Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Το πρόβλημα με τα ενοίκια θα μπορούσε (και θα έπρεπε) να αντιμετωπιστεί από την κυβέρνηση. Μπορεί να μπει ένα πλαφόν ανά περιοχή, παλαιότητα, όροφο κλπ. στο τετραγωνικό. Ένα πλαφόν που να συνδέεται με τον βασικό μισθό. Και τότε θα εξορθολογιζόταν η κατάσταση. Όχι να αφήνουμε βορά στην παγκόσμια αγορά τον Έλληνα πολίτη με τον μηδαμινό μισθό.
Και γιατι δε λες να τα επιταξει το κρατος τα σπιτια και να δινει οσα θελει, ΑΝ ΘΕΛΕΙ, στους ιδιοκτητες;;; :erection:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Δεν αμφιβάλλω καθόλου. Έπειτα από το αποτέλεσμα των εκλογών δεν αμφιβάλλω καθόλου για το ότι έχουμε τον λαό με την χαμηλότερη νοημοσύνη...
Ναι, ενω πριν 8 χρονια ο λαος ηταν πανσοφος. Α ρε Ανtonακη!

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Στα αρχίδια μου όλοι σας ρε σύ! Δε πα να γαμηθείτε! Έχετε καταστρέψει την Ελλάδα κι εκεί. Άι σιχτίρ! Μαλάκες... Δεν ξαναασχολούμαι
:coffee:
Κάτσε στο παρεάκι μας ρε τύπε.
Μην απογοητεύεσαι από την χλιαρή αντιμετώπιση του κοινού.
Δεν έχουμε άλλον ΚΚΕ να μας πει για την 'αληθινή εργατική εξουσία' και τα συνδικάτα.
Σε ακούμε με προσοχή.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Κάτσε στο παρεάκι μας ρε τύπε.
Μην απογοητεύεσαι από την χλιαρή αντιμετώπιση του κοινού.
Δεν έχουμε άλλον ΚΚΕ να μας πει για την 'αληθινή εργατική εξουσία' και τα συνδικάτα.
Σε ακούμε με προσοχή.
Πάρε να γουστάρεις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Καλά και Τολό λογαριασμό με την επιστροφή 600 ευρώ από την ΔΕΗ σου ζητούσαν αλλά δεν την έβαλες. Σκάσε ρε σιχαμενε..εάν ήξερε ο άνθρωπος ότι μοιράζεσαι το πρόβλημα του σε ένα σιτε με πουτανες θα σε έφτυνε
Αγριο πουστρακι ο δαντες.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Ναι, ενω πριν 8 χρονια ο λαος ηταν πανσοφος. Α ρε Ανtonακη!
Σου είπα, δεν θα με ρίξεις, δεν μου αρέσουν οι άντρες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αγριο πουστρακι ο δαντες.
Και καβλώνει η κωλοτρυπίδα σου;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Γιατί όταν πληρώνονται και κερδίζει ο ενοικιαστής κάτι δεν είναι καλά; Στην περίπτωση που έχουμε ψαλίδι λόγω μαύρων..
Γιατί υπάρχει καιη άλλη περίπτωση να βρει καλό σπίτι να αξίζει αλλά να νοικιάζεται μόνο με μαύρα.. άρα αν θέλει να τα δηλώνουν όλα θα αναγκαστεί να πάει σε κάποιο λιγότερο καλό..
Όταν πληρώνονται κερδίζει ο ιδιοκτήτης που δεν τα δηλώνει στην εφορία. Εάν ένα ποσοστό κέρδους το μετακυλίει στον ενοικιαστή ακόμη καλύτερα.
Όταν σταματούν να πληρώνονται τότε πως θα διεκδικήσει ο ιδιοκτήτης τα μαύρα νοίκια που δεν φαίνονται πουθενά;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Σου είπα, δεν θα με ρίξεις, δεν μου αρέσουν οι άντρες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και καβλώνει η κωλοτρυπίδα σου;
Α, ευχαριστω, χαζος εισαι, χωρις ξυλο μαρτυρας.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Τύπε αυτό χορεύεται ή είναι σαν τα ηπειρώτικα της τάβλας;
(Το 'πιασες το υπονοούμενο με τα ηπειρώτικα, ε; )
Εγώ το 'πιασα. Εσύ πρόσεξε τι πιάνεις. Ένα θα σου πω. Εγώ θα το χόρευα έτσι: Δεξί αριστερό μεσαίο, αριστερό μεσαίο δεξί....

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
FB_IMG_1686680723890.jpg

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Εγώ το 'πιασα. Εσύ πρόσεξε τι πιάνεις. Ένα θα σου πω. Εγώ θα το χόρευα έτσι: Δεξί αριστερό μεσαίο, αριστερό μεσαίο δεξί....
Μια χαρά είσαι. Αναμενόμενο βέβαια με την παράδοση του ρωσικου μπαλέτου.
Βγάλε τώρα πουέντ και συνέχισε την κατήχηση.
Για την εργατική εξουσία ήρθαμε, όχι για τις πιρουέτες.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.149
Πόντοι
216
:2funny: η ασχετοσυνη δινει ρεσιταλ.....ξερεις τι φορους εχουν τα ακινητα,επισης ποσα χρηματα θελουν ακινητα σαραντα πενηντα ετων (κληρονομιας) για να συντηρηθουν....μη πεφτεις στην παγιδα χαζουλι...
στα μοναδικα σπιτια που εχουν γινει σωστες ανακαινισεις και οχι πασαλείμματα ειναι αυτα που προοριζονται για βραχυχρονιες. ολα τα αλλα παραμενουν ετσι ακριβως οπως τα εχουν κληρονομισει με πετρινους νεροχητες με ξυλινα πατζουρια του 1970 και σε καμια περιπτωση δεν αξιζουν τα λεφτα που ζητανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom