Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.765
- Πόντοι
- 1.406
γαμαει το επιτελειο
Έφυγαν απο την απολυτη ταξη και την απολυτη εφαρμογή των νομων και ξαναγύρισαν στην απολυτη αταξια και στο μόνιμο γράψιμο των νομων στα αρχιδια μας!Τι να πει κανεις!!!Aυτο ακριβως το βιντεο παρακατω ειναι με λιγα λογια ο ΕΛΛΗΝΑΣ ...
Δεν υπαρχει καμιά σωτηρία για αυτη την χώρα , ειμαστε καταδικασμενοι, μεχρι και οι ηλιθιοι που φευγουν να μην αντεχουν και να γυριζουν πισω ..
Λες και δεν εχουμε αρκετους ηλιθιους εδω , ερχονται πισω και οι άλλοι που νομισαμε οτι γλυτωσαμε ..
Και αντε και πες αυτη μπορει να ειναι χαζοβιολα και να ριχναμε το φταιξιμο σε αυτην αν δεν γνωρίζαμε , αλλά έλα που και ο γιατρος ανδρας της (υποδιεθυντης οπως λεει σε νοσοκομειο εκει ) επιστημονας ανθρωπος ειναι ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ , Ο ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΜΩΡΕ , ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;
Ουτε με παιδεία δεν φτιάχνει αυτη η χωρα , η μαλακία ειναι βαθεια χαραγμενη μέσα στο DNA
Ειμαστε το ωραιοτερο οικόπεδο στον πλανητη με τους ποιο ηλιθιους πολίτες , τι καταρα ειναι αυτη ρε πουστη μου
ΔΙΚΟ ΣΑΣ !!!
γαμαει το επιτελειο
Πρόκειται για περίπου 800.000 ψηφοφόρους, οι οποίοι ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.Θα εκφρασω με την ευκαιρια, μια απορια μου.
Το 2009, το ΠΑΣΟΚ πηρε 44%.
Σημερα, Συριζα και ΠΑΣΟΚ εχουν με το ζορι 30%.
Το υπολοιπο 14% πού ειναι?
Εχουν περασει και 14 χρονια, μερικές χιλιάδες εχουν φυγει για εν τόπω χλοερώ.Πρόκειται για περίπου 800.000 ψηφοφόρους, οι οποίοι ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.
Επίσης άλλοι μπορεί να ψήφισαν για να μην τυχόν και βγεί ο Σύριζα , πλέον δεν υπάρχει αυτός ο "φόβος" οπότε να δούμε τι θα κάνουν και αυτοί οι ψηφοφόροι ... αν υπάρχουν τέτοιοι.Τύπε η μεγάλη πλειοψηφία από αυτούς που ψηφίζει είναι μαλάκες και συμπεριφέρονται ανώμαλα.Απο εκει και περα ξερω εγώ ο ιδιος περιπτωσεις που ελεγαν πριν τις πρωτες οτι αν κατεβει θα τον ψηφίσουν αλλά τωρα ΝΔ γιατί ο Σύριζα ειναι προδοτες για την Μακεδονία και κάτι τέτοια.Εγώ κάνω μια πρόβλεψη εδώ είμαστε έχει αυξητικές τάσεις και αν είχε περισσότερο χρόνο θα έπαιρνε και άλλο.Πολυς κόσμος ψήφισε ΝΔ για ρουσφέτια και επειδή έχει υποχρέωση σε βουλευτές (γιατρούς,δικηγόρους κτλ)Τώρα είναι με λίστα δεν υπάρχει κινητοποιηση ιδια.
Έφυγαν απο την απολυτη ταξη και την απολυτη εφαρμογή των νομων και ξαναγύρισαν στην απολυτη αταξια και στο μόνιμο γράψιμο των νομων στα αρχιδια μας!Τι να πει κανεις!!!
Εν τω μεταξύ ο τύπος υποδιευθυντής σε κλινική εκει και τα παράτησε ολα για να γυρίσει στην Ελλαδα
Στο τελος πεταει και την χιλιοειπωμένη μαλακια «σαν τον ηλιο της Ελλαδας τιποτα»
δεν πρεπει να ειναι αυτος τυπεΓυναικολογος ειναι, σε στρωμενη δουλεια ερχεται ( https://drvasilopoulos.com/) , στο Ιασω θα ναι, δε θα πεινασει. Ο Βασιλοπουλος θεωρειται απο τους κορυφαιους στην υποβοηθουμενη/εξωσωματικη κλπ
Αα ετσι εξηγείται! Και με τα φακελάκια θα βγάζει τα διπλά απο τι έβγαζε στην Ελβετία.Γυναικολογος ειναι, σε στρωμενη δουλεια ερχεται ( https://drvasilopoulos.com/) , στο Ιασω θα ναι, δε θα πεινασει. Ο Βασιλοπουλος θεωρειται απο τους κορυφαιους στην υποβοηθουμενη/εξωσωματικη κλπ
πηγαινε στους συνεργατες, δε σου πα οτι ειναι αυτος , σ'αυτου το ιατρειο πηγε ως συνεργατηςδεν πρεπει να ειναι αυτος τυπε
ο δικος της ειναι μιση μεριδα , αυτος που εβαλες ειναι ο Μπαντ Σπενσερ των γυναικολόγων , 200 κιλα
Αυτο δεν τιμά κ πολυ το κομμα σου,ισα ισα το σκουπιδιαζεις κ ολας,διοτι αν ψάξεις παραπερα πως συνεβη,θα μαθεις πως ειχε ανθρωπο υπέρβαρο,ζηταγε φορείο κ τ λεγαν στα εξωτερικά ιατρεία «δεν εχουμε τι θες να σε κανουμε»Και μαζι με το βιντεο και μια φωτογραφια δωρο, τι εστι Ελληνας.
Προσοχη, στα επειγοντα νοσοκομειου, σκληρες εικονες
Άγνωστο. Λίγο από δω, λίγο απο κει. Η ΝΔ το 2009 πηρε 33,4%. Ενα κομμάτι πηγε σε αυτη. Αρκετό για να αλλάξει τη φυσιογνωμία της. Αλλά δεν πήγε το 14%.Θα εκφρασω με την ευκαιρια, μια απορια μου.
όχι σαν καθυστερημένοι φίλε μου.... ΕΙΝΑΙ καθυστερημένοι...Εν το μεταξύ τα ζωα απο κατω την ακούνε να λεει «οτι εχουμε το πιο γαματο οικονομικο επιτελείο ever, ειναι σοβαροι ανθρωποι, μου το ειπε ο γιος μου!!» και αντι να πουν ρε τι μαλακιες λεει αυτη και να σηκωθούν να φυγουν κάθονται σαν καθυστερημένοι και την ακουνε.
η νδ και τα δεξιά κόμματα 55% έγραψε η dwΘα εκφρασω με την ευκαιρια, μια απορια μου.
Αν δεις συνέντευξη τους στην ΕΡΤ που τους ρωτάνε πράγματα για το πρόγραμμα τους θα δεις ότι είναι αστοιχείωτοι σχεδόν αμόρφωτοι και μπετά.Παντως οι σπαρτιατες απο το 0% στο 2% μεσα σε 10 μερες το λες και ρευμα και με βαση το προηγουμενο δειγμα της ΧΑ που το μετρουσαν παντα χαμηλοτερα -αν ισχυει το 2% το δημοσκοπικο- λογικα μπαινει στην βουλη.
Να δουμε ποιο κομμα θα κανιβαλισει.
Αν δεν ακουμπάει όπως λες τον Κούλη γιατί τόσο καιρό δεν τον άφηνε να κατέβει κανονικά;Είναι σαν να λες ότι αν ξαφνικα καταργούνταν σαν κόμμα το ΚΚΕ ή η ΑΝΤΑΡΣΙΑ Η ΜΕρα 25 οι περισσότεροι ψηφόφοροι θα πήγαιναν στην ΝΔ και όχι στον Σύριζα.Μοιάζει λογικό;Τυπε ο Κασ δεν μπαινει Βουλη με την καμμια
και αυτοι που θα τον ψηφισουν καμμια σχεση με ΝΔ,Βελοπουλο,Νικη,Ζωη,Συριζα ακουμπαει(το πε ο Αλ6ς αλλωστε,παραστρατημενοι ηταν)
Οποτε κατσε και απολαυσε Κουλη 42+%