alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Οχι, δεν μιλαω για ΑθηναΓια Αθήνα δεν μιλάς; Του Πρωτοδικείου.
Οχι, δεν μιλαω για ΑθηναΓια Αθήνα δεν μιλάς; Του Πρωτοδικείου.
Θάτσερ καλέ μου φίλεΌταν λέω εγώ ΣΚΛΗΡΗ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ χρειάζεται...
οκ, πάσο. Θα τα ζήτησε τότε γιατί δεν νομίζω εκτός των μεγάλων Πρωτοδικείων να υπάρχουν ηλεκτρονικά σε τόσο σύντομο διάστημα.Οχι, δεν μιλαω για Αθηνα
Εχω μια υποψια οτι τα διαβαζε απο το σάιτ της Περιφερειακής Ενότηταςοκ, πάσο. Θα τα ζήτησε τότε γιατί δεν νομίζω εκτός των μεγάλων Πρωτοδικείων να υπάρχουν ηλεκτρονικά σε τόσο σύντομο διάστημα.
Όχι τύπε, δεν γνωρίζω να βρέθηκε εξωχώρια εταιρία στο όνομα του Παππά, ούτε κάποιο αδιευκρίνιστο ποσό, και δεν κατηγορήθηκε ούτε καταδικάστηκε γι αυτό. Κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε, αμετάκλητα και ομόφωνα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, για παράβαση καθήκοντος. Το ότι δεν βρέθηκαν εξωχώριες εταιρίες στο όνομά του ή κάποιο άλλο ποσό, καθιστά την καταδίκη του λιγότερο απαξιωτική; Για απάντησέ μου κι εσύ σε αυτό.Εγώ ρώτησα κάτι άλλο και εσύ απαντάς κάτι άλλο. Πάμε άλλη μια φορά. Πόσα αδιευκρίνιστα ποσά βρέθηκαν σε λογαριασμό του? Βρέθηκε καμία offshore? Αυτή είναι η Ερώτηση.
Όχι τύπε, δεν γνωρίζω να βρέθηκε εξωχώρια εταιρία στο όνομα του Παππά, ούτε κάποιο αδιευκρίνιστο ποσό, και δεν κατηγορήθηκε ούτε καταδικάστηκε γι αυτό.
Απάντησε σε αυτό που σε ρώτησα κι εγώ. Μην κάνεις την γνωστή τακτική των αριστερών που λένε την παπαριά τους και μετά εξαφανίζονται.Ευχαριστώ με καλύψες!!!
Για Αθήνα δεν μιλάς; Του Πρωτοδικείου.
Εννοείται ότι δικαστηκε αερα μπανα απο τα λαμόγιαΌχι τύπε, δεν γνωρίζω να βρέθηκε εξωχώρια εταιρία στο όνομα του Παππά, ούτε κάποιο αδιευκρίνιστο ποσό, και δεν κατηγορήθηκε ούτε καταδικάστηκε γι αυτό. Κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε, αμετάκλητα και ομόφωνα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, για παράβαση καθήκοντος. Το ότι δεν βρέθηκαν εξωχώριες εταιρίες στο όνομά του ή κάποιο άλλο ποσό, καθιστά την καταδίκη του λιγότερο απαξιωτική; Για απάντησέ μου κι εσύ σε αυτό.
Για Πάτρα μιλαω εγώ, αλλα το ίδιο είναιΓια Αθήνα δεν μιλάς; Του Πρωτοδικείου.
Ο καριόλης ο Παππάς, καλά του κάνανε, πηγε να χαλάσει την πιάτσα.Όχι τύπε, δεν γνωρίζω να βρέθηκε εξωχώρια εταιρία στο όνομα του Παππά, ούτε κάποιο αδιευκρίνιστο ποσό, και δεν κατηγορήθηκε ούτε καταδικάστηκε γι αυτό. Κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε, αμετάκλητα και ομόφωνα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, για παράβαση καθήκοντος. Το ότι δεν βρέθηκαν εξωχώριες εταιρίες στο όνομά του ή κάποιο άλλο ποσό, καθιστά την καταδίκη του λιγότερο απαξιωτική; Για απάντησέ μου κι εσύ σε αυτό.
Αφού ο μαλάκας δεν ήξερε, τι πήγε και χώθηκε; Αυτές οι δουλειές θέλουνε εξυπνάδα κ σχεδιασμό, κατι το οποίο αυτός προφανώς δεν διαθέτει σε αφθονία. Νόμιζε ότι επειδή αυτός πιστεύει πως, αν είσαι αριστερός, ενεργείς στο όνομα κ προς το συμφέρον του λαού, οτι το πιστεύουν κ όλοι οι άλλοι και κατέληξε όχι μόνο να φάει τα μούτρα του, αλλά να χαλάσει κ τις σχέσεις του κόμματος με τον Καλογρίτσα, βασικό χρηματοδότη.Ο καριόλης ο Παππάς, καλά του κάνανε, πηγε να χαλάσει την πιάτσα.
Επανέλαβε την ερώτηση σου. Δεν έχω θέμα να απαντάω ούτε φυσικά να εξαφανιστω. Όσο για το αριστερός δεν θα το έλεγα μιας και όπως έχω πει ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ δεν υπάρχει ιδεολογία στην Ελλάδα.Απάντησε σε αυτό που σε ρώτησα κι εγώ. Μην κάνεις την γνωστή τακτική των αριστερών που λένε την παπαριά τους και μετά εξαφανίζονται.
Δεν ξέρω αν ψήφισαν οι πεθαμένοι η τα δέντρα η για νοθείες που ακούγεται , μπορεί να μην έγινε τίποτα απο όλα αυτά. Και απλά να τον ψήφισαν όσοι απο εμάς τον ψήφισαν , και αρκετοί απο τους μετανάστες. Δεν ξέρω σίγουρα αυτοί αν ψηφίζουν η πόσοι ψηφίζουν κτλ , η αν υπάρχουν κάπου στοιχεία. Όπως ο μετανάστης στο βίντεο πχ , αυτός φαντάζομαι οτι ψηφίζει όπως λέει και ο τύπος στο βίντεο.Με τους πεθαμένους μαζί????
1. Επανάλαβε, όχι επανέλαβε.Επανέλαβε την ερώτηση σου. Δεν έχω θέμα να απαντάω ούτε φυσικά να εξαφανιστω. Όσο για το αριστερός δεν θα το έλεγα μιας και όπως έχω πει ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ δεν υπάρχει ιδεολογία στην Ελλάδα.
Παπαρια μεντολεςΑφού ο μαλάκας δεν ήξερε, τι πήγε και χώθηκε; Αυτές οι δουλειές θέλουνε εξυπνάδα κ σχεδιασμό, κατι το οποίο αυτός προφανώς δεν διαθέτει σε αφθονία. Νόμιζε ότι επειδή αυτός πιστεύει πως, αν είσαι αριστερός, ενεργείς στο όνομα κ προς το συμφέρον του λαού, οτι το πιστεύουν κ όλοι οι άλλοι και κατέληξε όχι μόνο να φάει τα μούτρα του, αλλά να χαλάσει κ τις σχέσεις του κόμματος με τον Καλογρίτσα, βασικό χρηματοδότη.
Όταν σε λίγο καιρό σκάσει και η υπόθεση με τα μαύρα 3 εκ που κατευθύνθηκαν σε γνωστή εφημερίδα του κόμματος, να δούμε που θα κρυφτεί ο μαλακοπίτουρας, τώρα μάλιστα που αν καταδικαστεί από το δικαστήριο, δεν θα δικαιούται και αναστολής.
Μάλιστα κύριε.1. Επανάλαβε, όχι επανέλαβε.
ΙΣΟΒΙΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΆΕΙ. ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ?2. Η ερώτηση ήταν (αφού κάνεις πως δεν θυμάσαι), αν το γεγονός ότι ο Παππάς δεν είχε εξωχώριες εταιρίες ούτε βρέθηκαν αδιευκρίνιστα χρήματα σε λογαριασμό του (κάτι για το οποίο ουδέποτε κατηγορήθηκε και δικάστηκε), καθιστά λιγότερο απαξιωτικό το αδίκημα για το οποίο καταδικάστηκε.
3. Μια χαρά ιδεολογία υπάρχει στην Ελλάδα, μην γίνεσαι μανιχαϊστής.
4. Όταν κάνεις παράθεση μια απάντηση, να κάνεις ολόκληρο το κείμενο και να μην το περικόπτεις, όπως σε βολεύει.
Αν δεν ερθει η Ντορα να μ τα πει κ μενα,μαλλον λαθος θα ψηφιζωΜπράβο παιχταρά μου!
Ετσι πρέπει. Μην αφηνεις τους άλλους να αποφασίζουν για σένα. Εστω και με την μια ταπεινή σου ψήφο τουλάχιστον έχεις ήσυχη την συνείδησή σου οτι εξέφρασες την θελησή σου.
Θα μου πεις οτι ψήφισες Σύριζα. Οκ, μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Τώρα έμαθες οτι πρέπει να ψηφίζεις. Σιγά-σιγά θα μάθεις και να ψηφίζεις σωστά!
Καμία σωτηρία για εσεναΜεχρι τον γιωργακη που πιστεψαμε καποιοι οτι θα γινουμε σουηδια. Αλλα μετα το γ@μησε και ψοφησε..
Κάτι αρχάς ο Πάπας 99.9999% έχει εκατομμύρια σε offshore. Όταν πας ταξίδι σε Παναμά με δικηγόρο offshore πας για σοβαρό χρήμα πάνω από 10 εκατομμύρια όχι 1 και 2.1. Επανάλαβε, όχι επανέλαβε.
2. Η ερώτηση ήταν (αφού κάνεις πως δεν θυμάσαι), αν το γεγονός ότι ο Παππάς δεν είχε εξωχώριες εταιρίες ούτε βρέθηκαν αδιευκρίνιστα χρήματα σε λογαριασμό του (κάτι για το οποίο ουδέποτε κατηγορήθηκε και δικάστηκε), καθιστά λιγότερο απαξιωτικό το αδίκημα για το οποίο καταδικάστηκε.
3. Μια χαρά ιδεολογία υπάρχει στην Ελλάδα, μην γίνεσαι μανιχαϊστής.
4. Όταν κάνεις παράθεση μια απάντηση, να κάνεις ολόκληρο το κείμενο και να μην το περικόπτεις, όπως σε βολεύει.
O jack ο νεότερος πνευματικός γίγαντας της παρέας είπε ότι δεν έχει ρίξει ποτέ ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα ρίξει τώρα για πρώτη φορά.Ο Νίο δεν λέει τι κόμμα ψηφίζει. Δικαίωμά του.
Το θλιβερό είναι οτι δεν υπάρχει ούτε ένας μέσα στο φόρουμ που να δηλώνει Συριζαίος.
Αντιπολιτευόμενοι συμφορουμίτες αρκετοί, όπως και είναι λογικό. Hell, Dante, Nίο, Riding, cool, pipa κ.α.
Δεν θυμάμαι όμως να είπε κάποιος οτι θα το ρίξει Σύριζα.
Τι διάλο, 20% πήρε. Έναν από τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους δεν έχουμε εδώ μέσα;
Η μόνη εξαίρεση είναι ο Λάκης, sui generis όμως περίπτωση, που θα ψηφίσει Σύριζα τον Ιούνιο του 2023 για να τιμωρήσει... την ΝΔ του 1974.