alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ το πατησες?θεος σχωρεστον
Εσυ το πατησες?θεος σχωρεστον
Και γιατι δε λες να τα επιταξει το κρατος τα σπιτια και να δινει οσα θελει, ΑΝ ΘΕΛΕΙ, στους ιδιοκτητες;;;Το πρόβλημα με τα ενοίκια θα μπορούσε (και θα έπρεπε) να αντιμετωπιστεί από την κυβέρνηση. Μπορεί να μπει ένα πλαφόν ανά περιοχή, παλαιότητα, όροφο κλπ. στο τετραγωνικό. Ένα πλαφόν που να συνδέεται με τον βασικό μισθό. Και τότε θα εξορθολογιζόταν η κατάσταση. Όχι να αφήνουμε βορά στην παγκόσμια αγορά τον Έλληνα πολίτη με τον μηδαμινό μισθό.
Γεια σου Κώστα. Μου θύμισες Ακάλυπτο. Ρε μπας και θες να με πηδήξεις; Εγώ μπούστης δεν είμαι, στο λέωΚαλησπερα Αντωνη.
Ποιον?θεος σχωρεστον
Ναι, ενω πριν 8 χρονια ο λαος ηταν πανσοφος. Α ρε Ανtonακη!Δεν αμφιβάλλω καθόλου. Έπειτα από το αποτέλεσμα των εκλογών δεν αμφιβάλλω καθόλου για το ότι έχουμε τον λαό με την χαμηλότερη νοημοσύνη...
Στα αρχίδια μου όλοι σας ρε σύ! Δε πα να γαμηθείτε! Έχετε καταστρέψει την Ελλάδα κι εκεί. Άι σιχτίρ! Μαλάκες... Δεν ξαναασχολούμαι
Πάρε να γουστάρεις
Κάτσε στο παρεάκι μας ρε τύπε.
Μην απογοητεύεσαι από την χλιαρή αντιμετώπιση του κοινού.
Δεν έχουμε άλλον ΚΚΕ να μας πει για την 'αληθινή εργατική εξουσία' και τα συνδικάτα.
Σε ακούμε με προσοχή.
Κρύβε λόγια εσύΚαι γιατι δε λες να τα επιταξει το κρατος τα σπιτια και να δινει οσα θελει, ΑΝ ΘΕΛΕΙ, στους ιδιοκτητες;;;
Αγριο πουστρακι ο δαντες.Καλά και Τολό λογαριασμό με την επιστροφή 600 ευρώ από την ΔΕΗ σου ζητούσαν αλλά δεν την έβαλες. Σκάσε ρε σιχαμενε..εάν ήξερε ο άνθρωπος ότι μοιράζεσαι το πρόβλημα του σε ένα σιτε με πουτανες θα σε έφτυνε
Σου είπα, δεν θα με ρίξεις, δεν μου αρέσουν οι άντρες.Ναι, ενω πριν 8 χρονια ο λαος ηταν πανσοφος. Α ρε Ανtonακη!
Και καβλώνει η κωλοτρυπίδα σου;Αγριο πουστρακι ο δαντες.
Όταν πληρώνονται κερδίζει ο ιδιοκτήτης που δεν τα δηλώνει στην εφορία. Εάν ένα ποσοστό κέρδους το μετακυλίει στον ενοικιαστή ακόμη καλύτερα.Γιατί όταν πληρώνονται και κερδίζει ο ενοικιαστής κάτι δεν είναι καλά; Στην περίπτωση που έχουμε ψαλίδι λόγω μαύρων..
Γιατί υπάρχει καιη άλλη περίπτωση να βρει καλό σπίτι να αξίζει αλλά να νοικιάζεται μόνο με μαύρα.. άρα αν θέλει να τα δηλώνουν όλα θα αναγκαστεί να πάει σε κάποιο λιγότερο καλό..
Ο Μπακουνιν που εφαγε ενα κιλο μπανανεςποιος ειναι ρε μαλακες ο ΜΠΑΝΟΥΝΙΝ ????
Ρε χαζος εισαι;Γεια σου Κώστα. Μου θύμισες Ακάλυπτο. Ρε μπας και θες να με πηδήξεις; Εγώ μπούστης δεν είμαι, στο λέω
Α, ευχαριστω, χαζος εισαι, χωρις ξυλο μαρτυρας.Σου είπα, δεν θα με ρίξεις, δεν μου αρέσουν οι άντρες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και καβλώνει η κωλοτρυπίδα σου;
Α, ευχαριστω, χαζος εισαι, χωρις ξυλο μαρτυρας.
Τύπε αυτό χορεύεται ή είναι σαν τα ηπειρώτικα της τάβλας;Πάρε να γουστάρεις
Εγώ το 'πιασα. Εσύ πρόσεξε τι πιάνεις. Ένα θα σου πω. Εγώ θα το χόρευα έτσι: Δεξί αριστερό μεσαίο, αριστερό μεσαίο δεξί....Τύπε αυτό χορεύεται ή είναι σαν τα ηπειρώτικα της τάβλας;
(Το 'πιασες το υπονοούμενο με τα ηπειρώτικα, ε; )
Μια χαρά είσαι. Αναμενόμενο βέβαια με την παράδοση του ρωσικου μπαλέτου.Εγώ το 'πιασα. Εσύ πρόσεξε τι πιάνεις. Ένα θα σου πω. Εγώ θα το χόρευα έτσι: Δεξί αριστερό μεσαίο, αριστερό μεσαίο δεξί....
στα μοναδικα σπιτια που εχουν γινει σωστες ανακαινισεις και οχι πασαλείμματα ειναι αυτα που προοριζονται για βραχυχρονιες. ολα τα αλλα παραμενουν ετσι ακριβως οπως τα εχουν κληρονομισει με πετρινους νεροχητες με ξυλινα πατζουρια του 1970 και σε καμια περιπτωση δεν αξιζουν τα λεφτα που ζητανεη ασχετοσυνη δινει ρεσιταλ.....ξερεις τι φορους εχουν τα ακινητα,επισης ποσα χρηματα θελουν ακινητα σαραντα πενηντα ετων (κληρονομιας) για να συντηρηθουν....μη πεφτεις στην παγιδα χαζουλι...