voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Το ερώτημα πλέον είναι: Θα περάσει το 43% η ΝΔ ή όχι;
Για να σας δω εδώ ......
Για να σας δω εδώ ......
Zηταει αυτοδυναμια, τον κραζετε. Ζηταει συνεργασια, τον κραζετε. Τι θελετε ηθελα να ηξεραXαζοπόνηρος ο μητσοτακης.
πρότεινε λεει συνεργασια στον Ανδρουλάκη αλλα αυτός αρνήθηκε. Λες και δεν ήξερε οτι οποιος συνεργαστεί με τη νδ θα έχει το τελος του Καμμενου
Με αξιωμα οτι, ο μεσος κατοικος αυτου του ρδελου ειναι ενας μαλακας και μισος. μπορει να παρει και πανω απο 50 %..Το ερώτημα πλέον είναι: Θα περάσει το 43% η ΝΔ ή όχι;
Για να σας δω εδώ ......Με αξιωμα, οτι ο μεσος Ελληνας ειναι ενας μαλακας και μισος, μπορει και παραπανω απο 45%..
Οχι Δάσκαλε, θα σταματήσει στο 42,9999999999998.....Το ερώτημα πλέον είναι: Θα περάσει το 43% η ΝΔ ή όχι;
Για να σας δω εδώ ......
Zηταει αυτοδυναμια, τον κραζετε. Ζηταει συνεργασια, τον κραζετε. Τι θελετε ηθελα να ηξερα
Να ρίξει ξύλο στα αναρχο@@ρια που σπάνε τις περιουσίες του κοσμάκη και φυσικά σουτάρισμα όσο γίνεται περισσότερα λαθροσκύβαλα αφού το θες...Τι θελετε ηθελα να ηξερα
Να φτιάξεις ένα κόμμα τύπε.θέλω και εγώ να χρωστάει η εταιρεία μου 400 εκατομμύρια και αντί για τον κορυδαλλό να με στείλουν στη βουλή
εμένα αν περάσουν 20 μέρες και δεν έχω πληρώσει τον ΦΠΑ μου στέλνει μύνημα η ααδε και μου λέει χρωστάς.....
σκατόγυφτοι....
Πιστεύω κάτω απο 40 , βέβαια και για τις πρώτες πίστευα κάτω απο 30 και έπεσα τελείως έξω. Για να δούμε τώρα αν θα καταφέρω κάτι καλύτεροΤο ερώτημα πλέον είναι: Θα περάσει το 43% η ΝΔ ή όχι;
Για να σας δω εδώ ......
Έλα; Τί έπαθες εσύ; Χάπια παίρνεις;Παπαγια σε εχω ξαναρωτησει
Τις πιπες τις κανεις οσο καλα τις λες?
νταμπλ σκορ εριξε ο Μητσο τακα τακης στις προηγουμενες
μαλλον η μνημη σου ειναι επιλεκτικη. ελεγε οτι πολυ δυσκολα μπορει να γινει κατιΓια την ακρίβεια έλεγε ότι διαφωνεί, αλλά αν ψηφισθεί από τη Βουλή, οταν εκλεγεί αυτός θα την τηρήσει.
Δεν ελεγε ότι δε μπορεί να γίνει τίποτα μετά.
απο τη μεταπολιτευση ολες οι κυβερνησεις συστηματικα χρεωκοπουσαν τη χωρα.πως; απλουστατα γιγαντωνοντας το κρατος, δημιουργωντας ενα παρακρατος για διορισμο ημετερων με μισθους πολλαπλασιους του μεσου ορου.και φυσικα αφηνοντας τη λειτουργια του κρατους στη θεληση/διαθεση καθε δυ να κανει τη δουλεια του, οδηγωντας τις επιχειρησεις σε υποχρεωτικα λαδωματα,παραθυρακια.Αρα ψηφίζεις ένα κόμμα που χρεωκόπησε την χώρα αδειάζοντας τα ταμεία για να πλουτίσουν στελέχη τους πληρώνοντας σαν λαος τα σπασμένα
Τύπε αυτό πάντα ίσχυε απλά έχει αλλάξει η αξία του χρήματοςη ανθρώπινη διαβίωση έχει γίνει πανάκριβη και ταυτόχρονα η ανθρώπινη ζωή πάμφθηνη.
