δήμοι πλεον εχουν γίνει μαγαζακια της ΝΔ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom