Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.216
- Πόντοι
- 3.656
τι σου καναμε τυπαρα?Δε χάθηκα... Σας σιχάθηκα
τι σου καναμε τυπαρα?Δε χάθηκα... Σας σιχάθηκα
Και όχι μόνο θα έλεγα , και οι δημοσκοπικές και τα κανάλια τους εμφάνισαν (διαφήμισαν). Θα έλεγε κανείς πως ελπίζουν να πάρει όντως 2 η 2.5% και έτσι να κόψει και κανα δυο άλλα κόμματα που ίσως να έμπαιναν υπο άλλες συνθήκες ... που μάλλον αυτό θέλουν δηλαδή.Αν δεις συνέντευξη τους στην ΕΡΤ που τους ρωτάνε πράγματα για το πρόγραμμα τους θα δεις ότι είναι αστοιχείωτοι σχεδόν αμόρφωτοι και μπετά.
Ένα υβρίδιο της χρυσής αυγής και του «νέο πατριωτισμού» δεν είχαν ούτε μια δίκη τους πρόταση. Κλεμένες ατάκες του Μιχαλολιάκου, του Βαρουφάκη (και όμως) και από λόγο και ειρμό μηδέν
Μιλάμε για το απόλυτο σαπάκι που παίρνει cloud από τον Κασιδιάρη.
Εμ βέβαια οι ψηφοφοροι της ΝΔ που είναι άφραγκοι και ψηφίζουν το κόμμα που μας χρεωκόπησε κλέβοντας τόσα χρόνια και χρωστάει στις τράπεζες 400 εκ. ευρώ είναι σαινια....Αν δεις συνέντευξη τους στην ΕΡΤ που τους ρωτάνε πράγματα για το πρόγραμμα τους θα δεις ότι είναι αστοιχείωτοι σχεδόν αμόρφωτοι και μπετά.
Ένα υβρίδιο της χρυσής αυγής και του «νέο πατριωτισμού» δεν είχαν ούτε μια δίκη τους πρόταση. Κλεμένες ατάκες του Μιχαλολιάκου, του Βαρουφάκη (και όμως) και από λόγο και ειρμό μηδέν
Μιλάμε για το απόλυτο σαπάκι που παίρνει cloud από τον Κασιδιάρη.
Παπαγια σε εχω ξαναρωτησειΣκληρή, βρώμικη απάντηση Σώρρα σε Γάλλο...
"Η τράπεζα της Γαλλίας χρωστάει τον πλούτο της Τράπεζας Ανατολής. Εισπράτετε χρήματα εκθέτοντας τα αγάλματά μου"
Αρα ψηφίζεις ένα κόμμα που χρεωκόπησε την χώρα αδειάζοντας τα ταμεία για να πλουτίσουν στελέχη τους πληρώνοντας σαν λαος τα σπασμένα και το ίδιο το κόμμα αυτό χρωστάει 400 εκ. στις τράπεζες.Την επομενη κυβερνηση τυπε ψηφισα και θα ψηφισω. Οχι αναρχοσκουπιδια και φασιστομουτρα σε θαλασσες και ακτες.
Σωστό,Υπάρχουν αρκετοί που τις τελευταίες μέρες πήγαν στην ΝΔ φοβούμενοι δηλώσεις Κατρούγκαλου και Φωτίου.Τώρα δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθούν.Επίσης άλλοι μπορεί να ψήφισαν για να μην τυχόν και βγεί ο Σύριζα , πλέον δεν υπάρχει αυτός ο "φόβος" οπότε να δούμε τι θα κάνουν και αυτοί οι ψηφοφόροι ... αν υπάρχουν τέτοιοι.
Σου εχω λυση.Aυτο ακριβως το βιντεο παρακατω ειναι με λιγα λογια ο ΕΛΛΗΝΑΣ ...
Δεν υπαρχει καμιά σωτηρία για αυτη την χώρα , ειμαστε καταδικασμενοι, μεχρι και οι ηλιθιοι που φευγουν να μην αντεχουν και να γυριζουν πισω ..
Λες και δεν εχουμε αρκετους ηλιθιους εδω , ερχονται πισω και οι άλλοι που νομισαμε οτι γλυτωσαμε ..
Και αντε και πες αυτη μπορει να ειναι χαζοβιολα και να ριχναμε το φταιξιμο σε αυτην αν δεν γνωρίζαμε , αλλά έλα που και ο γιατρος ανδρας της (υποδιεθυντης οπως λεει σε νοσοκομειο εκει ) επιστημονας ανθρωπος ειναι ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ , Ο ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΜΩΡΕ , ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;
Ουτε με παιδεία δεν φτιάχνει αυτη η χωρα , η μαλακία ειναι βαθεια χαραγμενη μέσα στο DNA
Ειμαστε το ωραιοτερο οικόπεδο στον πλανητη με τους ποιο ηλιθιους πολίτες , τι καταρα ειναι αυτη ρε πουστη μου
ΔΙΚΟ ΣΑΣ !!!
πούλησε παπά οτι θα αλλάξει την ονομασια μολις βγει και φυσικά δεν το έκανε και της εκατσε μια χαρα που το εκανε ο Σύριζα.
Εγώ άκουσα δυο εκ των όποιον ο ένας ήταν ο υπεύθυνος για τις οικονομικές προτάσεις. Έκανε copy paste τον Κασιδιάρη, τον Βαρουφάκη και τον Βελόπουλο και όπως τα έλεγε ήταν σα να τα έκανε ανάγνωση πρώτη φορά.Και όχι μόνο θα έλεγα , και οι δημοσκοπικές και τα κανάλια τους εμφάνισαν (διαφήμισαν). Θα έλεγε κανείς πως ελπίζουν να πάρει όντως 2 η 2.5% και έτσι να κόψει και κανα δυο άλλα κόμματα που ίσως να έμπαιναν υπο άλλες συνθήκες ... που μάλλον αυτό θέλουν δηλαδή.
Τον πρόεδρό τους πάντως που τον άκουσα τις προάλλες σε κανάλι στο youtube δεν μου φάνηκε για αμόρφωτος.
Ενώ το να παραμείνεις άφραγκος αλλά να βάλεις στη Βουλή 10 nobody’s που θα τρώνε 8Κ το μήνα στην υγεία σου και θα πηγαίνουν στη Βουλή μόνο για το παρόν ειναι πολυ εξυπνο.Εμ βέβαια οι ψηφοφοροι της ΝΔ που είναι άφραγκοι και ψηφίζουν το κόμμα που μας χρεωκόπησε κλέβοντας τόσα χρόνια και χρωστάει στις τράπεζες 400 εκ. ευρώ είναι σαινια....
Τυπε ποιος δεν τον πηγαινε δικαστηριο?Αν δεν ακουμπάει όπως λες τον Κούλη γιατί τόσο καιρό δεν τον άφηνε να κατέβει κανονικά;Είναι σαν να λες ότι αν ξαφνικα καταργούνταν σαν κόμμα το ΚΚΕ ή η ΑΝΤΑΡΣΙΑ Η ΜΕρα 25 οι περισσότεροι ψηφόφοροι θα πήγαιναν στην ΝΔ και όχι στον Σύριζα.Μοιάζει λογικό;
Επίσης εσύ θα ψηφίσεις Κούλη και αν ναι πες μου έναν λόγο
Δεν θυμάμαι για τον ιδιο τον Μητσοτάκη αλλά στελέχη της ΝΔ έλεγαν ότι θα κάνουμε ότι ειναι δυνατόν για να ακυρωθεί η συμφωνία.λες χαζομαρες τυπε ... το 19 ο Μητσοτακης ελεγε (που ηταν και η αληθεια) απαξ και επικυρωθει απο τη βουλη η συμφωνια δε μπορει να γινει τιποτα μετα.
οκ η 1000% αληθεια ηταν οτι απο τη στιγμη που ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗ ο Καμμενος εβαλε τζιφρα να προσκληθουν τα Σκοπια στο ΝΑΤΟ και ο Τσιπρας ηρε το βετο για ενταξιακες στην ΕΕ το θεμα ειχε ουσιαστικα τελειωσει. Οτι και να καναμε μετα, μονοι μας θα ημασταν, τα σκοπια αυτο που ηθελαν ηταν να μπουν στο ΝΑΤΟ. Εμεις θα λεγαμε οχι δε μας αρεσει τ'ονομα, κι αυτοι θα λεγανε στ'αρχιδια μας, μας λενε Μακεδονια σκετο.
Που υποβάλουμε αιτήσεις για δανεικά τύπε;Χαστούκια και κλωτσιές θα σου δώσει
θα πανε στον Αλ6 τυπε μου.Ολοι!!!Μασιφ!!!Σωστό,Υπάρχουν αρκετοί που τις τελευταίες μέρες πήγαν στην ΝΔ φοβούμενοι δηλώσεις Κατρούγκαλου και Φωτίου.Τώρα δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθούν.
Α δεν θυμασαι .........Δεν θυμάμαι για τον ιδιο τον Μητσοτάκη αλλά στελέχη της ΝΔ έλεγαν ότι θα κάνουμε ότι ειναι δυνατόν για να ακυρωθεί η συμφωνία.
Εαν ήταν ενάντια θα φαινόταν από την συμπεριφορά τους.Τους βολεψε που εκανε το θελημα των αμερικανών ο Τσίπρας.
Το πρώτο σκέλος της αναρτησης μου γιατί δεν το σχολίασες ;
Τέλος η σημερινή Βόρεια Μακεδονια πως λεγόταν πριν το 1991;Και πως μετά;Όχι Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη.
Την επομενη κυβερνηση τυπε ψηφισα και θα ψηφισω. Οχι αναρχοσκουπιδια και φασιστομουτρα σε θαλασσες και ακτες.
Δεν τον πήγαινε ο Σύριζα γιατί τον βόλευε να κόβει ψήφους από την ΝΔ.Ετσι δεν είναι η Δημοκρατία;Αν καταργούσε ο Τσίπρας οτι υπαρχει απο τα αριστερά για να επωφελείται αυτός δεν θα ήταν πουστιά;Τυπε ποιος δεν τον πηγαινε δικαστηριο?
Ποιος ψηφιζε μαζι του στη βουλη?
Ποιος ειπε τους φασιστες "παραστρατημενουσ"
Ποιος κυβερνησε με την ακροδεξια?
Καλως δεν τον αφηνει να κατεβει ,και να λιωσει στο καγκελο ο καργιωλης, ο δηθεν νταης
Επισης FYI ουτε τωρα τον "αφησε" ο κακος Κουλης
Μιλαμε για πολυ πονο..........τα ορφανα του Πολακη
Το ζητούμενο είναι να μην ψηφίσουν ΝΔ για αρχή , τώρα τι θα ψηφίσουν ας κάνουν ότι θέλουν ... απο αποχή μέχρι κάποιο μικρό κόμμα κατα προτίμησηθα πανε στον Αλ6 τυπε μου.Ολοι!!!Μασιφ!!!