Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και μένα μου κάνει εντύπωση η άρνηση των αιτίων της ήττας με τόσο μεγάλη διαφορά. Το πιο λογικό είναι να πει κάποιος "κάτσε ρε, που δεν τα πήγα καλά, για το διορθώσω;". Ώστε να μειώσω τη διαφορά και να δηλώσω παρών ως κυβερνητική επιλογή. Εδώ βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο. Δυσνόητο εντελώς. Γιατί προφανώς ο κόσμος γύρισε την πλάτη για κάποιο λόγο.
Υπάρχει εξηγηση. Δεν ειναι δυσνοητο. Μετα απο τοσα χρονια ιδεολογικης και πνευματικης αγκυλωσης, ειναι δυσκολο να περασουν απο το σταδιο της αρνησης, στο σταδιο της αποδοχης. Θελει χρονο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι σας πήρε ο πόνος για την ήττα...
Δεν ψηφιζει ΝΔ ρε φιλε ο συγκεκριμενος, σοβαρεψου

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.771
Πόντοι
2.356
Ναι σας πήρε ο πόνος για την ήττα...
Στ' αρχίδια μου για την ήττα οποιουδήποτε κόμματος. Ο πόνος με πήρε για την ανυπαρξία επιλογής απέναντι στην παντοκρατορία κάποιου. Της ΝΔ καλή ώρα.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τύπε τα μαύρα συνήθως βολεύουν και τους ενοικιαστές όχι μόνο τους ιδιοκτήτες..
Όταν πληρώνονται βολεύουν τους ιδιοκτήτες.
Όταν σταματούν να πληρώνονται βολεύουν τους ενοικιαστές.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Στ' αρχίδια μου για την ήττα οποιουδήποτε κόμματος. Ο πόνος με πήρε για την ανυπαρξία επιλογής απέναντι στην παντοκρατορία κάποιου. Της ΝΔ καλή ώρα.
Σε αυτό θα συμφωνήσω. Ε ο μόνος τρόπος είναι να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει άλλη λύση άμεσα

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.895
Πόντοι
456
Και μένα μου κάνει εντύπωση η άρνηση των αιτίων της ήττας με τόσο μεγάλη διαφορά. Το πιο λογικό είναι να πει κάποιος "κάτσε ρε, που δεν τα πήγα καλά, για το διορθώσω;". Ώστε να μειώσω τη διαφορά και να δηλώσω παρών ως κυβερνητική επιλογή. Εδώ βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο. Δυσνόητο εντελώς. Γιατί προφανώς ο κόσμος γύρισε την πλάτη για κάποιο λόγο.
Εχουν εκλογες μπροστα τους δεν ειναι ωρα για τετοια ,μετα θα γινει το πανηγυρι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Ειναι πραγματικά φρικτό, αλλά εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Πόσοι ειναι ικανοι να το αντιληφθούν αυτο, και πόσοι θα το παρεξηγησουν και θα σε πουν απλως αναλγητο? Ποσοι μπορουν να αντιληφθουν οτι η στρεβλωση στα ενοικια οφειλεται στην στρεβλωση απο την ανωμαλια που προκαλειται απο την μη πραγματοποιηση πλειστηριασμων, και την διαμονη ανθρωπων σε σπιτια για τα οποια δεν πληρωνουν ούτε ενα ευρω επειδη εχουν πιστολιασει το δανειο? Αραγε πόσοι ειναι σε θεση να τα αντιληφθουν αυτα?
αυτο παιζει να ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχω διαβασει ποτε....σε μια τοσο μικρη κοινωνια οπως η ελλαδα ,να βγαλεις στο δρομο μαζικα τοσο κοσμο....και γαμησε την κοινωνικη αποψη που θα γινει σιγουρα μπουρδελο το συμπαν...αν πεσουν τοσες χιλιαδες ακινητα μαζικα στην αγορα θα ειναι σαν τον μετεωριτη που εξαφανισε τους δεινοσαυρους........κανενας δεν το θελει αυτο ....ουτε καν τα φαντς...αν το ηθελαν θα τα ειχαν παρει και θα ειχαν χασει απλως τα λεφτα τους...γιατι νομιζετε οι κυβερνησεις ως τωρα βγαζουν κατι μπαλωματα νομους τυπου α'κατοικιας και συμβιβασμου και παπαρια μαντολες......αυτο που τους ενδιαφερει δεν ειναι να τα παρουν μπαμ και εξω -αυτο ειναι ολεθρος-τους ενδιαφερει ομως με οπλο τους τον φοβο , να απομυζουν συνεχομενο μικρο κερδος ,χωρις πολλες εντασεις , εις το διηνεκες ...μαθετε μπαλιτσα επιτελους πως λειτουργουν οι τραπεζες και οι πολυ μεγαλοι παικτες!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αυτο παιζει να ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχω διαβασει ποτε....σε μια τοσο μικρη κοινωνια οπως η ελλαδα ,να βγαλεις στο δρομο μαζικα τοσο κοσμο....και γαμησε την κοινωνικη αποψη που θα γινει σιγουρα μπουρδελο το συμπαν...αν πεσουν τοσες χιλιαδες ακινητα μαζικα στην αγορα θα ειναι σαν τον μετεωριτη που εξαφανισε τους δεινοσαυρους........κανενας δεν το θελει αυτο ....ουτε καν τα φαντς...αν το ηθελαν θα τα ειχαν παρει και θα ειχαν χασει απλως τα λεφτα τους...γιατι νομιζετε οι κυβερνησεις ως τωρα βγαζουν κατι μπαλωματα νομους τυπου α'κατοικιας και συμβιβασμου και παπαρια μαντολες......αυτο που τους ενδιαφερει δεν ειναι να τα παρουν μπαμ και εξω -αυτο ειναι ολεθρος-τους ενδιαφερει ομως με οπλο τους τον φοβο , να απομυζουν συνεχομενο μικρο κερδος ,χωρις πολλες εντασεις , εις το διηνεκες ...μαθετε μπαλιτσα επιτελους πως λειτουργουν οι τραπεζες και οι πολυ μεγαλοι παικτες!
Δεν θα γινει σε μια εβδομαδα ή ενα μηνα ρε τύπε, σταδιακα υποτιθεται οτι θα γινει

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ο κλοζερ καλά θα έκανε αντί να σχολιάζει στο μπου να χαιρετούσε τους πελάτες, να επέβλεπε το μπουφέ και να κυνηγούσε τα γκαρσόνια.
περασα να τσεκαρω τυπε,εχω το νου μου....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.771
Πόντοι
2.356
Σε αυτό θα συμφωνήσω. Ε ο μόνος τρόπος είναι να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει άλλη λύση άμεσα
Ασε, την κάναμε τη μαλακία το '15. Και πέσαμε στο γαμημένο τον Κατρουγκαλο.
Προτιμώ να ψηφίσω Κουτσιούμπα παρά Τσίπρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Α καλά, ιδιοκτήτης εστιατορίου είσαι; Και κάθομαι κι ασχολούμαι...
Κεφαλαιοκρατης τύπε, πλουτίζει με τον ιδρωτα των εργαζομενων του. Και γκρινιαζει κιολας συνεχεια. Απαξιωσε τον. Σηκώνει.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Το πρόβλημα με τα ενοίκια θα μπορούσε (και θα έπρεπε) να αντιμετωπιστεί από την κυβέρνηση. Μπορεί να μπει ένα πλαφόν ανά περιοχή, παλαιότητα, όροφο κλπ. στο τετραγωνικό. Ένα πλαφόν που να συνδέεται με τον βασικό μισθό. Και τότε θα εξορθολογιζόταν η κατάσταση. Όχι να αφήνουμε βορά στην παγκόσμια αγορά τον Έλληνα πολίτη με τον μηδαμινό μισθό.
Τύπε τι λες?
Σοβιετία?
Μπακούνιν?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Δεν θα γινει σε μια εβδομαδα ή ενα μηνα ρε τύπε, σταδιακα υποτιθεται οτι θα γινει
:2funny: τι σταδιακα γραφεις ρε παικτη,η φουσκα εσκασε το 08.....αυτο που σου γραφω συμβαινει....σε βαθος χρονου τους ενδιαφερει το ταμειο να ειναι συν και να υπαρχει cash flow...ο φοβος της κατασχεσης βοηθαει ...λες να καλοβλεπουν μια κοινωνικη εκρηξη με απροβλεπτα αποτελεσματα για να παρουν το ακινητο του τραμουντανα στο πολυγωνο-ημιυπογειο 38τμ που το θερμαινει με κλανιες το χειμωνα οπως εγραφε μια πσυχη.....

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Κεφαλαιοκρατης τύπε, πλουτίζει με τον ιδρωτα των εργαζομενων του. Και γκρινιαζει κιολας συνεχεια. Απαξιωσε τον. Σηκώνει.
Εγώ κανέναν δεν απαξιώνω. Ο καθένας έχει τα προβλήματα του. Απλά να καταλαβαίνει και τους άλλους. Αυτό.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ποιος ειναι ρε μαλακες ο ΜΠΑΝΟΥΝΙΝ ????

Stories

Νέο!

Stories