Εγώ τύπε μου ξέρω τι είπε το δικαστήριο, οτι δλδ ο μάγκας έκανε ένα νόμο μόνο και μόνο για να αποκτήσει κανάλι ο ΣΡΖ, έστησε ένα διαγωνισμό μούφα που στο τέλος κρίθηκε αντισυνταγματικός, και υποχρεώθηκε το κράτος να γυρίσει πίσω 240 εκ ευρώ εντόκως. Α, και να μην ξεχάσω το κυριότερο, ότι δλδ έβαλε μπροστινό τον Καλογρίτσα να στήσει δήθεν μια δουλειά με Λιβανέζους, να πάρει μπροστάντζα 3 εκ ευρώ, και μετά να τα διοχετεύσει σε γνωστό δημοσιογράφο - εκδότη για να χρηματοδοτήσει γνωστό έντυπό, το οποίο τώρα που τελειώσανε τα φράγκα βαράει διάλυση. Ακόμα και άλλοι να έχουνε βουτήξει το δάχτυλο στο μέλι, αυτό δεν αναιρεί τις δικές του ευθύνες. Το επιχείρημα ότι αυτός είναι απατεώνας αλλά είναι και οι άλλοι, δεν νομίζω να συνεισφέρει κάτι στη συζήτηση.
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όποιος είναι στα πράγματα, αριστερός, δεξιός, κεντρώος, θα κοιτάξει να γεμίσει πρώτα την τσέπη του. Απλά, αυτοί οι μαλάκες, ήταν τόσο ηλίθιοι που δεν ξέρανε να κάνουν μια σωστή λαμογιά, και την πατήσανε σαν πρωτάρες. Τόσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πήρανε, ας ρωτούσαν πως γίνονται αυτές οι δουλειές.