Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ποντικομικρούλη μη μπερδεύεσαι... :s&m_3:

άκουσες τον Αρχιστράτηγο να αναφέρεται στους νεοναζιστάς;;; :uglystupid:
o Αρχιστράτηγος είναι κοντόφθαλμος βλαξ και βλέπει την κοντινότερη απειλή ως κύρια και την μακρινότερη ως δευτερεύουσα που θα καταπολεμηθεί μαζί με την κύρια :) τα λάθη πληρώνονται :birdman:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
με την προυπόθεση για να μην πώ την βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα βγεί πρώτη και πιο ενισχυμένη ώστε να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ ( 160 έδρες περίπου)
είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ οι αερολογίες και οι μαλακολογίες του σφύριζα και λοιπών αριστερών ή άλλων καμένων και πρέπει να βγουν ενισχυμένες...

γιατί αυξάνεται ο απρόβλεπτος παράγοντας στις ευρωπαικές και παγκόσμιες αγορές με αποτέλεσμα
υπο την απειλή επικίνδυνων οικονομικών συνθηκών , να χαλαρώσουν οι εταίροι μας τις απαιτήσεις τους προς εμάς.

είμαστε παλιός λαός , 5000 χρόνια είμαστε εδώ , και θα συνεχίσουμε,
δεν κατάφεραν να μας κουμαντάρουν πιο δύσκολοι αντίπαλοι ,
και θα το κάνει η Μέρκελ και ο Σουλτς?

όλα καλά θα πάνε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
με την προυπόθεση για να μην πώ την βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα βγεί πρώτη και πιο ενισχυμένη ώστε να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ ( 160 έδρες περίπου)
είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ οι αερολογίες και οι μαλακολογίες του σφύριζα και λοιπών αριστερών ή άλλων καμένων και πρέπει να βγουν ενισχυμένες...

γιατί αυξάνεται ο απρόβλεπτος παράγοντας στις ευρωπαικές και παγκόσμιες αγορές με αποτέλεσμα
υπο την απειλή επικίνδυνων οικονομικών συνθηκών , να χαλαρώσουν οι εταίροι μας τις απαιτήσεις τους προς εμάς.

είμαστε παλιός λαός , 5000 χρόνια είμαστε εδώ , και θα συνεχίσουμε,
δεν κατάφεραν να μας κουμαντάρουν πιο δύσκολοι αντίπαλοι ,
και θα το κάνει η Μέρκελ και ο Σουλτς?

όλα καλά θα πάνε
Μακαρι...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
deiteti2.jpg

images

Ο Αθανάσιος Διάκος μετεμψυχώθηκε !

Και έγινε βουλευτής ,αφού άφησε έγκυο

μια ...ωραία τουρίστρια !  :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
images

Τον είχα ζωγραφίσει στο σχολείο

σαν άσκηση στη ζωγραφική !  :2funny: :2funny:

Χάρηκα που μετεμψυχώθηκε και εχει ωραία γυναίκα !  :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τι τα θελεις ρε Κωστα...
Και ο διαολος μεταμορφωμενος να εισαι, αν ταξεις αυξησουλες και προσληψεις, γινεσαι πρωτο κομμα...
Αξιζει σωτηρια αυτος ο λαος?

Ακριβώς έτσι... Γνωρίζω αρκετούς ΔΥ που ήταν παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ και τώρα ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ!!!
Το ξανάλεω ότι ειδικά ο δημόσιος τομέας έχει στραφεί μαζικά στο ΣΥΡΙΖΑ για να διατηρηθούν τα κεκτημένα τους, σε βάρος του ιδιωτικού τομέα.

Μερικές φορές λέω πως μακάρι να είχε επικρατήσει ο υπαρκτός σοσιαλισμός στην Ελλάδα το 1945, αυτός ο λαός έπρεπε να περάσει από το καμίνι του κομμουνισμού για να στρώσει. Μπορεί να ήμασταν κάτι μεταξύ Βουλγαρίας ή Ρουμανίας το 1990 με την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού, αλλά θα είχαμε ξεκαθαρίσει με αριστερίστικες ιδεολογίες και πρακτικές που μας κρατάνε πίσω, που μας μετατρέπουν σε κράτος – παρία.   

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.343
Πόντοι
786
Βέβαια το να θέλεις να ζεις αξιοπρεπώς από την εργασία σου δεν είναι αριστερό, είναι κοινή λογική. Το διακύβευμα των εκλογών κατά την γνώμη μου είναι ποιός πληρώνει τους φόρους. Όποια παράταξη επικρατήσει θα επιρρίψει τους φόρους στην άλλη.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Βέβαια το να θέλεις να ζεις αξιοπρεπώς από την εργασία σου δεν είναι αριστερό, είναι κοινή λογική.

Δεν διαφωνεί κανένας με αυτό.  Όμως όλα αυτά τα χρόνια ένα τεράστιο κομματικό κράτος ζει σε βάρος του ιδιωτικού τομέα.

Το διακύβευμα των εκλογών κατά την γνώμη μου είναι ποιος πληρώνει τους φόρους. Όποια παράταξη επικρατήσει θα επιρρίψει τους φόρους στην άλλη.

Μόνο με φόρους δεν κάνεις τίποτα.  Το διακύβευμα είναι ποιος μπορεί να δώσει ελπίδα στο λαό φέρνοντας πραγματική ανάπτυξη και μεταρρυθμίσεις.   

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Καλημέρα σε όλους. Ζούμε ένα αδιέξοδο κατά την άποψή μου, εγώ προσωπικά αυτό βιώνω. Το να ψηφίσω μία από τα ίδια (Ν.Δ.-Π.Α.Σ.Ο.Κ.), θα οδηγήσει σε μία από τα ίδια. Το να ψηφίσω Κ.Κ.Ε., δεν έχει νόημα, αφού δεν θέλει να κυβερνήσει. Η Χρυσή Αυγή δε με εκφράζει, και δε νομίζω ότι έχει κάποιο σοβαρό κυβερνητικό πρόγραμμα. Ο Καμμένος έχει μία σταθερή θέση για το μνημόνιο, ασχέτως του εάν είναι εφικτές ή ανέφικτες, και από εκεί και έπειτα νεφελώδεις καταστάσεις. Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. θεωρώ πως έχει πολυφωνία που μάλλον θα τον βλάψει στο τέλος. Οπότε τι μένει;;;;
Όσοι ψηφίσουν ΠΑ.ΣΟΚ. και Ν.Δ., εφόσον τελικώς συγκυβερνήσουν, την 18η Ιουνίου θα μουντζώνονται, γιατί θα βρεθούν μπροστά σε μία αδιέξοδη κατάσταση φαύλου κύκλου μέτρων και ύφεσης. Όσοι ψηφίσουν ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., εφόσον αυτός επικρατήσει, ομοίως πιθανότατα την 18η θα μουντζώνονται εάν τα όσα λέει αποδειχθούν στην πράξη ανεδαφικά.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση δε νομίζω πως μπορεί να αλλάξει κάτι με τους ίδιους, χρειάζεται αλλαγή. Τα ίδια θα φέρουν πάλι τα ίδια, μία αλλαγή μπορεί να αλλάξει κάτι. Και φοβάμαι πως το λάθος των πάλαι ποτέ μεγάλων είναι το κλίμα τρόμου το οποίο πάνε να καλλιεργήσουν σε βάρος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., τον οποίο δεν έχω ψηφίσει ποτέ και με ωθούν από αντίδραση να το κάνω. Και ίσως είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι αρχίζουν να νιώθουν σαν εμένα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλημέρα σε όλους. Ζούμε ένα αδιέξοδο κατά την άποψή μου, εγώ προσωπικά αυτό βιώνω. Το να ψηφίσω μία από τα ίδια (Ν.Δ.-Π.Α.Σ.Ο.Κ.), θα οδηγήσει σε μία από τα ίδια. Το να ψηφίσω Κ.Κ.Ε., δεν έχει νόημα, αφού δεν θέλει να κυβερνήσει. Η Χρυσή Αυγή δε με εκφράζει, και δε νομίζω ότι έχει κάποιο σοβαρό κυβερνητικό πρόγραμμα. Ο Καμμένος έχει μία σταθερή θέση για το μνημόνιο, ασχέτως του εάν είναι εφικτές ή ανέφικτες, και από εκεί και έπειτα νεφελώδεις καταστάσεις. Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. θεωρώ πως έχει πολυφωνία που μάλλον θα τον βλάψει στο τέλος. Οπότε τι μένει;;;;
Όσοι ψηφίσουν ΠΑ.ΣΟΚ. και Ν.Δ., εφόσον τελικώς συγκυβερνήσουν, την 18η Ιουνίου θα μουντζώνονται, γιατί θα βρεθούν μπροστά σε μία αδιέξοδη κατάσταση φαύλου κύκλου μέτρων και ύφεσης. Όσοι ψηφίσουν ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., εφόσον αυτός επικρατήσει, ομοίως πιθανότατα την 18η θα μουντζώνονται εάν τα όσα λέει αποδειχθούν στην πράξη ανεδαφικά.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση δε νομίζω πως μπορεί να αλλάξει κάτι με τους ίδιους, χρειάζεται αλλαγή. Τα ίδια θα φέρουν πάλι τα ίδια, μία αλλαγή μπορεί να αλλάξει κάτι. Και φοβάμαι πως το λάθος των πάλαι ποτέ μεγάλων είναι το κλίμα τρόμου το οποίο πάνε να καλλιεργήσουν σε βάρος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., τον οποίο δεν έχω ψηφίσει ποτέ και με ωθούν από αντίδραση να το κάνω. Και ίσως είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι αρχίζουν να νιώθουν σαν εμένα.
αυτό μονο για κάθε νορμάλ εγκέφαλο.
τίποτα αλλο.

όσο για τις μαλακίες των εδώ δεξιών ότι οι αριστεροί θα μας πάρουν τα σπίτια ας κάνουν μια βόλτα στην Κύπρο.
προσωπικά θέλω ένα παρόμοιο μοντέλοο όπου ούτε οι πλούσιοι θα γονατίσουν για να φύγουν εκτός χώρας, ούτε οι φτωχοιί θα πληρώνουν συνέχεια το μάρμαρο των λαμόγιων και βολεμένων.
πρακτικά στην κομμουνιστική κύπρο οι εταιρείες πληρώνουν ελάχιστο φόρο, τα φυσικά πρόσωπα έχουν αφορολόγητο 20 χιλιάρικα, ΙΚΑ υπάρχει μόνο για συνταξιοδοτικό, τα τεκμήρια είναι άγνωστη λέξη, το ίδιο και οι φόροι ακίνητης, εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας δεν υπάρχει αλλά τα έχουν βρει οι κοινωνικοί εταιροι μεταξύ τους και ο ελάχιστος μισθός αρκει για τα προς το ζειν και άλλα πολλά. Στην Κύπρο τέλος τπ πολιτικό σύστημα είναι κατακερματισμένο περίπου όπως έγινε εδώ στις 6 Μάη.
Εχω κάνει σκέψεις γιατί έγινε αυτό και οι κύπριοι μια χεσιά στη μεσόγειο ζει καλύτερα απο εμάς.
Κατέληξα ότι στο DNA του Ελληνα είναι γραμμένη η μαλακία. ΓΙ αυτό εάν ΔΕ ΦΑΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ όπως το νησί το 74 ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ.
Ελπίζω σε καλύτερες μέρες μέσω χρεοκοπίας. Μόνο αυτό θα βγάλει έναν καταστραμμένο λαό εγκεφαλικά κοινωνικά και οικονομικά απο το αδιέξοδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom