Καλησπερα μπουρδελιαρηδες,αφου σας τα εχω ψαλλει με τις μαλακιες που λετε εδω μεσα
και βεβαια δεν μπορειτε να αντικρουσετε παρα μονο να ξερασετε καμια "παιδικη" δικαιολογια
του τυπου "και εσυ τι θες να μας σωσεις και το παιζεις καλυτερος;"
(τους τσαντιζεις ρε μαγκα).
Ειναι κλασσικη παγιδα των ανθρωπων της σημερινης "σαπιλας" να λενε ετσι
μη προσεχοντας πως απαξιωνουν μονοι τους την κουβεντα τους διοτι αν πει καποιος ετσι
τοτε συμβαινουν 2 πραγματα:
1)Προτρεχει χωρις επιχειρηματα αρα γινεται ρομπα,δεν εχει καν αποδειξεις για την μαλακια που ειπε και...
2)Μειωνει τον εαυτο του διοτι ασυναισθητα υποστηριζει την σηψη που εχει υποστει και ισχυροποιει την σαπιλα
του αφηνοντας μια γευση σαν να λεει "ασε με να σαπισω,παρατα με"!
Εξαλλου εγω ποτε δεν ειπα οτι θα σας σωσω οποτε σιγα μην ασχοληθω εγω που κοιταω να σωσω εμενα βεβαια εννοειται!
Προτιμω να σας την "σπαω" και τωρα ερχεται η δευτερη παγιδα
διοτι αν πειτε οτι ειμαι καποιος που δεν εχει τι να κανει και σας την σπαει τοτε εχετε δικιο σαν αυτοματη
απαντηση αλλα δεν κανετε και τιποτα γιατι παλι εγω θα σας την σπαω και θα "ψαρωνετε"!
(τους μπερδεψες ρε μαγκα).
Τωρα τι εκανα;εξουδετερωσα την δυνατοτητα να μου τα χωσετε γιατι αν το κανετε σημαινει οτι ψαρωνετε
αλλα επειδη ειστε εγωιστες θα το αποφυγετε αρα δεν θα γινει αυτο.
Οποτε τι εμεινε;να το παιξετε σοβαροι;μα αν το παιξετε σοβαροι παλι θα μου δωσετε σημασια και θα ανοιξουμε συζητηση.
Αρα τριχες και εδω γιατι παλι θα μου δωσετε σημασια.
Οποτε παμε στην λυση της αδιαφοριας που ειναι και της μοδος.
Ομως και ετσι τιποτα δεν γινεται.
Διοτι ετσι θα τρωτε συνεχεια σχολια και θα "παιρνω ποντους".
Ετσι καποια στιγμη θα ξεσπασετε και θα χασετε το οποιο δικιο μπορει να εχετε αποκτησει.
(και τι να κανουν ρε μαγκα;)
Τωρα σκεφτειτε γιατι τα εγραψα ολα αυτα.........
Γιατι τωρα καταλαβατε πως λειτουργει η πολιτικη............συγχαρητηρια!
Σκεφτομαι να ιδρυσω μια "μαζωξη" (μουρες σαν εμενα δεν γινεται να ιδρυσουν κομμα,συνδεσμο,ενωση η ψευτοκινημα καθοτι ακομματιστος)
Εχω καταλαβει την "μοντα" του ταχα πολεμου μεταξυ δεξιων και αριστερων και γελαω σαν μικρο παιδι.
Η "δεξια" πουλαει την Ελλαδα χρονια τωρα ενω η "αριστερα" θελει να μας εξαλλειψει χρονια τωρα.
Το 'πανε το δεμα" μια χαρα χρονια τωρα και οι δυο πλευρες.
Προδοτες πολλων κυβικων δηλαδη!
Εκπληκτικη η σκεψη να σπασουν το δεξιοαριστεριλικι σε χιλια μετωπα με την λογικη οτι καπου θα σας "μαντρωσουν"!
Βεβαια δεν μπορουν να σας κανουν να ψηφιστε με το ζορι αλλα σιγουρα γλυτωσανε με σωτηριο ποσοστο αποχης.
Μολις 35% η αποχη(τι μολις ρε μαγκα;)
ενω αν δεν "εσπαγαν" τα κομματα θα γινομασταν Ρουμανια διοτι εκει απο 30 μυρια εγινε να ψηφισουν 200.000 ατομα
οι οποιοι εξαγοραστηκαν γιατι τους εδωσαν φαγητο και κουβερτες.
Δολιος τροπος και απανθρωπος για καθε λαο.
Ρωτηστε καμια Ρουμανα να σας το πει.
Σκεφτομαι λοιπον(ψηφαλακια θες ρε μαγκα;)να κανω μια κινηση "μαγικη"!
Εχω φτιαξει ενα προγραμμα "δυναμιτη" που ειναι γαματα σχεδιασμενο και με ιδεολογια "τουμπανο"!
Δεν σωνει κανεναν ουτε και βγαινουμε απο μνημονια ποτε στον αιωνα τον απαντα.
Για την ακριβεια δεν μπορω να δωσω καμια οριστικη λυση γιατι πολυ απλα τοτε θα ελεγα ψεμματα
και μετα πως θα επινα τα ποτα μου με το μπεγλερι μου αρχοντας;
Πως θα κοιτουσα την μουρη μου στον καθρεπτη;
Ουτε θα διοριζα ουτε τιποτα,θα πεθαιναμε παρεα καποια μερα εκτος αν γινοταν θαυμα η πολεμος
να αλλαξει η ροη των πραγματων.
Εχω ομως προτασεις σοβαρες.
Σας παραθετω μετα τιμης μια πολυ σοβαρη προταση.
Μια προταση που κανεις δεν εχει πει η κανει και απο κει που ειναι να πεθανετε με τα νεα μετρα στο τακα-τακα
θα παρετε παραταση ζωης 2-3 χρονια και θα ζησετε και πιο ανθρωπινα.
Θα το αποδειξω κιολας και ιδεολογικα.
Καταρχην η προταση αυτη στηριζεται στα μαθηματικα που ειναι η παγκοσμια γλωσσα,ολα τα αλλα ειναι
"ληγμενες καραμελες"(μας εσκασες ρε μαγκα).
Στην χωρα(αυτο το πραγμα τελοσπαντων)εχουμε 1.500.000 ανεργους αλλα και 1.500.000 δημοσιους υπαλληλους.
Οποτε τι κανουμε;κανουμε τραμπα με την εξης λογικη!
Οι δημοσιοι υπαλληλοι τοσα χρονια με τους μισθαρους που επαιρναν και παιρνουν καθως και με τα "γρηγοροσημα"
εχουν βγαλει πολυ χρημα,ζουνε καλυτερα και εχουν και στην "μπαντα" χρημα.
Συν οτι ειναι ξεκουραστοι αρα θα αντεξουν παραπανω στην δουλεια(για προχωρα ρε μαγκα).
Οι ανεργοι εχουν καταντησει ρακοσυλλεκτες και τρεφονται με ριζες και οτι μεινει απο την συνταξη των γεροντων τους
(εαν υπαρχει και αυτη).
Συν οτι ψυχολογικα ειναι ρακοι και κουρασμενοι που δουλευαν στον ιδωτικο τομεα που ειναι "ανθρωποστιφτης".
Οποτε με νομοσχεδιο αλλαζουμε με ειδικη διαταξη τον νομο(θελει δουλιτσα αλλα γινεται)περι μονιμοποιησης
των δημοσιων υπαλληλων,τους ξαποστελνουμε με αποζημιωση με ειδοποιηση τριμηνη πριν για να παρουν οτι πηραν
και οι του ιδιωτικου τομεα(παπαρια) και μετα τους κανουμε και εναν διακανονισμο δοσεων της αποζημιωσης
να κανουμε σωστη διαχειριση.Για εφαπαξ ουτε λογος.
Στο "καπακι" παιρνουμε τους ανεργους και τους τοποθετουμε στις θεσεις των δημοσιων(τα νουμερα βγαινουν λουκουμι)
και ειναι στανταρ οτι αποκλειεται να ειναι τοσο σαπιοι οσο οι προηγουμενοι.
Αυτοι ολοι θα νιωσουν οτι ειναι στον παραδεισο και το κρατος(πραγμα) ηδη θα λειτουργησει καλυτερα.
Και οι δυο πλευρες θα ζησουν παντως.
Οι δημοσιοι θα μπουνε ταμειο ανεργιας για ενα χρονο,θα εχουν την οποια αποζημιωση τους βγει και οπως βγει
και θα μπορεσουν και αυτοι να ζησουν με την βοηθεια απο τα γεροντια τους και με ριζες που κατορθωσαν και εζησαν και οι αλλοι.
Και εχουν και τις καβατζες τους,μην ξεχνιομαστε ε;
Οι δε ανεργοι θα ξεφυγουν απο τις ριζες και θα ζησουν πολυ καλυτερα με τους μισθους τους οι οποιοι δεν θα ειναι 3 και 4 χιλιαδες
ευρω αλλα μονο 1200 με 1500 ευρω ευρω ο ενας,πολυ καλα ακουγεται,η πλεονασματικη διαφορα θα παει στα προνοιακα επιδοματα
για τα οποια θα μιλησω σε αλλο ποστ εν συναρτηση με τους βουλευτες ολων των κομματων.
Εκει κανω τραμπα-φιδι κολοβο!
Μολις κατορθωσα δηλαδη με αυτη την προταση να κρατησω στην ζωη για 2-3 χρονια δυο κοινωνικες ταξεις και οχι μια μονο
και βεβαια εσωσα τους ανεργους απο πιθανη αυτοκτονια η την σκατοζωη που εκαναν μεσα σε εναν μηνα δουλειας της "μαζωξης".
Αλλιως θα πεθαιναν οι ανεργοι σταδιακα(ζωγραφισες ρε μαγκα).
Και μετα βλεπουμε σιγα σιγα,που ξερετε;μπορει ετσι να μονιασει κι ο λαος μας,ισως εκει να αποσκοπω εμμεσα.......
Τωρα επειδη θα πολεμηθω αν το κανω αυτο απο τα καναλια(γερολαδαδες) θα το αποδειξω ηθικοιδεολογικα.
"Ρε" μαγκες οταν βγαινετε εξω με την παρεα σας αν οχι ολοι λογω κρισης,τουλαχιστον αρκετοι πληρωνετε μια ο ενας για ολους
και την αλλη ο αλλος και παει λεγοντας.Αυτο εκανα κι εγω με την προταση μου σε "μεγαλη εικονα".
Ηθικος κανονας και αδιαπεραστος!
Εγω μαλιστα κανω και το "κομματι μου" σε αυτο πανω γιατι μου αρεσει η χαρα και το γελιο και κανω και μια παραλλαγη!
Οταν "αρμενιζω" λεω:γεροι,γριες,παιδια,αρρωστοι,νοικοκυρες,ανεργοι και πιπινια δεν πληρωνουν!!!
Καυλα της ψυχης αυτο οταν μπορω να το κανω σε μια ομιγυρη.
Αφου το δεχτηκαμε στην ταβερνα και στο καφε-μπαρ θα το δεχτουμε παντου.Ετσι παει.
Μια ο ενας-μια ο αλλος.
Η ζαρια θελει μαγκια και πριν το ριξεις μιλας.
Αυτο κανω κι εγω τωρα με την προταση αυτη.
Θα επανερθω με αλλες προτασεις.....................πιο καυλερες!
Ειμαι "απροβλεπτος" γιατι ειμαι Ελληνας!