Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
To εντυπο κλεινει. Διαδικτυακα θα συνεχισει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύπε συγνωμη αλλά αδυνατώ να σε παρακολουθησω, σημερα εισαι σε μεγαλη φορμα
Πόσο είναι το γκαπ μας βοηθάς λίγο όμως ? Η διαφορά των ψήφων?ευρωεκλογές κ κανονικές? Μας δίνεις το νούμερο?

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.854
Πόντοι
216
Στείλε μου το λινό που γράφει αναλυτικά τα αποτελέσματα των νόμων ανά εκλογικό τμήμα να κάνω κι εγώ. Την Άθροιση
αδερφέ, πρέπει να κατανοήσουμε κάτι σε αυτή τη κοινωνία, κάτι που ισχύει και στη Πολτικική Δικονομία και έχει εφαρμογή σχεδόν παντού: Το βάρος απόδειξης.

Έκανες μια εξωφρενική δήλωση περί νοθείας, χωρίς να έχεις ιδέα για την εκλογική διαδικασία. Και τώρα ζητάς να σου παρέχω αποδέιξεις πει του αντιθέτου.
Όχι. Εσύ έχεις το βάρος της απόδειξης του ισχυρισμού σου.

Επίσης, το google δεν ξέρεις τι είναι; Βρες το, δεν χρειάζεται να σκάψεις.

υγ: έχει και χάρτη με χρώματα, θα σου αρέσει.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Και μία που μιλάς για γιατρούς
Για δες τι λέει η ίδια Η Λιανού για τις δηλώσεις που έχει κάνει
Για τους καρκινοπαθείς

όχι τι λέει η Νέα Δημοκρατία τι λέει
η ίδια Η Λιανού

Και αφού η Νέα Δημοκρατία έδιωξε τον πνευματικό ο ΣΥΡΙΖΑ θα διώξει τη Λιανού;
Δεν νομίζω

Και ποιος είπε ότι υποστηρίζω όλες τις επιλογές του Τσίπρα; Ούτε η Λινού, ούτε ο Γεροτζιάφας μου αρέσει, όπως ούτε ο Τσιόδρας, ούτε ο Εξαδάκτυλος, ούτε ο Βασιλακόπουλος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πόσο είναι το γκαπ μας βοηθάς λίγο όμως ? Η διαφορά των ψήφων?ευρωεκλογές κ κανονικές? Μας δίνεις το νούμερο?
Οχι τύπε, εχω σοβαροτερα πραγματα να κανω απο το να συμμετεχω σε παιδιαστικα πραγματα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
αδερφέ, πρέπει να κατανοήσουμε κάτι σε αυτή τη κοινωνία, κάτι που ισχύει και στη Πολτικική Δικονομία και έχει εφαρμογή σχεδόν παντού: Το βάρος απόδειξης.

Έκανες μια εξωφρενική δήλωση περί νοθείας, χωρίς να έχεις ιδέα για την εκλογική διαδικασία. Και τώρα ζητάς να σου παρέχω αποδέιξεις πει του αντιθέτου.

Δεν κάνω δήλωση.ερωτηση έκανα.Ποσο είναι το γκαπ ψηφισάντων στις ευρωεκλογές και στις εθνικές...
Και επίσης επειδή ΔΕΝ τοχω βρει ποια είναι η σελίδα του υπουργείου που έχουμε ΕΜΕΙΣ πρόσβαση να δούμε τα εκλογικά τμήματα κάνα νομό και να κάνουμε κι εμείς τις προσθέσεις???δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ απ' όσο κοίταξα..

Και ποιος είπε ότι υποστηρίζω όλες τις επιλογές του Τσίπρα; Ούτε η Λινού, ούτε ο Γεροτζιάφας μου αρέσει, όπως ούτε ο Τσιόδρας, ούτε ο Εξαδάκτυλος, ούτε ο Βασιλακόπουλος.
Ο γεροτζιαφας θέλει παλούκωμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Δεν ηξερα οτι εισαι συναδελφος.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
Τονυ με έπεισες θα το ρίξω στον Χρυσοφτερουγο Αλεξη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν κάνω δήλωση.ερωτηση έκανα.Ποσο είναι το γκαπ ψηφισάντων στις ευρωεκλογές και στις εθνικές...
Και επίσης επειδή ΔΕΝ τοχω βρει ποια είναι η σελίδα του υπουργείου που έχουμε ΕΜΕΙΣ πρόσβαση να δούμε τα εκλογικά τμήματα κάνα νομό και να κάνουμε κι εμείς τις προσθέσεις???δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ απ' όσο κοίταξα..
Υπαρχει. Ψαξε καλυτερα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Άρα συμφωνείς ότι μετά από αυτές τις δηλώσεις της Λινου δεν πρέπει να ναι πάλι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ;
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μητσοτάκης

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.854
Πόντοι
216

Είναι συνομωσία, το ξετρύπωσες.

Εντάξει, νιώθεις καλύτερα τώρα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ η φιλη μου που πολιτευτηκε με το ΠΑΣΟΚ, με ειχε μια ωρα στο τηλεφωνο να μου λεει ποσους σταυρους πηρε σε καθε εκλογικο τμήμα, βλεποντας τα απο το site του υπουργειου εσωτερικων, αλλά ο φιλος μιδας αδυνατει να τα βρει.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266

Να στην περιοχή της Θεσσαλονίκης όμοιως ψάξε να βρεις και στις άλλες περιοχές

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Άρα συμφωνείς ότι μετά από αυτές τις δηλώσεις της Λινου δεν πρέπει να ναι πάλι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ;
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μητσοτάκης
Ναι δεν θα είχα πρόβλημα να μείνει εκτός. Προτιμώ τον Παυλάρα τον Πολάκη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξυ η φιλη μου που πολιτευτηκε με το ΠΑΣΟΚ, με ειχε μια ωρα στο τηλεφωνο να μου λεει ποσους σταυρους πηρε σε καθε εκλογικο τμήμα, βλεποντας τα απο το site του υπουργειου εσωτερικων, αλλά ο φιλος μιδας αδυνατει να τα βρει.
Πες στης να σου στείλει το λινκ ρε Άλεξ.θα χαρώ να κάνω λάθος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom