Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
στα μπαρακια να παει , για φαγητο μην την βγαλειΔινε του τωρα ιδεες. Να ζηταει 300αρες για να παει στα μπαρακια με την Δαναη
δεν τον φτανουν χιλιαρικα
στα μπαρακια να παει , για φαγητο μην την βγαλειΔινε του τωρα ιδεες. Να ζηταει 300αρες για να παει στα μπαρακια με την Δαναη
Τυχαίο. Μην νομίζεις,, να είσαι σίγουρος.Παντως νοθεια παιζει στους σταυρους να ξερετε, γιαυτο να βαζεται παντα ολους.
Μου τοχει πει Υπουργος αυτο που δε θα κατονομασω.
Δεν ειναι απιθανο αν το σκεφτεις, μελη της εφορευτικης επιτροπης, οπου δεν εχει το μεγιστο επιτρεπομενο βαζουν στα κρυφα εκει που θελουν.
Ειδικα σε επαρχια αυτο παιζει πολυ.
Εμενα παντως αυτος που μου εδωσε τα ψηφοδελτια σαυτες τις εκλογες, ειχε βαλει πρωτη τη ΝΔ, δευτερο το λευκο και τριτο το Συριζα.
Τυχαιο;
Δε νομιζω.
Το φοροδιαφεύγουν , έχει πολλές μορφές. Όχι απαραίτητα μη έκδοση αποδείξεων . Μάλλον γινόταν .Μου φαινεται εξαιρετικα δυσκολο το 84% να πληρωνε την κατωτατη εισφορα,εκτος αν μπορουν σχεδον ολοι να φοροδιαφευγουν(αρκετα).
Υπάρχουν ακόμαΕντάξει φίλε όπως θες η γη είναι επίπεδη τότε. Άντε γειά
Εννοειται,πως γινομουν μελος στο μπου αλλιως?ψυθιριζεται οτι εχεις δωσει το ΑΦΜ σου
οχι εδω....στον ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟ λεγω....Εννοειται,πως γινομουν μελος στο μπου αλλιως?
Α μπραβο. Το μισο χρονο που κλαιγονται καποιοι, να τον αφιερωναν να βρουν λυση, θα ηταν ολα μια χαρα. Αλλά μετα πώς θα μας πρήζουν στη μιρλα?
σαν τα καυσιμα Αλεξ ;;;Εμπιστοσυνη στον κύριο Κυριακο, ΜΟΝΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, θα την βρει τη λυση
Οτι εδω δηλαδη σου κατσε λογικο.Το καταλαβα,του πα να ανταλλαξουμε,να του δωσω εγω 3-4 αφμ να μου στειλει αυτος 3-4 ταυτοτητες.Σαν τα πανινι καπωςοχι εδω....στον ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟ λεγω....
Γιατι, τωρα δεν εχουμε εκλογες παλι? Γιατι τσιμπανε προς τα πανω?σαν τα καυσιμα Αλεξ ;;;
που ολο θα εριχνε τις τιμες και ολο ανεβαιναν
Βεβαια πριν τις εκλογες επεσαν , και τωρα παλι τσιμπανε προς τα επανω
Ρε εγκαθετε,γκρεμοτσακιστηκε το βαρελι απο τα 75-80 που ειχε πηγε στα 75-80.Τοσο δυσκολο ειναι?σαν τα καυσιμα Αλεξ ;;;
που ολο θα εριχνε τις τιμες και ολο ανεβαιναν
Βεβαια πριν τις εκλογες επεσαν , και τωρα παλι τσιμπανε προς τα επανω
ρε γαμηδιαρη θα με σκασεις τα παραταω δεν συνεχιζω αλλοΟτι εδω δηλαδη σου κατσε λογικο.Το καταλαβα,του πα να ανταλλαξουμε,να του δωσω εγω 3-4 αφμ να μου στειλει αυτος 3-4 ταυτοτητες.Σαν τα πανινι καπως
Γιατι πεσανε τοσο ενω το βαρελι εχει σταθερη τιμη σχεδον εδω και 1 χρονο?Γιατι, τωρα δεν εχουμε εκλογες παλι? Γιατι τσιμπανε προς τα πανω?
ψαχνω να βρω αυτες που τσακωσαν τους αλλους που πηγαιναν για Κου΄λη ψηφοΟτι εδω δηλαδη σου κατσε λογικο.Το καταλαβα,του πα να ανταλλαξουμε,να του δωσω εγω 3-4 αφμ να μου στειλει αυτος 3-4 ταυτοτητες.Σαν τα πανινι καπως
Ελα λιγο ακομα,θα φτιαξω και καφεδακι,θα κυλησει ομορφα η βραδιαρε γαμηδιαρη θα με σκασεις τα παραταω δεν συνεχιζω αλλο
Δεν επηρεαζεται η τιμη μονο απο την αξια του βαρελιουΓιατι πεσανε τοσο ενω το βαρελι εχει σταθερη τιμη σχεδον εδω και 1 χρονο?
Eννοειτσι η άποψη συμφέρει τα συστημικά κόμματα.Εμένα τύπε δε νοιάζει για την αποχή... Το θέμα είναι ότι τα γυμνά νεοδημοκρατάκια δεν το έχουν καταλάβει και νομίζουν ότι είναι πλειοψηφία! Αντί να δείξουν κατανόηση ότι τους ανέχεται η πλειοψηφία βγαίνουν και απο πάνω και στριγγλίζουν!
Δηλαδή τί, να τους πούμε μπράβο; Και βγάλε τώρα το ποσοστό των διορισμένων, και αυτών που περιμένουν διορισμό. (Που ψήφισαν δηλαδή για το τομάρι τους και χέστηκαν για τους υπολοίπους.)
Τι μένει; Πόσοι ψήφισαν τελικά Κούλη γιατί τον θεωρούν άξιο για τη χώρα; 1 στους 10; Θα έπεπε να ντρεπόμαστε που επιτρέπεται αυτό το πράγμα...
Γιατί δε γίνονται οι εκλογές υποχρεωτικές για όλους; Να υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο μέρες, και να μπορεί να ψηφίσει κάποιος όπου και αν βρίσκεται. Γιατί δεν το κάνουν; Εδώ με τον κορονοϊό είδαμε τρελά πράγματα και ελέγχους! Άρα η αποχή συμφαίρει να υπάρχει...
ααα λες δηλαδη οτι σε αυτες τις εκλογες μπορει να παρει ο Συριζα 40% και ο Κουλης 19% ;;;Γιατι, τωρα δεν εχουμε εκλογες παλι? Γιατι τσιμπανε προς τα πανω?
Αυτη ηταν η αιτιολογηση στα μεσαΔεν επηρεαζεται η τιμη μονο απο την αξια του βαρελιου