Drunk Sinatra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.892
- Πόντοι
- 726
•Γιατί να φάει ισόβια; Η προβλεπόμενη ποινή του επεβλήθη. Παρεμπιπτόντως εγώ άλλο ρώτησα, και εσυ άλλο απάντησες.Μάλιστα κύριε.
ΙΣΟΒΙΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΆΕΙ. ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ?
Για εμένα ήταν πολιτικό κυνήγι.
Ας θυμηθούμε παλιότερες ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΈΣ ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ.
Παπακωνσταντίνου Υπ Οικ επί ΠΑΣΟΚ. Κατηγορήθηκε ότι αλλοίωσε την λίστα Λαγκάρντ και έβγαλε πρόσωπα γνωστά σε αυτόν η από το οικογενειακό του περιβάλλον. Θύμησε μου τι απόφαση έβγαλε το δικαστήριο?
Βατοπέδι Ρουσσόπουλος και Βουλγαράκης. Τι πόρισμα έβγαλαν για θύμησε μας .
Συγκρίνεις τις 2 παραπάνω υποθέσεις με την υπόθεση Παππά που στην τελική έφερε λεφτά στα ταμεία του κράτους και δεν κατηγορήθηκε ότι έκλεψε ένα ευρώ.
Αλήθεια? Αυτή είναι η ιδεολογία της ΝΔ? η του ΠΑΣΟΚ? Συγνώμη δεν το κατάλαβα. Οι αριστεροί θα μας πάρουν τα σπίτια και θα ζούμε με κουπόνια. Ώπα ΝΔ κυβερνάει.
Έκοψα την απάντηση στο ερώτημα που έκανα. Τα παρακάτω ήταν αδιάφορα.
•Παπακωνσταντίνου (ΥπΟικ ΠΑΣΟΚ) : αθωώθηκε για απόπειρα απιστίας και καταδικάστηκε για νόθευση εγγράφου σε ποινή 1 έτους.
Ρουσόπουλος κ Βουλγαρακης αθωώθηκαν.
•Κόψε το παραμύθι ότι ο Παππας έφερε λεφτά στα δημόσια ταμεία. Έκανε έναν νόμο εξόφθαλμα αντισυνταγματικό και τελικά το κρατος ζημιώθηκε. Εκτός αν θεωρείς ότι το να εισπράττω 240 εκ και να επιστρέφω 260 εκ είναι κέρδος.
•Δεν με ενδιαφέρει η ιδεολογία της ΝΔ. Ιδεολογικά ίσταμαι πολύ δεξιότερα, και πρώτη φορά τους ψήφισα το 2019, ως ψήφος ανοχής, γιατί δεν μπορούσα να ανέχομαι να με κυβερνούν οι ιδεολογικοί απόγονοι των εαμοβούλγαρων.
•Όταν κανεις παραθεση, βάζε την ολόκληρη. Αυτά τα αριστερίστικα παραμύθια, ότι και καλά είναι αδιάφορα τα άλλα, άσε τα κατά μέρος. Τα έχω μάθει καλά αυτά τα κόλπα από φοιτητής.