pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.399
- Πόντοι
- 786
θα φύγει μαζί με το σύριζα από τη βουλή το 2031
θα φύγει μαζί με το σύριζα από τη βουλή το 2031
Πρεπει να πει κανενας σε αυτον τον ανεπροκοπο, οτι ο Φλωρακης και ο Κυρκος ποτέ δεν ηταν αρχηγοι σε κομμα εξουσιας. Ναι, αν ηταν ακομη κομμα του 3%, ουδεποτε θα του ζητουσαν να παραιτηθει επειδη δεν πηρε 40%. Ομως πλεον, ας τον πληροφορησει καποιος, το κομμα του ειναι κομμα εξουσιας, υποτιθεται. Και αν το φτανει στο 15%, πρεπει να φυγει.
Θα μας συνταγογραφουνε τσαμπα λιποδιαλυτες!!!!!!Θα ανεβάσουμε τριγλυκερίδια ρε συ
Εδω μαζι μας ειναι ;)Μου λειπει ο Tony , θα σας ειχε ξεκωλιασει τωρα
Μα δεν το κρυβειΠρεπει να πει κανενας σε αυτον τον ανεπροκοπο, οτι ο Φλωρακης και ο Κυρκος ποτέ δεν ηταν αρχηγοι σε κομμα εξουσιας. Ναι, αν ηταν ακομη κομμα του 3%, ουδεποτε θα του ζητουσαν να παραιτηθει επειδη δεν πηρε 40%. Ομως πλεον, ας τον πληροφορησει καποιος, το κομμα του ειναι κομμα εξουσιας, υποτιθεται. Και αν το φτανει στο 15%, πρεπει να φυγει.
Απο πλευρας μας βεβαια, κανενα προβλημα, να μεινει το παλικαρι. Ωστε να κερδιζει ο Κουλης ως το 2050.
Αλλά ειλικρινα, αναρωτιεμαι. Μπας και τελικα ειναι εντελως βλαμμενος και το κρυβει επιμελως?
Στο νέο αναβαθμισμένο σύστημα υγείας του Κούλη! Ναι ρε συ! Έχω αρχίσει ήδη να γουστάρω!Θα μας συνταγογραφουνε τσαμπα λιποδιαλυτες!!!!!!
Πρεπει να πει κανενας σε αυτον τον ανεπροκοπο, οτι ο Φλωρακης και ο Κυρκος ποτέ δεν ηταν αρχηγοι σε κομμα εξουσιας. Ναι, αν ηταν ακομη κομμα του 3%, ουδεποτε θα του ζητουσαν να παραιτηθει επειδη δεν πηρε 40%. Ομως πλεον, ας τον πληροφορησει καποιος, το κομμα του ειναι κομμα εξουσιας, υποτιθεται. Και αν το φτανει στο 15%, πρεπει να φυγει.
Απο πλευρας μας βεβαια, κανενα προβλημα, να μεινει το παλικαρι. Ωστε να κερδιζει ο Κουλης ως το 2050.
Αλλά ειλικρινα, αναρωτιεμαι. Μπας και τελικα ειναι εντελως βλαμμενος και το κρυβει επιμελως?
Ο Συριζα δηλαδη τωρα που θα παρει 15% δεν ειναι τελειωμενος?αν φυγει ο Τσιπρας τελειωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος θα κρατησει ολους τους ημιτρελους μαντρωμενους? Βαλε και τους βαθυπασοκους που ηδη ψαχνουν προοπτικη καρεκλας.
Μη πεις Αχτσιογλου, σε παρακαλαω
15% > Ποσοστα ΑΝΤΑΡΣΥΑΟ Συριζα δηλαδη τωρα που θα παρει 15% δεν ειναι τελειωμενος?
Γιατι να ντρεπονται ρε τύπε, μου το εξηγεις λιγακι?Μπα, έχουν αρχίσει να ξεθαρρεύουν με το 40% που πήραν... Πριν κρύβονταν επειδή ντρέπονταν, αλλά τώρα κρύβονται πίσω από την μαζικότητα.
Ε πες μας τι έκανε ο Σαμαράς τότε...όχι τι δεν έκανεμπαλα εξεδρα φορ δε γουιν
πηγε ο Σαμαρας τον φπα 24% τυπε? εκανε ο Σαμαρας μεταταξεις στους υψηλους συντελεστες?
ανεβασε ο Σαμαρας φορους στα καυσιμα κλειδωμενους στο μεσοπροθεσμο να μη μπορει κανεις να τους ριξει?
ανεβασε ο Σαμαρας τον φορο εισοδηματος μειωνοντας το αφορολογητο, ανεβασε συντελεστες?
ανεβασε ο Σαμαρας την εισφορα αλληλεγγυης?
καταργησε ο Σαμαρας την εκπτωση φορου για ιατρικες δαπανες?
ανεβασε φορο ο Σαμαρας στα ξενοδοχεια/ενοικιαζομενα? Στην ακινητη περιουσια?
ανεβασε την προκαταβολη φορου στους ΕΕ?
κλπ κλπ κλπ
Ο Συριζα εφαγε ψωλη γιατι εσκισε οτι παραγωγικο υπηρχε στην Ελλαδα στον φορο, καλο θα ηταν καποια στιγμη να το εμπεδωσετε
Δεν με αφήνουν οι γονείς μου να μιλώ με αγνώστους στο διαδίκτυο και μάλιστα σε σελίδες για ενηλίκους.Γιατι να ντρεπονται ρε τύπε, μου το εξηγεις λιγακι?
Να σου επισημανω οτι σε κοβω για ανηλικο παντως.
Με καθυστερημενο μιλαςΓιατι να ντρεπονται ρε τύπε, μου το εξηγεις λιγακι?
Να σου επισημανω οτι σε κοβω για ανηλικο παντως.
Οι "περισσοτεροι που αναρωτιουνται" ειναι καπου 2-3 χιλιαδες ατομα, με 20 λογαριασμους στα σοσιαλ ο καθενας, που λενε μεταξυ τους τα ιδια και τα ιδια, αυτοπειθονται οτι ειναι αληθεια, ενω η πραγματικοτητα ειναι άλλη.Στο μεταξυ όπου σταθείς κι όπου βρεθείς οι περισσοτεροι αναρωτιουνται πως στο καλό έπιασε ο κουλης 41%
Απο κανέναν σχεδον δεν ακους τον ψηφισα...
Γιατι μονο μεχρι το 2031?Εγώ το λέω ξεκάθαρα: Η κατάσταση που θα διαμορφωθεί (έτσι και ξαναβγεί, μαύρη η ώρα) θα είναι αβίωτη. Πλέον σκέφτομαι σοβαρά να μεταναστεύσω. Δεν θέλω να ζήσω μέχρι το 2031 σε αυτό το καθεστώς.
Πάντως άλλοι πληρώνουν στρατιές τρολ και ισραηλινές ομάδες κρούσης στο διαδίκτυο. Ονόματα δεν λέμεΟι "περισσοτεροι που αναρωτιουνται" ειναι καπου 2-3 χιλιαδες ατομα, με 20 λογαριασμους στα σοσιαλ ο καθενας, που λενε μεταξυ τους τα ιδια και τα ιδια, αυτοπειθονται οτι ειναι αληθεια, ενω η πραγματικοτητα ειναι άλλη.
Ερχεται το 45% τύπεΠάντως άλλοι πληρώνουν στρατιές τρολ και ισραηλινές ομάδες κρούσης στο διαδίκτυο. Ονόματα δεν λέμε
Έτσι όπως βλέπω τα μυαλά των Ελλήνων μια 12ετία θα τον φάμε στη μάπα τον ΚούληΓιατι μονο μεχρι το 2031?
Τι θα εχει γινει ως τοτε? Θα ειναι πρωτος ο Ανδρουλακης?
Στο καλό και να μας γραφεις τύπε
Να αλλαξουμε λαό τοτε.Έτσι όπως βλέπω τα μυαλά των Ελλήνων μια 12ετία θα τον φάμε στη μάπα τον Κούλη
Δεν λέω το αντίθετο. Είναι απαράδεκτο το ότι μετά από τέτοια 4ετία έπεσε αντί για την κυβέρνηση η αντιπολίτευση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ψηφίσουμε ΝΔ. Έλεος! Τι λογική...Να αλλαξουμε λαό τοτε.
Το οτι ολοι οι υπολοιποι ειναι αχρηστοι και ανικανοι ούτε που σου περναει απο το μυαλο ε?