Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 350K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.347
Πόντοι
786
Το 2007 οι υπάλληλοι της ολυμπιακής που βγήκαν πρόωρα .... ήταν 50 ... σήμερα δηλαδή 66 ....

Στα μνημόνια τραπεζικοί με εθελουσία βγήκαν κι αυτοί στα 50 με 3500€ το μήνα .
Αυτοί , σήμερα είναι 60-62 .

Θα πληρώνουμε δηλαδή άλλα 35 χρόνια .

Γιατί όλοι αυτοί στα 95 θα φτάσουν .

Στο μεταξύ οι τωρινοί ιατροί-μηχανικοί-οικονομολόγοι-δικηγόροι αλλά και όλοι οι επαγγελματίες,
θα πάρουν καθαρά 630€ σύνταξη αν συμπληρώσουν 40 χρόνια ένσημα (ιατροί δεν έχουν 40 χρόνια μέχρι τα 67) .

250€ παραπάνω από αυτούς που δεν θα έχουν δώσει ούτε 1€ και θα πάρουν ... την εθνική.
αν δουλέψει κάποιος 40 - 45 χρόνια με άγχος, λίγα χρόνια θα επιβαρύνει με τη σύνταξή του τον e-ΕΦΚΑ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.144
Πόντοι
12.756
αν δουλέψει κάποιος 40 - 45 χρόνια με άγχος, λίγα χρόνια θα επιβαρύνει με τη σύνταξή του τον e-ΕΦΚΑ

Μα τι λες τωρα
ο Κουλης ειπε οτι θα δωσει κινητρα ωστε να δουλευουν και οι συνταξιουχοι :wanker::wanker::wanker:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.455
Πόντοι
46.423

Για να είμαι ειλικρινής μόνο το σκατά στο τέλος κατάλαβα.

:tooth: :tooth:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.220
Πόντοι
3.656
Σκληρή, βρώμικη απάντηση Σώρρα σε Γάλλο...
"Η τράπεζα της Γαλλίας χρωστάει τον πλούτο της Τράπεζας Ανατολής. Εισπράτετε χρήματα εκθέτοντας τα αγάλματά μου":O

Βίντεο αίσχους... Γερμανός κάνει απλή ερώτηση και ο Σώρρας τον ξεφτιλίζει δημόσια.
"Έχουμε χρήματα... Από τις αποζημιώσεις που μας χρωστάτε, τα 600 δις και τα ταμεία του κράτους! Ελάτε να σας δανείσουμε":O

Πώς τον αφήνουν να μιλά έτσι; Γιατί δεν κάνει ο Κούλης κάτι;

που χαθηκες ρε θεουλη??

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.455
Πόντοι
46.423

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.
Είδαμε και με τη Χρυσή Αυγή όταν ήταν... Τα έκαναν πλακάκια με το σύστημα..
Το καλό ήταν ότι δεν υπήρχαν πακια στα φανάρια και βοηθούσαν τους γέρους να κάνουν ανάληψη από ΑΤΜ

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Είδαμε και με τη Χρυσή Αυγή όταν ήταν... Τα έκαναν πλακάκια με το σύστημα..
Το καλό ήταν ότι δεν υπήρχαν πακια στα φανάρια και βοηθούσαν τους γέρους να κάνουν ανάληψη από ΑΤΜ
Αν τα ειχε κανει πλακακια ο Κασιδιαρης με το συστημα θα ηταν μεσα στην φυλακη τοσα χρονια ;Θα φαει πουτσα εκ δεξιων γιατι νομιζε οτι τον καθαρισε

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
Αν τα ειχε κανει πλακακια ο Κασιδιαρης με το συστημα θα ηταν μεσα στην φυλακη τοσα χρονια ;Θα φαει πουτσα εκ δεξιων γιατι νομιζε οτι τον καθαρισε
Λες τυπε εεε?
Ρε τι πινετε μερικοι?

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Τα είχαν πλακάκια για χρόνια και λεγε ότι θες..
Φυλακή τους έβαλαν γιατι δεν τους χρειάζονταν πλέον

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Λες τυπε εεε?
Ρε τι πινετε μερικοι?
Θα χάσουν ενα 4 % που δεν το υπολόγιζαν.Και θα είναι μέσα στην Βουλή με αυξητικές τάσεις μελλοντικά.Αν αυτό δεν βαφτίζεται πούτσα ενώ νόμιζε οτι τον είχε βγάλει εκτός εκλογώ πως λέγεται;

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Βρήκα αυτή εδω την ανακοίνωση σχετικά με την υποψηφιότητα της Δομινίκης που λέγαμε στις προηγούμενες σελίδες , γράφει ο πρόεδρος οτι δεν επιθυμεί περαιτέρω συνεργασία μαζί της :sad2:

προφανως ο τυπος Στιγκας εκανε πεσιμο και κοπηκε λογω ελλειψεως κοτερου ...

Θα χάσουν ενα 4 % που δεν το υπολόγιζαν.Και θα είναι μέσα στην Βουλή με αυξητικές τάσεις μελλοντικά.Αν αυτό δεν βαφτίζεται πούτσα ενώ νόμιζε οτι τον είχε βγάλει εκτός εκλογώ πως λέγεται;

ποιοι θα "χασουν" 4%?

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Ο Κασιδιαρης θα παρει 4%.Κυρίως απο ΝΔ και άλλα δεξία κόμματα

δηλαδη εσυ λες οτι υπαρχουν 240,000 ανθρωποι (4% των 6,000,000 που ψηφισαν) που λατρευουν τοσο τον Κασιδιαρη που θα ψηφισουν οτι τους πει, αλλα στις προηγουμενες εκλογες ψηφισαν ΝΔ που εβαλε τον Κασιδιαρη φυλακη και δεν τον αφησε να κατεβει στις εκλογες?

Τυπε κατεβασε τις προσδοκιες σου γιατι σε βλεπω και σενα να παθαινεις ΣΥΡΙΖΑ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.234
Πόντοι
5.506
Και τοτε τι παρουσιάζεται σαν το βαθυ λαρύγγι οτι θα αποκαλυψει δεν ξερω εγω τι;;
Αλλος ενας μαλακας που ψαχνει για δημοσιοτητα

Αυτο για την μορφωση δημοτικου του Τσιπρα να το κοιταξετε λιγο τυπε

Μπορω να δεχτω οτι το πανεπιστημιο το τελειωσε με κλωτσιες και σπρωξιμο , οπως ολοι οι πολιτικοι ..
Αλλα αυτος ο γαμημενος Τσιπρας μπηκε στο πανεπιστημιο με εξετάσεις .. λες να εκλεψε και εκει ;; Θα πρεπει να ειναι ο πρωτος στην Ελληνικη ιστορία που το εκανε..
Γιατι ο γαμημενος Κουλης ουτε καν πανελλήνιες δεν πέρασε , με βυσμα μου πηγε στο Χαρβαρντ απο το κολλεγιο Αθηνων

Ελα πια με αυτη την παπατζα τωρα με τον σπουδαγμενο μαλάκα να πουμε , που απο βυσμα σε βυσμα μου εμπαινε σε πανεπιστημια
Μεχρι και η μανα του εχει πει οτι ειναι βλαμμενο το παιδι
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ.

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
δηλαδη εσυ λες οτι υπαρχουν 240,000 ανθρωποι (4% των 6,000,000 που ψηφισαν) που λατρευουν τοσο τον Κασιδιαρη που θα ψηφισουν οτι τους πει, αλλα στις προηγουμενες εκλογες ψηφισαν ΝΔ που εβαλε τον Κασιδιαρη φυλακη και δεν τον αφησε να κατεβει στις εκλογες?

Τυπε κατεβασε τις προσδοκιες σου γιατι σε βλεπω και σενα να παθαινεις ΣΥΡΙΖΑ
Τύπε η μεγάλη πλειοψηφία από αυτούς που ψηφίζει είναι μαλάκες και συμπεριφέρονται ανώμαλα.Απο εκει και περα ξερω εγώ ο ιδιος περιπτωσεις που ελεγαν πριν τις πρωτες οτι αν κατεβει θα τον ψηφίσουν αλλά τωρα ΝΔ γιατί ο Σύριζα ειναι προδοτες για την Μακεδονία και κάτι τέτοια.Εγώ κάνω μια πρόβλεψη εδώ είμαστε έχει αυξητικές τάσεις και αν είχε περισσότερο χρόνο θα έπαιρνε και άλλο.Πολυς κόσμος ψήφισε ΝΔ για ρουσφέτια και επειδή έχει υποχρέωση σε βουλευτές (γιατρούς,δικηγόρους κτλ)Τώρα είναι με λίστα δεν υπάρχει κινητοποιηση ιδια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.234
Πόντοι
5.506
Τύπε η μεγάλη πλειοψηφία από αυτούς που ψηφίζει είναι μαλάκες και συμπεριφέρονται ανώμαλα.Απο εκει και περα ξερω εγώ ο ιδιος περιπτωσεις που ελεγαν πριν τις πρωτες οτι αν κατεβει θα τον ψηφίσουν αλλά τωρα ΝΔ γιατί ο Σύριζα ειναι προδοτες για την Μακεδονία και κάτι τέτοια.Εγώ κάνω μια πρόβλεψη εδώ είμαστε έχει αυξητικές τάσεις και αν είχε περισσότερο χρόνο θα έπαιρνε και άλλο.Πολυς κόσμος ψήφισε ΝΔ για ρουσφέτια και επειδή έχει υποχρέωση σε βουλευτές (γιατρούς,δικηγόρους κτλ)Τώρα είναι με λίστα δεν υπάρχει κινητοποιηση ιδια.
Τυπε πολυ δυνατο χαρμανι αυτο που πινεις.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.972
Πόντοι
1.686
3i-OaIJY9Mfui1Qr0zxozT3Y1qeRJmKki7ZvVnCwu8NFStHAZRIIHrK6IFIhPwTjk_gA93nBcAeq7O6ht9Hrp29mnKG8NTIHfQ=s0

:2funny::2funny::2funny:

:2funny::2funny::2funny:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
Τυπε ο Κασ δεν μπαινει Βουλη με την καμμια
και αυτοι που θα τον ψηφισουν καμμια σχεση με ΝΔ,Βελοπουλο,Νικη,Ζωη,Συριζα ακουμπαει(το πε ο Αλ6ς αλλωστε,παραστρατημενοι ηταν)
Οποτε κατσε και απολαυσε Κουλη 42+%

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom