Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν είπαμε ότι είναι βλάκας,ούτε έχει σημασία ναναι ο Αϊνστάιν..αλλά όχι και να βαφτίζουμε τον κάθε πρωθυπουργό ηγέτη..οι ηγέτες μας τελείωσαν από 25ετιας
Καθολου δεν τελειωσαν οι ηγετες. Απλως δεν υπαρχουν (και δεν μπορει να υπαρχουν) οι ηγετες του 1990 και του 2000, γιατι πολυ απλα τωρα υπαρχει το ιντερνετ, και κανενας δεν μπορει να μυθοποιηθεί. Πολλοι απο τους "μυθους" του παρελθοντος θα ειχαν αποδομηθει σε μερικες εβδομαδες, αν υπηρχε το ιντερνετ τότε.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Να ξαναπουμε τα ιδια? Οτι η ΝΔ ειναι η συμπαγεστερη και παραδοσιακοτερη παραταξη της χωρας, και δεν γινεται να εξαερωθει γιατι εχει πραγματικη λαική βαση?

Τύπε .... οι οικογένειες που ψήφιζαν ΝΔ .... ειναι στην ίδια κατάσταση με πριν 30 χρόνια ;; Και με πριν 15 χρόνια ;;;;;

Πες μας την ανάλυσή σου ..............

Εγώ λέω ότι οι μισοί βούλιαξαν ................

Από τους άλλους μισούς ........ δεν ξέρει ότι θα βουλιάξει το 80% .....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.387
Πόντοι
22.266
Καθολου δεν τελειωσαν οι ηγετες. Απλως δεν υπαρχουν (και δεν μπορει να υπαρχουν) οι ηγετες του 1990 και του 2000, γιατι πολυ απλα τωρα υπαρχει το ιντερνετ, και κανενας δεν μπορει να μυθοποιηθεί. Πολλοι απο τους "μυθους" του παρελθοντος θα ειχαν αποδομηθει σε μερικες εβδομαδες, αν υπηρχε το ιντερνετ τότε.
Τι ώρα σε έβαλε η Ροζίτα για teleskype?? Η dyana μου στις τρεις το πρωί κ έχω πιει δύο καφέδες κ τρία red bull :confused:
Κανονικά πρέπει να αγχωνεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δε βαρεθηκες να αποθεώνεις κούλη
Να σε ρωτησω κατι?
Τι αλλο να κάνει για να τον αποθεωσει καποιος?
Νικησε τον Μειμαρακη απο το πουθενα.
Εχει κερδισει σε πεντε καλπες τον Συριζα.
Εχει το κομμα πρωτο, εδω και 7 χρονια.
Δεν εχει καμία εσωκομματικη αντιπολιτευση.
Εχει το καλυτερο επιτελειο στενων συνεργατών.
Καταφερε οντας μια τετραετια στην κυβερνηση, να κερδισει με 21 μοναδες διαφορα.
Εβγαλε ολοκληρη τετραετια, διαγραφοντας ΕΝΑΝ (1) μονο βουλευτη.
Κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι ο πρωτος πρωθυπουργος της μεταπολιτευσης, που θα κερδισει τρεις τετραετιες σερί.

Δεν μιλω για κυβερνητικο εργο, γιατι αυτα ειναι αλλη συζητηση. Εγω μιλω τι κάνει σαν αρχηγος και σαν ηγετης του κομματος.

Αν δεν αξιζει αυτο αποθεωση, δεν ξερω τι αξιζει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τύπε .... οι οικογένειες που ψήφιζαν ΝΔ .... ειναι στην ίδια κατάσταση με πριν 30 χρόνια ;; Και με πριν 15 χρόνια ;;;;;

55%
2.400.000

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Να σε ρωτησω κατι?
Κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι ο πρωτος πρωθυπουργος της μεταπολιτευσης, που θα κερδισει τρεις τετραετιες σερί.

Δεν μιλω για κυβερνητικο εργο, γιατι αυτα ειναι αλλη συζητηση. Εγω μιλω τι κάνει σαν αρχηγος και σαν ηγετης του κομματος.

Σαν κομματικό στέλεχος καλά λες.Σαν πρωθυπουργός μέτριος όχι κακός ως τώρα
Εάν όμως εφαρμόσει αυτά που ακούγονται θα ξεπεράσει και τον ανεκδιηητο ΓΑΠ.
ένας λοιπόν δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει μες στον μπλε ΣΥΡΙΖΑ.μας ενδιαφέρει να μην τα γαμησει όλα με τιμολόγια ΔΕΚΟ διάλυση εργασιακών σχέσεων μισθών κ συντάξεων.η ΝΔ ας κάνει ότι θέλει
.ετσι κι αλλιώς σε δέκα χρόνια μόνο αδερφές θάναι όλο το επιτελείο στα @@μας

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266

Καλά αν βούλιαξαν οι μισοι πώς παίρνει 40%;
Κι αν βουλιάξει το τωρινό 80%
Στις επόμενες εκλογές η Νέα Δημοκρατία θα χάσει το 32% και θα μείνει 8%
Στέκονται λογικά αυτά που λες;

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Να σε ρωτησω κατι?

Θα άξιζε αποθέωση αν τα έκανε πραγματικά με την αξία του και όχι δημιουργώντας ένα κομματικό κράτος, ελέγχοντας ΜΜΕ, ΕΥΠ, δικαστική εξουσία. Όχι και να λέμε το αρχιλαμόγιο αξιόλογο πρωθυπουργό. Ότι είναι μεθοδικός ναι είναι, αλλά σε μια κατεύθυνση εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων εις βάρος των πολλών.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Τύπε ... αν θες τρολιά .....

είμαι ο άνθρωπός σου !!!

Όποτε βάζεις αυτή τη μαλακία .... θα σου απαντώ την παρακάτω !!!!!!!!!

Σε προκαλώ να βάλεις ψηφοφορία ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ !!!!!!!!!

Τσίμπα !!!!!!!!

maxresdefault.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Διασκεδασε με λιγο τύπε, μιλησε μου κι εσυ για τους πεθαμενους των καταλογων
Η νοθεία είναι δεδομένη Έχω όμως την αίσθηση ότι επωφελούνται αναλογικά όλα τα μεγάλα κόμματα κ δεν ανοίγει μύτη.συμφωνια απατεώνων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θα άξιζε αποθέωση αν τα έκανε πραγματικά με την αξία του και όχι δημιουργώντας ένα κομματικό κράτος, ελέγχοντας ΜΜΕ, ΕΥΠ, δικαστική εξουσία. Όχι και να λέμε το αρχιλαμόγιο αξιόλογο πρωθυπουργό. Ότι είναι μεθοδικός ναι είναι, αλλά σε μια κατεύθυνση εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων εις βάρος των πολλών.
Ε ναι, δεν περιμενει απο εσας κανενας να παραδεχθειτε την αξια καποιου που δεν ειναι δικος σας. Πρεπει να εχει γινει με βρωμικο τροπο, να εξυπηρετουνται οι λιγοι, τα γνωστά. Εχετε δρομο ακομη μεχρι να καταλαβετε γιατι συμβαινει αυτο που συμβαινει. Δεν ειναι ευκολο, το ξερω. Δυστυχως σάς έκανε κακο το 31,5% του 2019, γιατι εβαλε τα προβληματα σας και την ανυπαρξια σας, κάτω απο το χαλί. Θεωρησατε οτι ο λαος σας εγκρινει, ενώ απλώς σας έδωσε μια τελευταία ευκαιρια. Γιατι το πραγματικο σας ποσοστο, ηταν το 23% των ευρωεκλογων και αυτο φανηκε φέτος. Σπαταλησατε μια τετραετια με "γαμιεσαι Μητσοτακη" και διαφορες άλλες παπαριές. Και τωρα συνεχιζετε τα ιδια, να λετε για κομματικά κράτη, για λαμόγια, για εξυπηρέτηση των λιγων και διαφορες τετοιες μαλακιες. Καμία σωτηρια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η νοθεία είναι δεδομένη Έχω όμως την αίσθηση ότι επωφελούνται αναλογικά όλα τα μεγάλα κόμματα κ δεν ανοίγει μύτη.συμφωνια απατεώνων
Ολα αυτα ειναι μονο στη φαντασια σου.
Και αν ξαναπεις στα σοβαρα για νοθεια, θα σε καταταξω στους ανοητους. Κανονισε την πορεια σου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Ε ναι, δεν περιμενει απο εσας κανενας να παραδεχθειτε την αξια καποιου που δεν ειναι δικος σας. Πρεπει να εχει γινει με βρωμικο τροπο, να εξυπηρετουνται οι λιγοι, τα γνωστά. Εχετε δρομο ακομη μεχρι να καταλαβετε γιατι συμβαινει αυτο που συμβαινει. Δεν ειναι ευκολο, το ξερω. Δυστυχως σάς έκανε κακο το 31,5% του 2019, γιατι εβαλε τα προβληματα σας και την ανυπαρξια σας, κάτω απο το χαλί. Θεωρησατε οτι ο λαος σας εγκρινει, ενώ απλώς σας έδωσε μια τελευταία ευκαιρια. Γιατι το πραγματικο σας ποσοστο, ηταν το 23% των ευρωεκλογων και αυτο φανηκε φέτος. Σπαταλησατε μια τετραετια με "γαμιεσαι Μητσοτακη" και διαφορες άλλες παπαριές. Και τωρα συνεχιζετε τα ιδια, να λετε για κομματικά κράτη, για λαμόγια, για εξυπηρέτηση των λιγων και διαφορες τετοιες μαλακιες. Καμία σωτηρια.
Αληθεια6 είναι όλα.απλα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ανάπηρο κομμα.Δεν είναι πολύ καλή η ΝΔ ι ΣΥΡΙΖΑ είναι χάλια απλά

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656

Ολα αυτα ειναι μονο στη φαντασια σου.
Και αν ξαναπεις στα σοβαρα για νοθεια, θα σε καταταξω στους ανοητους. Κανονισε την πορεια σου.
Δεν ξέρω τον τρόπο.ειναι επιστήμη σίγουρα η νοθεία σήμερα .

Βλέπε και Ντομινίον....δεν μπορώ να δεχτώ όμως ότι το εκλογικό σώμα με αποχή 55%εινακ τόσοι πολλοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν μπορώ να δεχτώ όμως ότι το εκλογικό σώμα με αποχή 55%εινακ τόσοι πολλοι
Δεν καταλαβα τι εννοεις τύπε, συγνωμη. Η αποχή ειναι 38%, οχι 55%.
Ποιοι ειναι τοσοι πολλοι δηλαδη?

Δεν ξέρω τον τρόπο.
Δεν τον ξερεις επειδη δεν υπαρχει

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.854
Πόντοι
216
Μίλησε μας κι άλλο για νοθεία. Δώσε μας λεπτομέρειες. Αφού είναι δεδομένη. Πες μας κι άλλα. Τάισέ μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom