Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.771
- Πόντοι
- 2.816
Τι σε κοφτει εσένα τύπε;
Έτσι κι αλλιώς το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, η Μακεδονία στ αρχιδια μας και πάει λέγοντας...
Τι σε κοφτει εσένα τύπε;
Πολυ νομική η απαντηση συναδελφε, δεν ξερω αν θα την αντιληφθουν ολοιΘα φάει ανακοπή που θα είναι όλη δικιά του. Θα ταυτίζονται οι συναλλαγματικές με τους μισθωτικούς μήνες και θα θεωρηθεί ότι ενσωματώνουν παράνομη αιτία.
Αλλά ωραία σκέψη.
Σίγουρα δεν επηρεάζουν τους περισσότερους που θα τη ψηφίσουν, εγώ προβληματίζομαι για τους σταυρούς που είχε φέρει "προίκα" κάθε μεμονωμένος υποψήφιος.Kοίτα, ισως το θεμα αυτο δεν εχει και μεγαλη σημασια για οσους την ψηφιζουν. Μην γινομαστε συριζαιοι, να νομιζουμε οτι ο κοσμος επηρεαζεται απο το καθε θεμα που προκυπτει. Ισως δεν εχει και τοση σημασια.
Σωστα, επρεπε να λεμε οτι η Τουρκια δεν εχει κανενα δικαιωμα στο Αιγαιο. Ετσι θελουν καποιοι προφανως, να λεμε σαχλαμαριτσες για να ικανοποιειται καποιο εκλογικο ακροατηριο. Σοβαρα ομως θα μιλησουμε ποτέ?Τι σε κοφτει εσένα τύπε;
Έτσι κι αλλιώς το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, η Μακεδονία στ αρχιδια μας και πάει λέγοντας...
ο @Nerochitis νομίζω μπορεί, λάθος έχω καταλάβει ο νέος;Πολυ νομική η απαντηση συναδελφε, δεν ξερω αν θα την αντιληφθουν ολοι
Όχι έτσι χύμα τύπε μου .. να κάνουν ένα χαρτί ότι του έδωσε δανεικά κ τα επιστρέφει σε δόσειςΘα φάει ανακοπή που θα είναι όλη δικιά του. Θα ταυτίζονται οι συναλλαγματικές με τους μισθωτικούς μήνες και θα θεωρηθεί ότι ενσωματώνουν παράνομη αιτία.
Αλλά ωραία σκέψη.
Τα εχεις χαμενα τελειως?Στη θέση σας θα έκανα το εξής: Αφού η πρωτιά για ΣΥΡΙΖΑ είναι 1 προς 5, τότε με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα έχεις τρελά κέρδη. Άρα στοιχηματίζουμε ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα και όλοι τρέχουμε να προπαγανδίσουμε παντού, να φέρουμε το μήνυμα της αλλαγής
οπότε η αιτία γίνεται από παράνομη, ανύπαρκτη. Και πάλι όχι, αλλά ας μην το συνεχίσουμε.Όχι έτσι χύμα τύπε μου .. να κάνουν ένα χαρτί ότι του έδωσε δανεικά κ τα επιστρέφει σε δόσεις
Και τώρα που το σκέφτομαι ακόμα καλύτερα μπορεί το χαρτί να γίνει για δάνειο σε συγγενικό πρόσωπο του ενοικιαστή για να μην υπάρχει ταύτιση
Έχεις δίκιο...για πες όμως και την δική σου άποψη πάνω σε αυτό που λέει η Ντόρα.Τι σε κοφτει εσένα τύπε;
Α το εχετε προχωρησει πολυ ρε τύποιΌχι έτσι χύμα τύπε μου .. να κάνουν ένα χαρτί ότι του έδωσε δανεικά κ τα επιστρέφει σε δόσεις
Και τώρα που το σκέφτομαι ακόμα καλύτερα μπορεί το χαρτί να γίνει για δάνειο σε συγγενικό πρόσωπο του ενοικιαστή για να μην υπάρχει ταύτιση
Δεν έχω νομικές γνώσεις αν εννοείς αυτό.. αν είχα δεν θα έκανα υποθέσεις..ο @Nerochitis νομίζω μπορεί, λάθος έχω καταλάβει ο νέος;
Οι 9 αποχωρησεις στην Πλευση ειναι περιπου 22.500 σταυροι. Τι να σου πω, θα δειξειΣίγουρα δεν επηρεάζουν τους περισσότερους που θα τη ψηφίσουν, εγώ προβληματίζομαι για τους σταυρούς που είχε φέρει "προίκα" κάθε μεμονωμένος υποψήφιος.
Ωχ ναι τώρα το είδα! Έχω μείνει στα στοιχήματα των προηγούμενων.Τα εχεις χαμενα τελειως?
Η πρωτιά του Συριζα δεν προσφερεται πουθενα.
Δεύτερο κομμα το ΠΑΣΟΚ δινει αποδοση 7.Ωχ ναι τώρα το είδα! Έχω μείνει στα στοιχήματα των προηγούμενων.
Μην παίζεις με τον πόνο μου...Δεύτερο κομμα το ΠΑΣΟΚ δινει αποδοση 7.
Να το πονταρουμε και μετα να προπαγανδισουμε υπερ ΠΑΣΟΚ?
Δεν με απασχολεί τύπε.. ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Το βασικό είναι οι πράξεις... Και η ιστορία έγραψε ότι εξαγοράστηκαν βουλευτές για να ονομαστεί το κράτος με πρωτεύουσα τα Σκόπια βόρεια ΜακεδονίαΈχεις δίκιο...για πες όμως και την δική σου άποψη πάνω σε αυτό που λέει η Ντόρα.
Δεν παιζουμε με πόνο τύπε, με λεφτα θα παιξουμεΜην παίζεις με τον πόνο μου...
Α δεν σε απασχολεί...αλλά σε απασχολεί τα του ΣΥΡΙΖΑ. Πόση Γη πούλησε μαζί με το όνομα θύμισε μου. Γιατί κάτι τέτοιο λέει η Ντόρα που δεν σε απασχολεί.Δεν με απασχολεί τύπε.. ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Το βασικό είναι οι πράξεις... Και η ιστορία έγραψε ότι εξαγοράστηκαν βουλευτές για να ονομαστεί το κράτος με πρωτεύουσα τα Σκόπια βόρεια Μακεδονία
Έχει ότι της δίνει το Διεθνές Δίκαιο και όχι ότι δηλώνει η ίδια ότι έχει. Και το επιχείρημα για τα πολλά χιλιόμετρα ακτογραμμών είναι αίολο. Οι δικές μας είναι μεγαλύτερες. Δεν είναι αυτό το μέτρο των δικαιωμάτων στις θαλάσσιες ζώνες.Σωστα, επρεπε να λεμε οτι η Τουρκια δεν εχει κανενα δικαιωμα στο Αιγαιο. Ετσι θελουν καποιοι προφανως, να λεμε σαχλαμαριτσες για να ικανοποιειται καποιο εκλογικο ακροατηριο. Σοβαρα ομως θα μιλησουμε ποτέ?