paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.298
- Πόντοι
- 10.336
δεν ελεγχει κανενας στην μπανανια ρε, μπαινε πισω απτις γριες οπως μπαινουμε γηπεδοεδω εισαι μαν , ειναι χθεσινή που βγηκα μια βόλτα
δεν ελεγχει κανενας στην μπανανια ρε, μπαινε πισω απτις γριες οπως μπαινουμε γηπεδοεδω εισαι μαν , ειναι χθεσινή που βγηκα μια βόλτα
Μωρη κουφαλα, την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ εχεις μησουγαμησω;;;;εδω εισαι μαν , ειναι χθεσινή που βγηκα μια βόλτα
Αν σου πω ότι ψήφισαν ΝΔ και οι τρεις λόγω της αύξησης του κατώτατου μισθού, ενώ στις προηγούμενες οι δυο ψήφισαν αριστερά κόμματα κι ο ένας δεν πήγε καθόλου στην κάλπη;Α μπραβο.
Αν απλα δηλωσουν δεξιοι να τους πεις αυτόματα αλλάζουν κλίμακα , και πάνε στα 5Κ στην τράπεζα εικονικά.
Μην σου πω οτι αμα λένε οτι ειναι δεξιοι μπορει τσιμπησει κανα καλό μουνί και να ρίξουν κανα 2 μανίκια μεχρι να τους πάρει χαμπάρι
αδερφε μαλλον πρεπει να αλλαξει το κομμα που ψηφιζει.Το τρίτο μετά από 3 χρόνια δουλειάς έχει ένα χιλιάρικο στην Τράπεζα
Αυτό το ποστ πρέπει να γίνει επικεφαλίδα στα νήματα με την πολιτική εδώ στο μπου.ασε ρε μαλακα που μου εγιναν ολοι πλουσιοι ναπουμε και ολοι ανακαλυψαν οτι ειναι δεξιοι ξαφνικά.
Ψηφισαν ολοι δεξια επειδη ειναι νοικοκυραιοι και εχουν λεφτα στην τράπεζα ταχα μου μπας και το πιστεψει ο κοσμος και τους πει "μεσαια ταξη"
που χρωστανε μεχρι και τον αέρα που αναπνεουν οι αποτυχημένοι ολοι
Φλομώσαμε στην μαλακία εδω μέσα
Δε είμαι ηλίθιος απλά όντως η αριστερά είναι όλη πιο καλή από τη δεξιά για ότι μα ότι έχει γινει στη χώρα μας για όλα τα ζήτημα ευθύνη έχουν ΜΟΝΟ το ΠΑΣΟΚ και η νδΠοιός σου είπε ότι είμαι νεοδημοκρατης; Ο κλώνος σου ο λαδακης;
Το ότι δεν είμαι νεοδημοκρατης δεν σημαίνει ότι είμαι κ ηλίθιος
Πιες το Ξυδάκι σου και τα λέμε σε 50 χρόνια πάλι .. κ αν κυβερνήσει και το η αριστερά..
μαλιστα,ΜΑΛΙΣΤΑαδερφε μαλλον πρεπει να αλλαξει το κομμα που ψηφιζει.
εγω τοσα βρηκα στη δεξια μου τσεπη
Αν σου πω ότι ψήφισαν ΝΔ και οι τρεις λόγω της αύξησης του κατώτατου μισθού, ενώ στις προηγούμενες οι δυο ψήφισαν αριστερά κόμματα κι ο ένας δεν πήγε καθόλου στην κάλπη;
Εν τω μεταξύ, στην ίδια κατάσταση οικονομικά είναι και χιλιάδες συνομήλικοι και συνομήλικες από ότι μου λένε. Φως μόνον όσοι μένουν με γονείς.
επικινδυνο αυτο που έκανες .. τωρα θα αρχισουν τα μαζικά πμ απο δεξιούς για δανεικάαδερφε μαλλον πρεπει να αλλαξει το κομμα που ψηφιζει.
εγω τοσα βρηκα στη δεξια μου τσεπη
Θυμασαι την πλακα που ειχα κανει στον μπαρμπαπηδουλα; με την πισινα και το μπαγιοκο; Οταν την επεφτε στον Αγιο;επικινδυνο αυτο που έκανες .. τωρα θα αρχισουν τα μαζικά πμ απο δεξιούς για δανεικά
Οχι οτι τα χρειάζονται, απλα έτσι για να γυρνάει το χρήμα
Διαφωνώ με αυτό που λέει ο Τάκης αλλά είναι θέμα και με ποιους συναναστρέφεσαι. Αν ο κύκλος σου είναι άνετος οικονομικά, λογικό να θεωρείς ότι αυτή είναι η κρατούσα κατάσταση. Αν δεν είναι θεωρείς οτι η πλειονότητα δουλεύει ναυπηγοεπισκευαστική στο Πέραμα. Μεροκάματο αν και όταν....Οκ , ετσι εκριναν και εριξαν ΝΔ , δεν ειναι λιγο γι αυτους μια αύξηση κατωτατου.. θα μου πεις απο την αλλη ολη η αυξηση αποροφήθηκε πρακτικα απο την ανοδο των τιμων , αλλα οκ , ετσι ηθελαν ετσι εκαναν, παλι οι γονεις θα τσονταρουν .
Οπως ομως τα λεει ο Τακης , και με βαση τους γνωστους/φιλους/συνεργατες του αυτοι δεν πρεπει να ειναι χιλιάδες που λες, καμιά 100αρια στην καλυτερη.
φυσικα, οτι θελουν τα παιδια.επικινδυνο αυτο που έκανες .. τωρα θα αρχισουν τα μαζικά πμ απο δεξιούς για δανεικά
Για βαλε μας ρε φιλε δημοσκοπηση της Προτατα για λογαριασμο της ΕφΣυν να δουμε τι γινεται;Δεν βάζει μυαλό ΣΥΡΙΖΑ πάλι μυστική δημοσκόπηση πάλι euractiv
δεν θελουμε τιποτα εμεις φιλε-Παπαροτριφτουλα...να εισαι καλα να βγαζεις πολλα λεφτακια..φυσικα, οτι θελουν τα παιδια.
με αντιγραφα τιτλων ιδιοκτησιας και πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης, να ερθουν απο εδω να τους κερασω ενα καφεδακι να το συζητησουμε.
φιλικη τιμη, 5% ανα μηνα για μελη του μπου με 5+ χρονια, 6% για 3+ χρονια, και 7% για τους κλωνους.
εχει 20 λεπτα στη διαθεση του.δεν θελουμε τιποτα εμεις φιλε-Παπαροτριφτουλα...να εισαι καλα να βγαζεις πολλα λεφτακια..
προσεξε μονο μην δωσεις κανα ΑΦΜ εκει που δεν πρεπει γιατι σε εχει λοκαρει τωρα γνωστο τιμιο μελος του μπου με 180 χρονια φυλακας στην πλατη
Την περιπτωση να ψηφιζει ο υπαλληλος, ειδικα του ιδιωτικου, δεξια γιατι ειναι η μονη σοβαρη επιλογη (ή εστω για εσας, η λιγοτερο φαιδρη) την αποκλειουμε; Οπως επισης πως με δεξια πολιτικη, φιλελευθερη στο επιχειρειν οσο προοδευουν οι ιδιωτικες επιχειρησεις τοσο αυξανουν και οι πιθανοτητες να αυξησει εισοδημα;Αυτό το ποστ πρέπει να γίνει επικεφαλίδα στα νήματα με την πολιτική εδώ στο μπου.
Ασφαλώς κ κάποιος φτωχός μπορεί να ψηφίσει ελεύθερα δεξιό κόμμα διότι απλά φοβάται την κατρακύλα της αριστεράς αντιπολίτευσης αλλά ο απλός μεροκαματιάρης που το παίζει δεξιός κ ψηφίζει μόνιμα δεξιά για να το παίξει κάτι σπουδαίο , είναι όντως για κλάματα και για λυπηση .....
Είναι parody account αυτός τυπεΔεν βάζει μυαλό ΣΥΡΙΖΑ πάλι μυστική δημοσκόπηση πάλι euractiv
Αμ εγω με το μουνακι το Λακη που θα εβαζε τα 5πλασια και μετα εστελνε πιμια με τηλεκοντρολ στον τραμουντανα;Θυμασαι την πλακα που ειχα κανει στον μπαρμπαπηδουλα; με την πισινα και το μπαγιοκο; Οταν την επεφτε στον Αγιο;