Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν αμφιβάλλω καθόλου. Έπειτα από το αποτέλεσμα των εκλογών δεν αμφιβάλλω καθόλου για το ότι έχουμε τον λαό με την χαμηλότερη νοημοσύνη...
Τα ξαναειπαμε τύπε.
Να αλλαξουμε λαό.
Υποθετω οτι το γεγονος οτι στην μαλακια που πεταξες, σου εκανε λάικ το γνωστο νουμερο του σάιτ Κωστας Λαδακης, δεν σε προβληματιζει καθολου

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.852
Πόντοι
19.795
Για το φακελωμα που ανέφερες...δεν ήξερα ότι η δήλωση συμπληρώνεται αυτόματα από το my data.
Φακελωμα εννοω, οτι πλεον οι περισσοτερες συναλλαγες γινονται με χρεωστικες-πιστωτικες καρτες. Τελος του μηνα νομιζω, συνδεονται και τα πος με τις ταμειακες μηχανες. Οποτε ολες οι καταναλωτικες σου συνηθειες, θα πηγαινουν στην εφορια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Καλά και Τολό λογαριασμό με την επιστροφή 600 ευρώ από την ΔΕΗ σου ζητούσαν αλλά δεν την έβαλες. Σκάσε ρε σιχαμενε..εάν ήξερε ο άνθρωπος ότι μοιράζεσαι το πρόβλημα του σε ένα σιτε με πουτανες θα σε έφτυνε
Δεν πας καθολου καλα, ετσι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μιλάμε για παιδιά που ζουν μόνα τους, με δικό τους αγώνα. Αυτά ψηφίζουν με βάση την τσεπη και την καθημερινότητά τους.
Εννοείται ότι πολλά από αυτά που ζουν στο σπίτι, με γονική ενίσχυση ακολουθούν την οικογενειακή παράδοση. Ανεξαρτήτως κόμματος.Αλλά δεν είναι το σύνολο. Ούτε καν το μεγαλύτερο μέρος.
Ρε δεν βγαζεις ακρη. Οι νεοι ψηφισαν ΝΔ επειδη ψηφιζαν οι γονεις τους, ο λαος ψηφισε ΝΔ επειδη τον επηρεασαν τα καναλια, οι γεροι ψηφιζουν ΝΔ επειδη ειναι αρτηριοσκληρωτικοι, οι ΔΥ ψηφισαν ΝΔ επειδη ειναι βολεμενοι, οι επαγγελματιες ψηφισαν ΝΔ επειδη ειναι ανοητοι, το εχουν τερματισει οι ανθρωποι. Το να αντιληφθούν γιατι ο κοσμος ψηφιζει ΝΔ, θα τους παρει καμια δεκαετια ακομη. Αλλά οταν τους τα εξηγουμε, κανουν οτι δεν καταλαβαινουν. Δεν πειραζει

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Τα ξαναειπαμε τύπε.
Να αλλαξουμε λαό.
Υποθετω οτι το γεγονος οτι στην μαλακια που πεταξες, σου εκανε λάικ το γνωστο νουμερο του σάιτ Κωστας Λαδακης, δεν σε προβληματιζει καθολου
Κάποτε κι εσύ θα πέσεις υπό το βάρος της διακριτικής γοητείας μου και θα μου βάλεις like

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εχουμε διαβασει και χειροτερα ,ο αλλος ελεγε οτι κλεβω αιφον για να βγαινω :2funny:
Ολα περιμενα να τα διαβασω εδω μεσα, αλλά οτι εισαι και εισοδηματιας....
Ρε μπας και εισαι και μας το κρυβεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάποτε κι εσύ θα πέσεις υπό το βάρος της διακριτικής γοητείας μου και θα μου βάλεις like
Ισως πεσω απο το βάρος των αψογων ελληνικων σου.

"θα πεσεις υπό το βαρος της διακριτικής γοητειας".
Πρεπει να ειναι η ατακα του μηνα αυτη

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
λες να ψαξω την τσεπη μου και να βρω τιποτα κλειδια απο διαμερισματα που εχω ξεχασει οτι εχω?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
λες να ψαξω την τσεπη μου και να βρω τιποτα κλειδια απο διαμερισματα που εχω ξεχασει οτι εχω?
Μωρε καλα να εισαι και να τα χαιρεσαι αν τα εχεις....
Αλλά δεν νομιζω.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

μαθε μπαλιτσα γατακι απο τον βανταμα ,τη μιση και βαλε κολομβια γαμας με αυτη την ατακα...μη σου πω θα πιασεις παρτιδες και με εκουαδορ

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.391
Πόντοι
786
Ο Closer ειναι ο εισοδηματιας?
ο κλοζερ καλά θα έκανε αντί να σχολιάζει στο μπου να χαιρετούσε τους πελάτες, να επέβλεπε το μπουφέ και να κυνηγούσε τα γκαρσόνια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Φακελωμα εννοω, οτι πλεον οι περισσοτερες συναλλαγες γινονται με χρεωστικες-πιστωτικες καρτες. Τελος του μηνα νομιζω, συνδεονται και τα πος με τις ταμειακες μηχανες. Οποτε ολες οι καταναλωτικες σου συνηθειες, θα πηγαινουν στην εφορια.
Λες να γινουμε Αμερικη?

μαθε μπαλιτσα γατακι απο τον βανταμα ,τη μιση και βαλε κολομβια γαμας με αυτη την ατακα...μη σου πω θα πιασεις παρτιδες και με εκουαδορ
Δεν ειναι αυτος ρε φιλε

ο κλοζερ καλά θα έκανε αντί να σχολιάζει στο μπου να χαιρετούσε τους πελάτες, να επέβλεπε το μπουφέ και να κυνηγούσε τα γκαρσόνια.
Θα πληρωνει καποιον για να κανει αυτην την αγγαρεία

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86

Είσαι ξενέρωτος. Σόρρυ...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Ρε δεν βγαζεις ακρη. Οι νεοι ψηφισαν ΝΔ επειδη ψηφιζαν οι γονεις τους, ο λαος ψηφισε ΝΔ επειδη τον επηρεασαν τα καναλια, οι γεροι ψηφιζουν ΝΔ επειδη ειναι αρτηριοσκληρωτικοι, οι ΔΥ ψηφισαν ΝΔ επειδη ειναι βολεμενοι, οι επαγγελματιες ψηφισαν ΝΔ επειδη ειναι ανοητοι, το εχουν τερματισει οι ανθρωποι. Το να αντιληφθούν γιατι ο κοσμος ψηφιζει ΝΔ, θα τους παρει καμια δεκαετια ακομη. Αλλά οταν τους τα εξηγουμε, κανουν οτι δεν καταλαβαινουν. Δεν πειραζει
Και μένα μου κάνει εντύπωση η άρνηση των αιτίων της ήττας με τόσο μεγάλη διαφορά. Το πιο λογικό είναι να πει κάποιος "κάτσε ρε, που δεν τα πήγα καλά, για το διορθώσω;". Ώστε να μειώσω τη διαφορά και να δηλώσω παρών ως κυβερνητική επιλογή. Εδώ βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο. Δυσνόητο εντελώς. Γιατί προφανώς ο κόσμος γύρισε την πλάτη για κάποιο λόγο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.852
Πόντοι
19.795
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Και μένα μου κάνει εντύπωση η άρνηση των αιτίων της ήττας με τόσο μεγάλη διαφορά. Το πιο λογικό είναι να πει κάποιος "κάτσε ρε, που δεν τα πήγα καλά, για το διορθώσω;". Ώστε να μειώσω τη διαφορά και να δηλώσω παρών ως κυβερνητική επιλογή. Εδώ βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο. Δυσνόητο εντελώς. Γιατί προφανώς ο κόσμος γύρισε την πλάτη για κάποιο λόγο.
Ναι σας πήρε ο πόνος για την ήττα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom