Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.892
Πόντοι
726
Μάλιστα κύριε.

ΙΣΟΒΙΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΆΕΙ. ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ?
Για εμένα ήταν πολιτικό κυνήγι.

Ας θυμηθούμε παλιότερες ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΈΣ ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ.

Παπακωνσταντίνου Υπ Οικ επί ΠΑΣΟΚ. Κατηγορήθηκε ότι αλλοίωσε την λίστα Λαγκάρντ και έβγαλε πρόσωπα γνωστά σε αυτόν η από το οικογενειακό του περιβάλλον. Θύμησε μου τι απόφαση έβγαλε το δικαστήριο?

Βατοπέδι Ρουσσόπουλος και Βουλγαράκης. Τι πόρισμα έβγαλαν για θύμησε μας .

Συγκρίνεις τις 2 παραπάνω υποθέσεις με την υπόθεση Παππά που στην τελική έφερε λεφτά στα ταμεία του κράτους και δεν κατηγορήθηκε ότι έκλεψε ένα ευρώ.

Αλήθεια? Αυτή είναι η ιδεολογία της ΝΔ? η του ΠΑΣΟΚ? Συγνώμη δεν το κατάλαβα. Οι αριστεροί θα μας πάρουν τα σπίτια και θα ζούμε με κουπόνια. Ώπα ΝΔ κυβερνάει.

Έκοψα την απάντηση στο ερώτημα που έκανα. Τα παρακάτω ήταν αδιάφορα.
•Γιατί να φάει ισόβια; Η προβλεπόμενη ποινή του επεβλήθη. Παρεμπιπτόντως εγώ άλλο ρώτησα, και εσυ άλλο απάντησες.
•Παπακωνσταντίνου (ΥπΟικ ΠΑΣΟΚ) : αθωώθηκε για απόπειρα απιστίας και καταδικάστηκε για νόθευση εγγράφου σε ποινή 1 έτους.
Ρουσόπουλος κ Βουλγαρακης αθωώθηκαν.
•Κόψε το παραμύθι ότι ο Παππας έφερε λεφτά στα δημόσια ταμεία. Έκανε έναν νόμο εξόφθαλμα αντισυνταγματικό και τελικά το κρατος ζημιώθηκε. Εκτός αν θεωρείς ότι το να εισπράττω 240 εκ και να επιστρέφω 260 εκ είναι κέρδος.
•Δεν με ενδιαφέρει η ιδεολογία της ΝΔ. Ιδεολογικά ίσταμαι πολύ δεξιότερα, και πρώτη φορά τους ψήφισα το 2019, ως ψήφος ανοχής, γιατί δεν μπορούσα να ανέχομαι να με κυβερνούν οι ιδεολογικοί απόγονοι των εαμοβούλγαρων.
•Όταν κανεις παραθεση, βάζε την ολόκληρη. Αυτά τα αριστερίστικα παραμύθια, ότι και καλά είναι αδιάφορα τα άλλα, άσε τα κατά μέρος. Τα έχω μάθει καλά αυτά τα κόλπα από φοιτητής.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.478
Πόντοι
12.756
ο Παππας ηθελε να σας σωσει αλλα εσεις δεν θέλατε :coffee:

Φατε τωρα ελευθερη δημοσιογραφία

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
O jack ο νεότερος πνευματικός γίγαντας της παρέας είπε ότι δεν έχει ρίξει ποτέ ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα ρίξει τώρα για πρώτη φορά. :confused:
Ενα δίκιο το 'χει.
Την τελευταία φορά που το έριξε Σύριζα τον έλεγαν Tonny xx.
Την 21 Μαΐου έκανε τελετουργικό Σεπούκου και δεν τον είδαμε ξανά.
Ελπίζω οτι δεν θα τον ψάχνουμε πάλι μετά τα αποτελέσματα του Ιουνίου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.478
Πόντοι
12.756
Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος;
Μεγας Στιβ

- Τι θέση παίζει ο Τάρπλεϊ; Αυτή είναι η πιο αστεία ερώτηση μου έχω ακούσει στη ζωή μου. Άκου ρε τι θέση παίζει ο Τάρπλεϊ! Είναι σαν να ρωτάς που χέζει η αρκούδα στο δάσος! Όπου θέλει χέζει η αρκούδα κι όπου θέλει παίζει ο Τάρπλεϊ.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.158
Πόντοι
6.056

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.415
Πόντοι
3.936
Καμία σωτηρία για εσενα
Γερο, πιες τα κουμπωτικα σου πρωτα να στανιαρεις γιατι δεν τη παλευεις διαφορετικα κι ασε εμενα. Τσιμπημενος κι εσυ. Εκει θα σας τσιμπαει (ο αλλος με το ασπεργκερ) μεχρι να σας ψ@φησει τελειως. Αυτο θελετε, αυτο θα παρετε

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.415
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• 5a020037cd3a181b7b4467e3.jpg
    5a020037cd3a181b7b4467e3.jpg
    68,5 KB · Εμφανίσεις: 25

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.415
Πόντοι
3.936
μόλις πεθάνει και αυτος σαν τον Τραγκα και εμφανιστούν τίποτα 50m (ποτέ για πολιτικους αλλά λέμε) θα κάνουν όλοι τους έκπληκτους πάλι.
Ο Τρα.. ειχε ζητησει μονοκλωνικα που μαλλον δεν μπηκαν για ευνοιτους λογους. Απο την αλλη εαν ειχαν τ' @@ τα κορακια που εμφανιστηκαν μετα τον θανατο του για το ποθεν εσχες, θα του την επεφταν πριν τον θανατο του. Αρα τους κρατουσε απο τ'@@ ο rip, οσο ηταν ζωντανος. Γιατι ειχαν λερωμενη τη φωλια τους και εκεινοι.. φοβουμενοι μη βγουν στα μανταλακια και χασουν την συνεχομενη μασα-μπουκα :confused:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Η οικογενεια Κουλη εχει offshore οταν εσυ ακομα ησουν σπερματοζωαριο.
Αυτα που εγιναν και μετα επι μπουλη καραμανλη στα 2000's απο την οικογενεια Μιτσομπακογιαννηδων ειναι ανευ προηγουμενου και δε συγκρινονται ουτε με 90's πασοκαρα και τα ξερω απο βαθια μεσα.

Δε μας λες τιποτα νεο αριστερε σκουπιδιαρη ξεπλενη.

Και το κουλη και ο παπας εχουν οφσορ και πιθανοτατα μιλανε και στο τηλεφωνο καθε εβδομαδα. ΕΙδικα o παπας εχει καλες σχεσεις με νδ, ντορα και αδωνι και πινουν καφεδακι στη βουλη. Εαν νομιζεις οτι ο παπας ειδικα δεν ειναι εκει για να φαει οσο περισσοτερο μπορει και ειναι αριστερος ιδεολογος εισαι σε βαθυ brain damage και πρεπει να μπεις αμεσα σε κλινικη.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: barock

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ενα δίκιο το 'χει.
Την τελευταία φορά που το έριξε Σύριζα τον έλεγαν Tonny xx.
Την 21 Μαΐου έκανε τελετουργικό Σεπούκου και δεν τον είδαμε ξανά.
Ελπίζω οτι δεν θα τον ψάχνουμε πάλι μετά τα αποτελέσματα του Ιουνίου.
Δε νομιζω να ειναι αυτος εχει αλλο στυλ γραφης. Ετουτο εδω το κουταβι Τζακ γραφει σαν να μην εχει δουλεψει ουτε μια μερα με αττακες αιωνιου φοιτητη πολυτεχνειου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom