alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ελα, βλακα. Τον πούλοΤρολάρεις; Τί ακριβώς κάνεις;
Ελα, βλακα. Τον πούλοΤρολάρεις; Τί ακριβώς κάνεις;
ωραία όλα καλά τότε...και εγώ Έλληνας είμαι...πες μου τι τράπεζα έχεις μόνο για να μην χρεωθούμε προμήθειαΝαι ρε τύπε πολύ κουλ παλιομοδίτικο αστείο, είναι δάνειο της Αμερικής προς την Ελλάδα. Αυτό είπε και πρόσφατα.
Δε με νοίαζει τι κάνετε με το Μπαροκ ρε τύπε. Έλεος!Ο μπάροκ είναι κουνιστός και κάνουμε σεξ μαζί!
Κουρασε ολο αυτο το παραληρημα με την αποχη.https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/parties/2/
Εγγεγραμμένοι 9.944.955
Η ΝΔ πήρε 2.407.590 ψήφους
Με απλά λόγια 2,5 πέσε 3 στους 10 ψήφισαν Κούλη... Είναι αυτό δημοκρατία;
Σε μια κρίση (ποσό μάλλον σε πολλαπλές κρίσεις) δεν μπορείς να σηκώσεις το δάχτυλο και να πεις ότι κάποιος δεν προσπάθησε επειδή ''δεν τόχει''Φυσικα, ολους τους τσακισε η παρανοια που ζουμε απο το 2010 απλα καποιοι προχωρησαν, την παλευουν, υπαρχουν καποιοι που επωφεληθηκαν και αλλοι που ζοριζονται αλλα προσαρμοστηκαν.
Υπαρχουν και οι αρνητες της πραγματικοτητας που ζουν ακομα καπου 2004-2005.
Ακουγεται οτι αν πας να ψηφισεις τον ιουνη μπαινει αυτοματα φριμπετ ΚΑΙ μπονους καταθεσης!!!!!!!!!!!!!!!!Κουρασε ολο αυτο το παραληρημα με την αποχη.
Εγω, σαν ανθρωπος που απειχε απο τις εκλογες, δεχομαι το αποτελεσμα, γιατι στα παπαρια μου.
Αν δεν σου αρκει τυπε κατσε βασανισου με φανταστικες αδικιες.
Και ο συριζα οταν βγηκε κυβερνηση με λιγοτερες απο 2εκ ψηφους βγηκε. Οπως λεει και ο κουτσουμπας "αυτοι ειμαστε".
Η διαδικασια ειναι ξεκαθαρη. Οποιος ενδιαφερεται να ψηφισει, ψηφιζει.
να ξερεις ψηνομαι να ψηφισω Βεργη και να τραβηξω βιντεο το ψηφοδελτιο για να με κερασει γευμα και να του γαμησω την γυναικαΑκουγεται οτι αν πας να ψηφισεις τον ιουνη μπαινει αυτοματα φριμπετ ΚΑΙ μπονους καταθεσης!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι ρε τύπε ήμαρτον. Οι συγκεντρώσεις που μου έγραψε και κάποιος άλλος, δεν έιναι για να μαζεύεται κόσμος! Είναι για να μιλά ο Κούλης μόνος του σε εξωτερικο χώρο να παίρνει αέρα!
Δυστυχως,το γνωριζω.Φίλε δεν γίνεται ταφή ή καύση αν δεν υπάρξουν οι παραπάνω προϋποθέσεις. Και όλα τα δικαιολογητικά κατατίθενται μόνο από το γραφείο τελετών. Μόνο έτσι γίνεται πλέον.
Ο τυπος Τσίπρας εφαγε τη πουτσα της ζωης του και αντι να κανει αυτοκριτική βγαινει και λεει οτι φταιει το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρουλάκης που εφαγε 20% στο κεφαλι!!!
Και ρωτάω τους τύπους ζαιους θα τον ξανά ψηφίσετε;;
Για 80.000 είχα άκουσει. Και του έδωσε λεει εκείνα τα δηναρια μπαχρειν σε πολλαπλασια αξια. Ασχετα αμα αυτα ειχαν αποσυρθειΔεν θυμάμαι ρε από έναν από το σόι του ήταν που πήρε το αμάξι και τον πιστολιασε ο Μιδας να πούμε
Για 80.000 είχα άκουσει. Και του έδωσε λεει εκείνα τα δηναρια μπαχρειν σε πολλαπλασια αξια. Ασχετα αμα αυτα ειχαν αποσυρθει
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ
ευχαριστω....ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ,ΕΝΑΣ ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΝΕΟΣ..
ΠΛΑΝΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...
ευχαριστω....