TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Ούτε στις πιο τρελές ονειρώξεις σου αυτόκαι ενάντια στους νεοναζιστάς ξέχασες να αναφέρεις πάλι
Ούτε στις πιο τρελές ονειρώξεις σου αυτόκαι ενάντια στους νεοναζιστάς ξέχασες να αναφέρεις πάλι
o Αρχιστράτηγος είναι κοντόφθαλμος βλαξ και βλέπει την κοντινότερη απειλή ως κύρια και την μακρινότερη ως δευτερεύουσα που θα καταπολεμηθεί μαζί με την κύρια τα λάθη πληρώνονταιποντικομικρούλη μη μπερδεύεσαι...
άκουσες τον Αρχιστράτηγο να αναφέρεται στους νεοναζιστάς;;;
Γύρνάω πίσω στην Τυνησία γιατί εδω δε μ' αφηνουν οι βοσκοί να ξεχαρμανιάσω.
Το ξέρουμε ρε αιγοσπρώχτη.
Ρε γιδογάμη, τι θες τώρα; Να σου δώσουμε συγχαρητήρια που τρολάρεις;
Τι τα θελεις ρε Κωστα...
με την προυπόθεση για να μην πώ την βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα βγεί πρώτη και πιο ενισχυμένη ώστε να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ ( 160 έδρες περίπου)
Μακαρι...με την προυπόθεση για να μην πώ την βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα βγεί πρώτη και πιο ενισχυμένη ώστε να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ ( 160 έδρες περίπου)
είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ οι αερολογίες και οι μαλακολογίες του σφύριζα και λοιπών αριστερών ή άλλων καμένων και πρέπει να βγουν ενισχυμένες...
γιατί αυξάνεται ο απρόβλεπτος παράγοντας στις ευρωπαικές και παγκόσμιες αγορές με αποτέλεσμα
υπο την απειλή επικίνδυνων οικονομικών συνθηκών , να χαλαρώσουν οι εταίροι μας τις απαιτήσεις τους προς εμάς.
είμαστε παλιός λαός , 5000 χρόνια είμαστε εδώ , και θα συνεχίσουμε,
δεν κατάφεραν να μας κουμαντάρουν πιο δύσκολοι αντίπαλοι ,
και θα το κάνει η Μέρκελ και ο Σουλτς?
όλα καλά θα πάνε
Τι τα θελεις ρε Κωστα...
Και ο διαολος μεταμορφωμενος να εισαι, αν ταξεις αυξησουλες και προσληψεις, γινεσαι πρωτο κομμα...
Αξιζει σωτηρια αυτος ο λαος?
Βέβαια το να θέλεις να ζεις αξιοπρεπώς από την εργασία σου δεν είναι αριστερό, είναι κοινή λογική.
Το διακύβευμα των εκλογών κατά την γνώμη μου είναι ποιος πληρώνει τους φόρους. Όποια παράταξη επικρατήσει θα επιρρίψει τους φόρους στην άλλη.
Μερικές φορές λέω πως μακάρι να είχε επικρατήσει ο υπαρκτός σοσιαλισμός στην Ελλάδα το 1945,
αυτό μονο για κάθε νορμάλ εγκέφαλο.Καλημέρα σε όλους. Ζούμε ένα αδιέξοδο κατά την άποψή μου, εγώ προσωπικά αυτό βιώνω. Το να ψηφίσω μία από τα ίδια (Ν.Δ.-Π.Α.Σ.Ο.Κ.), θα οδηγήσει σε μία από τα ίδια. Το να ψηφίσω Κ.Κ.Ε., δεν έχει νόημα, αφού δεν θέλει να κυβερνήσει. Η Χρυσή Αυγή δε με εκφράζει, και δε νομίζω ότι έχει κάποιο σοβαρό κυβερνητικό πρόγραμμα. Ο Καμμένος έχει μία σταθερή θέση για το μνημόνιο, ασχέτως του εάν είναι εφικτές ή ανέφικτες, και από εκεί και έπειτα νεφελώδεις καταστάσεις. Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. θεωρώ πως έχει πολυφωνία που μάλλον θα τον βλάψει στο τέλος. Οπότε τι μένει;;;;
Όσοι ψηφίσουν ΠΑ.ΣΟΚ. και Ν.Δ., εφόσον τελικώς συγκυβερνήσουν, την 18η Ιουνίου θα μουντζώνονται, γιατί θα βρεθούν μπροστά σε μία αδιέξοδη κατάσταση φαύλου κύκλου μέτρων και ύφεσης. Όσοι ψηφίσουν ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., εφόσον αυτός επικρατήσει, ομοίως πιθανότατα την 18η θα μουντζώνονται εάν τα όσα λέει αποδειχθούν στην πράξη ανεδαφικά.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση δε νομίζω πως μπορεί να αλλάξει κάτι με τους ίδιους, χρειάζεται αλλαγή. Τα ίδια θα φέρουν πάλι τα ίδια, μία αλλαγή μπορεί να αλλάξει κάτι. Και φοβάμαι πως το λάθος των πάλαι ποτέ μεγάλων είναι το κλίμα τρόμου το οποίο πάνε να καλλιεργήσουν σε βάρος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., τον οποίο δεν έχω ψηφίσει ποτέ και με ωθούν από αντίδραση να το κάνω. Και ίσως είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι αρχίζουν να νιώθουν σαν εμένα.