Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 350K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Αν δεις συνέντευξη τους στην ΕΡΤ που τους ρωτάνε πράγματα για το πρόγραμμα τους θα δεις ότι είναι αστοιχείωτοι σχεδόν αμόρφωτοι και μπετά.

Ένα υβρίδιο της χρυσής αυγής και του «νέο πατριωτισμού» δεν είχαν ούτε μια δίκη τους πρόταση. Κλεμένες ατάκες του Μιχαλολιάκου, του Βαρουφάκη (και όμως) και από λόγο και ειρμό μηδέν

Μιλάμε για το απόλυτο σαπάκι που παίρνει cloud από τον Κασιδιάρη.
Και όχι μόνο θα έλεγα , και οι δημοσκοπικές και τα κανάλια τους εμφάνισαν (διαφήμισαν). Θα έλεγε κανείς πως ελπίζουν να πάρει όντως 2 η 2.5% και έτσι να κόψει και κανα δυο άλλα κόμματα που ίσως να έμπαιναν υπο άλλες συνθήκες ... που μάλλον αυτό θέλουν δηλαδή.

Τον πρόεδρό τους πάντως που τον άκουσα τις προάλλες σε κανάλι στο youtube δεν μου φάνηκε για αμόρφωτος.

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Αν δεις συνέντευξη τους στην ΕΡΤ που τους ρωτάνε πράγματα για το πρόγραμμα τους θα δεις ότι είναι αστοιχείωτοι σχεδόν αμόρφωτοι και μπετά.

Ένα υβρίδιο της χρυσής αυγής και του «νέο πατριωτισμού» δεν είχαν ούτε μια δίκη τους πρόταση. Κλεμένες ατάκες του Μιχαλολιάκου, του Βαρουφάκη (και όμως) και από λόγο και ειρμό μηδέν

Μιλάμε για το απόλυτο σαπάκι που παίρνει cloud από τον Κασιδιάρη.
Εμ βέβαια οι ψηφοφοροι της ΝΔ που είναι άφραγκοι και ψηφίζουν το κόμμα που μας χρεωκόπησε κλέβοντας τόσα χρόνια και χρωστάει στις τράπεζες 400 εκ. ευρώ είναι σαινια....

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Σκληρή, βρώμικη απάντηση Σώρρα σε Γάλλο...
"Η τράπεζα της Γαλλίας χρωστάει τον πλούτο της Τράπεζας Ανατολής. Εισπράτετε χρήματα εκθέτοντας τα αγάλματά μου":O
Παπαγια σε εχω ξαναρωτησει

Τις πιπες τις κανεις οσο καλα τις λες?

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Την επομενη κυβερνηση τυπε ψηφισα και θα ψηφισω. Οχι αναρχοσκουπιδια και φασιστομουτρα σε θαλασσες και ακτες.
Αρα ψηφίζεις ένα κόμμα που χρεωκόπησε την χώρα αδειάζοντας τα ταμεία για να πλουτίσουν στελέχη τους πληρώνοντας σαν λαος τα σπασμένα και το ίδιο το κόμμα αυτό χρωστάει 400 εκ. στις τράπεζες.
Πούλησε παραμύθι στο θέμα της Βορειας Μακεδονιας 25 χρόνια αποκαλώντας την Σκόπια (ενω ολοι εξω την λεγανε Μακεδονια) πούλησε παπά οτι θα αλλάξει την ονομασια μολις βγει και φυσικά δεν το έκανε και της εκατσε μια χαρα που το εκανε ο Σύριζα.
Μπορώ να αραδιάσω και άλλους λόγους αλλά δεν θα σε πείσω.Είσαι τοσο φανατισμένος με αυτό το κόμμα που και τυχαιο σχολιαστή του bou να είχε αρχηγό τα ίδια παπαρηλίκια θα έλεγες επειδή στα λένε οι ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ.

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Επίσης άλλοι μπορεί να ψήφισαν για να μην τυχόν και βγεί ο Σύριζα , πλέον δεν υπάρχει αυτός ο "φόβος" οπότε να δούμε τι θα κάνουν και αυτοί οι ψηφοφόροι ... αν υπάρχουν τέτοιοι.
Σωστό,Υπάρχουν αρκετοί που τις τελευταίες μέρες πήγαν στην ΝΔ φοβούμενοι δηλώσεις Κατρούγκαλου και Φωτίου.Τώρα δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθούν.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.216
Πόντοι
3.656
Aυτο ακριβως το βιντεο παρακατω ειναι με λιγα λογια ο ΕΛΛΗΝΑΣ ...

Δεν υπαρχει καμιά σωτηρία για αυτη την χώρα , ειμαστε καταδικασμενοι, μεχρι και οι ηλιθιοι που φευγουν να μην αντεχουν και να γυριζουν πισω ..
Λες και δεν εχουμε αρκετους ηλιθιους εδω , ερχονται πισω και οι άλλοι που νομισαμε οτι γλυτωσαμε ..
Και αντε και πες αυτη μπορει να ειναι χαζοβιολα και να ριχναμε το φταιξιμο σε αυτην αν δεν γνωρίζαμε , αλλά έλα που και ο γιατρος ανδρας της (υποδιεθυντης οπως λεει σε νοσοκομειο εκει ) επιστημονας ανθρωπος ειναι ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ , Ο ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΜΩΡΕ , ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;
Ουτε με παιδεία δεν φτιάχνει αυτη η χωρα , η μαλακία ειναι βαθεια χαραγμενη μέσα στο DNA

Ειμαστε το ωραιοτερο οικόπεδο στον πλανητη με τους ποιο ηλιθιους πολίτες , τι καταρα ειναι αυτη ρε πουστη μου

ΔΙΚΟ ΣΑΣ !!!

Σου εχω λυση.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
πούλησε παπά οτι θα αλλάξει την ονομασια μολις βγει και φυσικά δεν το έκανε και της εκατσε μια χαρα που το εκανε ο Σύριζα.

λες χαζομαρες τυπε ... το 19 ο Μητσοτακης ελεγε (που ηταν και η αληθεια) απαξ και επικυρωθει απο τη βουλη η συμφωνια δε μπορει να γινει τιποτα μετα.

οκ η 1000% αληθεια ηταν οτι απο τη στιγμη που ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗ ο Καμμενος εβαλε τζιφρα να προσκληθουν τα Σκοπια στο ΝΑΤΟ και ο Τσιπρας ηρε το βετο για ενταξιακες στην ΕΕ το θεμα ειχε ουσιαστικα τελειωσει. Οτι και να καναμε μετα, μονοι μας θα ημασταν, τα σκοπια αυτο που ηθελαν ηταν να μπουν στο ΝΑΤΟ. Εμεις θα λεγαμε οχι δε μας αρεσει τ'ονομα, κι αυτοι θα λεγανε στ'αρχιδια μας, μας λενε Μακεδονια σκετο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.811
Πόντοι
3.656
Και όχι μόνο θα έλεγα , και οι δημοσκοπικές και τα κανάλια τους εμφάνισαν (διαφήμισαν). Θα έλεγε κανείς πως ελπίζουν να πάρει όντως 2 η 2.5% και έτσι να κόψει και κανα δυο άλλα κόμματα που ίσως να έμπαιναν υπο άλλες συνθήκες ... που μάλλον αυτό θέλουν δηλαδή.

Τον πρόεδρό τους πάντως που τον άκουσα τις προάλλες σε κανάλι στο youtube δεν μου φάνηκε για αμόρφωτος.
Εγώ άκουσα δυο εκ των όποιον ο ένας ήταν ο υπεύθυνος για τις οικονομικές προτάσεις. Έκανε copy paste τον Κασιδιάρη, τον Βαρουφάκη και τον Βελόπουλο και όπως τα έλεγε ήταν σα να τα έκανε ανάγνωση πρώτη φορά.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.811
Πόντοι
3.656
Εμ βέβαια οι ψηφοφοροι της ΝΔ που είναι άφραγκοι και ψηφίζουν το κόμμα που μας χρεωκόπησε κλέβοντας τόσα χρόνια και χρωστάει στις τράπεζες 400 εκ. ευρώ είναι σαινια....
Ενώ το να παραμείνεις άφραγκος αλλά να βάλεις στη Βουλή 10 nobody’s που θα τρώνε 8Κ το μήνα στην υγεία σου και θα πηγαίνουν στη Βουλή μόνο για το παρόν ειναι πολυ εξυπνο.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
Αν δεν ακουμπάει όπως λες τον Κούλη γιατί τόσο καιρό δεν τον άφηνε να κατέβει κανονικά;Είναι σαν να λες ότι αν ξαφνικα καταργούνταν σαν κόμμα το ΚΚΕ ή η ΑΝΤΑΡΣΙΑ Η ΜΕρα 25 οι περισσότεροι ψηφόφοροι θα πήγαιναν στην ΝΔ και όχι στον Σύριζα.Μοιάζει λογικό;
Επίσης εσύ θα ψηφίσεις Κούλη και αν ναι πες μου έναν λόγο
Τυπε ποιος δεν τον πηγαινε δικαστηριο?
Ποιος ψηφιζε μαζι του στη βουλη?
Ποιος ειπε τους φασιστες "παραστρατημενουσ"
Ποιος κυβερνησε με την ακροδεξια?
Καλως δεν τον αφηνει να κατεβει ,και να λιωσει στο καγκελο ο καργιωλης, ο δηθεν νταης
Επισης FYI ουτε τωρα τον "αφησε" ο κακος Κουλης

Μιλαμε για πολυ πονο..........τα ορφανα του Πολακη

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
λες χαζομαρες τυπε ... το 19 ο Μητσοτακης ελεγε (που ηταν και η αληθεια) απαξ και επικυρωθει απο τη βουλη η συμφωνια δε μπορει να γινει τιποτα μετα.

οκ η 1000% αληθεια ηταν οτι απο τη στιγμη που ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗ ο Καμμενος εβαλε τζιφρα να προσκληθουν τα Σκοπια στο ΝΑΤΟ και ο Τσιπρας ηρε το βετο για ενταξιακες στην ΕΕ το θεμα ειχε ουσιαστικα τελειωσει. Οτι και να καναμε μετα, μονοι μας θα ημασταν, τα σκοπια αυτο που ηθελαν ηταν να μπουν στο ΝΑΤΟ. Εμεις θα λεγαμε οχι δε μας αρεσει τ'ονομα, κι αυτοι θα λεγανε στ'αρχιδια μας, μας λενε Μακεδονια σκετο.
Δεν θυμάμαι για τον ιδιο τον Μητσοτάκη αλλά στελέχη της ΝΔ έλεγαν ότι θα κάνουμε ότι ειναι δυνατόν για να ακυρωθεί η συμφωνία.
Εαν ήταν ενάντια θα φαινόταν από την συμπεριφορά τους.Τους βολεψε που εκανε το θελημα των αμερικανών ο Τσίπρας.
Το πρώτο σκέλος της αναρτησης μου γιατί δεν το σχολίασες ;
Τέλος η σημερινή Βόρεια Μακεδονια πως λεγόταν πριν το 1991;Και πως μετά;Όχι Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
Σωστό,Υπάρχουν αρκετοί που τις τελευταίες μέρες πήγαν στην ΝΔ φοβούμενοι δηλώσεις Κατρούγκαλου και Φωτίου.Τώρα δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθούν.
θα πανε στον Αλ6 τυπε μου.Ολοι!!!Μασιφ!!!

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
Δεν θυμάμαι για τον ιδιο τον Μητσοτάκη αλλά στελέχη της ΝΔ έλεγαν ότι θα κάνουμε ότι ειναι δυνατόν για να ακυρωθεί η συμφωνία.
Εαν ήταν ενάντια θα φαινόταν από την συμπεριφορά τους.Τους βολεψε που εκανε το θελημα των αμερικανών ο Τσίπρας.
Το πρώτο σκέλος της αναρτησης μου γιατί δεν το σχολίασες ;
Τέλος η σημερινή Βόρεια Μακεδονια πως λεγόταν πριν το 1991;Και πως μετά;Όχι Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη.
Α δεν θυμασαι .........
Παρτο χαμπαρι τυπε
Ισχυει οτι ειπε ο Τσωρτσιλ
Για να τελειωσεις την αριστερα αστη να κυβερνησει 6 μηνες..........
Οποτε ,γκετ νταουν του ερθ, θα χεις Κουλη για πολλαααααα πολλααααααα χρονια

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Τυπε ποιος δεν τον πηγαινε δικαστηριο?
Ποιος ψηφιζε μαζι του στη βουλη?
Ποιος ειπε τους φασιστες "παραστρατημενουσ"
Ποιος κυβερνησε με την ακροδεξια?
Καλως δεν τον αφηνει να κατεβει ,και να λιωσει στο καγκελο ο καργιωλης, ο δηθεν νταης
Επισης FYI ουτε τωρα τον "αφησε" ο κακος Κουλης

Μιλαμε για πολυ πονο..........τα ορφανα του Πολακη
Δεν τον πήγαινε ο Σύριζα γιατί τον βόλευε να κόβει ψήφους από την ΝΔ.Ετσι δεν είναι η Δημοκρατία;Αν καταργούσε ο Τσίπρας οτι υπαρχει απο τα αριστερά για να επωφελείται αυτός δεν θα ήταν πουστιά;
Τον Τεμπονέρα στην Πατρα τον είχε σκοτώσει προεδρος της ΟΝΝΕΔ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ.Εγινε η ΝΔ εγκληματικη οργανωση;
Είναι λιγότερο φασίστας ο Κασιδιάρης από τον Αδωνη και τον Βορίδη και αν ναι γιατί;Ο Βοριδης ηταν προεδρος της νεολαιας του Γ Παπαδοπουλου μεσα στην φυλακη.Γιατι είναι λιγότερο.
Προτιμάς τον Κασιδιαρη φυλακη που δεν σ εχει κανει κατι αλλά στελέχη της ΝΔ που εχουν κλέψει και εσένα και εμένα θες να είναι εξω και να σε κυβερνουν.Οπως είχε πει και ο Γεωργιου πηγαινε στον καθρεφτη και ρώτησε μήπως είμαι μαλακας;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
θα πανε στον Αλ6 τυπε μου.Ολοι!!!Μασιφ!!!
Το ζητούμενο είναι να μην ψηφίσουν ΝΔ για αρχή , τώρα τι θα ψηφίσουν ας κάνουν ότι θέλουν ... απο αποχή μέχρι κάποιο μικρό κόμμα κατα προτίμηση :P

Γιατί αμα είναι να φύγουν απο ΝΔ και να πάνε είτε Αλ6 είτε κινάλ είτε ΚΚΕ που ειδικά οι δυο πρώτοι συμφωνούν με ΝΔ σχεδόν σε όλα ... ας μην φύγουν και καθόλου :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom