Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 350K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.481
Πόντοι
9.931
Aυτο ακριβως το βιντεο παρακατω ειναι με λιγα λογια ο ΕΛΛΗΝΑΣ ...

Δεν υπαρχει καμιά σωτηρία για αυτη την χώρα , ειμαστε καταδικασμενοι, μεχρι και οι ηλιθιοι που φευγουν να μην αντεχουν και να γυριζουν πισω ..
Λες και δεν εχουμε αρκετους ηλιθιους εδω , ερχονται πισω και οι άλλοι που νομισαμε οτι γλυτωσαμε ..
Και αντε και πες αυτη μπορει να ειναι χαζοβιολα και να ριχναμε το φταιξιμο σε αυτην αν δεν γνωρίζαμε , αλλά έλα που και ο γιατρος ανδρας της (υποδιεθυντης οπως λεει σε νοσοκομειο εκει ) επιστημονας ανθρωπος ειναι ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ , Ο ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΜΩΡΕ , ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;
Ουτε με παιδεία δεν φτιάχνει αυτη η χωρα , η μαλακία ειναι βαθεια χαραγμενη μέσα στο DNA

Ειμαστε το ωραιοτερο οικόπεδο στον πλανητη με τους ποιο ηλιθιους πολίτες , τι καταρα ειναι αυτη ρε πουστη μου

ΔΙΚΟ ΣΑΣ !!!

Έφυγαν απο την απολυτη ταξη και την απολυτη εφαρμογή των νομων και ξαναγύρισαν στην απολυτη αταξια και στο μόνιμο γράψιμο των νομων στα αρχιδια μας!:headbang:Τι να πει κανεις!!!
Εν τω μεταξύ ο τύπος υποδιευθυντής σε κλινική εκει και τα παράτησε ολα για να γυρίσει στην Ελλαδα:idiot:
Στο τελος πεταει και την χιλιοειπωμένη μαλακια «σαν τον ηλιο της Ελλαδας τιποτα»:jerking::jerking2:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.481
Πόντοι
9.931
γαμαει το επιτελειο :fuck1:

Εν το μεταξύ τα ζωα απο κατω την ακούνε να λεει «οτι εχουμε το πιο γαματο οικονομικο επιτελείο ever, ειναι σοβαροι ανθρωποι, μου το ειπε ο γιος μου!!» και αντι να πουν ρε τι μαλακιες λεει αυτη και να σηκωθούν να φυγουν κάθονται σαν καθυστερημένοι και την ακουνε.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.755
Πόντοι
14.615
Θα εκφρασω με την ευκαιρια, μια απορια μου.
Το 2009, το ΠΑΣΟΚ πηρε 44%.
Σημερα, Συριζα και ΠΑΣΟΚ εχουν με το ζορι 30%.
Το υπολοιπο 14% πού ειναι?
Πρόκειται για περίπου 800.000 ψηφοφόρους, οι οποίοι ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.481
Πόντοι
9.931

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Τύπε η μεγάλη πλειοψηφία από αυτούς που ψηφίζει είναι μαλάκες και συμπεριφέρονται ανώμαλα.Απο εκει και περα ξερω εγώ ο ιδιος περιπτωσεις που ελεγαν πριν τις πρωτες οτι αν κατεβει θα τον ψηφίσουν αλλά τωρα ΝΔ γιατί ο Σύριζα ειναι προδοτες για την Μακεδονία και κάτι τέτοια.Εγώ κάνω μια πρόβλεψη εδώ είμαστε έχει αυξητικές τάσεις και αν είχε περισσότερο χρόνο θα έπαιρνε και άλλο.Πολυς κόσμος ψήφισε ΝΔ για ρουσφέτια και επειδή έχει υποχρέωση σε βουλευτές (γιατρούς,δικηγόρους κτλ)Τώρα είναι με λίστα δεν υπάρχει κινητοποιηση ιδια.
Επίσης άλλοι μπορεί να ψήφισαν για να μην τυχόν και βγεί ο Σύριζα , πλέον δεν υπάρχει αυτός ο "φόβος" οπότε να δούμε τι θα κάνουν και αυτοί οι ψηφοφόροι ... αν υπάρχουν τέτοιοι.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.873
Πόντοι
456
Παντως οι σπαρτιατες απο το 0% στο 2% μεσα σε 10 μερες το λες και ρευμα και με βαση το προηγουμενο δειγμα της ΧΑ που το μετρουσαν παντα χαμηλοτερα -αν ισχυει το 2% το δημοσκοπικο- λογικα μπαινει στην βουλη.
Να δουμε ποιο κομμα θα κανιβαλισει.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Έφυγαν απο την απολυτη ταξη και την απολυτη εφαρμογή των νομων και ξαναγύρισαν στην απολυτη αταξια και στο μόνιμο γράψιμο των νομων στα αρχιδια μας!:headbang:Τι να πει κανεις!!!
Εν τω μεταξύ ο τύπος υποδιευθυντής σε κλινική εκει και τα παράτησε ολα για να γυρίσει στην Ελλαδα:idiot:
Στο τελος πεταει και την χιλιοειπωμένη μαλακια «σαν τον ηλιο της Ελλαδας τιποτα»:jerking::jerking2:

Γυναικολογος ειναι, σε στρωμενη δουλεια ερχεται ( https://drvasilopoulos.com/) , στο Ιασω θα ναι, δε θα πεινασει. Ο Βασιλοπουλος θεωρειται απο τους κορυφαιους στην υποβοηθουμενη/εξωσωματικη κλπ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.137
Πόντοι
12.756
Γυναικολογος ειναι, σε στρωμενη δουλεια ερχεται ( https://drvasilopoulos.com/) , στο Ιασω θα ναι, δε θα πεινασει. Ο Βασιλοπουλος θεωρειται απο τους κορυφαιους στην υποβοηθουμενη/εξωσωματικη κλπ
δεν πρεπει να ειναι αυτος τυπε
ο δικος της ειναι μιση μεριδα , αυτος που εβαλες ειναι ο Μπαντ Σπενσερ των γυναικολόγων , 200 κιλα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.481
Πόντοι
9.931
Αα ετσι εξηγείται! Και με τα φακελάκια θα βγάζει τα διπλά απο τι έβγαζε στην Ελβετία.

Υ.Γ. Ωπα δεν ειναι αυτος!

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
δεν πρεπει να ειναι αυτος τυπε
ο δικος της ειναι μιση μεριδα , αυτος που εβαλες ειναι ο Μπαντ Σπενσερ των γυναικολόγων , 200 κιλα
πηγαινε στους συνεργατες, δε σου πα οτι ειναι αυτος , σ'αυτου το ιατρειο πηγε ως συνεργατης

ο χοντρος ειναι ο go to γυναικολογος για ευκαταστατες/ους με δυσκολια στην τεκνοποιηση

αυτος με το βελος ειναι ο αντρας της

Συνημμένα

• gouateva.jpg
    gouateva.jpg
    177,5 KB · Εμφανίσεις: 19

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.204
Πόντοι
1.056
Και μαζι με το βιντεο και μια φωτογραφια δωρο, τι εστι Ελληνας.

Προσοχη, στα επειγοντα νοσοκομειου, σκληρες εικονες

kat66.jpg
Αυτο δεν τιμά κ πολυ το κομμα σου,ισα ισα το σκουπιδιαζεις κ ολας,διοτι αν ψάξεις παραπερα πως συνεβη,θα μαθεις πως ειχε ανθρωπο υπέρβαρο,ζηταγε φορείο κ τ λεγαν στα εξωτερικά ιατρεία «δεν εχουμε τι θες να σε κανουμε»

-δεν εχετε,ο τυπος;Θα σας βρω εγω τροπο να παει στα επείγοντα .Ελλαντα 3.0 ειναι αυτο

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.657
Πόντοι
2.356
Άγνωστο. Λίγο από δω, λίγο απο κει. Η ΝΔ το 2009 πηρε 33,4%. Ενα κομμάτι πηγε σε αυτη. Αρκετό για να αλλάξει τη φυσιογνωμία της. Αλλά δεν πήγε το 14%.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.592
Πόντοι
9.297
Πολύ καλή και η διαφήμιση με το μπλε.
Όμως κορυφαία εγώ θεωρώ την πρώτη με το πλάνο που καταλήγει στην Βουλή γιατί δεν έχει λόγια και αναδεικνύεται εκείνη η μουσική που θυμίζει αμυδρά την εισαγωγή στο "Where the streets have no nane" των U2.
Bεβαια τα λόγια στην μπλε διαφήμιση είναι άκρως εύστοχα και δημιουργούν ατμόσφαιρα.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.726
Πόντοι
216
Εν το μεταξύ τα ζωα απο κατω την ακούνε να λεει «οτι εχουμε το πιο γαματο οικονομικο επιτελείο ever, ειναι σοβαροι ανθρωποι, μου το ειπε ο γιος μου!!» και αντι να πουν ρε τι μαλακιες λεει αυτη και να σηκωθούν να φυγουν κάθονται σαν καθυστερημένοι και την ακουνε.
όχι σαν καθυστερημένοι φίλε μου.... ΕΙΝΑΙ καθυστερημένοι...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.347
Πόντοι
786
η νδ και τα δεξιά κόμματα 55% έγραψε η dw

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Παντως οι σπαρτιατες απο το 0% στο 2% μεσα σε 10 μερες το λες και ρευμα και με βαση το προηγουμενο δειγμα της ΧΑ που το μετρουσαν παντα χαμηλοτερα -αν ισχυει το 2% το δημοσκοπικο- λογικα μπαινει στην βουλη.
Να δουμε ποιο κομμα θα κανιβαλισει.
Αν δεις συνέντευξη τους στην ΕΡΤ που τους ρωτάνε πράγματα για το πρόγραμμα τους θα δεις ότι είναι αστοιχείωτοι σχεδόν αμόρφωτοι και μπετά.

Ένα υβρίδιο της χρυσής αυγής και του «νέο πατριωτισμού» δεν είχαν ούτε μια δίκη τους πρόταση. Κλεμένες ατάκες του Μιχαλολιάκου, του Βαρουφάκη (και όμως) και από λόγο και ειρμό μηδέν

Μιλάμε για το απόλυτο σαπάκι που παίρνει cloud από τον Κασιδιάρη.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
Όπως ξέρετε δεν υποστηρίζω την Κωνσταντοπούλου
Το δίκαιο όμως πρέπει να λέγεται
Έβγαλε ανακοίνωση ο κουτσούμπας ότι δεν είναι στους αγώνες του λαού η Κωνσταντοπούλου και έφερε παράδειγμα τους πλειστηριασμούς
Ότι δεν πήγαινε να διαμαρτυρηθεί για τους πλειστηριασμούς

Δεν ξέρω όταν πήγαν οι αρμοδιότητες στα συμβολαιογραφικά γραφεία γιατί είναι πολλά και δεν ξέρει κανείς σε όλα τι γίνεται
Αλλά όταν ήταν στα ειρηνοδικεια
Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών δεν είχε έρθει ΠΟΤΕ το ΚΚΕ να διαμαρτυρηθεί ενώ η Κωνσταντοπούλου ερχότανε περίπου μία στις τρεις
Μπροστάρης τότε ήταν το ΕΠΑΜ
Και μετά η λαϊκή ενότητα

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Τυπε ο Κασ δεν μπαινει Βουλη με την καμμια
και αυτοι που θα τον ψηφισουν καμμια σχεση με ΝΔ,Βελοπουλο,Νικη,Ζωη,Συριζα ακουμπαει(το πε ο Αλ6ς αλλωστε,παραστρατημενοι ηταν)
Οποτε κατσε και απολαυσε Κουλη 42+%
Αν δεν ακουμπάει όπως λες τον Κούλη γιατί τόσο καιρό δεν τον άφηνε να κατέβει κανονικά;Είναι σαν να λες ότι αν ξαφνικα καταργούνταν σαν κόμμα το ΚΚΕ ή η ΑΝΤΑΡΣΙΑ Η ΜΕρα 25 οι περισσότεροι ψηφόφοροι θα πήγαιναν στην ΝΔ και όχι στον Σύριζα.Μοιάζει λογικό;
Επίσης εσύ θα ψηφίσεις Κούλη και αν ναι πες μου έναν λόγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom