Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οκ, πάσο. Θα τα ζήτησε τότε γιατί δεν νομίζω εκτός των μεγάλων Πρωτοδικείων να υπάρχουν ηλεκτρονικά σε τόσο σύντομο διάστημα.
Εχω μια υποψια οτι τα διαβαζε απο το σάιτ της Περιφερειακής Ενότητας

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.892
Πόντοι
726
Εγώ ρώτησα κάτι άλλο και εσύ απαντάς κάτι άλλο. Πάμε άλλη μια φορά. Πόσα αδιευκρίνιστα ποσά βρέθηκαν σε λογαριασμό του? Βρέθηκε καμία offshore? Αυτή είναι η Ερώτηση.
Όχι τύπε, δεν γνωρίζω να βρέθηκε εξωχώρια εταιρία στο όνομα του Παππά, ούτε κάποιο αδιευκρίνιστο ποσό, και δεν κατηγορήθηκε ούτε καταδικάστηκε γι αυτό. Κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε, αμετάκλητα και ομόφωνα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, για παράβαση καθήκοντος. Το ότι δεν βρέθηκαν εξωχώριες εταιρίες στο όνομά του ή κάποιο άλλο ποσό, καθιστά την καταδίκη του λιγότερο απαξιωτική; Για απάντησέ μου κι εσύ σε αυτό.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Όχι τύπε, δεν γνωρίζω να βρέθηκε εξωχώρια εταιρία στο όνομα του Παππά, ούτε κάποιο αδιευκρίνιστο ποσό, και δεν κατηγορήθηκε ούτε καταδικάστηκε γι αυτό.

Ευχαριστώ με καλύψες!!!

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.892
Πόντοι
726
Ευχαριστώ με καλύψες!!!
Απάντησε σε αυτό που σε ρώτησα κι εγώ. Μην κάνεις την γνωστή τακτική των αριστερών που λένε την παπαριά τους και μετά εξαφανίζονται.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.358
Πόντοι
3.656
Για Αθήνα δεν μιλάς; Του Πρωτοδικείου.

Όχι τύπε, δεν γνωρίζω να βρέθηκε εξωχώρια εταιρία στο όνομα του Παππά, ούτε κάποιο αδιευκρίνιστο ποσό, και δεν κατηγορήθηκε ούτε καταδικάστηκε γι αυτό. Κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε, αμετάκλητα και ομόφωνα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, για παράβαση καθήκοντος. Το ότι δεν βρέθηκαν εξωχώριες εταιρίες στο όνομά του ή κάποιο άλλο ποσό, καθιστά την καταδίκη του λιγότερο απαξιωτική; Για απάντησέ μου κι εσύ σε αυτό.
Εννοείται ότι δικαστηκε αερα μπανα απο τα λαμόγια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για Αθήνα δεν μιλάς; Του Πρωτοδικείου.
Για Πάτρα μιλαω εγώ, αλλα το ίδιο είναι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.930
Πόντοι
19.795
Ο καριόλης ο Παππάς, καλά του κάνανε, πηγε να χαλάσει την πιάτσα. :confused:

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.892
Πόντοι
726
Ο καριόλης ο Παππάς, καλά του κάνανε, πηγε να χαλάσει την πιάτσα. :confused:
Αφού ο μαλάκας δεν ήξερε, τι πήγε και χώθηκε; Αυτές οι δουλειές θέλουνε εξυπνάδα κ σχεδιασμό, κατι το οποίο αυτός προφανώς δεν διαθέτει σε αφθονία. Νόμιζε ότι επειδή αυτός πιστεύει πως, αν είσαι αριστερός, ενεργείς στο όνομα κ προς το συμφέρον του λαού, οτι το πιστεύουν κ όλοι οι άλλοι και κατέληξε όχι μόνο να φάει τα μούτρα του, αλλά να χαλάσει κ τις σχέσεις του κόμματος με τον Καλογρίτσα, βασικό χρηματοδότη.
Όταν σε λίγο καιρό σκάσει και η υπόθεση με τα μαύρα 3 εκ που κατευθύνθηκαν σε γνωστή εφημερίδα του κόμματος, να δούμε που θα κρυφτεί ο μαλακοπίτουρας, τώρα μάλιστα που αν καταδικαστεί από το δικαστήριο, δεν θα δικαιούται και αναστολής.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Απάντησε σε αυτό που σε ρώτησα κι εγώ. Μην κάνεις την γνωστή τακτική των αριστερών που λένε την παπαριά τους και μετά εξαφανίζονται.
Επανέλαβε την ερώτηση σου. Δεν έχω θέμα να απαντάω ούτε φυσικά να εξαφανιστω. Όσο για το αριστερός δεν θα το έλεγα μιας και όπως έχω πει ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ δεν υπάρχει ιδεολογία στην Ελλάδα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Με τους πεθαμένους μαζί????
Δεν ξέρω αν ψήφισαν οι πεθαμένοι η τα δέντρα η για νοθείες που ακούγεται , μπορεί να μην έγινε τίποτα απο όλα αυτά. Και απλά να τον ψήφισαν όσοι απο εμάς τον ψήφισαν , και αρκετοί απο τους μετανάστες. Δεν ξέρω σίγουρα αυτοί αν ψηφίζουν η πόσοι ψηφίζουν κτλ , η αν υπάρχουν κάπου στοιχεία. Όπως ο μετανάστης στο βίντεο πχ , αυτός φαντάζομαι οτι ψηφίζει όπως λέει και ο τύπος στο βίντεο.

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.892
Πόντοι
726
Επανέλαβε την ερώτηση σου. Δεν έχω θέμα να απαντάω ούτε φυσικά να εξαφανιστω. Όσο για το αριστερός δεν θα το έλεγα μιας και όπως έχω πει ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ δεν υπάρχει ιδεολογία στην Ελλάδα.
1. Επανάλαβε, όχι επανέλαβε.
2. Η ερώτηση ήταν (αφού κάνεις πως δεν θυμάσαι), αν το γεγονός ότι ο Παππάς δεν είχε εξωχώριες εταιρίες ούτε βρέθηκαν αδιευκρίνιστα χρήματα σε λογαριασμό του (κάτι για το οποίο ουδέποτε κατηγορήθηκε και δικάστηκε), καθιστά λιγότερο απαξιωτικό το αδίκημα για το οποίο καταδικάστηκε.
3. Μια χαρά ιδεολογία υπάρχει στην Ελλάδα, μην γίνεσαι μανιχαϊστής.
4. Όταν κάνεις παράθεση μια απάντηση, να κάνεις ολόκληρο το κείμενο και να μην το περικόπτεις, όπως σε βολεύει.

Screenshot 2023-06-12 at 01-47-25 Εκλογές 2023... 21 Μαΐου! - Page 464 - bourdela.com forum.png
Screenshot 2023-06-12 at 01-48-00 Εκλογές 2023... 21 Μαΐου! - Page 464 - bourdela.com forum.png

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.358
Πόντοι
3.656
Αφού ο μαλάκας δεν ήξερε, τι πήγε και χώθηκε; Αυτές οι δουλειές θέλουνε εξυπνάδα κ σχεδιασμό, κατι το οποίο αυτός προφανώς δεν διαθέτει σε αφθονία. Νόμιζε ότι επειδή αυτός πιστεύει πως, αν είσαι αριστερός, ενεργείς στο όνομα κ προς το συμφέρον του λαού, οτι το πιστεύουν κ όλοι οι άλλοι και κατέληξε όχι μόνο να φάει τα μούτρα του, αλλά να χαλάσει κ τις σχέσεις του κόμματος με τον Καλογρίτσα, βασικό χρηματοδότη.
Όταν σε λίγο καιρό σκάσει και η υπόθεση με τα μαύρα 3 εκ που κατευθύνθηκαν σε γνωστή εφημερίδα του κόμματος, να δούμε που θα κρυφτεί ο μαλακοπίτουρας, τώρα μάλιστα που αν καταδικαστεί από το δικαστήριο, δεν θα δικαιούται και αναστολής.
Παπαρια μεντολες

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Μάλιστα κύριε.
2. Η ερώτηση ήταν (αφού κάνεις πως δεν θυμάσαι), αν το γεγονός ότι ο Παππάς δεν είχε εξωχώριες εταιρίες ούτε βρέθηκαν αδιευκρίνιστα χρήματα σε λογαριασμό του (κάτι για το οποίο ουδέποτε κατηγορήθηκε και δικάστηκε), καθιστά λιγότερο απαξιωτικό το αδίκημα για το οποίο καταδικάστηκε.
ΙΣΟΒΙΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΆΕΙ. ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ?
Για εμένα ήταν πολιτικό κυνήγι.

Ας θυμηθούμε παλιότερες ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΈΣ ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ.

Παπακωνσταντίνου Υπ Οικ επί ΠΑΣΟΚ. Κατηγορήθηκε ότι αλλοίωσε την λίστα Λαγκάρντ και έβγαλε πρόσωπα γνωστά σε αυτόν η από το οικογενειακό του περιβάλλον. Θύμησε μου τι απόφαση έβγαλε το δικαστήριο?

Βατοπέδι Ρουσσόπουλος και Βουλγαράκης. Τι πόρισμα έβγαλαν για θύμησε μας .

Συγκρίνεις τις 2 παραπάνω υποθέσεις με την υπόθεση Παππά που στην τελική έφερε λεφτά στα ταμεία του κράτους και δεν κατηγορήθηκε ότι έκλεψε ένα ευρώ.

Αλήθεια? Αυτή είναι η ιδεολογία της ΝΔ? η του ΠΑΣΟΚ? Συγνώμη δεν το κατάλαβα. Οι αριστεροί θα μας πάρουν τα σπίτια και θα ζούμε με κουπόνια. Ώπα ΝΔ κυβερνάει.
4. Όταν κάνεις παράθεση μια απάντηση, να κάνεις ολόκληρο το κείμενο και να μην το περικόπτεις, όπως σε βολεύει.

Έκοψα την απάντηση στο ερώτημα που έκανα. Τα παρακάτω ήταν αδιάφορα.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.388
Πόντοι
1.056
Μπράβο παιχταρά μου!
Ετσι πρέπει. Μην αφηνεις τους άλλους να αποφασίζουν για σένα. Εστω και με την μια ταπεινή σου ψήφο τουλάχιστον έχεις ήσυχη την συνείδησή σου οτι εξέφρασες την θελησή σου.
Θα μου πεις οτι ψήφισες Σύριζα. Οκ, μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Τώρα έμαθες οτι πρέπει να ψηφίζεις. Σιγά-σιγά θα μάθεις και να ψηφίζεις σωστά! :rockon:
Αν δεν ερθει η Ντορα να μ τα πει κ μενα,μαλλον λαθος θα ψηφιζω

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Screenshot 2023-06-12 at 01-47-25 Εκλογές 2023... 21 Μαΐου! - Page 464 - bourdela.com forum.png
Screenshot 2023-06-12 at 01-48-00 Εκλογές 2023... 21 Μαΐου! - Page 464 - bourdela.com forum.png
Κάτι αρχάς ο Πάπας 99.9999% έχει εκατομμύρια σε offshore. Όταν πας ταξίδι σε Παναμά με δικηγόρο offshore πας για σοβαρό χρήμα πάνω από 10 εκατομμύρια όχι 1 και 2.

Εάν η απάντηση της μέσης ελληνικης αμοιβαδας είναι θέλω αποδείξεις - που είναι και η τελευταία απόδειξη που να γράφει σαφώς το όνομα του και βίντεο υψηλής ανάλυσης με παπά να ανοίγει λογαριασμο δείχνει το πόσο λοβοτομημενος είναι και έχει σαλεψει από τις πολιτικές αερολογιες της τηλεόρασης.

Μόλις πεθάνει και αυτος σαν τον Τραγκα και εμφανιστούν τίποτα 50m (ποτέ για πολιτικους αλλά λέμε) θα κάνουν όλοι τους έκπληκτους πάλι.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ο Νίο δεν λέει τι κόμμα ψηφίζει. Δικαίωμά του.
Το θλιβερό είναι οτι δεν υπάρχει ούτε ένας μέσα στο φόρουμ που να δηλώνει Συριζαίος.
Αντιπολιτευόμενοι συμφορουμίτες αρκετοί, όπως και είναι λογικό. Hell, Dante, Nίο, Riding, cool, pipa κ.α.
Δεν θυμάμαι όμως να είπε κάποιος οτι θα το ρίξει Σύριζα.
Τι διάλο, 20% πήρε. Έναν από τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους δεν έχουμε εδώ μέσα;
Η μόνη εξαίρεση είναι ο Λάκης, sui generis όμως περίπτωση, που θα ψηφίσει Σύριζα τον Ιούνιο του 2023 για να τιμωρήσει... την ΝΔ του 1974. :confused:
O jack ο νεότερος πνευματικός γίγαντας της παρέας είπε ότι δεν έχει ρίξει ποτέ ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα ρίξει τώρα για πρώτη φορά. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom