dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
Πόσα αδικαιολόγητα πόσα βρέθηκαν στον εικονιζόμενο είπαμε? Για θύμισε μου..!Καταδικασμένους όταν λες, μάλλον αυτόν εννοείς
Πόσα αδικαιολόγητα πόσα βρέθηκαν στον εικονιζόμενο είπαμε? Για θύμισε μου..!Καταδικασμένους όταν λες, μάλλον αυτόν εννοείς
Όχι...@Nerochitis μόλις δεις το βιδεο του Batmanidis ,σχολίασε.Έχει κάποια σχέση με μακεδονική κωμωδία ας περιμένουν οι γυναίκες;
Έτσι...ο ( ερυθροροζουλι) λύκος στην αναμπουμπουλα χαίρεται.Ούτε πρώτη δεν έπρεπε να δοθεί. Οι του Σύριζα πρέπει να ευχαριστούν τα μνημόνια, γιατί χάρη σε αυτά υπήρξαν στο χάρτη.
Η εποχή αυτή τελείωσε. Και έτσι κλείνει και οριστικά και αυτή η κακή παρένθεση για τη χώρα.
Οι άδειοι τενεκέδες που τον έβριζαν απλώς έκαναν θόρυβο...όπως απεδείχθη ούτε αυτοί βοήθησαν στο να σωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.Από το 3% στο 30% έφτασε λόγω των πρώην πασόκων, που εγκατέλειψαν το καράβι τους, ακολουθώντας όπου μύριζε καρέκλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πώς πιστεύεις;
Εγινε Αντωνη.Προστασία πρώτης κατοικίας, ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους (το οποίο είναι το μέγιστο κοινωνικό πρόβλημα), αύξηση μισθών (που θα ρίξει χρήμα στην αγορά), κοινωνικό κράτος με υγεία και παιδεία της προκοπής. Και όλα αυτά κοστολογημένα ευρώ ευρώ. Νομίζω είναι πολύ σημαντικά όλα αυτά. Της ΝΔ το πρόγραμμα ποιο είναι; Διότι πέρα από την κινδυνολογία για το αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε ακούσει κάποιο κοστολογημένο πρόγραμμα.
Τα μαγειρεψε η Σινγκιουλαρ τυπε.Στο μεταξυ όπου σταθείς κι όπου βρεθείς οι περισσοτεροι αναρωτιουνται πως στο καλό έπιασε ο κουλης 41%
Απο κανέναν σχεδον δεν ακους τον ψηφισα...
Ο χειροτερος ηταν οχι απλα ο κακος.Εντάξει, φτάνει που έδωσαν λύση οι άλλοι. Τι να πω; Όντως μας χωρίζει χάος, αλλά κακό δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι να συζητάμε με επιχειρήματα. Αν θεωρείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο κακός της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας πάω πάσο.
Ο Γ.Α.Π.ειναι ένα πολιτικό τίποτα....Μην ανησυχεις ετσι πηγαινε και ο γιωργης καβαλαρης με 51%. Μετα ηρθε το τσουναμι και εφτασε στο 5%. Ετσι θα γινει και με αυτους. Κρυβουν- κρυβουν την αληθεια (δηλαδη τα σκατα κατω απ το χαλι). Ωσπου θα βρομισουν καποια στιγμη.
Οπως κσιο καθιστος βουδας με το playstation, o δρακουμελ jr. που χαιρετα κουκλες στις βιτρινες, και βλεπει εξωγηινους κ.ο.κΟ Γ.Α.Π.ειναι ένα πολιτικό τίποτα....
Εγώ τύπε μου ξέρω τι είπε το δικαστήριο, οτι δλδ ο μάγκας έκανε ένα νόμο μόνο και μόνο για να αποκτήσει κανάλι ο ΣΡΖ, έστησε ένα διαγωνισμό μούφα που στο τέλος κρίθηκε αντισυνταγματικός, και υποχρεώθηκε το κράτος να γυρίσει πίσω 240 εκ ευρώ εντόκως. Α, και να μην ξεχάσω το κυριότερο, ότι δλδ έβαλε μπροστινό τον Καλογρίτσα να στήσει δήθεν μια δουλειά με Λιβανέζους, να πάρει μπροστάντζα 3 εκ ευρώ, και μετά να τα διοχετεύσει σε γνωστό δημοσιογράφο - εκδότη για να χρηματοδοτήσει γνωστό έντυπό, το οποίο τώρα που τελειώσανε τα φράγκα βαράει διάλυση. Ακόμα και άλλοι να έχουνε βουτήξει το δάχτυλο στο μέλι, αυτό δεν αναιρεί τις δικές του ευθύνες. Το επιχείρημα ότι αυτός είναι απατεώνας αλλά είναι και οι άλλοι, δεν νομίζω να συνεισφέρει κάτι στη συζήτηση.Πόσα αδικαιολόγητα πόσα βρέθηκαν στον εικονιζόμενο είπαμε? Για θύμισε μου..!
Αυτοδυναμία Κουλγ, μέχρι 2035!!!!!
Διαλέγουμε τον λιγότερο χειρότερο...ίσως εσύ να ήσουν καλύτερος πρωθυπουργός ,ίσως εγώ...Οπως κσιο καθιστος βουδας με το playstation, o δρακουμελ jr. που χαιρετα κουκλες στις βιτρινες, και βλεπει εξωγηινους κ.ο.κ
Διορθώνω...3035!Αυτοδυναμία Κουλγ, μέχρι 2035!!!!!
Είναι Εβραίοι τυπε αφουΤα μαγειρεψε η Σινγκιουλαρ τυπε.
Τον λιγοτερο μ@λακα περα απ' τις γραμμες κομματωνΔιαλέγουμε τον λιγότερο χειρότερο...
Δεκτόν...Τον λιγοτερο μ@λακα περα απ' τις γραμμες κομματων
Η πατριαρχία και η κλιματική αλλαγή δεν φταίνε εδώ;Είναι Εβραίοι τυπε αφου
Πιο βλαμμένος απο τον Κουλι αποκλείετεΠρεπει να πει κανενας σε αυτον τον ανεπροκοπο, οτι ο Φλωρακης και ο Κυρκος ποτέ δεν ηταν αρχηγοι σε κομμα εξουσιας. Ναι, αν ηταν ακομη κομμα του 3%, ουδεποτε θα του ζητουσαν να παραιτηθει επειδη δεν πηρε 40%. Ομως πλεον, ας τον πληροφορησει καποιος, το κομμα του ειναι κομμα εξουσιας, υποτιθεται. Και αν το φτανει στο 15%, πρεπει να φυγει.
Απο πλευρας μας βεβαια, κανενα προβλημα, να μεινει το παλικαρι. Ωστε να κερδιζει ο Κουλης ως το 2050.
Αλλά ειλικρινα, αναρωτιεμαι. Μπας και τελικα ειναι εντελως βλαμμενος και το κρυβει επιμελως?
Πολλα έκανε ο Σαμαράς. Σε σχέση με Κουλι Τσιπρα ειναι ο Πελέ κι οι αλλοι δυο ο ανατολακης και ο βαμβακουλας αντίστοιχαΕ πες μας τι έκανε ο Σαμαράς τότε...όχι τι δεν έκανε
Ειναι γεγονος. Το εχω ακουσει. Αλλα Θα λουστουμε τον τυπο με τα πολλα τικ αλλα ερντογαν. Τωρα που εμαθε το κολποΣτο μεταξυ όπου σταθείς κι όπου βρεθείς οι περισσοτεροι αναρωτιουνται πως στο καλό έπιασε ο κουλης 41%
Απο κανέναν σχεδον δεν ακους τον ψηφισα...
Ο Γουέμπστερ είναι αυτός;Που τον θυμήθηκες ρε;Θα μας συνταγογραφουνε τσαμπα λιποδιαλυτες!!!!!!
Έλληνες πολιτικοί.. Αν δεν είναι νούμερα δεν επιβιώνουνΧαλι μαυρο και τα μικρά
τυποι
Η ζωή έβαλε τον γκομενο, ο Βέλο έφαγε τον Μυλωνάκη, μέχρι κι ο δάσκαλος της Νίκης καποιαν έριξε στη Λάρισα
Όλοι για το πλουσιο μεροκάματο της Βουλής σκοτώνονται τυποι