Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
τύπε να δώσουμε iban?Εντάξει φίλε όπως θες η γη είναι επίπεδη τότε. Άντε γειά
τύπε να δώσουμε iban?Εντάξει φίλε όπως θες η γη είναι επίπεδη τότε. Άντε γειά
https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/parties/2/Ρε μεγαλε κυβερνησεις δε βγαζουν οι συγκεντρωσεις βγαζει ο μεσος οικογενειαρχης στις πολεις και στα χωρια που δε θα ακουσεις ποτε να μιλανε.
Εσυ στο echo chamber σου μπορει πιθανοτητα νομιζες οτι θα βγει Αλεξης και Ο Κασιδιαρης. Ειναι αδιαφορο.
Καλά ρε τυπε τι μαλακια είπες,ημαρτονΚαι πάλι κάνει συγκέντρωση (που δεν τολμα γιατί το ξέρει) δεν περιμένω να δω και τους 2.407.590 αλλά δε θα δώ 500.000; Ούτε 100.000;
Καθε φορά που εκανα εκλογες ως αντιπροσωπος, ελεγα στα μελη της εφορευτικης επιτροπης να μην βαζουν με την ιδια σειρά τα κομματα στο πακετο των ψηφοδελτιων. Οχι οτι εχει καποια σημασια, αλλά γκρινιαζαν οι εκλογικοι αντιπροσωποι. Απο την αλλη, καταλαβαινω και τα μελη της εφορευτικης που φτιαχνουν τα "πακετα". Ρε φιλε, 30 κομματα ειναι, φτιαχνω πακετα, ειναι δυνατον καθε φορα να τα παιρνω με διαφορετικη σειρα? Συνηθως μαλιστα, επαιρναν τα ψηφοδελτια ενος κομματος, τα "απλωναν", μετα του επομενου κοκ, ώστε να κερδιζουν χρονο. Αλλά ετσι τα πακετα εμεναν ίδια. Τωρα εσυ τι εννοεις δηλαδη, οτι ηθελε ο αντιπροσωπος να επηρεασει την ψηφο καποιου, επειδη ήταν πρωτη η ΝΔ σε αυτά που σου εδωσε? Και δεν μας λες καν αν ήταν ολα τα πακετα ιδια. Τι να σου πω.Παντως νοθεια παιζει στους σταυρους να ξερετε, γιαυτο να βαζεται παντα ολους.
Μου τοχει πει Υπουργος αυτο που δε θα κατονομασω.
Δεν ειναι απιθανο αν το σκεφτεις, μελη της εφορευτικης επιτροπης, οπου δεν εχει το μεγιστο επιτρεπομενο βαζουν στα κρυφα εκει που θελουν.
Ειδικα σε επαρχια αυτο παιζει πολυ.
Εμενα παντως αυτος που μου εδωσε τα ψηφοδελτια σαυτες τις εκλογες, ειχε βαλει πρωτη τη ΝΔ, δευτερο το λευκο και τριτο το Συριζα.
Τυχαιο;
Δε νομιζω.
Ειναι οπαδος του Σωρρα τύπε. Εκεί σταματαμε να ασχολουμαστεΚαλά ρε τυπε τι μαλακια είπες,ημαρτον
ρε άνθρωπε, τα 5-10 βασικά + λευκό από τα 35 ψηφοδέλτια τα έβαλε η εφορευτική πάνω πάνω στο πακέτο,Παντως νοθεια παιζει στους σταυρους να ξερετε, γιαυτο να βαζεται παντα ολους.
Μου τοχει πει Υπουργος αυτο που δε θα κατονομασω.
Δεν ειναι απιθανο αν το σκεφτεις, μελη της εφορευτικης επιτροπης, οπου δεν εχει το μεγιστο επιτρεπομενο βαζουν στα κρυφα εκει που θελουν.
Ειδικα σε επαρχια αυτο παιζει πολυ.
Εμενα παντως αυτος που μου εδωσε τα ψηφοδελτια σαυτες τις εκλογες, ειχε βαλει πρωτη τη ΝΔ, δευτερο το λευκο και τριτο το Συριζα.
Τυχαιο;
Δε νομιζω.
Ναι ρε τύπε πολύ κουλ παλιομοδίτικο αστείο, είναι δάνειο της Αμερικής προς την Ελλάδα. Αυτό είπε και πρόσφατα.τύπε να δώσουμε iban?
Μπραβο ρε τύπε, πολυ ωραια ιδεα, να ψηφισουν οι Συριζαιοι Πλευση, Βαρουφακη και Νικη για να τους βαλουν στη Βουλη και να πεσει ο Συριζα στο 14%, να τον περασει και το ΠΑΣΟΚ αλλά θα εχει...δυσκολεψει την αυτοδυναμια της ΝΔ, η οποια αν περασει το 40% την παιρνει ετσι κι αλλιως.Αν έχουν λίγο μυαλό εκεί στο συριζα(που δεν έχουν),θα επρεπε ήδη να δώσουν γραμμή να ψηφίσουν η δικοι τους, πλεύση, βαρουφ και νίκη για να πάει το ποσοστό αυτοδυναμίας στο 38-40% και να υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να μην πάρει αυτοδυναμια η νδ.να παίξουν μια τελευταία ζαριά..που μυαλό ομως
Τυπε ο συριζα την Κυριακή ξοφλησε ,τέλος.δε θα ξαναειναι ούτε κόμμα εξουσίας ούτε τπτ.αντε και το πέρασε το πασοκ;και;τι αλλάζει.εχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να κόψει την αυτοδυναμια.ας την εξαντλήσει.ας σκεφτούν όπως σκέφτηκες εσύ το 15 με το κιδυσο δεν είναι ασχημο..Μπραβο ρε τύπε, πολυ ωραια ιδεα, να ψηφισουν οι Συριζαιοι Πλευση, Βαρουφακη και Νικη για να τους βαλουν στη Βουλη και να πεσει ο Συριζα στο 14%, να τον περασει και το ΠΑΣΟΚ αλλά θα εχει...δυσκολεψει την αυτοδυναμια της ΝΔ, η οποια αν περασει το 40% την παιρνει ετσι κι αλλιως. Εχεις δικιο, πού μυαλο.
Εγω το εκανα το 2015 γιατι η ΝΔ ειχε 28%, και ο Συριζα 35%. Τωρα που η ΝΔ εχει 41% και ο Συριζα 20%, θεωρω οτι ειναι αυτοκτονικο να λειτουργησουν ετσι. Ειναι ομολογια εξαφανισης. Αντιθετως θεωρω οτι θα πιεσουν τα κομματα αυτα για να παρουν ψηφους απο εκει, μπας και παρουν κανενα 25-26% και μπορεσουν να μιλησουν για ανακαμψη. Προσωπικα βεβαια θεωρω οτι η προσπαθεια αυτη δεν θα εχει κανενα αποτελεσμα, ο Συριζα θα πεσει κατω απο 20%Τυπε ο συριζα την Κυριακή ξοφλησε ,τέλος.δε θα ξαναειναι ούτε κόμμα εξουσίας ούτε τπτ.αντε και το πέρασε το πασοκ;και;τι αλλάζει.εχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να κόψει την αυτοδυναμια.ας την εξαντλήσει.ας σκεφτούν όπως σκέφτηκες εσύ το 15 με το κιδυσο δεν είναι ασχημο..
Ναι ρε τύπε ήμαρτον. Οι συγκεντρώσεις που μου έγραψε και κάποιος άλλος, δεν έιναι για να μαζεύεται κόσμος! Είναι για να μιλά ο Κούλης μόνος του σε εξωτερικο χώρο να παίρνει αέρα!Καλά ρε τυπε τι μαλακια είπες,ημαρτον
Φυσικα, ολους τους τσακισε η παρανοια που ζουμε απο το 2010 απλα καποιοι προχωρησαν, την παλευουν, υπαρχουν καποιοι που επωφεληθηκαν και αλλοι που ζοριζονται αλλα προσαρμοστηκαν.Σοσιαλιστές δεν δήλωναν;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλήθεια το πιστεύεις αυτό;
Το οτι μιλας εσυ για μαλακια στο κεφαλι άλλων, αποτελει αφορμή για ακράτητα γελια. Καλά ελειπες 4 χρονια τύπε. Αντε ξαναπηγαινε εκει που ησουνΝαι ρε τύπε ήμαρτον. Οι συγκεντρώσεις που μου έγραψε και κάποιος άλλος, δεν έιναι για να μαζεύεται κόσμος! Είναι για να μιλά ο Κούλης μόνος του σε εξωτερικο χώρο να παίρνει αέρα!
Η μαλακία είναι μεσα στο κεφάλι σου μου φαίνεται...
Τι να πω ρε φίλε Άλεξ; Είσαι σίγουρα καλά;Έχεις δικιο σε πολλά απο αυτά που γράφεις για το Σώρρα! Δεν μπορώ όμως να κάνω αλλιώς εγώ ο Alex71 είμαι ένα ταπεινό πουτανάκι του κούλη! ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙ!!!!!!
Ελα, βλακα. Τον πούλοΠαιδιά ο Alex71 τα έχασε
https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/parties/2/
Εγγεγραμμένοι 9.944.955
Η ΝΔ πήρε 2.407.590 ψήφους
Με απλά λόγια 2,5 πέσε 3 στους 10 ψήφισαν Κούλη... Είναι αυτό δημοκρατία;
Και πάλι κάνει συγκέντρωση (που δεν τολμα γιατί το ξέρει) δεν περιμένω να δω και τους 2.407.590 αλλά δε θα δώ 500.000; Ούτε 100.000;
Τρολάρεις; Τί ακριβώς κάνεις;Ελα, βλακα. Τον πούλο
Εσυ παλι εισαι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.Σκάσε το ξέρω