Επισκέπτης
Αλλα οχτω χρονακια μεινανε ρε,μετα θα τρωμε με χρυσα κουταλια.To μνημονιο ειναι ευλογια για τον τοπο ρε
Και δουλεια θα βρεις κατα το 2020 περιπου,νεο παιδι εισαι ακομη.
Γι'αυτο αυριο Αντωνακη με χερια και ποδια.
Αλλα οχτω χρονακια μεινανε ρε,μετα θα τρωμε με χρυσα κουταλια.To μνημονιο ειναι ευλογια για τον τοπο ρε
δυστυχία ναι.για σας όμως.ΣΥΡΙΖΑ: 50 χρόνια δυστυχίας.
Αλλα οχτω χρονακια μεινανε ρε,μετα θα τρωμε με χρυσα κουταλια.
Και δουλεια θα βρεις κατα το 2020 περιπου,νεο παιδι εισαι ακομη.
Γι'αυτο αυριο Αντωνακη με τα χερια στα αρχιδια
δυστυχία ναι.για σας όμως.
πρόβλημά σας.
το Μνημόνιο επέβαλε 2 πράγματα
1.πάταξη φοροδιαφυγής
2.μείωση αλόγιστης σπατάλης στο Δημόσιο
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ να μειωθούν μισθοί και συντάξεις
οι άχρηστοι όμως,επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν περικοπές από αλλού,διάλεξαν την εύκολη λύση
Αλλα οχτω χρονακια μεινανε ρε,μετα θα τρωμε με χρυσα κουταλια.
το Μνημόνιο επέβαλε 2 πράγματα
1.πάταξη φοροδιαφυγής
οι άχρηστοι όμως,επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν περικοπές από αλλού,διάλεξαν την εύκολη λύση
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ 600.000 ΠΕΛΑΤΕΣ Δ.Υ
Ανετα θα επικρατουσε το κωμα αν ηταν στη θεση του ΣΥΡΙΖΑ:Κανα 10αρι% δεκσων και συνοδοιπορων δεν θα πηγαιναν ποτε στην καλπη-λογω εγκεφαλικου.Μηπως να τη ριξουμε την ψηφο στην αλεκα, αυτο το κοριτσι ειναι το μονο που ειναι παντα στο πλευρο του λαου.
Ειπαμε,μην ξυνετε πληγες...Τι σκατα καμαραντεν θα εισαστε?γιατι εσυ βιαζεσαι να φας απο την δευτερα με χρυσα κουταλια;
και θα στα δωσει ο τσιπουρας ;
Αν ρωτήσεις εδω μέσα τι είναι το μνημόνιο οι 80 στους 100 δεν ξέρουν να σου πουν. Ακουνε οτι μαλακία λεει ο καθένας στο νετ!το Μνημόνιο επέβαλε 2 πράγματα
1.πάταξη φοροδιαφυγής
υπάρχει περίπτωση να πάρει το πασοκ κάτω από 3%;Εγώ για το μόνο που έχω αγωνία αύριο,είναι να μην βγει βουλευτής ο ΓΑΠ
Ακομα και αν ειπαν να μειωθουν οι μισθοι και οι συνταξεις ΔΕΝ ειπαν μονο αυτο.το Μνημόνιο επέβαλε 2 πράγματα
1.πάταξη φοροδιαφυγής
Εγώ για το μόνο που έχω αγωνία αύριο,είναι να μην βγει βουλευτής ο ΓΑΠ
Δεν θα ηρεμήσω,αν δεν τον δώ μαζί με τον Άκη να κάνει κάμψεις στο προαύλιο του Κορυδαλλού με εκείνο το μαύρο κολάν....
Αν ρωτήσεις εδω μέσα τι είναι το μνημόνιο οι 80 στους 100 δεν ξέρουν να σου πουν. Ακουνε οτι μαλακία λεει ο καθένας στο νετ!
Το μνημόνιο θα έπρεπε να το κάνουμε μόνοι μας και να αλλάξουμε την νοοτροπία μας να πρατήσουμε τον φραπέ και να δουλέψουμε! Αλλα που να το καταλάβει ο Ελληναρας ψηφοφόρος. ακουει οτι μαλακία του λεει ο Τσίπρας και ο Καμμένος και περιμένουν την Δευτέρα να παρουν μερτικο απο λεφτά που δεν υπάρχουν. Μακάρι να βγει ο Τσίπρας να γελάσει ο κάθε πικραμένος. Το μόνο κακο είναι οτι θα έχει χαθεί η μισή Ελλάδα.
Διαλέχτε:
Πείνα με Σαμαρα και δουλεία μπας και σωθούμε ή πείνα με Τσίπρα και μισή Ελλάδα κι αν θα υπάρχει κι αυτη!
Εγώ για το μόνο που έχω αγωνία αύριο,είναι να μην βγει βουλευτής ο ΓΑΠ
Δεν θα ηρεμήσω,αν δεν τον δώ μαζί με τον Άκη να κάνει κάμψεις στο προαύλιο του Κορυδαλλού με εκείνο το μαύρο κολάν....
Υπαρχουν και αλλοι τροποι να υποτιμησεις τον αλλον,περαν της μειωσης μισθου κλπ.Ακομα και αν ειπαν να μειωθουν οι μισθοι και οι συνταξεις ΔΕΝ ειπαν μονο αυτο.
1200000 εχουν χασει τη δουλεια τους και η Ανεργια ειναι στο 23%.
Ευτυχως σε λιγο δεν θα κοβουν αλλο τους μισθους γιατι δεν θα δουλευει κανενας.