Ενταξει θα κλαψουμε ετσι οπως τα λες για τον γερο Μητσοτακη…απο τη μεταπολιτευση ολες οι κυβερνησεις συστηματικα χρεωκοπουσαν τη χωρα.πως; απλουστατα γιγαντωνοντας το κρατος, δημιουργωντας ενα παρακρατος για διορισμο ημετερων με μισθους πολλαπλασιους του μεσου ορου.και φυσικα αφηνοντας τη λειτουργια του κρατους στη θεληση/διαθεση καθε δυ να κανει τη δουλεια του, οδηγωντας τις επιχειρησεις σε υποχρεωτικα λαδωματα,παραθυρακια.
και τις επιδοτησεις για αναπτυξη να πηγαινουν στους δυ που τις εγκρινουν και λαμογια.
ο μονος που προσπαθησε να το μειωσει αυτο λεγοταν μητσοτακης αλλα ο συγχρονος εφιαλτης(σαμαρας) φροντισε να ριξει τη κυβερνηση για να συνεχισει να ισχυει το βασιλειο των δεκο.
αυτοι που πλουτιζαν,πλουτιζουν ειναι οι εργαζομενοι εταιρειων σαν τη κωπαιδα. που κανενα κομμα απο οσα κυβερνησαν ή υπηρξαν στη βουλη απο το 92 και μετα δεν κατηγγειλε.
και αυτο γιατι απλουστατα ολοι θελανε να διοριστει το παιδι τους στη δεη,οτε,δημο κλπ.
τα κομματα κανουν αυτο που επιθυμουν οι ψηφοφοροι.
τύπε αυτό δεν ίσχυε,Τύπε αυτό πάντα ίσχυε απλά έχει αλλάξει η αξία του χρήματος
Τι παπατζηλίκι πουλάς ρε μαλάκα;Το μόνο αληθινό είναι ότι είσαι 56.Μέχρι γ γυμνασίου σε κόβω το πολύ μαλάκα που εχεις 2 πτυχία πανεπιστημίου και εισαι διευθυντης και ξημεροβραδιάζεσαι στο μπου όχι να παίρνεις μάτι έστω αλλά να γράφεις παπαριές για τον Παο και για εκλογές όλη την ώρα.
Ούτε να γαμήσεις θα μπορείς παπάρα και πουλάς και πνεύμα πολιτκό κατακάθι της κοινωνίας.Μην πας να ψηφίσεις καλύτερα να πας σε κανά σινεμά να κάνεις κανά τσιμπούκι αφού δεν γαμάς που δεν γαμάς.Α ξέχασα νιώθεις γαμιάς επειδή θα βγει πρώτη η ΝΔ.Τόσο καραγκιόζης.
Πεταμένος είσαι.
Μην ξεχασω,ειδα οτι ειχες αποψη και για της "βυζαρες" μιας ανηλικηςΤι παπατζηλίκι πουλάς ρε μαλάκα;Το μόνο αληθινό είναι ότι είσαι 56.Μέχρι γ γυμνασίου σε κόβω το πολύ μαλάκα που εχεις 2 πτυχία πανεπιστημίου και εισαι διευθυντης και ξημεροβραδιάζεσαι στο μπου όχι να παίρνεις μάτι έστω αλλά να γράφεις παπαριές για τον Παο και για εκλογές όλη την ώρα.
Ούτε να γαμήσεις θα μπορείς παπάρα και πουλάς και πνεύμα πολιτκό κατακάθι της κοινωνίας.Μην πας να ψηφίσεις καλύτερα να πας σε κανά σινεμά να κάνεις κανά τσιμπούκι αφού δεν γαμάς που δεν γαμάς.Α ξέχασα νιώθεις γαμιάς επειδή θα βγει πρώτη η ΝΔ.Τόσο καραγκιόζης.
Πεταμένος είσαι.
Σαν αυτο τυπε?Πήγε το "μαλάκα" χαμένο τύπε...βρες κάτι πιο δυνατό
οχι οσο το γαμας εσυ.ηταν η μοναδικη κυβερνηση που ιδιωτικοποιησε δεκο ναι η οχι;Ενταξει θα κλαψουμε ετσι οπως τα λες για τον γερο Μητσοτακη…
Μονο εθνικο ευεργέτη δεν μας τον παρουσίασες…
Το γαμησες
Εχει αλλα ν ασχοληθεί.Να ρίξει ξύλο στα αναρχο@@ρια που σπάνε τις περιουσίες του κοσμάκη και φυσικά σουτάρισμα όσο γίνεται περισσότερα λαθροσκύβαλα αφού το θες...
Από εκεί και πέρα ούτε διορισμό περιμένω, ούτε κανένα ρουσφέτι σε τέτοια ηλικία (συνομήλικοι είμαστε περίπου)....
Ασφάλεια θέλω όπως και πολύς κόσμος.