Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.550
Πόντοι
3.936
Φράχτης το πιο ουσιωδες
Χαχαχα έχεις ακόμα μια ευκαιρία...πριν σε βάλω στην λίστα
Εγώ τύπε μου ξέρω τι είπε το δικαστήριο, οτι δλδ ο μάγκας έκανε ένα νόμο μόνο και μόνο για να αποκτήσει κανάλι ο ΣΡΖ, έστησε ένα διαγωνισμό μούφα που στο τέλος κρίθηκε αντισυνταγματικός, και υποχρεώθηκε το κράτος να γυρίσει πίσω 240 εκ ευρώ εντόκως. Α, και να μην ξεχάσω το κυριότερο, ότι δλδ έβαλε μπροστινό τον Καλογρίτσα να στήσει δήθεν μια δουλειά με Λιβανέζους, να πάρει μπροστάντζα 3 εκ ευρώ, και μετά να τα διοχετεύσει σε γνωστό δημοσιογράφο - εκδότη για να χρηματοδοτήσει γνωστό έντυπό, το οποίο τώρα που τελειώσανε τα φράγκα βαράει διάλυση. Ακόμα και άλλοι να έχουνε βουτήξει το δάχτυλο στο μέλι, αυτό δεν αναιρεί τις δικές του ευθύνες. Το επιχείρημα ότι αυτός είναι απατεώνας αλλά είναι και οι άλλοι, δεν νομίζω να συνεισφέρει κάτι στη συζήτηση.
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όποιος είναι στα πράγματα, αριστερός, δεξιός, κεντρώος, θα κοιτάξει να γεμίσει πρώτα την τσέπη του. Απλά, αυτοί οι μαλάκες, ήταν τόσο ηλίθιοι που δεν ξέρανε να κάνουν μια σωστή λαμογιά, και την πατήσανε σαν πρωτάρες. Τόσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πήρανε, ας ρωτούσαν πως γίνονται αυτές οι δουλειές.
Καλά εάν το έγκλημα του είναι ότι γύρισε το δημόσιο χρήμα πίσω εντοκα ( αυτό δεν το γνωρίζω εάν ισχύει) μπορώ να σου βάλω άπειρες υποθέσεις τέτοιες κ χωρίς να έχουν πάει στο ειδικό δικαστήριο. Οπότε ξανά ρωτάω πόσα αδιευκρίνιστα ποσά βρέθηκαν σε λογαριασμό του? Πόσες μίζες κατηγορητήριο ότι πήρε?

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Καλυτερα γκιλφακιας. Απο το να κανει καποιος παρεα με κωλ@τρυπιδατους που εχουν αμαρτωλο παρελθον και καταδικες στην πλατη
Εντάξει ρε 'συ, με τον Παπά ήταν φίλοι απο μικροί.
Απο την καλή του την καρδιά το κάνει ο Αλέξης, όχι επειδή τον κρατάει απο τα αρχίδια ο Νίκος.

Cat82

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2021
Like
285
Πόντοι
20
Καβλα κ επανασταση μαλακα ξεφτιλα. Τραβα κρυψου μορη ρουφιανα στο μουνι της μανας σου τωρα.κρυψου μωρη πουστρα , αυτη ειναι η εξυπναδα σου πανηλιθιε . Αρε dna κυτταξου ρε στον καθρεφτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποια αποτελέσματα?
Για της στημενες δημοσκοπησεις

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
Πλέον σκέφτομαι σοβαρά να μεταναστεύσω. Δεν θέλω να ζήσω μέχρι το 2031 σε αυτό το καθεστώς.

Screenshot_14.jpg

Ανέβα και πάρε και τον Μιχάλη μαζί σου.

Ξέχασε να φύγει, 10 χρόνια το καθυστερεί. :confused:

Screenshot_12.jpg

Cat82

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2021
Like
285
Πόντοι
20
Αλλαξε μορφη; Γιατι; Ο ιδεαλιστης μας τετοιο πραγμα; Που ηξερε τα παντα; Ο ελληνας αινσταιν;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.239
Πόντοι
456
Στο μεταξυ όπου σταθείς κι όπου βρεθείς οι περισσοτεροι αναρωτιουνται πως στο καλό έπιασε ο κουλης 41%
Απο κανέναν σχεδον δεν ακους τον ψηφισα...
Ενω ακουγες ποιον να ψηφιζει ο κοσμος?

Ανδρουλακη?

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
Όταν θα πάει το ρόλο το κωλοχαρτο 5 ευρώ θα σφίξουν οι κωλοι

Δεν υπάρχει ελπίδα να αναλάβει ο Κασίδας με τους Σπαρτιάτες και τους Πλαταιείς για να μοιράζουν δωρεάν τα κωλόχαρτα; :confused:

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36

Screenshot_14.jpg

Ξέχασε να φύγει, 10 χρόνια το καθυστερεί. :confused:

Screenshot_12.jpg

Γενικα στους ζαιους υπαρχουν 3 σταδια

1) ρε δεν εχουμε να φαμε/πληρωσουμε δεη/ευδαπ ρεεεεε
2) ρε χαρη σας κανω, ειμαι μεγαλο μυαλο εγω με ζηταει η Apple να παω στο κουπερτινο να κανω τον στιβ τον τσομπς
3) εγω δεν εχω αναγκη, εχω 38 ακινητα και βγαζω κανα κοσαρι χιλιαρικα το μηνα, για σας τους πτωχους παλεβω

και εναλλασονται αναμεσα στα 3 σταδια αναλογα με το τι τους ερχεται στη στιγμη

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
Στο μεταξυ όπου σταθείς κι όπου βρεθείς οι περισσοτεροι αναρωτιουνται πως στο καλό έπιασε ο κουλης 41%
Απο κανέναν σχεδον δεν ακους τον ψηφισα...

Στα ίδια στέκια με πριν την 21η Μαΐου συχνάζετε ακόμα;

Εκείνα που έλεγαν ότι η κοινωνία βράζει;

Ανακοινώθηκε η θερμοκρασία, 40 βαθμούς ήταν, τζάμπα φοβηθήκατε! :confused:

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.896
Πόντοι
726
Χαχαχα έχεις ακόμα μια ευκαιρία...πριν σε βάλω στην λίστα

Καλά εάν το έγκλημα του είναι ότι γύρισε το δημόσιο χρήμα πίσω εντοκα ( αυτό δεν το γνωρίζω εάν ισχύει) μπορώ να σου βάλω άπειρες υποθέσεις τέτοιες κ χωρίς να έχουν πάει στο ειδικό δικαστήριο. Οπότε ξανά ρωτάω πόσα αδιευκρίνιστα ποσά βρέθηκαν σε λογαριασμό του? Πόσες μίζες κατηγορητήριο ότι πήρε?
Ρε τύπε, έχω την εντύπωση ότι μιλάω ελληνικά. Ο Παππάς δεν καταδικάστηκε γιατί έκανε έναν νόμο στο πόδι, και εν τέλει ζημίωσε το ελληνικό κράτος, αν και θα έπρεπε. Καταδικάστηκε, αμετάκλητα και ομόφωνα, από 13 ανώτατους δικαστές, για παράβαση καθήκοντος. Επιπλέον, επειδή από τις καταθέσεις των μαρτύρων προέκυψαν στοιχεία για μαύρο χρήμα στα ταμεία του ΣΡΖ, σχηματίζεται ήδη δικογραφία. Αυτά είναι γεγονότα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
Άρα, εγώ από τη μία σου παραθέτω γεγονότα, και εσύ ανταπαντάς με φήμες.
Και σε ξαναρωτάω, το γεγονός ότι κάποιος/κάποιοι τέλεσαν κάποιο αδίκημα (αν αποδειχτεί πως τέλεσαν, αλλά για την οικονομία της συζήτησης να δεχθούμε ως αληθές αυτό), νομιμοποιεί το Παππά, και τον κάθε Παππά, να διαπράττει κι αυτός με τη σειρά του αδίκημα;
Η επιχειρηματολογία του "φάγαμε, αλλά κι εσείς φάγατε πριν από εμάς, οπότε καλά κάναμε και φάγαμε κι εμείς", απλά δεν αντέχει στη λογική.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.239
Πόντοι
456
Γενικα στους ζαιους υπαρχουν 3 σταδια

1) ρε δεν εχουμε να φαμε/πληρωσουμε δεη/ευδαπ ρεεεεε
2) ρε χαρη σας κανω, ειμαι μεγαλο μυαλο εγω με ζηταει η Apple να παω στο κουπερτινο να κανω τον στιβ τον τσομπς
3) εγω δεν εχω αναγκη, εχω 38 ακινητα και βγαζω κανα κοσαρι χιλιαρικα το μηνα, για σας τους πτωχους παλεβω

και εναλλασονται αναμεσα στα 3 σταδια αναλογα με το τι τους ερχεται στη στιγμη
Το πιο γαματο ειδος ειναι αυτοι που λενε:

Πρεπει να πεσει ο Κουλης. Δε μας νοιαζει ποιος θα ανεβει. Αποκλειται να τα κανει χειροτερα. Πιασαμε πατο και παμε μονο προς τα πανω. Τα μισα απο οσα λεει ο Αλεξης να κανει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom