midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.182
- Πόντοι
- 3.656
Τις ίδιες μλκιες υποστηρίζεις όμωςΔεν ξέρω κανέναν Tonyxxx, με μπερδεύεις με άλλον.
Τις ίδιες μλκιες υποστηρίζεις όμωςΔεν ξέρω κανέναν Tonyxxx, με μπερδεύεις με άλλον.
Ποιον άλλον ρε κακομοίρη; Κάποιον τυχαίο που γράφτηκε πριν 9 μέρες και γράφει 20 ποστ την ημέρα από δήθεν ιδεολογία;Δεν ξέρω κανέναν Tonyxxx, με μπερδεύεις με άλλον.
Να ανησυχώ;Τις ίδιες μλκιες υποστηρίζεις όμως
Πιο καμενοι είναι οι φτωχομπινεδες που είναι ... κούλιςΖαιος αυτη τη στιγμη ισοδυναμει με σκληρο brain damage.
Έλα ντε...Ενω ακουγες ποιον να ψηφιζει ο κοσμος?
Ανδρουλακη?
Ανάλογα αν είσαι έμμισθο τρολ ,ναι.. θα πέσει πείνα μετά το 17%Να ανησυχώ;
Θα ξαναγυρναω εδώ για τα μελετήσω τα τρία είδη όταν θα έχουν λουφαξει πια στις τρύπες τους...γιατί κάποτε ζούσαν ανάμεσα μας.Γενικα στους ζαιους υπαρχουν 3 σταδια
1) ρε δεν εχουμε να φαμε/πληρωσουμε δεη/ευδαπ ρεεεεε
2) ρε χαρη σας κανω, ειμαι μεγαλο μυαλο εγω με ζηταει η Apple να παω στο κουπερτινο να κανω τον στιβ τον τσομπς
3) εγω δεν εχω αναγκη, εχω 38 ακινητα και βγαζω κανα κοσαρι χιλιαρικα το μηνα, για σας τους πτωχους παλεβω
και εναλλασονται αναμεσα στα 3 σταδια αναλογα με το τι τους ερχεται στη στιγμη
Δεν ξέρω γιατρέ από αυτά, γράψτε μου τη συνταγή και θα τα δώσω στον φαρμακοποιό της γειτονιάς μου.Ανάλογα αν είσαι έμμισθο τρολ ,ναι.. θα πέσει πείνα μετά το 17%
Αν είσαι απλά καμενος από ΣΥΡΙΖΑ έως κεερφα ανταρσία κλπ ανέκδοτα ,όχι
Ρε μαλάκα ... για κανά στυλιάρι τηλεγραφόξυλο ... θα γράψεις τίποτε ;;;Τι γίνεται με τους ζαιο-κλώνοιυς, παίζουν φουλ επίθεση;
Στις 26 το πρωί θα στην γράψωΔεν ξέρω γιατρέ από αυτά, γράψτε μου τη συνταγή και θα τα δώσω στον φαρμακοποιό της γειτονιάς μου.
Ναι να προλάβω, επειδή τέλος του μήνα λήγει και μετά δεν υπάρχει άλλη βοήθεια στο ΕΣΥ του Κούλη.Στις 26 το πρωί θα στην γράψω
Κανα καλό μουνί έχεις να προτείνεις επίσης;Στις 26 το πρωί θα στην γράψω
Μην ξηγιεσαι έτσι...νομίζω ότι πήγε πολύ καλά η Ν.Δ.και τα μικρά δεξιά κόμματα σε ψηφοφορίες μελών ...Πως στο καλο πηρε ο κουλης 40%, εγω δεν ακουσα κανεναν να ανακοινωνει με ντουντουκα οτι ψηφισε Κουλη.
Δεν νομιζω οτι ειναι αυτοςTonyxxx, έχεις λέγατε και για πληρωμένες δημοσκοπήσεις. Από ότι αποδείχτηκε τις πλήρωνε ο ΣΥΡΙΖΑ όμως, για αυτό δεν έχει λεφτά να σας πληρώνει τα ποστ.
Να ξαναπουμε τα ιδια? Οτι η ΝΔ ειναι η συμπαγεστερη και παραδοσιακοτερη παραταξη της χωρας, και δεν γινεται να εξαερωθει γιατι εχει πραγματικη λαική βαση?Οχι γιατί ο κουλις μπορεί σε 2 χρόνια να εξαερωθει. Βλεπε ΓΑΠ απο 45% πηγε 10...
Ναι, καλα. Εσεις να πιστευετε οτι ειναι βλαμμενος. Ο πιο συγκροτημενος και ο πιο μεθοδικος πολιτικος της μεταπολιτευσης ειναιΠιο βλαμμένος απο τον Κουλι αποκλείετε
Δεν είπαμε ότι είναι βλάκας,ούτε έχει σημασία ναναι ο Αϊνστάιν..αλλά όχι και να βαφτίζουμε τον κάθε πρωθυπουργό ηγέτη..οι ηγέτες μας τελείωσαν από 25ετιαςΝαι, καλα. Εσεις να πιστευετε οτι ειναι βλαμμενος. Ο πιο συγκροτημενος και ο πιο μεθοδικος πολιτικος της μεταπολιτευσης ειναι
Δε βαρεθηκες να αποθεώνεις κούληΝαι, καλα. Εσεις να πιστευετε οτι ειναι βλαμμενος. Ο πιο συγκροτημενος και ο πιο μεθοδικος πολιτικος της μεταπολιτευσης ειναι