Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 350K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.931
Πόντοι
3.656

Εαν το 40% ψηφισε τον Μητσοτακη,το 60% δεν τον ψηφισε.
Κατι τετοια ακουει ο φτωχοτελης με 19,2 απολυτηριο και πανηγυριζει και μετα ψαχνει μακαρονια και πατατουλες.
Έγινες κι εσύ λεφτάς ρε σουβλατζή ;;;;

Βρήκες λατζέρα ή προτιμάνε δουλειά αλλού ;
tx119_Photo15.jpg

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.931
Πόντοι
3.656
Δε ξερω που μενεις τυπε, Κηφισια και περιξ παντος η απλη ειναι < 1.90 σε εταιρικα πρατηρια
Οι σοβαρές 100ρες όμως , που χρειάζονται σε πολλούς που δεν είναι με saxo 1.1 , έχουν όλες 2.25€/lt

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Παντος για τριτες εκλογες που λεει ο ταμτακης , οτι και να βγαλουν οι καλπες, αποκλειονται!
1. Λεφτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Πάλι η ιδια μαλακια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε γουστερω τετοιο ξεκωλιασμα σε Τσιπρα τον ψιλολυπαμαι σε ανθρωπινο επιπεδο.

Θελω να εχει ενα 15-20% και να ριξουμε τρελο γελιο με σταλινο-διαδικασιες για τον διαδοχο.
Εγω δεν τον λυπαμαι.
Μεχρι να ζητησει συγνωμη για την ελεεινή στάση του την περιοδο 2012-2015, δεν τον λυπαμαι για τιποτα. Να ταπεινωθει, να εξευτελισθεί, να διασυρθεί. Και αυτος και το σιχαμενο κομμα του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βγαινει ο Μουζαλας και λεει αυτη τη μαλακια.
Και αναρωτιουνται καποιοι γιατι ειναι η ΝΔ 25 μοναδες μπροστα. Πώς γινεται αυτο, λενε, αφού εγινε αυτο, αυτο, αυτο...
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΡΕ ΤΥΠΟΙ, γιατι με ολα τα ελαττωματα της και τις παραλειψεις της, η ΝΔ ειναι ενα φυσιολογικο κομμα. Δεν ειναι το τσιρκο Μεντρανο. Όσο αρνεισθε να αποδεχθειτε την πραγματικοτητα, τόσο θα παθαινετε θλάση εγκεφάλου απο την αρνηση.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Οι σοβαρές 100ρες όμως , που χρειάζονται σε πολλούς που δεν είναι με saxo 1.1 , έχουν όλες 2.25€/lt
Λάκη, τύφλα να έχει τo παρατηρητήριο τιμών είσαι ρε μπαγάσα.
Πες μας πόσο έχει και η Green Cola στα Lidl. :confused:

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36

τι εχεις που απαιτει "σοβαρη κατοσταρα"

εγω εχω ενα ηλεκτρικο που στ"αρχιδια μου τι καιει (φβ) και διασκεδαστικο που απαιτει "σοβαρη κατοσταρα" και ποτε δε με απασχολησε η τιμη της βενζινης

θελω να πω ... ειναι σα να μου λες αν εχεις 100 μετρα σκαφος θα κοιτας ποσο κανει το ντιζελ φαληρο και ποσο μεσοπελαγα, δεν υπαρχου αυτα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.666
Πόντοι
2.356

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Θεούλης ο Μήτσος. Κάτι τα γαλλικά, κάτι τα ιταλικά, κάτι η τούρτα που πήγε στα γενέθλια του πιτσιρικα, κάτι οι καρδούλες, πραγματικά ψήνομαι να τον ψηφίσω.
Όχι ρε τύπε . Αν είναι να τον πετάξεις στα σκουπίδια , ψήφισε Λατινοπουλου που είναι ωραίο μουνι

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.666
Πόντοι
2.356
Όχι ρε τύπε . Αν είναι να τον πετάξεις στα σκουπίδια , ψήφισε Λατινοπουλου που είναι ωραίο μουνι
Μπαααα. Τη θεωρώ πανηλιθια. Από τις χειρότερες επιλογές.
Μωβ και πράσινο τσεκαρω τώρα. Αυτοί έχουν κάψει φλάντζα. Δεν πήραν έγκριση την πρώτη φορά και τώρα δίνουν ρέστα.

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Μπαααα. Τη θεωρώ πανηλιθια. Από τις χειρότερες επιλογές.
Μωβ και πράσινο τσεκαρω τώρα. Αυτοί έχουν κάψει φλάντζα. Δεν πήραν έγκριση την πρώτη φορά και τώρα δίνουν ρέστα.
Ε καλά δεν στη λέω για έξυπνη.. επειδή έχει μουνι στη λέω..
Αλλά κομμάτια κ οι μοβ...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.931
Πόντοι
3.656
τι εχεις που απαιτει "σοβαρη κατοσταρα"

εγω εχω ενα ηλεκτρικο που στ"αρχιδια μου τι καιει (φβ) και διασκεδαστικο που απαιτει "σοβαρη κατοσταρα" και ποτε δε με απασχολησε η τιμη της βενζινης

θελω να πω ... ειναι σα να μου λες αν εχεις 100 μετρα σκαφος θα κοιτας ποσο κανει το ντιζελ φαληρο και ποσο μεσοπελαγα, δεν υπαρχου αυτα

Αυτές είναι εξυπνάδες νεοδημοκρατών . Τα παλιά που θέλαν 100αρα ..... το 2010 ..... έκανε 1.10€/lt ......
Πρέπει να τα πετάξουμ σήμερα, επειδή διπλασίασαν τη βενζίνη για τη σύνταξη ετούτου εδώ ;;;

Γιατί μην ξεχνιόμαστε .... ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Αυτές είναι εξυπνάδες νεοδημοκρατών . Τα παλιά που θέλαν 100αρα ..... το 2010 ..... έκανε 1.10€/lt ......
Πρέπει να τα πετάξουμ σήμερα, επειδή διπλασίασαν τη βενζίνη για τη σύνταξη ετούτου εδώ ;;;

Γιατί μην ξεχνιόμαστε .... ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
α για κομματι του 2010 μιλαμε. Δε κραταω αυτοκινητα πανω απο 3 χρονια, την απομειωση στην αξια την εχεις φαει, δεν αξιζει για μενα να το παντρευεσαι

οι συνταξεις ειναι μεγαλη πονεμενη ιστορια, βασικα ΠΑΣΟΚικη, και δυστυχως μεχρι να πεθανουν οι συγκεκριμενοι δε μπορουμε να κανουμε τπτ

οταν ο (πασοκος) γιαννιτσης ομως ειπε καθηστε να στρωσουμε το ασφαλιστικο, γιατι αν δε το στρωσουμε θα μας διαλυσει ως χωρα (και το εκανε, μαε διελυσε) σηκωθηκε η μιση ελλαδα να τα σπαει ολα. Και δυστυχως ο Σημιτης δεν ειχε τα κακκαλα να το συνεχισει

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Σκληρή, βρώμικη απάντηση Σώρρα σε Γάλλο...
"Η τράπεζα της Γαλλίας χρωστάει τον πλούτο της Τράπεζας Ανατολής. Εισπράτετε χρήματα εκθέτοντας τα αγάλματά μου":O

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Βίντεο αίσχους... Γερμανός κάνει απλή ερώτηση και ο Σώρρας τον ξεφτιλίζει δημόσια.
"Έχουμε χρήματα... Από τις αποζημιώσεις που μας χρωστάτε, τα 600 δις και τα ταμεία του κράτους! Ελάτε να σας δανείσουμε":O

Πώς τον αφήνουν να μιλά έτσι; Γιατί δεν κάνει ο Κούλης κάτι;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Βρήκα αυτή εδω την ανακοίνωση σχετικά με την υποψηφιότητα της Δομινίκης που λέγαμε στις προηγούμενες σελίδες , γράφει ο πρόεδρος οτι δεν επιθυμεί περαιτέρω συνεργασία μαζί της :sad2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δυσκολεύομαι να ονοματισω κάποιον που θα μπορούσε να σταθεί απέναντί του. Και από τα ονόματα που ακούγονται ως πιθανοί διάδοχοί του, σε περίπτωση που φύγει αυτοβούλως, δεν υπάρχει κάποιος που να κανει γκελ στον κόσμο εκτός κομματικού ακροατηρίου.
Να σου πω κατι ρε φιλε? Δεν ειναι απαραιτητο να βρεθει καποιος που να κρατησει ψηλά τον Συριζα, αν δεν υπαρχει. Ούτε ειναι απαραιτητο να εχουμε Συριζα ως κομμα εξουσιας. Ας ξαναπαει στο 3%. Δεν θα μας λειψει κιολας. Προϊόν της κρισης ειναι ο Συριζα, μια φούσκα. Τελειωσε η κριση, τελειωνει και η φούσκα. Γιατι δηλαδη ειναι απαραιτητο να τρωμε αυτο το σιχαμενο κομμα στη μαπα αιωνιως? Στην πολιτικη χωματερή λοιπον. Εκει που ειναι η θεση του. Κεντροαριστερο κομμα, υγιές και με νεα στελεχη, υπάρχει για να τον αντικαταστησει. Στα τσακιδια λοιπον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom