Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
Καταδικασμένους όταν λες, μάλλον αυτόν εννοείς

Screenshot 2023-06-11 at 21-20-16 νικοσ παππασ - Αναζήτηση Google.png
Πόσα αδικαιολόγητα πόσα βρέθηκαν στον εικονιζόμενο είπαμε? Για θύμισε μου..!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.991
Πόντοι
9.297
Έχει κάποια σχέση με μακεδονική κωμωδία ας περιμένουν οι γυναίκες;
Όχι...@Nerochitis μόλις δεις το βιδεο του Batmanidis ,σχολίασε.
Ούτε πρώτη δεν έπρεπε να δοθεί. Οι του Σύριζα πρέπει να ευχαριστούν τα μνημόνια, γιατί χάρη σε αυτά υπήρξαν στο χάρτη.
Η εποχή αυτή τελείωσε. Και έτσι κλείνει και οριστικά και αυτή η κακή παρένθεση για τη χώρα.
Έτσι...ο ( ερυθροροζουλι) λύκος στην αναμπουμπουλα χαίρεται.
Μονο σε συνθήκες κοντά στην διάλυση φουντωνουν αυτά όπως η φωτιά με τον αέρα...
Η θέση τους είναι οσο πιο χαμηλα γινεται και ιδανικά ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.991
Πόντοι
9.297
Από το 3% στο 30% έφτασε λόγω των πρώην πασόκων, που εγκατέλειψαν το καράβι τους, ακολουθώντας όπου μύριζε καρέκλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πώς πιστεύεις;
Οι άδειοι τενεκέδες που τον έβριζαν απλώς έκαναν θόρυβο...όπως απεδείχθη ούτε αυτοί βοήθησαν στο να σωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.166
Πόντοι
5.506
Προστασία πρώτης κατοικίας, ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους (το οποίο είναι το μέγιστο κοινωνικό πρόβλημα), αύξηση μισθών (που θα ρίξει χρήμα στην αγορά), κοινωνικό κράτος με υγεία και παιδεία της προκοπής. Και όλα αυτά κοστολογημένα ευρώ ευρώ. Νομίζω είναι πολύ σημαντικά όλα αυτά. Της ΝΔ το πρόγραμμα ποιο είναι; Διότι πέρα από την κινδυνολογία για το αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε ακούσει κάποιο κοστολογημένο πρόγραμμα.
Εγινε Αντωνη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.166
Πόντοι
5.506
Στο μεταξυ όπου σταθείς κι όπου βρεθείς οι περισσοτεροι αναρωτιουνται πως στο καλό έπιασε ο κουλης 41%
Απο κανέναν σχεδον δεν ακους τον ψηφισα...
Τα μαγειρεψε η Σινγκιουλαρ τυπε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.991
Πόντοι
9.297
Γιατί δεν βάζει η Ν.Δ.εκεινο το συγκλονιστικό βιδεο με το πλάνο που προχωράει σιγά σιγά προς την Βουλή;
Είναι δυνατόν όλη αυτή η ομορφια να ήταν μόνο για τις προηγούμενες εκλογές;Τίποτα δεν πρόκειται να το πλησιάσει....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.166
Πόντοι
5.506
Εντάξει, φτάνει που έδωσαν λύση οι άλλοι. Τι να πω; Όντως μας χωρίζει χάος, αλλά κακό δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι να συζητάμε με επιχειρήματα. Αν θεωρείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο κακός της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας πάω πάσο.
Ο χειροτερος ηταν οχι απλα ο κακος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.991
Πόντοι
9.297
Μην ανησυχεις ετσι πηγαινε και ο γιωργης καβαλαρης με 51%. Μετα ηρθε το τσουναμι και εφτασε στο 5%. Ετσι θα γινει και με αυτους. Κρυβουν- κρυβουν την αληθεια (δηλαδη τα σκατα κατω απ το χαλι). Ωσπου θα βρομισουν καποια στιγμη.
Ο Γ.Α.Π.ειναι ένα πολιτικό τίποτα....

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.892
Πόντοι
726
Πόσα αδικαιολόγητα πόσα βρέθηκαν στον εικονιζόμενο είπαμε? Για θύμισε μου..!
Εγώ τύπε μου ξέρω τι είπε το δικαστήριο, οτι δλδ ο μάγκας έκανε ένα νόμο μόνο και μόνο για να αποκτήσει κανάλι ο ΣΡΖ, έστησε ένα διαγωνισμό μούφα που στο τέλος κρίθηκε αντισυνταγματικός, και υποχρεώθηκε το κράτος να γυρίσει πίσω 240 εκ ευρώ εντόκως. Α, και να μην ξεχάσω το κυριότερο, ότι δλδ έβαλε μπροστινό τον Καλογρίτσα να στήσει δήθεν μια δουλειά με Λιβανέζους, να πάρει μπροστάντζα 3 εκ ευρώ, και μετά να τα διοχετεύσει σε γνωστό δημοσιογράφο - εκδότη για να χρηματοδοτήσει γνωστό έντυπό, το οποίο τώρα που τελειώσανε τα φράγκα βαράει διάλυση. Ακόμα και άλλοι να έχουνε βουτήξει το δάχτυλο στο μέλι, αυτό δεν αναιρεί τις δικές του ευθύνες. Το επιχείρημα ότι αυτός είναι απατεώνας αλλά είναι και οι άλλοι, δεν νομίζω να συνεισφέρει κάτι στη συζήτηση.
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όποιος είναι στα πράγματα, αριστερός, δεξιός, κεντρώος, θα κοιτάξει να γεμίσει πρώτα την τσέπη του. Απλά, αυτοί οι μαλάκες, ήταν τόσο ηλίθιοι που δεν ξέρανε να κάνουν μια σωστή λαμογιά, και την πατήσανε σαν πρωτάρες. Τόσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πήρανε, ας ρωτούσαν πως γίνονται αυτές οι δουλειές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.991
Πόντοι
9.297
Οπως κσιο καθιστος βουδας με το playstation, o δρακουμελ jr. που χαιρετα κουκλες στις βιτρινες, και βλεπει εξωγηινους κ.ο.κ
Διαλέγουμε τον λιγότερο χειρότερο...ίσως εσύ να ήσουν καλύτερος πρωθυπουργός ,ίσως εγώ...
Όμως εμείς δεν κατεβήκαμε να διεκδικήσουμε ψήφο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτοδυναμία Κουλγ, μέχρι 2035!!!!!
Διορθώνω...3035!

• Χαχα
Αντιδράσεις: kinks

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.991
Πόντοι
9.297

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Πρεπει να πει κανενας σε αυτον τον ανεπροκοπο, οτι ο Φλωρακης και ο Κυρκος ποτέ δεν ηταν αρχηγοι σε κομμα εξουσιας. Ναι, αν ηταν ακομη κομμα του 3%, ουδεποτε θα του ζητουσαν να παραιτηθει επειδη δεν πηρε 40%. Ομως πλεον, ας τον πληροφορησει καποιος, το κομμα του ειναι κομμα εξουσιας, υποτιθεται. Και αν το φτανει στο 15%, πρεπει να φυγει.
Απο πλευρας μας βεβαια, κανενα προβλημα, να μεινει το παλικαρι. Ωστε να κερδιζει ο Κουλης ως το 2050.
Αλλά ειλικρινα, αναρωτιεμαι. Μπας και τελικα ειναι εντελως βλαμμενος και το κρυβει επιμελως?
Πιο βλαμμένος απο τον Κουλι αποκλείετε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Ε πες μας τι έκανε ο Σαμαράς τότε...όχι τι δεν έκανε
Πολλα έκανε ο Σαμαράς. Σε σχέση με Κουλι Τσιπρα ειναι ο Πελέ κι οι αλλοι δυο ο ανατολακης και ο βαμβακουλας αντίστοιχα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Στο μεταξυ όπου σταθείς κι όπου βρεθείς οι περισσοτεροι αναρωτιουνται πως στο καλό έπιασε ο κουλης 41%
Απο κανέναν σχεδον δεν ακους τον ψηφισα...
Ειναι γεγονος. Το εχω ακουσει. Αλλα Θα λουστουμε τον τυπο με τα πολλα τικ αλλα ερντογαν. Τωρα που εμαθε το κολπο :confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Χαλι μαυρο και τα μικρά
τυποι
Η ζωή έβαλε τον γκομενο, ο Βέλο έφαγε τον Μυλωνάκη, μέχρι κι ο δάσκαλος της Νίκης καποιαν έριξε στη Λάρισα
Όλοι για το πλουσιο μεροκάματο της Βουλής σκοτώνονται τυποι
Έλληνες πολιτικοί.. Αν δεν είναι νούμερα δεν επιβιώνουν

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom