Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Δεν τον πήγαινε ο Σύριζα γιατί τον βόλευε να κόβει ψήφους από την ΝΔ.Ετσι δεν είναι η Δημοκρατία;Αν καταργούσε ο Τσίπρας οτι υπαρχει απο τα αριστερά για να επωφελείται αυτός δεν θα ήταν πουστιά;
Τον Τεμπονέρα στην Πατρα τον είχε σκοτώσει προεδρος της ΟΝΝΕΔ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ.Εγινε η ΝΔ εγκληματικη οργανωση;
Είναι λιγότερο φασίστας ο Κασιδιάρης από τον Αδωνη και τον Βορίδη και αν ναι γιατί;Ο Βοριδης ηταν προεδρος της νεολαιας του Γ Παπαδοπουλου μεσα στην φυλακη.Γιατι είναι λιγότερο.
Προτιμάς τον Κασιδιαρη φυλακη που δεν σ εχει κανει κατι αλλά στελέχη της ΝΔ που εχουν κλέψει και εσένα και εμένα θες να είναι εξω και να σε κυβερνουν.Οπως είχε πει και ο Γεωργιου πηγαινε στον καθρεφτη και ρώτησε μήπως είμαι μαλακας;
Δε βλεπω να εκοψε ο Κουλης τα δεξια κοματα Αντιθετως ειναι μαλλον τα περισσοτερα ever απο το 77 και μετα
Ο Αδωνης και ο Βοριδης ειναι δημοκραταροι σε σχεση με Παππα, Πολακη και σια ,σ αρεσει δε σ αρεσει.Μπροστα σ αυτα τα σκουπιδια ακομη κι ο Κασιδιαρης ωχρια .
Για κλεψιμο ας μη μιλανε οι "Αρτεμιου" φιλτατε, ουτε καν.Ποιοι μετεφεραν κασερια με το πρωθυπουργικο αεροπλανο????
Στη δε τελευται ερωτηση διακρινω ιχνη αυτοκριτικης
Χωνεψτε το τρολακια Κουλης για πααααρα πολλααααα χρονια

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Α δεν θυμασαι .........
Παρτο χαμπαρι τυπε
Ισχυει οτι ειπε ο Τσωρτσιλ
Για να τελειωσεις την αριστερα αστη να κυβερνησει 6 μηνες..........
Οποτε ,γκετ νταουν του ερθ, θα χεις Κουλη για πολλαααααα πολλααααααα χρονια
Αφού είσαι Δεξιός γιατί ψηφίζεις ΝΔ και όχι πραγματικά δεξία κόμματα όπως του Καισιδιάρη,Βελόπουλου και άλλων.Μπορείς να μου πεις με επιχειρηματα γιατι ειναι δεξιά η ΝΔ και ποια πολιτική εφαρμόζει που είναι Δεξιά.Και να δώσεις και έναν όρο της Δεξιάς.Μπορείς;Το έχεις;

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Αφού είσαι Δεξιός γιατί ψηφίζεις ΝΔ και όχι πραγματικά δεξία κόμματα όπως του Καισιδιάρη,Βελόπουλου και άλλων.Μπορείς να μου πεις με επιχειρηματα γιατι ειναι δεξιά η ΝΔ και ποια πολιτική εφαρμόζει που είναι Δεξιά.Και να δώσεις και έναν όρο της Δεξιάς.Μπορείς;Το έχεις;
Δεν ειμαι δεξιος αγορι μου
νοημων ειμαι

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Δεν ειμαι δεξιος αγορι μου
νοημων ειμαι
Μπορεί να είσαι και ζηλιάρης και εγωιστής που κολλάνε με την ερώτηση που σου έκανα για το που κινείσαι ιδεολογικά;
Ο Τσώρτσιλ ήταν δεξιός.Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ είναι και αν ναι γιατί;

Μάλλον είσαι για σχόλια σε σινεμάδες και μπουρδέλα μόνο ικανός να απαντήσεις.Παρόλα αυτά νιώθεις ανώτερος επείδη ψηφίζεις ΝΔ από άλλους ψηφίζουν Σύριζα η Σπαρτιάτες ή άλλο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Ενώ το να παραμείνεις άφραγκος αλλά να βάλεις στη Βουλή 10 nobody’s που θα τρώνε 8Κ το μήνα στην υγεία σου και θα πηγαίνουν στη Βουλή μόνο για το παρόν ειναι πολυ εξυπνο.
Κστεβα εσυ να μπεις στην Βουλή να τσιμπάς και τον ανάλογο μισθό...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Ενώ το να παραμείνεις άφραγκος αλλά να βάλεις στη Βουλή 10 nobody’s που θα τρώνε 8Κ το μήνα στην υγεία σου και θα πηγαίνουν στη Βουλή μόνο για το παρόν ειναι πολυ εξυπνο.
...το να βαφτίζεις τον ωχαδερφισμό και τον πολιτικό σταρχιδισμο ως διαμαρτυρία είναι τουλάχιστον απαράδεκτο.
Αν έχεις ένα ελάχιστο πολιτικό αισθητήριο θα ψηφίσεις κάτι...αν βγει φυσικά θα παίρνει και μισθό.Εκει έμεινε το μάτι σου;

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Μπορεί να είσαι και ζηλιάρης και εγωιστής που κολλάνε με την ερώτηση που σου έκανα για το που κινείσαι ιδεολογικά;

Μάλλον είσαι για σχόλια σε σινεμάδες και μπουρδέλα μόνο ικανός να απαντήσεις.Παρόλα αυτά νιώθεις ανώτερος επείδη ψηφίζεις ΝΔ από άλλους ψηφίζουν Σύριζα η Σπαρτιάτες ή άλλο.
Μηπως εχεισ καποια νοητικη στερηση?Μηπως εισαι φιλος του Αλ6?
Ρωτας "Αφου εισαι δεξιος γιατι ψηφιζεις ΝΔ"
Απαντω ψηφιζω ΝΔ, οχι επειδη ειμαι δεξιος,αλλα επειδη ειμαι νοημων-πραγμα που δυστυχως δεν μπορεις να ισχυρισθεις :grin:
Α,και μη χαλιεσαι .....στο "Μπουρδελα" γραφεις αν δεν το χεις αντιληφθει
Τελος, δε νιωθω ανωτερος απ τους αλλους αγορι μου-τουλαχιστον 40% ειναι στο ιδιο επιπεδο-το ερωτημα ειναι αλλο:
μηπως εσυ νιωθεις κατωτερος?
Καλη συνεχεια πολιτικε φιλοσοφε του Μπου....παω σε ....κανεναν σινεμα
διοτι πολυ απλα εισαι ευκολος και βαρετος συνομιλητης :hi:

@ Αντμιν Φερτε πισω το Ζανουληηηηηηηη

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.381
Πόντοι
3.656

εεεεε....σε σαιτ για μπουρδελα και σινεμαδες εισαι...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.193
Πόντοι
2.356
Θα πρότεινα σε όλα τα φασιστόμουτρα του σάη που τραβάνε μαλακία με την σβάστικα του Κασιδιάρη στο μπράτσο, να ψηφίσουν Λατινοπούλου.

Μόλις είδα το 10λεπτό της στην ΕΡΤ3.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Δεν το χει αντιληφθει τυπε
Μονο 4 χρονια μελος ειναι......Εγινε μελος μετα την πρωτη :alivedick:
:alivedick:του Κουλη . Μηδεν κρτικες εκτοτε.....συμπτωση φυσικα

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Μηπως εχεισ καποια νοητικη στερηση?Μηπως εισαι φιλος του Αλ6?
Ρωτας "Αφου εισαι δεξιος γιατι ψηφιζεις ΝΔ"
Απαντω ψηφιζω ΝΔ, οχι επειδη ειμαι δεξιος,αλλα επειδη ειμαι νοημων-πραγμα που δυστυχως δεν μπορεις να ισχυρισθεις :grin:
Α,και μη χαλιεσαι .....στο "Μπουρδελα" γραφεις αν δεν το χεις αντιληφθει
Τελος, δε νιωθω ανωτερος απ τους αλλους αγορι μου-τουλαχιστον 40% ειναι στο ιδιο επιπεδο-το ερωτημα ειναι αλλο:
μηπως εσυ νιωθεις κατωτερος?
Καλη συνεχεια πολιτικε φιλοσοφε του Μπου....παω σε ....κανεναν σινεμα
διοτι πολυ απλα εισαι ευκολος και βαρετος συνομιλητης :hi:

@ Αντμιν Φερτε πισω το Ζανουληηηηηηηη
Είσαι νοημων που ψηφίζεις ένα κόμμα που αποδεδειγμένα έχει κλέψει το ελληνικό Δημόσιο και χρωστάει 430 εκ δάνεια στις τράπεζες που στο τέλος θα τα πληρώσουμε εμείς;Δεν προκύπτει.
Στην τελική ψηφισέ τον ρε φίλε στα αρχίδια μου. Αλλά παραδέξου ότι είσαι μαλάκας ή ότι δεν έχεις πολιτικά επιχειρήματα και βλεπεις το κομμα οπως τον Παο πχ οπαδικά.Αλλά μην πουλάς πνεύμα ενώ είσαι μαλάκας

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Ξέρω που είμαι απλά μπορεί να είναι εκεί καλός ο Βλάσσης δεν είναι για παραπέρα ανάλυση,η να δώσει τις βαρδιες ημερησίως στα μπουρδελα μπορει να ναι καλος αναλυτης δεν αντιλέγω

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
“Ο κ. Σκυλακάκης σήμερα είπε ρητά ότι στο Μεσοπρόθεσμο δεν υπάρχουν προεκλογικές εξαγγελίες του προγράμματος της ΝΔ."

ΨΕΜΑΤΑ λέει η ΝΔ στο προεκλογικό της πρόγραμμα.

ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ πλεονάσματα και ΛΙΤΟΤΗΤΑ ζητάει η ΕΕ και ΔΕΝ περιλαμβάνονται
οι ψεύτικες εξαγγελίες της ΝΔ προεκλογικά

Η Κούλα η ψευτρούλα η κρυφή πουλάει παραμύθια !

401 δις έχει φτασει το Δημόσιο χρέος επί ΝΔ

400 εκ, χρωστάει η ΝΔ σαν κόμμα.
Επενδύσεις θεωρεί ότι είναι ... κάποιοι ξένοι που αγοράζουν κτήρια
και τα κάνουν airbnb
Μόνο που κερδίζουν αυτοί, όχι η Ελλάδα ! :2funny:

EAfWoE2WkAE3GAO
:2funny::2funny::2funny:

Οι νοήμονες άνθρωποι θα ψηφίζουν ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ και ΟΧΙ Κούλη
τον ψευτρούλη

Οι Κουλο- κολλημένοι

νομίζουν ότι είναι νοήμονες , αλλά....

1117.jpg

:2funny:

:2funny::2funny:

Επαγγελματίες ψεύτες , μιζαδόροι είναι ΣΗΜΕΡΑ οι ΝΔτες πολιτευτές
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ΝΔ του Καραμανλή που υπήρξε ΠτΔ

Konstantinos_Karamanlis.jpg

Συγκρίνατε Κούλη και Καραμανλή !

eikone-bean.jpg

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• mitsotakis-pleyris-voridis-georgiadis.jpg
    mitsotakis-pleyris-voridis-georgiadis.jpg
    54,2 KB · Εμφανίσεις: 12

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• mitsotakis-pleyris-voridis-georgiadis.jpg
    mitsotakis-pleyris-voridis-georgiadis.jpg
    54,2 KB · Εμφανίσεις: 12

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
1.png

Ποιος;

Τα Αμερικανακια, που στα Ελληνικα αν πεις καποιον Αμερικανακι σημαινει ηλιθιος, ονομασαν Μιστερ Μπιν το νουμερο που καναμε Πρωθυπουργο….

Γελάνε μέχρι και οι χαζοί με την ξεφτίλα μας….

Και δυστυχώς δεν εχουν άδικο….

AVvXsEj4OgIJg1gUoyk5J1yS6OzDyOuxypWh6yaK4RSuOmiSb8nzAYClANeGDo-2rv5QO92hVanbUGLQcZy8vd479Mj2i-JPXQ0hcWVKntwgzh_j6HvN8Z0_rIKC7PBUI54xGDhngHnLQnBe_UGfKgixZgKTfaFTGAKmvvUX5sZQgETSmC6WNwRPh0gAi6SL=w654-h651

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Είσαι νοημων που ψηφίζεις ένα κόμμα που αποδεδειγμένα έχει κλέψει το ελληνικό Δημόσιο και χρωστάει 430 εκ δάνεια στις τράπεζες που στο τέλος θα τα πληρώσουμε εμείς;Δεν προκύπτει.
Στην τελική ψηφισέ τον ρε φίλε στα αρχίδια μου. Αλλά παραδέξου ότι είσαι μαλάκας ή ότι δεν έχεις πολιτικά επιχειρήματα και βλεπεις το κομμα οπως τον Παο πχ οπαδικά.Αλλά μην πουλάς πνεύμα ενώ είσαι μαλάκας
Φιλαρακι το ποιος ειναι Ο μαλακας κανει μπαμ
το ποστ σου για το ρχδ κουφοντινα τα λεει ολα
Εισαι το ιδιο φασιστας μ αυτον....απλο
Πως να πουλησω πνευμα σε ενα βλακα που δε θελει ν αγορασει-κι ας το χρειαζεται απεγνωσμενα
Λαστ μπατ νοτ ληστ
Σε κοβω να μην εχεις πληρωσει ποτε τιποτα, οποτε ασε την πιπιλα "θα τα πληρωσουμε εμεις" και τ αρχιδια σου μην τα πολυφ διαφημιζεις,ανθρωπινο σκουπιδι του μαυρου μπλοκ, γιατι ο σοφος λαος κατι λεει για κερασια και καλαθια..........
Αυτα και φιλια γλυκα

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
1.png

Ποιος;

Τα Αμερικανακια, που στα Ελληνικα αν πεις καποιον Αμερικανακι σημαινει ηλιθιος, ονομασαν Μιστερ Μπιν το νουμερο που καναμε Πρωθυπουργο….

Γελάνε μέχρι και οι χαζοί με την ξεφτίλα μας….

Και δυστυχώς δεν εχουν άδικο….

AVvXsEj4OgIJg1gUoyk5J1yS6OzDyOuxypWh6yaK4RSuOmiSb8nzAYClANeGDo-2rv5QO92hVanbUGLQcZy8vd479Mj2i-JPXQ0hcWVKntwgzh_j6HvN8Z0_rIKC7PBUI54xGDhngHnLQnBe_UGfKgixZgKTfaFTGAKmvvUX5sZQgETSmC6WNwRPh0gAi6SL=w654-h651

Επιτελους......
ενας αυθεντικος........

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Επίσης άλλοι μπορεί να ψήφισαν για να μην τυχόν και βγεί ο Σύριζα , πλέον δεν υπάρχει αυτός ο "φόβος" οπότε να δούμε τι θα κάνουν και αυτοί οι ψηφοφόροι ... αν υπάρχουν τέτοιοι.
Υπαρχουν και αλλοι που ψηφιζουν στρατηγικα και μονο τσιπροκιο για να μη βγει ο μιστερ ασπεργκερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom