Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 350K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.809
Πόντοι
3.656
Κστεβα εσυ να μπεις στην Βουλή να τσιμπάς και τον ανάλογο μισθό...
...το να βαφτίζεις τον ωχαδερφισμό και τον πολιτικό σταρχιδισμο ως διαμαρτυρία είναι τουλάχιστον απαράδεκτο.
Αν έχεις ένα ελάχιστο πολιτικό αισθητήριο θα ψηφίσεις κάτι...αν βγει φυσικά θα παίρνει και μισθό.Εκει έμεινε το μάτι σου;
Έχεις πάθει κάποια σύγχυση? Που κολλάνε αυτά που λες με αυτά που είπα εγώ?

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν τους πλήρωναν τα 8Κ από την τσέπη τους ΜΟΝΟ όσοι τους ψήφιζαν....και εκεί θα έβλεπες ποιος πραγματικά ψηφίζει με σκέψη και ποιος απλά περιμένει τον επόμενο κασιδιάρη για να το ρίξει.

Ποιος σου είπε ότι δεν θα ψηφίσω? Εγώ μπήκα στον κόπο να δω και 40 λεπτά μια συνέντευξη τους για να κρίνω ποιος είναι αυτός...εσύ το έκανες? Ή αρκείσαι στο ότι τον στηρίζει ο κασιδιάρης όπως και όλα τα τρίζωα που θα τους ψηφίσουν χωρίς να έχουν διαβάσει ούτε το πρόγραμμα τους?????? και μου λες για πολιτικό αίσθημα....

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Φιλαρακι το ποιος ειναι Ο μαλακας κανει μπαμ
το ποστ σου για το ρχδ κουφοντινα τα λεει ολα
Εισαι το ιδιο φασιστας μ αυτον....απλο
Πως να πουλησω πνευμα σε ενα βλακα που δε θελει ν αγορασει-κι ας το χρειαζεται απεγνωσμενα
Λαστ μπατ νοτ ληστ
Σε κοβω να μην εχεις πληρωσει ποτε τιποτα, οποτε ασε την πιπιλα "θα τα πληρωσουμε εμεις" και τ αρχιδια σου μην τα πολυφ διαφημιζεις,ανθρωπινο σκουπιδι του μαυρου μπλοκ, γιατι ο σοφος λαος κατι λεει για κερασια και καλαθια..........
Αυτα και φιλια γλυκα
Απάντηση επί της ουσίας στο γιατί ψηφίζεις ΝΔ,γιατι είσαι νοημων,γιατί είναι δεξιό κόμμα επειδή ανέφερες το ρητό του Τσωρτσιλ καμία.Προσωπικές επιθέσεις προς εμένα τεχνηέντως (με κουτοπονηριά περισσότερο) και απο ουσία μηδεν.Τελικά δεν είσαι τόσο μαλάκας.Σου κόβει περισσότερο είσαι πιο πονηρός.Αν κερδίζεις προσωπικά τρωγοντας και εσύ χρήμα μεσω της ΝΔ θα σε πω και μαγκα και θα είναι απόλυτη δικαιολογημένη η ψήφος σου.Στα ίσια όμως.Το να πουλάς πνεύμα όχι σε μένα αλλά γενικότερα για την ΝΔ σημαίνει προπαγανδίζεις εσκεμμένα είτε γιατί τρως χρήμα οπότε θα σε πω μάγκα σου λεω είτε γιατί είσαι οπαδός γενικότερα γιατί και το 13 υποθέτω οτι προκύπτει από την Θύρα 13.Αν προκύπτει από το δεύτερο σκέλος το οπαδικό γίνεσαι κατά κάποιον τρόπο μαλάκας πάρτο χαμπάρι τελειώς φιλικά και δεν ξέρω την ηλικία σου.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.653
Πόντοι
2.356
το 19 ο Μητσοτακης ελεγε (που ηταν και η αληθεια) απαξ και επικυρωθει απο τη βουλη η συμφωνια δε μπορει να γινει τιποτα μετα.
Για την ακρίβεια έλεγε ότι διαφωνεί, αλλά αν ψηφισθεί από τη Βουλή, οταν εκλεγεί αυτός θα την τηρήσει.
Δεν ελεγε ότι δε μπορεί να γίνει τίποτα μετά. Γιατί όλο και κάτι μπορεί να γίνει. Άλλο αν και οι δύο Τσίπρας-Μητσοτάκης δεν επιθυμούν να κάνουν οτιδήποτε.
Σε αυτό που είπε ήταν συνεπής. Το ότι τη Συμφωνία την παραβιάζουν οι Σκοπιανοί συνεχώς δε φαίνεται να τον απασχολεί. Όπως και δεν τον απασχολεί το κυνήγι των Βορειοηπειρωτών από το Ράμα.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Υπαρχουν και αλλοι που ψηφιζουν στρατηγικα και μονο τσιπροκιο για να μη βγει ο μιστερ ασπεργκερ

μεγαλοι στατηλατες τυπε, μονο νταμπλ σκορ τους εριξε ο Μητσοτακης στις προηγουμενες

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.297
Πόντοι
1.056
20978_n.jpg

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Για την ακρίβεια έλεγε ότι διαφωνεί, αλλά αν ψηφισθεί από τη Βουλή, οταν εκλεγεί αυτός θα την τηρήσει.
Δεν ελεγε ότι δε μπορεί να γίνει τίποτα μετά. Γιατί όλο και κάτι μπορεί να γίνει. Άλλο αν και οι δύο Τσίπρας-Μητσοτάκης δεν επιθυμούν να κάνουν οτιδήποτε.
Σε αυτό που είπε ήταν συνεπής. Το ότι τη Συμφωνία την παραβιάζουν οι Σκοπιανοί συνεχώς δε φαίνεται να τον απασχολεί. Όπως και δεν τον απασχολεί το κυνήγι των Βορειοηπειρωτών από το Ράμα.

επακριβως ειπε αυτο που σου ειπα, στις συγκεντρωσεις που εγιναν. Κανουμε οτι μπορουμε τωρα γιατι ΑΝ περασει απο την Βουλη δε γυριζει πισω

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
Απάντηση επί της ουσίας στο γιατί ψηφίζεις ΝΔ,γιατι είσαι νοημων,γιατί είναι δεξιό κόμμα επειδή ανέφερες το ρητό του Τσωρτσιλ καμία.Προσωπικές επιθέσεις προς εμένα τεχνηέντως (με κουτοπονηριά περισσότερο) και απο ουσία μηδεν.Τελικά δεν είσαι τόσο μαλάκας.Σου κόβει περισσότερο είσαι πιο πονηρός.Αν κερδίζεις προσωπικά τρωγοντας και εσύ χρήμα μεσω της ΝΔ θα σε πω και μαγκα και θα είναι απόλυτη δικαιολογημένη η ψήφος σου.Στα ίσια όμως.Το να πουλάς πνεύμα όχι σε μένα αλλά γενικότερα για την ΝΔ σημαίνει προπαγανδίζεις εσκεμμένα είτε γιατί τρως χρήμα οπότε θα σε πω μάγκα σου λεω είτε γιατί είσαι οπαδός γενικότερα γιατί και το 13 υποθέτω οτι προκύπτει από την Θύρα 13.Αν προκύπτει από το δεύτερο σκέλος το οπαδικό γίνεσαι κατά κάποιον τρόπο μαλάκας πάρτο χαμπάρι τελειώς φιλικά και δεν ξέρω την ηλικία σου.
Ακου αγορι μου,επι της ουσιας
Ειμαι 56 ετων ,κατοχος δυο Πανεπιστημιακων τιτλων και δεν εχω κανει ποτε καμμια συναλλαγη με το δημοσιο
Ψηφιζω με την λογικη "το μη χειρον βελτιστον"
Ειμαι οπαδος του ΠΑΟ, καλα καταλαβες ,και δουλευω 29 χρονια στον ιδιωτικο τομεα
Σημερα ειμαι διευθυνων ενος μεγαλο ομιλου
Παμε στο παρασυνθημα
Καμμια απολυτως προσωπικη επιθεση Διαβασα απλα το ποστ σου για τον Κουφοντινα και μου ρθε εμετος,διοτι καταλαβα-ακριβως επειδη δεν ειμαι μαλακας, με τι εχω να κανω
Πραγματι εισαι τετοιο σκουπιδι που θα λεγες μαγκα οποιον "τρωει χρημα" σαν γνησιος αριστερος,εισαι τετοιο αποβλητο που παρομοιαζεις τον δολοφονο με τον Καραισκακη-παλι σαν γνησιος αριστερος,και τελος -επιβεβαιωνοντας τις ριζες σου-τολμας και μιλας για προπαγανδα εσυ με τα 70/75 μνμτ σε "πολιτικα "νηματα.Που? ΣΤΟ ΜΠΟΥ!!!
Εγω λοιπον σε λεω ΜΑΛΑΚΑ ,λεω οτι εσενα δε σου κοβει οσο νομιζεις,και λεω οτι για κακη τυχη των κοπρανων του συναφιου σου ,οι Ελληνες,αυτοι που εργαζονται και παραγουν πλουτο για να τρεφεστε και να μαλακολογειτε εσεις οι φιλοσοφοι του διαδικτυου ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
Οβερ αντ αουτ ,διοτι και μονο που σου απανταω λεκιαζομαι

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.653
Πόντοι
2.356
επακριβως ειπε αυτο που σου ειπα, στις συγκεντρωσεις που εγιναν. Κανουμε οτι μπορουμε τωρα γιατι ΑΝ περασει απο την Βουλη δε γυριζει πισω
Δεν ξέρω τι έλεγε στις συγκεντρώσεις του κόμματός του, πάντως στην επισημη δήλωσή του μετά την ψήφιση, είπε πως δεν απεμπολεί το δικαίωμα του βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στην ΕΕ, ανάλογα με τη συμπεριφορά τους, το οποίο βέτο έκανε γαργαρα βέβαια και οι Σκοπιανοί κάνουν πάρτι παραβιάσεων της Συμφωνίας και στη συνέντευξη στη ΔΕΘ είπε πως αν ψηφιστεί ΔΥΣΚΟΛΑ αλλάζει.
Όχι ότι δεν αλλάζει.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Αφού είσαι Δεξιός γιατί ψηφίζεις ΝΔ και όχι πραγματικά δεξία κόμματα όπως του Καισιδιάρη,Βελόπουλου και άλλων.Μπορείς να μου πεις με επιχειρηματα γιατι ειναι δεξιά η ΝΔ και ποια πολιτική εφαρμόζει που είναι Δεξιά.Και να δώσεις και έναν όρο της Δεξιάς.Μπορείς;Το έχεις;
Ω ρε κάτι φρούτα....
Σε ποια κλωνάρια φυτρώνουν άραγε? :think:

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Ειμαι 56 ετων ,κατοχος δυο Πανεπιστημιακων τιτλων και δεν εχω κανει ποτε καμμια συναλλαγη με το δημοσιο
Παμε στο παρασυνθημα
Καμμια απολυτως προσωπικη επιθεση Διαβασα απλα το ποστ σου για τον Κουφοντινα και μου ρθε εμετος,διοτι καταλαβα-ακριβως επειδη δεν ειμαι μαλακας, με τι εχω να κανω
Πραγματι εισαι τετοιο σκουπιδι που θα λεγες μαγκα οποιον "τρωει χρημα" σαν γνησιος αριστερος,εισαι τετοιο αποβλητο που παρομοιαζεις τον δολοφονο με τον Καραισκακη-παλι σαν γνησιος αριστερος,και τελος -επιβεβαιωνοντας τις ριζες σου-τολμας και μιλας για προπαγανδα εσυ με τα 70/75 μνμτ σε "πολιτικα "νηματα.Που? ΣΤΟ ΜΠΟΥ!!!
Εγω λοιπον σε λεω ΜΑΛΑΚΑ ,λεω οτι εσενα δε σου κοβει οσο νομιζεις,και λεω οτι για κακη τυχη των κοπρανων του συναφιου σου ,οι Ελληνες,αυτοι που εργαζονται και παραγουν πλουτο για να τρεφεστε και να μαλακολογειτε εσεις οι φιλοσοφοι του διαδικτυου ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
Τι παπατζηλίκι πουλάς ρε μαλάκα;Το μόνο αληθινό είναι ότι είσαι 56.Μέχρι γ γυμνασίου σε κόβω το πολύ μαλάκα που εχεις 2 πτυχία πανεπιστημίου και εισαι διευθυντης και ξημεροβραδιάζεσαι στο μπου όχι να παίρνεις μάτι έστω αλλά να γράφεις παπαριές για τον Παο και για εκλογές όλη την ώρα.
Ούτε να γαμήσεις θα μπορείς παπάρα και πουλάς και πνεύμα πολιτκό κατακάθι της κοινωνίας.Μην πας να ψηφίσεις καλύτερα να πας σε κανά σινεμά να κάνεις κανά τσιμπούκι αφού δεν γαμάς που δεν γαμάς.Α ξέχασα νιώθεις γαμιάς επειδή θα βγει πρώτη η ΝΔ.Τόσο καραγκιόζης.
Πεταμένος είσαι.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Παμε στο παρασυνθημα
Πήγε το "μαλάκα" χαμένο τύπε...βρες κάτι πιο δυνατό

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
Εμ βέβαια οι ψηφοφοροι της ΝΔ που είναι άφραγκοι και ψηφίζουν το κόμμα που μας χρεωκόπησε κλέβοντας τόσα χρόνια και χρωστάει στις τράπεζες 400 εκ. ευρώ είναι σαινια....
Το χεις γράψει 100 φορές
Μπροστά σε αυτά που μας στοιχίσε το πρώτο εξάμηνο του ΣΥΡΙΖΑ τα 400 εκ είναι πενταροδεκάρες
Και δεν μιλάω για αυτά που λένε οι ξένοι για 100 200 δις
Αλλαγή αυτά που λέει πως ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δέδες για 86 δις

Στην παραδοχή ότι το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, επί υπουργίας του Γιάνη Βαρουφάκη, κόστισε στο ελληνικό δημόσιο 86 δισ. ευρώ, προέβη ο βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δέδες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.809
Πόντοι
3.656
Εν το μεταξύ ο Κασιδιάρης ως ιδεολογία είναι το ίδιο με τους κομμουνιστές απλά αυτός κάπου στην Δευτέρα δημοτικού αντί να έχει αφίσες του Στάλιν στο δωμάτιο του είχε του χιτλερ.....

και όλοι οι wannabe πατριώτες νομίζουν ότι ο ''εθνικοσοσιαλισμός'' είναι δεξιά :rockon::rockon::rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.809
Πόντοι
3.656
Το χεις γράψει 100 φορές
Μπροστά σε αυτά που μας στοιχίσε το πρώτο εξάμηνο του ΣΥΡΙΖΑ τα 400 εκ είναι πενταροδεκάρες

Στην παραδοχή ότι το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, επί υπουργίας του Γιάνη Βαρουφάκη, κόστισε στο ελληνικό δημόσιο 86 δισ. ευρώ, προέβη ο βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δέδες
τα 400 εκατομμύρια θα τα δώσουν πίσω τύπε η θα τα σβήσουμε από το τεφτέρι :confused:

δεν έχουν και κάνα ακίνητο να τους το πλειστηριάσουμε

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
τα 400 εκατομμύρια θα τα δώσουν πίσω τύπε η θα τα σβήσουμε από το τεφτέρι :confused:

δεν έχουν και κάνα ακίνητο να τους το πλειστηριάσουμε
Έχουν κάνει ρύθμιση και την τηρούν
Νομίζω όμως ότι θα αργήσει η εξόφληση

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.809
Πόντοι
3.656
θέλω και εγώ να χρωστάει η εταιρεία μου 400 εκατομμύρια και αντί για τον κορυδαλλό να με στείλουν στη βουλή:wanker:

εμένα αν περάσουν 20 μέρες και δεν έχω πληρώσει τον ΦΠΑ μου στέλνει μύνημα η ααδε και μου λέει χρωστάς.....

σκατόγυφτοι....

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Το χεις γράψει 100 φορές

Άσχετο αυτό για τον Σύριζα την ΝΔ αναλύουμε.Επίσης η ΝΔ( μαζί με το ΠΑΣΟΚ) είναι υπεύθυνη για τα μνημόνια γιατί χρεωκόπησε την χώρα και οδηγήθηκε στα μνημόνια το 2010.Άρα πληρώνουμε τις μαλακίες αυτων που κυβέρνησαν μέχρι το 2010.Αυτό δεν είναι γνώμη ,είναι γεγονος.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
προ 2010 ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παιρνανε μαζι 85-90% στις εκλογες, δε βγαινανε με το ζορι. Και ενα μεγαλο μερος του κοσμου τους ψηφιζε γιατι ειχε προσωπικο ωφελος, οχι γιατι ηταν ομορφοι.

αυτο που ολοι ξαφνικα γινανε παρθενες εχει πλακα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.120
Πόντοι
12.756

"νομιζεις όμως" θα αργησει εξοφληση ;;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ;; ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΤΩΡΑ;
ρε μαλακα μας δουλευεις ;;
εχεις ιδεα ποσα ειναι 400μυρια ;;

τι ρυθμιση εχουν κάνει για πες μας.. δεν την γραφει κάπου ;
για να καταλαβουμε αν εχουν σκοπο να πληρωσουν
ή να πανε οι δόσεις 7 γενιές μετά που μπορει να μην υπαρχει και η γη σαν πλανητης

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
προ 2010 ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παιρνανε μαζι 85-90% στις εκλογες, δε βγαινανε με το ζορι. Και ενα μεγαλο μερος του κοσμου τους ψηφιζε γιατι ειχε προσωπικο ωφελος, οχι γιατι ηταν ομορφοι.

αυτο που ολοι ξαφνικα γινανε παρθενες εχει πλακα
Αυτο πολύ σωστό.Εννοείται υπάρχει και προσωπική ευθύνη.Αν θυμάσαι τα πρώτα χρόνια τα δυο κόμματα κατακρημνίστηκαν.Η ΝΔ εφτασε νόμιζω μεχρι και 19% ενω το Πασοκ μέχρι 5%;Ο κόσμος έχει την τάση να ξεχνάει πάντα με την συνδρομή των ΜΜΕ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom