Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Μπαταχτσήδες είναι οι ΝΔούλοι με 400 εκατομμύρια χρέος και έχουν το θράσος και νομοθετούν. Θα έπρεπε ο Άρειος Πάγος να ελέγχει και τα χρέη των κομμάτων, όχι μόνο το δημοκρατικό τους φρόνημα.
τελικα καταληξαμε;το ριχνουμε Κουτσιουμπα;

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
τελικα καταληξαμε;το ριχνουμε Κουτσιουμπα;
Στα αρχίδια μου όλοι σας ρε σύ! Δε πα να γαμηθείτε! Έχετε καταστρέψει την Ελλάδα κι εκεί. Άι σιχτίρ! Μαλάκες... Δεν ξαναασχολούμαι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.852
Πόντοι
19.795
Μπαταχτσηδες, η, πραγματικα μη εχοντες, νομιζω οτι πλεον ειμαστε φακελωμενοι ολοι και η εφορια μπορει να το εξακριβωσει.

• Like
Αντιδράσεις: amjik

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Ποιός θα είναι αντιπολίτευση είπαμε ??
Πάει για μονοψήφιο ο ΣΥΡΙΖΑ ...
Ειλικρινά τον έχω χεσμενο τον ΣΥΡΙΖΑ. Εάν η ΝΔ- ΠΑΣΟΚ φτάνουν 180+ είναι το ίδιο ακριβώς με τό να έχει η ΝΔ 180.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Στα αρχίδια μου όλοι σας ρε σύ! Δε πα να γαμηθείτε! Έχετε καταστρέψει την Ελλάδα κι εκεί. Άι σιχτίρ! Μαλάκες... Δεν ξαναασχολούμαι
εχει και αλλο ΔΕΞΙΟ γαμησι δεν ξεκαυλωνουμε ποτε εμεις

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Και όμως δεν είναι τύπε καλύτερα....

Τα μαθηματικά ισχύουν και σήμερα ως εξής :

μισθός 650 (καθαρά)

- 400 ενοίκιο

-80 ρεύμα

-200 σούπερ μάρκετ

μπήκες και μέσα 30 ευρώ....χωρίς κοινόχρηστα, ΕΥΔΑΠ, τηλέφωνα-ίντερνετ και φυσικά χωρίς να αρρωστήσεις γιατί δε θα έχεις λεφτά να πάρεις ούτε ντεπόν.
Αφού λοιπόν είδαμε ότι με 30 ευρώ την εβδομάδα φαγητό δεν υπαρχει, βάζουμε 40*4=160 το μήνα για σούπερ μάρκετ και υποθέτουμε ότι φαγητό μόνο στο σπίτι, γιατί για έξω δεν επαρκεί.
Οπότε.... 430 καθαρά
ενοικιο 250
Σ/Μ 160
μας μένουν και 20 ευρώ από τα καθαρά να πληρωσουμε νερό, ρεύμα, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, θέρμανση και άλλες βασικές ανάγκες.
Μακράν χειρότερα τα πράγματα τότε κι αυτός είναι ο λόγος που οι ηλικίες αυτές ψήφισαν για πρώτη φορά ΝΔ, είτε θέλει κάποιος να το παραδεχτεί είτε όχι.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ειλικρινά τον έχω χεσμενο τον ΣΥΡΙΖΑ. Εάν η ΝΔ- ΠΑΣΟΚ φτάνουν 180+ είναι το ίδιο ακριβώς με τό να έχει η ΝΔ 180.
Α μπα? Αυτη ειναι η γραμμη της Κουμουνδούρου τωρα?

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Αφού λοιπόν είδαμε ότι με 30 ευρώ την εβδομάδα φαγητό δεν υπαρχει, βάζουμε 40*4=160 το μήνα για σούπερ μάρκετ και υποθέτουμε ότι φαγητό μόνο στο σπίτι, γιατί για έξω δεν επαρκεί.
Οπότε.... 430 καθαρά
ενοικιο 250
Σ/Μ 160
μας μένουν και 20 ευρώ από τα καθαρά να πληρωσουμε νερό, ρεύμα, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, θέρμανση και άλλες βασικές ανάγκες.
Μακράν χειρότερα τα πράγματα τότε κι αυτός είναι ο λόγος που οι ηλικίες αυτές ψήφισαν για πρώτη φορά ΝΔ, είτε θέλει κάποιος να το παραδεχτεί είτε όχι.
Αυτές οι ηλικίες ακολούθησαν τους γονείς. Ξέρω τουλάχιστον 10 οικογένειες που λειτούργησαν με αυτό τον τρόπο. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα υπόλοιπα κόμματα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Α μπα? Αυτη ειναι η γραμμη της Κουμουνδούρου τωρα?
Τράβα ρε γαμησου μαλακά. Μας ποσταρες ότι ο πατέρας σου είναι άρρωστος 15 χρόνια για να σε λυπηθούμε? Η για να μας το παίξεις γνώστης. Ουστ βρωμοσκυλο σιχαμενε. Και αλήθεια να είναι ( μακάρι να μην είναι) είσαι το λιγότερο σιχαμερός.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τράβα ρε γαμησου μαλακά. Μας ποσταρες ότι ο πατέρας σου είναι άρρωστος 15 χρόνια για να σε λυπηθούμε? Η για να μας το παίξεις γνώστης. Ουστ βρωμοσκυλο σιχαμενε. Και αλήθεια να είναι ( μακάρι να μην είναι) είσαι το λιγότερο σιχαμερός.
Το πόσταρα, επειδη μου ειπωθηκε ξανα και ξανα αν εχω γνωση του προβληματος. Ποιος σου ζητησε να με λυπηθεις? Μεθυσμενος εισαι? Εξισου σιχαμεροι ηταν και αλλοι που ειπαν το ιδιο για τους δικους τους πατεραδες?

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Τύπε σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου το κλεισμένο στον μικρόκοσμο σου ότι αυτοί που δεν πληρώνουν δεν είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές, όπως είπε ο αγαπημένος σου Κούλης, αλλά άνθρωποι που πραγματικά δεν βγαίνουν; Άντε με τις μαλακίες σας πια! Φτάνει! Κοπρόσκυλα βρωμιάρηδες δεξιοί!
Στο γιατρό σου γρήγορα να σου αλλάξει το κοκτέιλ...
Ποιός ζει σε μικρόκοσμο στην καλύτερη, στη δική του πραγματικότητα στη χειρότερη φαίνεται από αυτά που λες...
Ένα κράτος δεν είναι 15μελες... Δεν κυβερνιεται έτσι μια χώρα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Το πόσταρα, επειδη μου ειπωθηκε ξανα και ξανα αν εχω γνωση του προβληματος. Ποιος σου ζητησε να με λυπηθεις? Μεθυσμενος εισαι? Εξισου σιχαμεροι ηταν και αλλοι που ειπαν το ιδιο για τους δικους τους πατεραδες?
Καλά και Τολό λογαριασμό με την επιστροφή 600 ευρώ από την ΔΕΗ σου ζητούσαν αλλά δεν την έβαλες. Σκάσε ρε σιχαμενε..εάν ήξερε ο άνθρωπος ότι μοιράζεσαι το πρόβλημα του σε ένα σιτε με πουτανες θα σε έφτυνε

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Αυτές οι ηλικίες ακολούθησαν τους γονείς. Ξέρω τουλάχιστον 10 οικογένειες που λειτούργησαν με αυτό τον τρόπο. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα υπόλοιπα κόμματα
Μιλάμε για παιδιά που ζουν μόνα τους, με δικό τους αγώνα. Αυτά ψηφίζουν με βάση την τσεπη και την καθημερινότητά τους.
Εννοείται ότι πολλά από αυτά που ζουν στο σπίτι, με γονική ενίσχυση, ακολουθούν την οικογενειακή παράδοση. Ανεξαρτήτως κόμματος.Αλλά δεν είναι το σύνολο. Ούτε καν το μεγαλύτερο μέρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom