Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.144
- Πόντοι
- 10.411
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ
Γαμιολη εσύ!!!Ξανακυλησε!!
βγες απο το νικ μιαρε τσιπρα
Εμένα τύπε δε νοιάζει για την αποχή... Το θέμα είναι ότι τα γυμνά νεοδημοκρατάκια δεν το έχουν καταλάβει και νομίζουν ότι είναι πλειοψηφία! Αντί να δείξουν κατανόηση ότι τους ανέχεται η πλειοψηφία βγαίνουν και απο πάνω και στριγγλίζουν!Κουρασε ολο αυτο το παραληρημα με την αποχη.
Εγω, σαν ανθρωπος που απειχε απο τις εκλογες, δεχομαι το αποτελεσμα, γιατι στα παπαρια μου.
Αν δεν σου αρκει τυπε κατσε βασανισου με φανταστικες αδικιες.
Και ο συριζα οταν βγηκε κυβερνηση με λιγοτερες απο 2εκ ψηφους βγηκε. Οπως λεει και ο κουτσουμπας "αυτοι ειμαστε".
Η διαδικασια ειναι ξεκαθαρη. Οποιος ενδιαφερεται να ψηφισει, ψηφιζει.
Τυπε ετσι οπως το πας,μενουμε ολοι οι ελληνες στην αντιπαρο και ειμαστε 3 χιλιαδες κοσμος μαξ...Εμένα τύπε δε νοιάζει για την αποχή... Το θέμα είναι ότι τα γυμνά νεοδημοκρατάκια δεν το έχουν καταλάβει και νομίζουν ότι είναι πλειοψηφία! Αντί να δείξουν κατανόηση ότι τους ανέχεται η πλειοψηφία βγαίνουν και απο πάνω και στριγγλίζουν!
Δηλαδή τί, να τους πούμε μπράβο; Και βγάλε τώρα το ποσοστό των διορισμένων, και αυτών που περιμένουν διορισμό. (Που ψήφισαν δηλαδή για το τομάρι τους και χέστηκαν για τους υπολοίπους.)
Τι μένει; Πόσοι ψήφισαν τελικά Κούλη γιατί τον θεωρούν άξιο για τη χώρα; 1 στους 10; Θα έπεπε να ντρεπόμαστε που επιτρέπεται αυτό το πράγμα...
Γιατί δε γίνονται οι εκλογές υποχρεωτικές για όλους; Να υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο μέρες, και να μπορεί να ψηφίσει κάποιος όπου και αν βρίσκεται. Γιατί δεν το κάνουν; Εδώ με τον κορονοϊό είδαμε τρελά πράγματα και ελέγχους! Άρα η αποχή συμφαίρει να υπάρχει...
Το Χρηματιστήριο Ενέργειας είναι ευρωπαϊκά απαιτούμενο. Είναι τμήμα του Target model. Σε όλη την ΕΕ. Δε μπορείς να βγεις χωρίς συμφωνία μεταξύ των χωρών. Και παρά τις διαφωνίες και τις αντιδράσεις κάποιων χωρών, τέτοια απόφαση δεν υπάρχει. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι το 100% της ενέργειας περνάει μεσα από αυτό. Σε άλλες χώρες δε συμβαίνει αυτό. Στη Γαλλία πχ περνάει το 30%. Το κακό σε μας είναι ότι δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμα διμερή συμβόλαια μεταξύ παροχων και παραγωγών, που είναι το σύνηθες στην ΕΕ. Εδώ ακούγονται πολλές απόψεις για το τι μπορεί να γίνει και αν χωράει πολιτική παρέμβαση.Εννοειτε οτι βγαινεις. Αλλα θα τσακωθει με τους ολιγαρχες.
Μετρα στηριξης κομμενα. Μονο κοινωνικα τιμολογια. 50 σεντς η κιλοβατωρα. Εχετε παρει χαμπαρι??? Μαλλον οχι
Κρατικοποιηση της ΔΕΗ, οπως οι μαλακες αδαηδες οι Γαλλοι, Ισπανοι, Πορτογαλοι , Ιταλοι κρατικοποιησαν της εθνικες εταιρειες τους.
Δωστε του 60% την αλλη φορα για να τελειωνουμε...
Μια αναθεωρηση εκαναν το 2019 και αυτη αφορουσε το απυροβλητο των βουλευτων...
Προβατα εισαστε ολοι εκτος απο τα λαμογια που ειναι λαμογια...
ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ...ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ στα παπαρια μου κιολας...ΑΦΟΥ ειναι κουκουες και σε δουλευει!!!
Ε ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ....Ξανακυλησε!!
βγες απο το νικ μιαρε τσιπρα
Το όριο είναι το 99.999. Στο γερμανικό χρηματιστήριο ενέργειας. Τώρα που θα γίνει ενοποίηση θα κλάψουν μανουλες. Ελπίζουμε να μην κλάψουν οι δικές μας.90 ευρώ την κιλοβατώρα θέλουμε
Τυπε κανα 2 χρονια δεν υπηρχε κλιμακα ασφαλισης.Υπολογιζοταν απο το καθαρο εισοδημα επι 26-27%.Ξερω ατομα που πληρωναν 1 ως 2 χιλιαρικα το μηνα,για να παρουν συνταξη (και αν) μετα απο 20 χρονια και υπηρεσιες σε ενα υπο διαλυση συστημα υγειας.Τοτε δηλαδη πληρωνε το 84% την ελαχιστη εισφορα?Το νούμερο που λένε λογιστές, σύλλογοι ... ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ....
ότι το 84% του συνόλου των επαγγελματιών .... ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ...
ισχύει ή όχι ;
Έχεις κάποιο άλλο ;;;;
Το 30% των επιστημόνων επαγγελματιών .... ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ Ο ΔΣΑ ....
συνολικά από ιατρούς, δικηγόρους, οικονομολόγους μηχανικούς
ΤΟ 30% ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.
Δεν πληρώνει , σημαίνει όχι ότι καθυστέρησε την τελευταία δόση ....
ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΕ !
Δεν ισχύει ;;;
Αυτοί ... δεν έχουν να πληρώσουν ... και ... πιστεύουν ότι του χρόνου ... θα δηλώσουν πάνω από 30-50-70 χιλιάρικα καθαρά
και θα τους έσκιζε τέτοιος μαλακισμένος νόμος ;;;;;
Έχεις κάποια ερμηνεία ;;
Εγώ .... μόνο ότι είναι μαλάκες.
Αυτός που έχει ένα κωλομπαγαζο 1.5 Χ 3 και πουλάει .... φραπέ .... 1€ .... δηλώνει πάνω από .... 30 καθαρά ;;;;
ενοποιηση ξερω στην αγορα φ.α.αλλο εννοεις;Το όριο είναι το 99.999. Στο γερμανικό χρηματιστήριο ενέργειας. Τώρα που θα γίνει ενοποίηση θα κλάψουν μανουλες. Ελπίζουμε να μην κλάψουν οι δικές μας.
Τι πώς το καταφερε? Προφανως η διαρκής τοξικοτητα του λόγου του, έκανε πολυ κοσμο να τον σιχαθεί. Και να μην ξεχναμε ότι μπορει να πηρε 31,5% στις εκλογες του 2019, αλλά καποιοι επιλεγουν να μην θυμουνται ότι δυο μηνες πριν, στις ευρωεκλογες, ειχε παρει 23%. Αρα καποιοι τον ψηφισαν με βαρια καρδια, για να του δωσουν μια ευκαιρια ακομη, για να ειναι δυνατη και σοβαρη αντιπολιτευση. Και αντ' αυτού ειδαν κατι Μητσοτακη γαμιεσαι, κατι παιδοβιαστες ειστε, κλπ κλπ.Ειχε αναλυση στη Σια Κοσιωνη με δημοσκοπο για μετακινησεις ψηφοφορων απο τα κομματα προς αλλα.
ΣΥΡΙΖΑ 10% πηγαν προς ΠΑΣΟΚ. 11% μετακινηθηκαν προς ΝΔ. Το μεγαλυτερο ποσοστο μετακινησης ηταν προς την κυβερνηση! Αφου υπηρχαν και αλλες μικροτερες μετακινησεις προς αλλα κομματα, ΚΚΕ, Ζωη Κωνσταντοπουλου.
Πως το καταφερε αυτο ο ΣΥΡΙΖΑ;
Τιποτα φρέσκο?Συστάσεις Κομισιόν για την Ελλάδα: Τέλος στα μέτρα ενεργειακής στήριξης
Η Ελλάδα καλείται από την Κομισιόν, μεταξύ άλλων, να προχωρήσει σε τερματισμό των μέτρων στήριξης για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης. Ο αστερίσκος.www.news247.gr
Για πεστε την γνωμη σας ολοι οι ψηφοφοροι της ΝΔ.
Αυτο που σας ελεγα για το χρηματηστηριο ενεργειας και πως θα διορθωσουν την μαλακια που εκαναν και εβαλαν 100% την ενεργεια ενω οι αλλες ΧΑΖΕΣ χωρες τηε ΕΕ μαξιμουμ 9% εβαλαν.
Αυτοι ειμαστε και αυτους θελουμε...τριμαλακες δηλαδη ειμαστε !!!!!
Φοβου τους Δαναους και δωρα φεροντεςφιλο-Τρουμπ τον θελω μαζι μου....ΗΓΓΙΚΕΝ η ωρα πλεον...
Ενοποιημένη εσωτερική αγορά ηλεκτρικού ρευματος της ΕΕ. Εμείς θα μπούμε το 2024. Τουλάχιστον αυτός ήταν ο σχεδιασμός.ενοποιηση ξερω στην αγορα φ.α.αλλο εννοεις;
παγιδα....η θα μας βγει σε καλο η θα γαμηθουμε περαιτερωΕνοποιημένη εσωτερική αγορά ηλεκτρικού ρευματος της ΕΕ. Εμείς θα μπούμε το 2024. Τουλάχιστον αυτός ήταν ο σχεδιασμός.